- 25 Temmuz 2019
- 430
- 980
- 43
- Konu Sahibi Varolmayan
-
Daha önce ki konuda bahsettiğim gibi boşanırsam eşimin üzerine bişey olmadığı, resmî olarak aynı şirkette asgari ücretli çalışan görüldüğü için nafaka alamıyacağım;
Ayrıca şuan boşanmak istemiyorum en son çare o.
Adam haklı, bu kadar gurursuz bir insanı bende sevmezdim ve ona saygı duymazdım..
Para için değer mi?
niye bosanmiyorsunuz?
cocuklariniz var ve babasiz kalmasinlar diye mi?
o zaman adamın paracıklarıyla banka hesabınızı bir güzel yükleyin alın takı yapın bol bol sonra boşayın.ille boşanmıycam diyorsanız da kendinize dert ettiğiniz tek şey manikürünüzün bozulup bozulmaması olsun.yapacak bir şey yok.adam sizi karısı olarak istemiyor.Gidip kendinize o adamı dahil etmeyen , kağıt üstünde evli olan bir hayat kurun.Daha önce ki konuda bahsettiğim gibi boşanırsam eşimin üzerine bişey olmadığı, resmî olarak aynı şirkette asgari ücretli çalışan görüldüğü için nafaka alamıyacağım;
Ailenize yaşadıklarınızı net bir şekilde anlattınız mı?Bence tek bildikleri zengin bir aileye gelin gittiğiniz ve rahat bir hayatınızın olduğu.Çocuğum yok. Ailem desteklemiyor, boşanmamı istemiyor. Bende şu aşamada boşanmak istemiyorum. En son çare o.
Ailenize yaşadıklarınızı net bir şekilde anlattınız mı?Bence tek bildikleri zengin bir aileye gelin gittiğiniz ve rahat bir hayatınızın olduğu.
Uzun süredir devam eden dertlerim var burda da paylaşmıştım bu konu ile ilgisi oluğunu düşündüğümden okumayanlar içi alıntı ekliyorum;
İçinde bulunduğum durum böyle devam ederken eşimin ailesinin bir otel alma durumu söz konusu oldu ve bu büyük bir yatırım ve normalde hiç olmadıkları, iş yapmadıkları bir sektör... (Normalde işleri ile ilgili soru sormam ama bu ilk kez girecekleri yüksek meblağlı farklı bir iş olduğundan bir eş olarak sormak gereksinimi duydum.)
Otele bakmaya gitmişlerdi Antalya’ya bende dönerken aradım eşimi sadece noldu oldu mu diye soracaktım evde konuşuruz dedi.
Eve gelince sormadım başta; baktım hiç bahsetmiyor. Bilmiyorum bir eş olarak sorma gereksinimi duydum ne oldu ne yaptınız diye. Eşim öyle bir tepki verdi ki çok gururum kırıldı. Bana diyor ki; “Seni ne ilgilendiriyor sen evinle, arabanla ilgilen; senin ihtiyacın karşılanıyorsa, çıkıp istediğin gibi geziyorsan, para harcıyorsan gerisine karışmayacaksın. Seni ilgilendirmez.” Aynen böyle söyledi. Hangi kadın sinirlenmez buna sonuçta ben ev arkadaşı mıyım? Yoksa hayat arkadaşı mıyım? Bende karşılık verdim, olay büyüdü. İki gündür adam evde yok. Bayramım zehir oldu.
Kayınvalidemden öğrendiğime göre otel işi olmuş yani bayram sonrası sezon sonu işlemleri tamamlayacaklarmış. Sinirinin bozuk olması gibi bir durum da söz konusu değil.Yani adam bu mutluluğunu dahi benimle paylaşmak istemiyor. Bu büyük bir olay yani insan hayatında öyle değil mi?
Mesleğiniz var, çocuğunuz yok. Boşuna esir alındım demeyin. Aileniz evden mi kovacak boşansanız?? Çeken sizsiniz.Arkadaşlar tüm yorumları okuyorum teşekkür ederim ama tek tek cevap vermek yerine şöyle yazayım;
Olay sadece para için bir arada kalmaya çalışmak değil; ailem benim boşanmamı desteklemiyor, arkamda durmuyor.
Bir diğer konu beni kv buldu ama biz görüştüğümüzde beğeni oluştu ve biz uzun süre sevgililik dönemi geçirdik. Öyle bir anda hop evlenmedik o dönem, o adam şuan ki adam değildi. Yani herşey para için değil. Önce bunu söyleyeyim.
İş kurma konusuna gelince; bende çok istiyorum. Bankacılık ve Sigortacılık mezunuyum. Eşimin ailesi Gümrük Müşavirliği, Gemi Acenteliği, Lojistik ve Emtia (Yük) Sigortacılığı yapıyor yani bir ithalat-ihracat işlemini tamamen kendi içlerinde gerçekleştiriyorlar. Görümcem benden küçük ve Emtia Sigortacılığı’nı o yürütüyor ilk evlendiğimizde beni oraya ortak yapacaklardı ki gemi yüklerini sigortalıyorsunuz çok büyük paralar ama sonra sanırım görümcem istemedi rafa kalktı. Şuan böyle bir durum söz konusu değil zaten başımda ki sıkıntılar malum. 4 yıla tamamlamak istedim. DGS’ye girecektim eşim ne gerek var dedi başvuru dönemi aramız bu kadar kötü değildi. Girmedim. Sınav sonrası eşimle konuşunca sanki kendisi ne gerek var dememiş gibi; girip kazansaydın ben mi engelledim dedi. Yani resmen esir alındım her yandan...
Mesleğiniz var, çocuğunuz yok. Boşuna esir alındım demeyin. Aileniz evden mi kovacak boşansanız?? Çeken sizsiniz.
Eşinizi sonradan kendinize aşık etmeniz çok zor, anca filmlerde gerçekleşir böyle konular.Elbette anlattım ama onlar yinede benim şımarıklık yaptığımı düşünüyorlar. Sorunu bende görüyorlar. Bunu açık açık söylemeseler bile anlıyorsunuz.
Daha önce ki konuda bahsettiğim gibi boşanırsam eşimin üzerine bişey olmadığı, resmî olarak aynı şirkette asgari ücretli çalışan görüldüğü için nafaka alamıyacağım;
Buraya yazdıklarınızdan hiçbirimiz sizin şımarıklık yaptığınızı düşünmedik. Bence ailenize karşı kendinizi çok iyi ifade ederseniz size hak vereceklerdir.Elbette anlattım ama onlar yinede benim şımarıklık yaptığımı düşünüyorlar. Sorunu bende görüyorlar. Bunu açık açık söylemeseler bile anlıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?