Eşe karşı şiddet

Yurdum kadını dayağı rutine bağlamış !!!!

Tabii canım hepimiz yiyoruz, siz yemediniz mi yoksa?
Yapıcı olacağım diye 'öbür yanağını çevirmeliydin' mesajı kaldı bir tek.

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Sorumsuzun tekiymiş.
En huzurlu ortamda yetiştirirsiniz inşallah yavrunuzu.

Size de çok geçmiş olsun.
İstabul da ikamet ediyorum muhtemelen yoğun olur mahkeme. Dava açılınca bana nasıl bildirim gelecek, baro avukat verir mi
Eve mahkeme salonu ve saatini bildiren bir kağıt yolluyorlar.biz avukatsız normal girdik.kendi savunmamızı kendimiz yaptık.hakim soruyo cevapliyosun.ama sen aynı zamanda boşanma davası açarsan onun işleyişini bilemem

Evet hayat müşterek... Ama gelin görün ki bazı erkekler eşlerine hiçbir konuda yardımcı olmuyor sebep ne olursa olsun... Artı Türk erkeğinden bahsediyoruz. Hepimiz isteriz ki eşler birbirine her konuda yardımcı olsun... Maneviyat önemliyken maddiyata temizliğe vs. Gibi şeylere kafa takmayalim.

Dipnot : Psikolojim gayet iyi ben olsam öyle yapardım tavsiyesinde bulundum. Evliyim çocuğum var ve çok mutluyuz. Artı forumdaki tüm yorumlarıma bakın 1 mevzu haricinde ne kadar ılımlı düşünceler sundugumu göreceksiniz. Verdiginiz cevap abartılı olmuş.

Hakikaten he, polisle ne alaka?
Evlilik danışmanı gibi tavsiye vermişler.

Bunu yapiyorlar
Ben yillar once karakola gittigimde simdi gidecek yerin yok adamin evine gideceksin nasil yuzune bakacaksin demisti bir polis
Suan adamin surati geldi gozumun onune nasilda alayci bir tavirla soylemisti

Bunu yapiyorlar
Ben yillar once karakola gittigimde simdi gidecek yerin yok adamin evine gideceksin nasil yuzune bakacaksin demisti bir polis
Suan adamin surati geldi gozumun onune nasilda alayci bir tavirla soylemisti
Üzüldüm sizin için
Yapılmaması gereken bir şey evet. Evlilik çok hassas bir mevzu, öyle gelişi güzel yorumlar kaş yapayım derken göz çıkarıyor işte.

Hastane polisine bak ya! Kimler koruyacak bizi...
Çok iyi yapmışsınız sakın dönmeyin kararınızdan çok geçmiş olsun, ayrıca bu kadar bilinçli olduğunuz için de tebrik ederim
Eşiniz de kendine kalacak yer bulur dertleneceğiniz mesele bu olmamalı

Iste 2017 de gormek istedigimiz kadin tipi budur. Biz 2.sinif insaniz tabi beyimizin gonlunu hos tutmaliyiz ne dogru bir yorum. Konu sahibine de sikayetini geri cektiyse, affetiyse acimadim. Cocugu evde ac adam mama getirmek yerine sarhos sarhos sokaklarda geziyor kadin dayak yiyor affediyor. O sindirmis gururuna yedirmis ben niye uzuleyim? Boyle boyle ulkedeki sosyal statu egitim durumu ortaya cikiyor tesekkurler yorumlariniz icin tam sosyal deney yapilacak yer

Ufak bir tokat da atamaz sayın bayan, yani hiç değilse biz kadınlar bunu kabul etmiyoruz

Ufak bir tokat da atamaz sayın bayan, yani hiç değilse biz kadınlar bunu kabul etmiyoruz

Anlamiyor, anlatamıyoruz sonra bu çomar kitle erkeklerimiz de böyle istediklerini yapabileceklerini saniyorlar. Kadınlar iki tokat dayak degil diyor, o patlak(?) ben cok namusluyum (!) diyorlar , kadim ev isi yapsin yemek yapsin adami hos etsin calismasin gorevi bu, calisiyorsa da evde de calissin diyorlar. Ee kadinlar boyleyken bu kekolar da boyle dusunur tabi. Neyse banlanmak istemiyorum ama guzel ulkemin mahfolusunu, dibe cokmus ortadogu ulkesi olusunu, cahilligi izliyorum her gun

Pardon ama boşanma kocana köpek ol kocan haklı sen ne saçmalıyorsun çabuk şikayetini geri çek boşuna uğraşma mı dedim ben yok yani yorumum bu mu olmuş ki durup durup bana saldiriyorsunuz. Ya bı siktirin gidin ya yöneticilerin atmasını beklemeden ben siliyorum uyeligimi gerizekalı insan bozuntulari !!!

Kadın dediğin ve kadının görevi ile başlayan cümleler kuran insanları hayatımızdan uzaklaştırıyoruz uzaklaştırırken de gerekli bilgileri veriyoruz ki cahilliklerini belki biraz olsun törpülerler, bir umut yani
İnsan bozuntusu olduk ya la

Hayırdır siz kocası mısınız yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…