ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Geçmiş olsun ve inşallah bebişiniz sağlıkla doğsun.

Çok sevindim doktorunu bulduğuna, darısı benim başıma inşallah

bu gittiğiniz esenler medipol mü

Geçmiş olsun ve inşallah bebişiniz sağlıkla doğsun.

Çok sevindim doktorunu bulduğuna, darısı benim başıma inşallah

bu gittiğiniz esenler medipol mü
Allah razı olsun evet esenlerde olan medipole gidiyorum . Daha once baska bir doktora gidiyordum ama burcu hanim gercekten cok ilgilendi stresimi aldi

neden sinir oldunuz doktora mı
ewet doktora ikili testi yaptrmak için gittim önce muayene etti dedim ben testi yaptrmak istiyorum ikisi aynı anda olmuyomuş ya test ya muayeneymiş iki hafta sonra randewu al gel dedi aldım gittim bugün de olmaz o test belli bi günü varmış perşembe cumamı ne yapılıyomuş iki hafta sonra bida randewu alsan test yetişmiyor zaman geçiyo özelllere sor yaptır dedi öyle kaldı dahada yaptırmadım

işte özellere bir sürü para veriyoruz böyle yaptıkları için iki hafta sonraya gel derken niye baştan düşünmüyorsun ki ne içim drsun sen.

özellere de gdiyoruz öyle olmuyor ama o kadar verdiğimiz paraya göre yine bir çoğunda fazla ilgi bile görmüyoruz, onlarda para mikesi gibi görüyorlar insanı

Arkadaslar detaylı ultrasona girenler ne kadar verdiniz acaba esenler medipolde

merhaba,
bende araştırıyorum onu. Medipolle ilgili yorum okumadım ama özel güngören hastanesine gidenler çok memnun bende burada okudum. doktor baya detaylı bakıyormuş ve burada söylenene göre baya bi ilgiliymiş ismi halil toprak. sende bir araştır istersen 150 tlmiş muayene ücreti. cd filan veriyolarmış.

Çok sagol canım bi bakarım bende

ben esenler medipolde yaptırdım doktr baya ilgili 135 lira detaylı ultason ücreti iki ultrasonla bakıyo 2 ayrı odada 1tanesiyle bebeğin ölçmlerini yapıyor organlarını inceliyor digeriylede renkli olarak bebegi gösteriyor. Cd ve resim veriyor fakat benim bebiş korktugu için göstermedi plasentanın arkasına saklandı 3kere gitmeme ragmen cd alamadım

Tam olarak ne zaman yaptırdın

Tam olarak ne zaman yaptırdın
1 ay önce yaptırdm ölçümleri fakat cd vermedi doktr bebiş kendini göstermedigi için 2 hafta sonra tekrr gittim yine göstermedi yine vermedi en son hafta içi gittim çarşmba günüydü herlde yine saklandı plasentann arkasına dahada bakılamayacagını söyledi ilknur hanım dogum kanalına girecek artık zarar verir fazla bakmk dedi ben cd alamadım yani

Anladım canım teşekkür ederim

Selamınaleyküm tekrardan :)
Şimdi birkaç gündür sanırım idrar yollarım enfeksiyondan çürüdü :)
İşin şakası bir yana çok kötüyüm ama bebiş mi baskılıyor idrar torbamı yoksa ciddi bir enfeksiyon mu geçiriyorum bilmiyorum.

Bezmialem 'e gittim tekrar Burcu Hanım'a kontrolüme daha var diye hem de muhtemelen yapılacak olan tahliller ücretsiz olsun diye ama idrar tahlili ve üriner sistem usg için randevu günü veriliyor. O da kimbilir kaç hafta sonra...

Sancı yapıyor ve enfeksiyonsa beni ve bebişi zor duruma düşürmesinden çok korkuyorum.

Burcu hanıma kontrolü erkene çekip yarın gideceğim o arada da ürolojiye de gideceğim.

Sormak istediğim burda idrar tahlili ve üriner sistem usg fiyatları nedir yaptıran varsa?
Aynı gün sonuç alınabiliyor mu?

İdrar tahlilini %15'lik kurum indirimi ile 6 liraya yaptırdık. USG'yi bilmiyorum ama çok pahalı olduğunu sanmıyorum.. İdrar tahlilinin sonuçlarını 1 saat sonra aldık..

İdrar tahlilini %15'lik kurum indirimi ile 6 liraya yaptırdık. USG'yi bilmiyorum ama çok pahalı olduğunu sanmıyorum.. İdrar tahlilinin sonuçlarını 1 saat sonra aldık..
Çok teşekkür ederim öyleyse hiç Bezmialemle uğraşmayayım yarına kadar çok kötü olmazsam sancılardan yarın hallederim inşallah...
Çok sağolun

Aleykümselam
çok geçmiş olsun nasıl oldun inşallah basit bir şeydir

Aleykümselam
çok geçmiş olsun nasıl oldun inşallah basit bir şeydir
Bugün randevumuza gittik,tabii ki tekrar Monurol ile muhatap olacağım. Enfeksiyon çıktı idrarda bol bol...Hiç şaşırmadım

Onun dışında başka bir sıkıntım oldu ama; bebiş 29 haftalık ve 1600 gr.
Tosun taşıyorum
31 haftalık görünüyormuş usgde. Çok fazla yani... doğal olarak Burcu Hanım'la gündemimize şeker konusu tekrar girdi ve ben çok yoracağından emin olduğum için tümmm ısrarına rağmen evde ölçüm takibi yapmak üzere cihaz aldım.
Ama canım o kadar sıkkın ki içimden bir ses haftaya insülin ile tanışacaksın diyor.

O kadar dikkat ediyorum ama sanırım ramazan pidesi ve eşime sahur hazırlığı sırasında canım çekiyor yemesem olmaz bahanemle atıştırdıklarım diğer dikkat ettiğim herşeyi sildi attı...

Bu arada kendisi gayet ilgiliydi hatta kızsa yeri olan konularda eleştiriyi bile tüm tatlılığıyla karşıladığı için sağolsun buradan selam edeyim ama bana yine kızacak belki de.
Ben deşifre oldum siz olmayın hahah:)))

Özetle bu gebelik şekeri olayı bana yoğun ötesi bir stres olarak geri dönüyor hadi hayırlısı...

Herkese hayırlı ve kolay gebelikler

Geçmiş olsun canm bende bu hafta içi burcu hanıma randewu alıp gidicem ilk randevum olucak burcu hanımla umarım ısrar etmez bu şeker yüklemesi konusunda yaptırmak istemiyorum çünkü bakalım benim bebiş kaç gram almış

Hanımlar doguma eşlerinizinde girmesini istiyomusunuz aceba esenler mesipolde buna izin veriliyormu ben gittgmde sorucam gebe danışmanıyla görüşeceğm birde dogum fotografcısı yazıyodu kapıda onunlada ilgili bilgi alıcam

Bnde persembe gunu gidecegim randevum var ben de odalari gormk istiyorum ve oranin fotografcisini istemiyorum kendi begendigim fotografci var onu ayarlamak istiyorum bildigim kadariyla fotografcinin girmesine izin var ama es icin izin yok ama yinede sormak gerek. Ben girmesini istemiyorum cunku benimkinin basina da biri lazim cok pimpirikli girmese daha iyi :)

hmmm çok geçmiş olsun biliyorsundur ama yine de dayanamayıp yazıcam enfeksiyon için bol bol su tüket inşallah çabuk atlatırsın.

diğerlerine gelince evet dikkat et ama stres yok rahat ol stres seni iyileştirmeyecek aksine biliyorsun...

sakin ol şöyle düşün her ne olursa olsun ama rahat ve iyi olsun Rabbime çok dua et bu arada sevesim geldi o tosuncuğuuu ne tatlı olur o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…