ESENLER MEDİPOL HASTANESi

hirahayat gerçekten çok üzüldüm benimde ilk gebeliğim dokuz haftalıkken son buldu ama ben tam anlayamadım yani sen daha önce kalp atışını duymuşmuydun sekiz haftalık kese yok derken ne demek istedi kalbimi durmuş yok sa gelişimi geriden mi geliyor ?

Kizlar butun yorumlarnizi okudum hastanemi dgstrcm bnde burcu hnma randevu alcm bnde hastaneye bi kere gttm ayrntili ultrsn icin hazel hnmda muane oldm snra radyolji uzm. Ilknur hnma yonlendrldm. 135 tl ayrntili ultrsn fiyti. Gayet iyi ilgilendi. Hazel hanmdan memnun kldm ama yorumlarda gsm. Num. Vermdgni gordum kagthanede otrym surekli hast. Gelemcgm.icin doktrmn num. Bnde olmasi lazm.

Lutfen surekli bilgi verin takipdeym sirf bunun takibini saglamak icin uye oldum. Seker yuklemsine oraya gtcm ama 2 hafta snra falan herseyi net sorucam odalara bakicam yine. Size bilgi veririm.

Umarim pisman olmam hastanemi dgstrdgm icin .sirf bu hastane icin 3 saat yol cekcem

Maalesef varmış, pazartesi günü ilk gittiğim doktorada göründüm o hemen kürtaja karar verdi beklemenin gereği yok dedi
tekrar esenler medipol ayten hanıma gittik Allah razı olsun çok daha temkinli davrandı beta hcg testini tekrar istedi c.tesi günki ile karılaştırdı. tekrar vajinal ultrasonda baktı doppler istedi.
ve maalesef... dün oldu bitti herşey, kötü şeylerdi zor şeylerdi, benimkinin devamı gelmedi...

Rabbim bebeklerinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.

sanırım foruma girmeyeceğim artık, canımı acıtacağını düşünüyorum...

Hoşçakalın hakkınızı helal edin.

Cok uzuldum Allahim tekrar anneligi tattirsin sana acılarını dindirsin Biz ne desek boş Allahim sabirlar versin . Sende hakkini helal et

ben hazel hanimdan cok memnunum

bende dun gittim detayli ultrosona bende avcilardan guttim ve devam edecegim cok memnun kaldim

kızlar ben burcu hanıma gıdıyorum da doktor olarak ben numarasını ıstemedım cekındım yanı kendısının vermesını ısterım zorla almak ayıp gıbıme gelıyor kendı de vermedı ama cok sevıyorum kendısını cok ılgılı sızce suan vermemesı normal mı :) cunku genellıkle doktorlar numaralarını hastalara verıyorlar .
ay ben mı cok pımpırıklıyım daha bebek fasulye kadar dusmusum numara derdıne sankı baska derdım yok puffff :'((

Numarasini veriyor aslında canın ve sorulara da çok kısa sürede yanıt veriyor eğer musaitse. Muhtemelen unutmuştur, bi sonraki randevunda sen bi hatirlat istersen..

kafam karıştı benimde Ayten Olgun hakkında egzersiz yapıyım mı yok, saçımı kınayla boyuyim mi, yok ilişki yok biraz fazla kasıyor gibi geldi bana birde ilişkiyi sorduktan sonra bebeğin eşi aşağıda dedi. yani sormasam hiç söylemeyecekti beni korkutmak için mi dedi anlayamadım. birde bebeğimin cinsiyetini de merak ediyorum dedim dur bakalım dedi önce kalbi atıyor mu iyimi diye bir sor bakalım dedi. sanki ben bebeğimin sağlığını düşünmüyorum ben çalıştığım için sadece cumartesileri gidebiliyorum. sanırım burcu hanım cumartesi günleri çalışmıyor yoksa ilk işim Burcu Hanıma gitmek olurdu Ayten Olgunun başka hastaları varsa yorum yazarlarsa çok sevinirim.

yuppi :) Burcu Aydın Boyama ya cumartesiye randevu alabildim. Ama kendisine üzülüyorum sanırım burası sayesinde hastaları git gide artıyordur. kafasını kaşıcak zaman bulamıyordur. ama napalım insanlara kendini iyi hissettirmek çok önemli bir şey Burcu Hanım bunu gerçekten başarıyorsa bu git gide yayılır yayılmasına engel olunamaz ki bu kadar kişi övdüğüne göre bir bildikleri vardır. doktoruma ihanet etmek istemezdim ama olumsuz tavırları beni üzdü kaba ve aksi kesinlikle değil ama son gidişimde kafamı karıştırdı kendisiyle ilgili.

Hakkinda hayirlisi olsun canim hosgeldin aramiza bnde tam diger yazina cevap yaziyordum :) burcu hanim bazen nobetci oluyor gun icinde saat aksam 6 dan sonra muayene ediyor aklinizda bulunsun calisan bayanlar icin .

esenler üniversite hastanesi ve daha yeni sayılır zamanla buranın fiyatları da artacaktır. renkli ultrasonu ben daha yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla doktor muaynesinden sonra yönlendiriyor sizi

merhaba hanımlar esenler medipolde muayene ücreti ne kadar . ben yumurta takibi için gitmeyi düşünüyorum da

Bugün ilk kez Burcu hanıma muayene oldum öyle çok memnun kaldım ki gerçekten çok sıcak bir insan bundan sonrada onunla devam edeceğim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…