- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 103
- 32
Aa bende perşembe günü için randewu almayı düşünüyorum tabi alabilirsem çok saçma degilmi fotografçı girebiliyor fakat eşim giremiyor şehruz hanımada bu konuyu sordugumda bana sezryanla doğumda bi adamım bayıldıgını söylemiştiBnde persembe gunu gidecegim randevum var ben de odalari gormk istiyorum ve oranin fotografcisini istemiyorum kendi begendigim fotografci var onu ayarlamak istiyorum bildigim kadariyla fotografcinin girmesine izin var ama es icin izin yok ama yinede sormak gerek. Ben girmesini istemiyorum cunku benimkinin basina da biri lazim cok pimpirikli girmese daha iyi :)
Bugün randevumuza gittik,tabii ki tekrar Monurol ile muhatap olacağım. Enfeksiyon çıktı idrarda bol bol...Hiç şaşırmadım
Onun dışında başka bir sıkıntım oldu ama; bebiş 29 haftalık ve 1600 gr.
Tosun taşıyorum
31 haftalık görünüyormuş usgde. Çok fazla yani... doğal olarak Burcu Hanım'la gündemimize şeker konusu tekrar girdi ve ben çok yoracağından emin olduğum için tümmm ısrarına rağmen evde ölçüm takibi yapmak üzere cihaz aldım.
Ama canım o kadar sıkkın ki içimden bir ses haftaya insülin ile tanışacaksın diyor.
O kadar dikkat ediyorum ama sanırım ramazan pidesi ve eşime sahur hazırlığı sırasında canım çekiyor yemesem olmaz bahanemle atıştırdıklarım diğer dikkat ettiğim herşeyi sildi attı...
Bu arada kendisi gayet ilgiliydi hatta kızsa yeri olan konularda eleştiriyi bile tüm tatlılığıyla karşıladığı için sağolsun buradan selam edeyim ama bana yine kızacak belki de.
Ben deşifre oldum siz olmayın hahah:)))
Özetle bu gebelik şekeri olayı bana yoğun ötesi bir stres olarak geri dönüyor hadi hayırlısı...
Herkese hayırlı ve kolay gebelikler
Ne kadar yardımcı bir mesaj olmuş, çok sağol canım :)Bugun burcu hanimla randevum vardi cikarken de fotografci ve odalar hakkinda bilgi aldim.
Maalesef baska fotografci giremiyormus anlasmali fotografcisi varmis . Orada baktik biraz ama kendi fotoğrafçılarınin cekimi benim hosuma gitmedi maalesef cok uzuldum ve cok da yaptirmak istiyordum . Odalara gelince odalar temiz ancak boyutunu biz secemiyormusuz hangi oda bossa ona veriyorlarmis yani sansiniza buyuk de olabilir kucuk de. Tabi vip odalar da var fiyatini sormadim bizi asar :) normal dogum ilk testler +1gun yatış 430tl . Sezaryen 2 gun yatış +ilk testler 830 tl . Daha bugun sordum guncel fiyat :)
Kesinlikle ben de merakla bekliyorum normal dogum tecrubelerini arkadaslarimizin bende her ne kadar vajinismus ken hamile kalsam da israrla normal dogum istiyorum inşallah tabi bir okadar korku :/Ne kadar yardımcı bir mesaj olmuş, çok sağol canım :)
Fiyatları sık sık güncelleyelim zaten malûm Medipol'lerde yeni açıldıktan sonra zamlanma hızı ışık hızıyla bir :))))
Şu durumda çok iyi görünüyor fiyatlar, e tabii hizmet de bahsedilen gibiyse ne âlâ.
Onun dışında fotoğraf işi her konu gibi büyük ticaret konusu, izin vermeyeceklerini bildiğim için ben sormadım bile. Kaptırmazlar o fırsatı...
Hâlbuki ben de çok yakın bir arkadaşım da bu işi çok daha kaliteli ve iyi yapıyoruz fakat arkadaşımla konuştuğumda soracağım ama biliyorum ki seni almayacaklar keşke yanımda olsan demiştim. Nitekim öyle imiş. Çok gereksiz dayatmalardan biri!
Yalnız bir tane çok olumlu bir normal doğum mesajı hatırlıyorum burada. Ki bana umut olmuştu resmen o mesaj.
Allah aşkına güzel güzel normal doğurabilen yok mu burada başka?
Hastaneyle alakalı çok daha detaylı bilgisi ve tecrübesi olan?
Yani odadan fotoğrafçıdan çok bununla alakalı yorumlar bekliyorum ama...
Benim bu sezaryen korkum ve zıtlığım zihnen de çok yoruyor artık. Güzel deneyimleri okuyup paylaşmaya ihtiyacımız var bence hepimizin...
tahmin etmiştm zaten başka fotografçıya izin verilmeyeceğiniBugun burcu hanimla randevum vardi cikarken de fotografci ve odalar hakkinda bilgi aldim.
Maalesef baska fotografci giremiyormus anlasmali fotografcisi varmis . Orada baktik biraz ama kendi fotoğrafçılarınin cekimi benim hosuma gitmedi maalesef cok uzuldum ve cok da yaptirmak istiyordum . Odalara gelince odalar temiz ancak boyutunu biz secemiyormusuz hangi oda bossa ona veriyorlarmis yani sansiniza buyuk de olabilir kucuk de. Tabi vip odalar da var fiyatini sormadim bizi asar :) normal dogum ilk testler +1gun yatış 430tl . Sezaryen 2 gun yatış +ilk testler 830 tl . Daha bugun sordum guncel fiyat :)
Cok iyi :) gorunce pozitif enerjiyle yükleniyorum resmen :) en cok da beni bilmesini seviyorum ben daha birsey soylemeden kanaman vardi devam ediyor mu vs hemen sormasi cok hos . Kalp atisimizi duyduk . Birde ultrasona girdigimde herseyi soyluyor basi burda hersey yolunda vs gibi . Her doktor yapmiyor bunu afedersiniz soguk nevale derler ya o hesap. Insan zaten hamilelikte bi duygu karmasasi yaşıyor bir de doktorun suratini cekmek ağır gelir. O nedenle iple çekiyorum kontrolleri cok guleryuzlu hep boyle devam eder inşallah :)tahmin etmiştm zaten başka fotografçıya izin verilmeyeceğinipeki burcu hanımla randevun nasıl geçti
inş canımCok iyi :) gorunce pozitif enerjiyle yükleniyorum resmen :) en cok da beni bilmesini seviyorum ben daha birsey soylemeden kanaman vardi devam ediyor mu vs hemen sormasi cok hos . Kalp atisimizi duyduk . Birde ultrasona girdigimde herseyi soyluyor basi burda hersey yolunda vs gibi . Her doktor yapmiyor bunu afedersiniz soguk nevale derler ya o hesap. Insan zaten hamilelikte bi duygu karmasasi yaşıyor bir de doktorun suratini cekmek ağır gelir. O nedenle iple çekiyorum kontrolleri cok guleryuzlu hep boyle devam eder inşallah :)
Ya bu arada doğum fiyatları SGK anlaşmalı fiyatlar değil mi canım?Kesinlikle ben de merakla bekliyorum normal dogum tecrubelerini arkadaslarimizin bende her ne kadar vajinismus ken hamile kalsam da israrla normal dogum istiyorum inşallah tabi bir okadar korku :/
Evet canim bunlar sgk li fiyatlar. Yoksa zaten dediğin gibi bu kadar uygun olmaz . Allah yardimcimiz olsun insallah hemencik rahatca dogum yapariz :)Ya bu arada doğum fiyatları SGK anlaşmalı fiyatlar değil mi canım?
Bir tanıdıkla konuşuyorduk da 8 haftalık hamile hanımı,
adamın sigortası yok.
Fiyatları öyle konuşunca sordu, hastane arayışındalar o sebeple...
Anlaşmasız fiyatların bu kadar düşük olacağını sanmıyorum ama sana tekrar sorayım dedim.
Ayrıca Burcu Hanımla randevusu kötü geçen yok çok şükür, doğumumuzu da güzelce yaptırsın nasipse inşallah..:))
Insallah oyle birsey yoktur canimKusura bakmayın hastaneden gelir gelmez yazamadım heyecanla yazmak istiyordum oysaki
Hevesle merak tedirginlik endişeyle gitmiştim buraya yazarken de en fazla beğenmemiş olma ihtimali vardı en kötü ama bu hiç aklıma gelmemişti...
Sanırım gebeliğim sonlanmış 8 haftalık bir kese olmadığını söyledi Ayten hanım sabah tekrar gidicez ( bu defa ilk gittiğim dra görünmek istedim ne diyecek bakalım.
Böyle durgun hissiz bi tuhaf oldum...
Rabbim bize iyilikler nasip et ne olur bize iyilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?