- 13 Temmuz 2015
- 22
- 6
- 1
merhaba hanımlar esenler medipolde muayene ücreti ne kadar . ben yumurta takibi için gitmeyi düşünüyorum da
Muayenede sgk'lılara ücret almıyorlar canım tahlil yaparsan ücret alıyorlar.
Tabikide yok burcu hanm ne gerekiyorsa onu yapıyor sonuçta bi dr dan daha ii bilio değilizbu ultrasonla bakmıyor olayı falan yok öyle bişey değilmi
arkadaşlar merhaba nuriyem arkadaşın yazdıklarına kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum bir kere burcu hanım her seferinde ultrasonla muayene ediyor ayrıca burcu hanım verdiği ilaçları bile neden niçin verdiğini açıklıyor sezaryene alırken mi açıklama yapmayacak güldürmeyin beni ya allah aşkına geçen gün doğum sonrası bebeğimin kontrolleri için hastaneye gittim emzirme odasında bir arkadaşla tanıştım başka bir doktorun hastasıymış fakat gece sancılanınca hastaneye gitmiş burcu hanım nöbetçiymiş ultrasonla muayenede bebeğin 4400 gr olduğunu söylemiş ama yinede sezaryene almamış çünkü burcu hanım her zaman normal doğumu destekliyor eğer desteklemeseydi bebeğin kilosu fazla normal doğum zor olur sezaryene alalım derdi ama arkadaş gayet başarılı bir şekilde normal doğumunu gerçekleştirmiş bebiş 4300 gr doğmuş keşke başından beri doktorum burcu hanım olsaydı diyor diger bir konuya gelecek olursak doktorların hepsi aynı ücreti alıyor bildiğim kadarıyla öyle saçma şey mi olur mağazamı burası doktorlar sezaryenden prim alsın yapmayın allah aşkına boş yere burcu hanıma çamur atıyorsunuz ben doğum sonrası kontrole gittiğimde bile burcu hanım karnımdan ultrasonla rahime baktı bir sorun varmı diye gerçekten burcu hanımla ilgili saçma sapan konuşan arkadaşları başka doktorların bu foruma gönderdiğini düşünüyorum burcu hanım elinden gelenin fazlasını yapıyor ben çok kötü hamilelik geçirdim her şeyimle ilgilendi burcu hanım hep erken doğum riskim vardı rahim ağzı kısaydı kolestazım vardı ama her şeyiyle dört dörtlük ilgilendi benimle allah ondan razı olsun 10 defa daha doğursam yinede burcu hanıma giderim AMERİKA ya gitse bile sadece doğum için giderim peşinden doğum deyip geçmeyin nice insanlar zor doğumlar gerçekleştiriyor ben tecrübeyle konuşuyorum ki burcu hanım hayatımda tanıdığım en muhteşem doktor teyzemde doğumunu burcu hanıma yaptıracak sayılı günü kaldı herkese diyorumki bir kişinin söylediği lafla hareket etmeyin herkese iyi akşamlar sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz
Burcu hanımdan memnun olanları bi say ondan sonra kimi kim yollamış öle karar ver bnce.burda doktor kayırılmıo her dr un deneyimi bilgisi ayrı.biz burcu hanmla ilgili memnuniyetlerimizi bildirioruz.ne mutlu burcu hanıma demekki fan kulup diebilicegn kdr sevilio...ayrıca yogun bakım yok ama transfer die bişi var.ben ilk dogumumu cerrahpaşada yaptım yogun bakımda yer olmadgndan başka hastaneye sevk edilmişti yani zor değil artk hiç bişiherkeze sağlıklıklı günler diliyorum..yorum yapmıştım sadece anlamadığım tepkileri aldım , sonuçtaa sizinkide yorum bu benim düşüncemdi. sizi de burcu hanımmı yolladı oyleyse.. bence şehruz ve dilek hanım gayet deneyimli . bence onlar konuşulmalı..
bu forum burcunun fan klübü olmuş.... okumicam bile yazdıklarınızı..
Canim merhaba.. Nasilsiniz oglusla :)merhaba,
bende araştırıyorum onu. Medipolle ilgili yorum okumadım ama özel güngören hastanesine gidenler çok memnun bende burada okudum. doktor baya detaylı bakıyormuş ve burada söylenene göre baya bi ilgiliymiş ismi halil toprak. sende bir araştır istersen 150 tlmiş muayene ücreti. cd filan veriyolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?