ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Hastane gerçekten ücretsiz. AMA;.. nerdeyse tüm doktorları denedim hepsi iyi ama , anlamadım burcu hanım ultrasonda bakmıyo bile canım cicim deyip yolluyor, diğerleri yaşçada büyük tecrübelilerde. Bu işler canım cicimle olmuyor. telefon veriyor ama doğuma gelmiyor, tanıdığım iki arkadaşım normal doğum denirken . burcu hanım canımla cicimle açıklamasız sezeryana aldı, acaba bu hastanemi böyle istiyor, yoksa doktor para içinmi böyle yapıyor

nasıl yani nuriyem ultrasonda bakmıyo derken biraz daha ayrıntı verebilirmisin Burcu Hanım için doktorumu değiştirmek üzereyim iyice kafam karıştı

yani isteğin güler yüz ve telefonda muhabbetse doğru insan ama duyumlarım ve gördüğüm diğerleri işini daha ciddi yapıyo

canım ben napıyım güleryüzü muhabbeti benim ve bebeğimin sağlığı önemli ilk kez burcu hanım hakkında olumsuz yorum okudum sanırım bu forumda ona şaşırdım birde çok takıntılı ve şüpheci oldum doktorlar hakkında ayten hanıma iki ay önce kanamam olmuştu ama iki aydır yok bir problem gözükmüyor dimi diye sorduğumda bebeğin eşi aşağıda diyor neden bunu ben sormadan bana söylemiyor onu anlamadım kendime dikkat ediyim diye benimi korkutuyor anlamadım

merhaba nuriye hanım. ben ve kardeşimin burcu hanım tarafından doğumumuz yapıldı. gayet memnun kaldık. bana ve kardeşime baya bi ilgi gösterdi. bilmedigimiz konular hakkında baya bi aydınlattı. biz gayet memnunuz burcu hanımdan . gayet bilgili ve işini bilen bir doktor.

açıkçası benim dogumumu burcu hanım yaptı ve gayet başarılı bir operasyon geçirdik. bebegim 3,6 kilogram dogdu. doğum öncesi ve sonrası verdigi bilgilerle bizi baya aydınlattı. ben bütün doğum yapacak olan arkadaşlara burcu hanımı şiddetle tavsiye ediyorum. bencede nuriye hanımı diger doktorlar salmıs olmalı buraya. burcu hanım gerek tecrübesi ve bilgisiyle konusunun uzmanı içiniz rahat olsun..

Merhaba hanımlar ben 34+1 günlük hamileyim.bu ikinci hamileliğim ilk hamileliğim 25 haftalık erken doğumla gerçekleşti.şmdiki hamileliğimde 24 haftalıkken Dr.Burcu Aydın Boyama'yla tanıştım tavsiye üzerine gittim ve keşke hamileliğimn ilk anlarından beri ona gitseydim ama geç kalmış değilim.beni 24 haftadan beri ilaçlar ve psikolojik destekle bugünlere getirdi cnkü riskli bi hamilelik geçiriyorm nekdr tsk etsem azdır.muhtemelen cuma günü beni doğuma alıcak cnkü erken doğum riskim var ve sancılarım başladı rahim agzı yetmezliğim de oldugu için bebeğin doğum yoluna girmemesi gerekiyormuş bana gerekli acıklamayı yaptı ve sezeryanda karar kıldık. saolsun burcu hanm hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı gerek telefnda gerek yüzyüze sordugmda.beni hem normal doğum hem sezeryanla ilgili aydınlattı ve ben kendi riskimdende ötürü sezeryanda karar verdim.bana göre bir dr alanında nekdr uzmansa hastalarına karşıda bi okdr güler yüzlü sevecen ve iyimser olmalı bence benm doktorum Burcu hanımda hepsi gecerli bazı insanlr canm cicimi sevmio olablr onlara ne yapsan tatmin edemezsin surat yapsan olmaz gülsen olmaz.bence burcu hanm mesleğini dört dörtlük yapıo.bir hamilenin nekdr fiziksel destege ihtiyacı varsa psikolojik destegede okdr ihtiyacı var.hiç bir dr zorla ne normal dogum ne sezeryan yapar gerekli acıklamayı mutlaka yapmıştır ama hasta bu acıklamayı yeterli bulmadıysa tekrr tekrar sormalı cnkü burcu hanm soruları cevapsız bırakıcak biri değil bence.ayrıca burcu hanıma günden güne randevu almak zorlaşıo neden kıymetini bilen hastaları coğalıyorda ondan iyiki doktorum burcu hanım kendimi gönül rahatlıgıyla onun ellerine bırakabilicem

kızlar çok teşekkür ediyorum belki benim için yazmadınız doktorunuzu korumak için yazdınız ama içimi rahatlattınız :)

arkadaşlar merhaba nuriyem arkadaşın yazdıklarına kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum bir kere burcu hanım her seferinde ultrasonla muayene ediyor ayrıca burcu hanım verdiği ilaçları bile neden niçin verdiğini açıklıyor sezaryene alırken mi açıklama yapmayacak güldürmeyin beni ya allah aşkına geçen gün doğum sonrası bebeğimin kontrolleri için hastaneye gittim emzirme odasında bir arkadaşla tanıştım başka bir doktorun hastasıymış fakat gece sancılanınca hastaneye gitmiş burcu hanım nöbetçiymiş ultrasonla muayenede bebeğin 4400 gr olduğunu söylemiş ama yinede sezaryene almamış çünkü burcu hanım her zaman normal doğumu destekliyor eğer desteklemeseydi bebeğin kilosu fazla normal doğum zor olur sezaryene alalım derdi ama arkadaş gayet başarılı bir şekilde normal doğumunu gerçekleştirmiş bebiş 4300 gr doğmuş keşke başından beri doktorum burcu hanım olsaydı diyor diger bir konuya gelecek olursak doktorların hepsi aynı ücreti alıyor bildiğim kadarıyla öyle saçma şey mi olur mağazamı burası doktorlar sezaryenden prim alsın yapmayın allah aşkına boş yere burcu hanıma çamur atıyorsunuz ben doğum sonrası kontrole gittiğimde bile burcu hanım karnımdan ultrasonla rahime baktı bir sorun varmı diye gerçekten burcu hanımla ilgili saçma sapan konuşan arkadaşları başka doktorların bu foruma gönderdiğini düşünüyorum burcu hanım elinden gelenin fazlasını yapıyor ben çok kötü hamilelik geçirdim her şeyimle ilgilendi burcu hanım hep erken doğum riskim vardı rahim ağzı kısaydı kolestazım vardı ama her şeyiyle dört dörtlük ilgilendi benimle allah ondan razı olsun 10 defa daha doğursam yinede burcu hanıma giderim AMERİKA ya gitse bile sadece doğum için giderim peşinden doğum deyip geçmeyin nice insanlar zor doğumlar gerçekleştiriyor ben tecrübeyle konuşuyorum ki burcu hanım hayatımda tanıdığım en muhteşem doktor teyzemde doğumunu burcu hanıma yaptıracak sayılı günü kaldı herkese diyorumki bir kişinin söylediği lafla hareket etmeyin herkese iyi akşamlar sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz

herkeze sağlıklıklı günler diliyorum..yorum yapmıştım sadece anlamadığım tepkileri aldım , sonuçtaa sizinkide yorum bu benim düşüncemdi. sizi de burcu hanımmı yolladı oyleyse.. bence şehruz ve dilek hanım gayet deneyimli . bence onlar konuşulmalı..
bu forum burcunun fan klübü olmuş.... okumicam bile yazdıklarınızı..

çok bilinçli yazmışsınız orda küvez yokdedi dilek hanım erken doğum kötü değilmi orda

Burcu hanımdan memnun olanları bi say ondan sonra kimi kim yollamış öle karar ver bnce.burda doktor kayırılmıo her dr un deneyimi bilgisi ayrı.biz burcu hanmla ilgili memnuniyetlerimizi bildirioruz.ne mutlu burcu hanıma demekki fan kulup diebilicegn kdr sevilio...ayrıca yogun bakım yok ama transfer die bişi var.ben ilk dogumumu cerrahpaşada yaptım yogun bakımda yer olmadgndan başka hastaneye sevk edilmişti yani zor değil artk hiç bişi

Merhaba herkese.. Doktorlarin hepsinin iyi ve kotu taraflari olabilir ama bu iyi ve kotu taraflar sizinle de alakali.. Herkes herkesle anlasamaz.. İnsanlari etkilemeyelim.. Ne fazla ovelim ne de yerelim.. Ben hazel hanima gidiyorum ve memnunum.. Bir baskasi gider memnun kalmayabilir... Telefon felan vermedi ama bende bu zamana kadar gerek duymadim.. Hastaneyi aradiginizda zaten orda hangi dr varsa size gerekli cevabi veriyorlar.. Ayrica normal dogumuda destekliyor.. Burda yasadiklatimizi paylasmak icin variz.. Sevgiler herkese..

Canim merhaba.. Nasilsiniz oglusla :)
Ben dun gittim.. Gayet iyiyiz.. Hafta sonu detayliya gidecegim.. Sen yaptirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…