- 22 Temmuz 2015
- 5
- 2
- 36
- 36
çok bilinçli yazmışsınız orda küvez yokdedi dilek hanım erken doğum kötü değilmi orda
Benm bebeğim 35 haftalık olucak yarn cnkü gelişimi bir hafta önden gidiyr.kilosuda 3000 kiloya ulaştı dolayısıyla doktorm burcu hanm bana bilgi verdi çocuk dr larıyla görüşmüş ve doğumu esenler hastanesinde yapmaya karar verdik bebeğin akciğer gelişimi iğneleride yapıldı küvezlik bi sorun olmıcak inş.çok bilinçli yazmışsınız orda küvez yokdedi dilek hanım erken doğum kötü değilmi orda
Canim merhaba.. Nasilsiniz oglusla :)
Ben dun gittim.. Gayet iyiyiz.. Hafta sonu detayliya gidecegim.. Sen yaptirdin mi?
ben detaylı usg'yi medipol megada yaptırdım ve 440 TL ödedik.. Esenler yeni açıldığı için şu anda uygun yakın zamanda artar çünkü Mega da böyleydi ilk başta :)kadıköy medipol aradım 335 TL dedi detaylı ultrason için niye fark var acaba esenler ile
Hhahha valahi super :) artik burcu hnmin kapinda beklerken acaba kk ya uye mi diye dusunmeden edemiyorum :)))bence burcu hanım ve fanları olarak KK da yeni bir grup kuralım bu böyle olmayacak
bir de bi gün herkes aynı güne randevu alsında hastanede tanışalım arkadaşlar : )))
Ay bana niye bildirim gelmemisss :))) sali gunu randevum vardi benim sipamin elleri var artik ne buyuk mucize ♡♡♡
Burcu hanimdan telefon istemedigimi soylemistim . Daha ben soylemeden sali gunu kendisi verdi ablacim unutmusum istedigin saatte mesaj atabilirsin dedi cok memnun oldum bu surecte doktorun psikolojik olarak verdigi destek o kadar onemli ki burcu hnm dan once medipol mega da gece 3 te selda hnm miydi neydi muayene oldum yani okdr moralimi bozduki mecburiyetten gtmistim onada .hmn ertesi gun burcu hnma gittim bni okdr rahatlatiki gozlerimden yaslar suzulurken mega daki doktor cezaevi duvari gibi dururken , burcu hnm bi abla gibi bnmle konustu anlatti ihtiyacim olan kesinlikle buydu Allah razi olsun umarim memnuniyetim hep devam eder kendisini cok seviyorum . Neyse tabi herkes burada memnuniyetini veya memnuniyetsizligini yazabilir
Ay sorumu unutuyordum :) epidural normal dogum hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar ? Ucret farki var mi ? Ilk gebeliğim oldugu icin daha yeni yeni igreniyorum epiduralmis vs . Vajinismus problemi yasadigim icin normal dogum cok istiyorum tabi bunu dysunmek icin cok erken ama tecrübesi olan varsa paylasirsa sevinirim
Hepinize saglikli gunler :*
Ekrnda cok net goruyorum ben ancak cikti olark alindiginda bulanik cikiyor cihazdan kaynakli olabilirben elini ayağını pek göremedim doktor diyor bak bu kolu bacağı kafası dudağı diye ama ben benzetemiyorum pek ultrason resmi desen bebek olduğu belli değil neden acaba benim de 12.haftalarda aldığım ultrasonlar tam bebek gibiydi şimdi garip garip ultrason fotografları veriyor hareketli olduğu içinmi acaba
ben elini ayağını pek göremedim doktor diyor bak bu kolu bacağı kafası dudağı diye ama ben benzetemiyorum pek ultrason resmi desen bebek olduğu belli değil neden acaba benim de 12.haftalarda aldığım ultrasonlar tam bebek gibiydi şimdi garip garip ultrason fotografları veriyor hareketli olduğu içinmi acaba
sürekli hareket edince düzgün fotoğraf alamıyorlar demekki olabilir bende diyorum büyüdükçe daha belirgin olması lazım ama ondan demekki uyurken yakalamak lazım bunları :)) o zaman da cinsiyetini öğrenemem hala öğrenemedim de
Acele etmiyorum da işte merak başa bela:) 18 haftalık oldum bende
benımde tutmuyor geriden gelıyor doktorumun dedıgıne gore daha ılerdeyızyalnız burdaki ağırlık ve boy ölçümü benim bebeğime uymuyor 17.haftada boyu 17 cm kilosu 180 grmdı acaba gebelik haftam dahamı önde
selammmmmSelam papatyacım,
görüşemedik bayadır : ) biz iyiyiz şükür siz naptınız. isim düşünmeye başladınız mı
dün yaptırdım bende detaylı ultrason. güngören hastanesine gittim. doktor iyi ilgilendi gerçekten tek tek anlattı herşeyi. yakışıklı oğlumun resimlerini de verdiaynı babası valla boşa demiyolar 9 ay karnında taşı besle büyüt gitsin babasına benzesin oda diye. çok güzel bir duygu yaa Rabbim herkese yaşatsın inşallah. sonuçlarımı daha burcu hanıma götürmedim ama haftaya gidicem. 2 gün üst üste izin alamıyorum iş yerinden.
Henüz bir yere karar vermediysen tavsiye ederim. incelerken işte omurgasında bazı bebeklerin yamukluk olabiliyo ama şükür bebeginiz iyi işte kalbinde şu şu sorunlar oluyor yada delik oluyo ama yok, gözlerinde falan rahatsızlıklar çıkabiliyor ama sorun yok filan die her şeyi açıklamalı olarak anlattı. bilmediğimiz bir sürü şey öğrendik. iyidi yani. sadece renkli resimleri cd ye atıp verdi. cihazlarında arıza varmış renkli görüntü çıktısı veremiyorlarmış şuan ama olsun. inşallah seninde iyi geçer.
bu arada 3 lü test yaptırmayı düşünüyordun sen. naptın yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?