ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Selam canım,
Biz karar veremedik daha.ilk KEREM isminde çok yogunlaştık ama birazda araştıralım dedik. Teoman da çok guzel bir isim. Küçük teo sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı bizim başımıza artık bakalim ne zaman karar vereceğiz.

Bende henüz bişey almadım. herhalde önümüzdeki ay ufaktan başlayacağım. Eminonundeki havuzlu hanı bende duydum. Bende gidicem oraya. Bazi seyler gercekten uygunmus bazi seyler dışarda daha ucuz diyolar ama bakıcaz artık.

birde bende sabahları kalktığımda ayaklarımın altlarında acayip bir batma hissi oluyor sende de var mı ? kilo olarak şimdiye kadar 3 - 3,5 arası aldım sadece, ayaklarımda şişme filan yok ama çözemedim

Bende 2 kilo almisim. Ama ben kilolu hamile kaldim. Oyuzden hamilelikte cok dikkatliyim. Ayakta cok kaldigim gunler cok sisiyo ayaklarim. Havalar cok sicak gidiyo. Cok zor gunler bizi bekliyo. Fenalardayim. Senin is rahat mi bari?

Bende 2 kilo almisim. Ama ben kilolu hamile kaldim. Oyuzden hamilelikte cok dikkatliyim. Ayakta cok kaldigim gunler cok sisiyo ayaklarim. Havalar cok sicak gidiyo. Cok zor gunler bizi bekliyo. Fenalardayim. Senin is rahat mi bari?

Aynı kaderi paylaşıyoruz desene, bende kilolu hamile kaldım. o yüzden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. işimde rahat sayılır masa başı olduğu için genelde oturuyorum hep mümkün olduğunca ayağımın altına birşeyler koyup yüksekte tutmaya çalışıyorum ama ufaktan ayak altlarım şişiyor artık hissediyorum. bide sıcaklarda baygınlık geçiriyorum oda ayrı tabi. dediğin gibi zor günler bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun valla.

:) bizim pek cok ortak noktamiz varmis
Bende babamla calisiyorum rahatim. Hatta bazen gitmiyorum ise. Nefes alinmiyo zaten. Hicbisey yapamiyorum cunku yapasim gelmiyo. Bi tembellik ve uyku durumum var. Surekli uyukluyorum. Sanki uyku ilaci icmis gibi direnemiyorum uykuya. allah yardimcimiz olsun..

Kızlar Merhaba 31 haftalık hamileyim kontrollerimi Fatma Hanım yapıyor çok memnunum sağolsun güzel ilgileniyor,fakat bebeğin kontrollerini yaparken cd falan veriyorlar mı?ayrıntılı ultrasyona girdiğimde bebeğim yüzünü göstermediği için İlknur Hanım bize hiç birşey vermemişti bilgisi olan varmı?

merhaba. ben yeni girdim ayrıntılıya. renkli görüntülerini içeren cd aldık. ama normal kontrollerde cd verilmiyor diye biliyorum ben. ayrıntılı zamanında yüzünü göstermedi diye vermemiştir ama ben ordayken yüzünü göstermeyenlere biraz yürüyüş yap tekrar gel bakalım dedi ve bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı. senin ayrıntılı zamanın geçti galiba. 20-24. haftalarda bakılıyo. senin haftalarında da bakılıyormu onu bilmiyorum. çok içinde kaldıysa doktoruna söyle belki baktırır renkli cd verirler. dene şansını.

canım merhaba.
haftasonu medipolde ilknur hanıma detaylı usg yaptırdık. çok şükür oğluşumuz iyi. renkli cd verdi. ayyyy içimizde küçük insan var yaaaa... renkli görünce daha bi başka oluyo insan. çok heyecanlandım. şimdi sırada şeker yüklemesi bizi bekliyo. yaptırmak istemiyorum ama duruma göre bakacağız artık. yine haberleşmeye devam edelim. iyi çalışmalar canım. dikkatli olun oğluşla
sevgiler

evet bende ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlardan detaylı bilgi rica ediyorum bende 15 gün sonra yaptıracağım fiyatını biliyorum 135 lira sadece doktorumdan randevu alıp gittiğimde doktor yönlendiriyormus. öğrenmek istediklerim kaç dakika bakıyorlar cd veriyorlarmı ilknur hanım nasıl biri iyi ilgileniyormu sırf bunun için eşim işyerinden izin alıcak ben haftasonları izinliyim eşim hafta içi izinli yani sırf bunun için izin almasına değermi yoksa beş dakikada bakıp gönderiyormu

31 mayısta gitmiştik kızlar ayrıntılı ultrasyona bebeğim göstermedi yüzünü ilknur hanımda hiç bişey demedi kötülemek asla istemem kendi baktı kendi gördü hiç bir açıklama yapmadı yada biraz yürü gel tekrar bakalım demedi cumartesi günü son saate almıştım sanırım İlknur hanımda yorulmuştu oyüzden oldu sanırsam çok içimde kaldı renkli hiç görmedik şimdi istesem tekrar 135tl mi vereceğim?

grisayfa merhaba
doktor istek yapıyo. parayı ödüyorsun ve 1 kat aşağı ilknur hanıma gidiyorsun. 2 oda var. ilk odada bütün organlarına bakıyo , ölçümler yapıyo. yaklaşık 10-15 dk sürüyo. sonra karşı odaya geçiyorsun ve renkli olarak bebişini görüyorsun. benim bebiş çok hareketliydi ve yüzünü görebildik. dolayısıyla yaklaşık 5 dk sürdü. biz şanslıydık. ama bebeği yüzünü göstermediği için 3 saattir bekleyenler de vardı. dolayısıyla izin alma olayına siz ailecek karar verin. ama bence renkli görmek herşeye değerdi. ayrıca toplamda yarım saatlik iş gibi görünsede bizde girmeden önce 1 saat bekledik. bebeği yüzünü göstermeyenler çikolata yiyip bizraz yürüyüş yapıp geri geliyorlar.
süre senin bebişin performansına bağlı yani cd veriyor renkli video
ilknur hanıma gelince net duruşu olan ciddi bir doktor. ama çok güzel açıklamalar yapıyor ve sanırım bebekleri çok seviyor. renkli görüntülere gelince ay maşallahlarla başladı yerim ben onulara kadar gitti
bence iyi bir doktor. ben memnun kaldım.
sevgiler...

gizogz
bende cumartesi son hastaydım ilknur hanıma giden. biraz gecikmişti. çıkması gerekiyordu. net ve keskin bir duruşu vardı ama içeri alınca beni açıklamalar yapması ve renklideykende anlatması iyiydi. ben memnun kaldım. sana denk geldi heralde. şanssızlık. ama fatma hanıma sor tekrar renkliye girebilir miyim diye. ben zamanı geçti diye bakılmıyor diye biliorum.
şansını dene ama. pişman olma.

çok saol evet şanssızlık oldu diyelim bence doktorun ilk hastası olmakta da fayda var diyorum :)) bu cumartesi fatma hanımda randevum var bir soracağım ama ben cumartesileri 1 de ancak işten çıkıp fatma hanıma gidiyorum ilknur hanımda o saatte çıkıyor işte erken gitmem gerekecek,umarım görebilirim.

Canım bende cd alamadım ama saolsun ilknur hanım çok ilgilendi benimle bebiş kendini göstermedi 2 hafta sonra tekrar çagrdı gittim yine göstermedi 2 hafta sonra tekrardan gittim sonrasında 28 haftalık olmuştum artık dogum kanalına giricek daha bakmayalım dedi bide çok bakıldıgı için zarar verebilecegini söyledi 3 defa girdim yani detaylıya yalnız ücreti bi kereye mahsus yatırdım

yok canımya gittiğimde 21 haftalıktı haftaya tekrar gel diyebilirlerdi şimdi 31 haftadayım inş olur şansımı deneyeceğim.

Artık bakıcagını zannetmem baya büyümüş bebek benimde sürekli aklımda bi gitsem bîdaha sorsammı diyorum ama bebegîme zarar gelmesinden korkuyorm.

çok içimde kaldı bi deneyeceğim yazarım burdan olsada olmasada ama en önemlisi onların sağlıklı olması tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…