selammmmm
3lü test te benim için bi maceraya döndü :) istanbulda değildim ya yaban ellerde bazı şeyleri yaptırmak daha bi zormuş.. en son plajda otururken yan şemsiyede kadın doğum doktoruyla tanışınca 3lü tesi yaptırmaktan vazgeçtim
detaylıya bu haftasonu gidecektim ama haftaya erteledik. ben yine medipolde yaptırıcam. bikaç kişi yaptırmış ilknur hanım varmış o bakıyomuş memnun kaldık hem resim hemde cd verdi diye yazmışlar.
bizim isim belliydi zaten canım.. eşimin çok eskilerden beri uhdeymiş içinde. bigün oğlum olursa koyarım diyomuş. TEOMAN
bende olur dedim. hatta herkes alıştı bile teo diye seviliyo oğluşum şuan
si,z belirlediniz mi isim?
bide ben daha hiç alışveriş yapmadım. hazel hanım artık başlayabilirsin kesinlikle erkek dedi.
yavaş yavaş başlayacağım. bigün havuzlu han'a gideceğim. eminönünde. bundan sonrası çabuk geçer heralde.
sevgiler canım
Bende 2 kilo almisim. Ama ben kilolu hamile kaldim. Oyuzden hamilelikte cok dikkatliyim. Ayakta cok kaldigim gunler cok sisiyo ayaklarim. Havalar cok sicak gidiyo. Cok zor gunler bizi bekliyo. Fenalardayim. Senin is rahat mi bari?Selam canım,
Biz karar veremedik daha.ilk KEREM isminde çok yogunlaştık ama birazda araştıralım dedik. Teoman da çok guzel bir isim. Küçük teo sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı bizim başımıza artık bakalim ne zaman karar vereceğiz.
Bende henüz bişey almadım. herhalde önümüzdeki ay ufaktan başlayacağım. Eminonundeki havuzlu hanı bende duydum. Bende gidicem oraya. Bazi seyler gercekten uygunmus bazi seyler dışarda daha ucuz diyolar ama bakıcaz artık.
birde bende sabahları kalktığımda ayaklarımın altlarında acayip bir batma hissi oluyor sende de var mı ? kilo olarak şimdiye kadar 3 - 3,5 arası aldım sadece, ayaklarımda şişme filan yok ama çözemedim
Bende 2 kilo almisim. Ama ben kilolu hamile kaldim. Oyuzden hamilelikte cok dikkatliyim. Ayakta cok kaldigim gunler cok sisiyo ayaklarim. Havalar cok sicak gidiyo. Cok zor gunler bizi bekliyo. Fenalardayim. Senin is rahat mi bari?
:) bizim pek cok ortak noktamiz varmisAynı kaderi paylaşıyoruz desene, bende kilolu hamile kaldım. o yüzden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. işimde rahat sayılır masa başı olduğu için genelde oturuyorum hep mümkün olduğunca ayağımın altına birşeyler koyup yüksekte tutmaya çalışıyorum ama ufaktan ayak altlarım şişiyor artık hissediyorum. bide sıcaklarda baygınlık geçiriyorum oda ayrı tabi. dediğin gibi zor günler bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun valla.
merhaba. ben yeni girdim ayrıntılıya. renkli görüntülerini içeren cd aldık. ama normal kontrollerde cd verilmiyor diye biliyorum ben. ayrıntılı zamanında yüzünü göstermedi diye vermemiştir ama ben ordayken yüzünü göstermeyenlere biraz yürüyüş yap tekrar gel bakalım dedi ve bebeğin yüzünü görene kadar uğraştı. senin ayrıntılı zamanın geçti galiba. 20-24. haftalarda bakılıyo. senin haftalarında da bakılıyormu onu bilmiyorum. çok içinde kaldıysa doktoruna söyle belki baktırır renkli cd verirler. dene şansını.Kızlar Merhaba 31 haftalık hamileyim kontrollerimi Fatma Hanım yapıyor çok memnunum sağolsun güzel ilgileniyor,fakat bebeğin kontrollerini yaparken cd falan veriyorlar mı?ayrıntılı ultrasyona girdiğimde bebeğim yüzünü göstermediği için İlknur Hanım bize hiç birşey vermemişti bilgisi olan varmı?
canım merhaba.Selam papatyacım,
görüşemedik bayadır : ) biz iyiyiz şükür siz naptınız. isim düşünmeye başladınız mı
dün yaptırdım bende detaylı ultrason. güngören hastanesine gittim. doktor iyi ilgilendi gerçekten tek tek anlattı herşeyi. yakışıklı oğlumun resimlerini de verdiaynı babası valla boşa demiyolar 9 ay karnında taşı besle büyüt gitsin babasına benzesin oda diye. çok güzel bir duygu yaa Rabbim herkese yaşatsın inşallah. sonuçlarımı daha burcu hanıma götürmedim ama haftaya gidicem. 2 gün üst üste izin alamıyorum iş yerinden.
Henüz bir yere karar vermediysen tavsiye ederim. incelerken işte omurgasında bazı bebeklerin yamukluk olabiliyo ama şükür bebeginiz iyi işte kalbinde şu şu sorunlar oluyor yada delik oluyo ama yok, gözlerinde falan rahatsızlıklar çıkabiliyor ama sorun yok filan die her şeyi açıklamalı olarak anlattı. bilmediğimiz bir sürü şey öğrendik. iyidi yani. sadece renkli resimleri cd ye atıp verdi. cihazlarında arıza varmış renkli görüntü çıktısı veremiyorlarmış şuan ama olsun. inşallah seninde iyi geçer.
bu arada 3 lü test yaptırmayı düşünüyordun sen. naptın yaptırdın mı?
grisayfa merhabaevet bende ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlardan detaylı bilgi rica ediyorum bende 15 gün sonra yaptıracağım fiyatını biliyorum 135 lira sadece doktorumdan randevu alıp gittiğimde doktor yönlendiriyormus. öğrenmek istediklerim kaç dakika bakıyorlar cd veriyorlarmı ilknur hanım nasıl biri iyi ilgileniyormu sırf bunun için eşim işyerinden izin alıcak ben haftasonları izinliyim eşim hafta içi izinli yani sırf bunun için izin almasına değermi yoksa beş dakikada bakıp gönderiyormu
gizogz31 mayısta gitmiştik kızlar ayrıntılı ultrasyona bebeğim göstermedi yüzünü ilknur hanımda hiç bişey demedi kötülemek asla istemem kendi baktı kendi gördü hiç bir açıklama yapmadı yada biraz yürü gel tekrar bakalım demedi cumartesi günü son saate almıştım sanırım İlknur hanımda yorulmuştu oyüzden oldu sanırsam çok içimde kaldı renkli hiç görmedik şimdi istesem tekrar 135tl mi vereceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?