canım merhaba.
haftasonu medipolde ilknur hanıma detaylı usg yaptırdık. çok şükür oğluşumuz iyi. renkli cd verdi. ayyyy içimizde küçük insan var yaaaa... renkli görünce daha bi başka oluyo insan. çok heyecanlandım. şimdi sırada şeker yüklemesi bizi bekliyo. yaptırmak istemiyorum ama duruma göre bakacağız artık. yine haberleşmeye devam edelim. iyi çalışmalar canım. dikkatli olun oğluşla
sevgiler
Canım bende cd alamadım ama saolsun ilknur hanım çok ilgilendi benimle bebiş kendini göstermedi 2 hafta sonra tekrar çagrdı gittim yine göstermedi 2 hafta sonra tekrardan gittim sonrasında 28 haftalık olmuştum artık dogum kanalına giricek daha bakmayalım dedi bide çok bakıldıgı için zarar verebilecegini söyledi 3 defa girdim yani detaylıya yalnız ücreti bi kereye mahsus yatırdım
Hmm esenler medipodrki doktrlar belli bir zamanının oldugunu söylüyor bilemedimki şimdi aslında hiç iyi şeyler degil bi arkadaşımdn duymuydm yurtdışnda bi ülkede ultrasona hamilelik boyunca 2-3 kere ultrasonla bakıyolarmış diger kontrollerde karnı mezuroyla ölçerek kontrol ediyolarmışmerhaba,
bende renkli ultrasonu özel güngören hastaneisnde yaptırdım. ben sıra beklerken 7 aylık bir bayan geldi. oda renkli ultrasona yeni giriyormuş. bende şaşırdım hatta onun belli bir zamanı var şimdi yapılan kabul ediliyormu diye sordum. doktoru herhangi bir sorun olmaz yaptırabilirsin demiş onada.
Hmm esenler medipodrki doktrlar belli bir zamanının oldugunu söylüyor bilemedimki şimdi aslında hiç iyi şeyler degil bi arkadaşımdn duymuydm yurtdışnda bi ülkede ultrasona hamilelik boyunca 2-3 kere ultrasonla bakıyolarmış diger kontrollerde karnı mezuroyla ölçerek kontrol ediyolarmış
çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın kesinlikle gelmesi lazım eşimin zaten sadece beş haftalıkken ilk hamile olduğumu öğrenmek için gittiğimizde gelebildi benimle hep yalnız gittim kontrollere en azından bunu görmesini isterim benim bebeğim maşallah her ultrasonda çok hareketli dendi inş bu seferde öyle olur riske atmadan bol bol çikolata yiyip gitmek lazım demekki bir daha uğraşmayalım.grisayfa merhaba
doktor istek yapıyo. parayı ödüyorsun ve 1 kat aşağı ilknur hanıma gidiyorsun. 2 oda var. ilk odada bütün organlarına bakıyo , ölçümler yapıyo. yaklaşık 10-15 dk sürüyo. sonra karşı odaya geçiyorsun ve renkli olarak bebişini görüyorsun. benim bebiş çok hareketliydi ve yüzünü görebildik. dolayısıyla yaklaşık 5 dk sürdü. biz şanslıydık. ama bebeği yüzünü göstermediği için 3 saattir bekleyenler de vardı. dolayısıyla izin alma olayına siz ailecek karar verin. ama bence renkli görmek herşeye değerdi. ayrıca toplamda yarım saatlik iş gibi görünsede bizde girmeden önce 1 saat bekledik. bebeği yüzünü göstermeyenler çikolata yiyip bizraz yürüyüş yapıp geri geliyorlar.
süre senin bebişin performansına bağlı yanicd veriyor renkli video
ilknur hanıma gelince net duruşu olan ciddi bir doktor. ama çok güzel açıklamalar yapıyor ve sanırım bebekleri çok seviyor. renkli görüntülere gelince ay maşallahlarla başladı yerim ben onulara kadar gitti
bence iyi bir doktor. ben memnun kaldım.
sevgiler...
kaça kadar bakıyorki ilknur hanım?31 mayısta gitmiştik kızlar ayrıntılı ultrasyona bebeğim göstermedi yüzünü ilknur hanımda hiç bişey demedi kötülemek asla istemem kendi baktı kendi gördü hiç bir açıklama yapmadı yada biraz yürü gel tekrar bakalım demedi cumartesi günü son saate almıştım sanırım İlknur hanımda yorulmuştu oyüzden oldu sanırsam çok içimde kaldı renkli hiç görmedik şimdi istesem tekrar 135tl mi vereceğim?
cumartesi günleri 1 e kadar çalışıyor. ben 12:30da ordaydım son olarak beni aldı ama çıkışımız 2yi geçiyordu. oda tabi geç çıktı. ama 12:30dan sonraya kalırsan sıraya bile giremezsin bilgin olsun.. en iyisi erken gitmek.kaça kadar bakıyorki ilknur hanım?
10:45 iyi bence. en kötüihtimalle burcu hanımın yanına yarım saat sonra bile girsen 11:15te ilknur hanımın yanında olursun. aklında olsun G gizogz gibi olurda bebeği göremezseniz sen söyle bi sonraki hafta yine geleyim diye. sana da ona olan gibi olmasın.ben 10.45 e aldım randevumu sizce iyimi yoksa daha erkenemi alıyım malum burcu hanımı da biraz bekliyoruz kadın yoğun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?