ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Dimiii yaa çok tatlı bişi. mini mini adamlar :) bende bakıyorum sürekli resimlere evde, yolda, işte. artık görmemişin oğlu olmuş modundayım şuanda o derece

bizde henüz konuşmadık burcu hanımla şeker yüklemesi için ama bende istemiyorum. bakalım burcu hanım ne diyecek. sana da iyi çalışmalar papatyacım. bebişede kendine de dikkat et görüşürüz

merhaba,
bende renkli ultrasonu özel güngören hastaneisnde yaptırdım. ben sıra beklerken 7 aylık bir bayan geldi. oda renkli ultrasona yeni giriyormuş. bende şaşırdım hatta onun belli bir zamanı var şimdi yapılan kabul ediliyormu diye sordum. doktoru herhangi bir sorun olmaz yaptırabilirsin demiş onada.

Hmm esenler medipodrki doktrlar belli bir zamanının oldugunu söylüyor bilemedimki şimdi aslında hiç iyi şeyler degil bi arkadaşımdn duymuydm yurtdışnda bi ülkede ultrasona hamilelik boyunca 2-3 kere ultrasonla bakıyolarmış diger kontrollerde karnı mezuroyla ölçerek kontrol ediyolarmış

evet bende duymuştum onu. ama yinede bi sormakta fayda var doktora belki kısa süreli bebeğin resmini görmek için girilmesine izin verebilir.

Papatya
çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın kesinlikle gelmesi lazım eşimin zaten sadece beş haftalıkken ilk hamile olduğumu öğrenmek için gittiğimizde gelebildi benimle hep yalnız gittim kontrollere en azından bunu görmesini isterim benim bebeğim maşallah her ultrasonda çok hareketli dendi inş bu seferde öyle olur riske atmadan bol bol çikolata yiyip gitmek lazım demekki bir daha uğraşmayalım.

kaça kadar bakıyorki ilknur hanım?

:)) pardon ben cumartesi günü gitmiştim iş çıkışı en son 1de hasta aldığını söylemişti hafta içini bilemiyorum

kaça kadar bakıyorki ilknur hanım?
cumartesi günleri 1 e kadar çalışıyor. ben 12:30da ordaydım son olarak beni aldı ama çıkışımız 2yi geçiyordu. oda tabi geç çıktı. ama 12:30dan sonraya kalırsan sıraya bile giremezsin bilgin olsun.. en iyisi erken gitmek.

ben 10.45 e aldım randevumu sizce iyimi yoksa daha erkenemi alıyım malum burcu hanımı da biraz bekliyoruz kadın yoğun :)

ben 10.45 e aldım randevumu sizce iyimi yoksa daha erkenemi alıyım malum burcu hanımı da biraz bekliyoruz kadın yoğun :)
10:45 iyi bence. en kötüihtimalle burcu hanımın yanına yarım saat sonra bile girsen 11:15te ilknur hanımın yanında olursun. aklında olsun G gizogz gibi olurda bebeği göremezseniz sen söyle bi sonraki hafta yine geleyim diye. sana da ona olan gibi olmasın.

canım kesinlikle ilknur hanıma söyle göremezsen haftaya tekrar geleyim diye ben akıl edemedim gidildiğini bilmiyordum sen diret görene kadar :)) inş bebeğini görürsün tatlım

evet haklısın gzigoz a çok üzüldüm. belliki doktor gününde değildi yada çok dalgındı yoksa niye demesin haftaya gel diye, bazen öyle oluyor işte doktor başka bişeye kızıyor piyango size vuruyor umarım tekrar alırlar ama doğum yolu falan deniyor acaba bebeği rahatsız edip erken doğuma sebebiyet vermektenmi çekiniyorlar yoksa bakılır bence yani

inşallah sende görebilirsin ama göremezsende üzülme yakında kanlı canlı yanında olacak:)

valla şansımı deneyeceğim arkadaş :)) maksadım anı olsundu bebeğime ama dediğin gibi çok az kaldı kucağıma almama :))

aynen hatta ısrar et biraz bakalım hayırlısı ama olmasada daha ne anılar biriktirirsin bebeğinle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…