ESENLER MEDİPOL HASTANESi

aynen benimde ilk bebeğim biraz geç kaldım ama napalım kısmet böyleymiş 32 yaşındayım ikinciyide istiyorum hayırlısıyla :)

G gizogz inşalah görme şansın vardır. grisayfa sendende heyecanla müjdeli haberler bekliyor olacağız
benimde ilk bebişim ve erkek. sizlerin cinsiyetler belli oldu mu? gizogz bizden biraz önce gidiyo ama biz hemen hemen aynı zamanlarda alacağız bebişimizi kucağımıza.

bende 26 yaşındayım hiçte geç sayılmaz artık 30dan sonra bebek yapıyor herkes :)) ben önce bir doğuma bakacağım 2ciye öyle karar vereceğim

İnci Masal Bebek geliyor kızlar :)) tebrik ederim sizleride sağlıklı alalım kucağımıza papatya83 saolasın :))

rüyalarımda hep erkek gördüm ama o meşhur rüyaların tersi çıkar lafı gerçekmiş kızım olacak:) doğumdan bende korkuyorum ama ne biliyim kardeşi olsun isterim ilki ölmeseydi şimdi abla olacaktı bizim kız dokuz haftalıkken kalbi durdu onun yeri ayrı onu hiç unutamam

canım benim şefaatçin olsun inş bebeğin üzülme kısmet herşey :) bende rüyalarımda hep küpeli kız görürdüm çok şükür kızım oluyor :) doğum için nefes egzersizleri çok önemli bence bazen kasıklarıma sancı vurduğunda derin derin nefes alıyorum hemen geçiyor doğumda da uygularsak belki kolay geçer

evet doktorumda önerdi bana nefes egzersizlerini arada yapmak lazım zaten nefes darlığımda var maalesef eskiden de ara ara olurdu ama hamileliğimin başından beri sıklaştı bazen geceleri uyuyamıyorum piskolojik sanırım

allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hepimizin tabi.. bazı şeyler kader kısmet.. benimkide erkek kızlar.. teoman geliyor

psikolojik ve hormonal :) geçicek hepsi sabredelim keyfini çıkaralım nefes çalışmalarına başlayalım ozaman

allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hepimizin tabi.. bazı şeyler kader kısmet.. benimkide erkek kızlar.. teoman geliyor
inşallah canım. teoman ismide gerçekten çok güzel artık hep aynı isimler konuyor bebeklere dikkat ediyorum da teoman orjinal bir isim olmuş bence benim kızımın adıda melike olacak :)

Merhabalar bende 34. hfatamdayım, sizin gibi NORMAL DOĞUM yapmama yardımcı olacak destekleyecek doktor arıyorum. Hala içime sinen biri olmadı.
Arkadaşlar Medipol Esenler Yada MEdipol Megada Normal Doğuma öncelik veren doktorların isimlerini ve hikayelerinizi yazarsanız çok mutlu oluruz.

esenler medipolde fatma bilgehana gidiyorum çok ilgili doktor sağolsun normal doğumuda destekliyor,fakat her an herşey olabilir kızlar doğumda dua edelim ağrısız sorunsuz güzel doğumlar nasip olsun.

peki normal doğum mu yaptınız acaba?

peki siz ve arkdaşlarınız kendisi ile normal dopum mu yaptınız acaba? suni sancı verildimi? ve epizyotemi uygulandımı?
teşşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…