Fatma Hanım ile ilgili cevap ve bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ben diğer arkadaşların Burcu Hanım ile ilgili yorumlarınının yazılarına istinaden onların cevaplarına soru sordum. benm cevabın üst kısmındaki yazıya istinaden yani :)canım ben doğum yapmadım henüz :) yapan arkadaş varmı bilmiyorum varsa cevaplar zaten
Fatma Hanım ile ilgili cevap ve bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ben diğer arkadaşların Burcu Hanım ile ilgili yorumlarınının yazılarına istinaden onların cevaplarına soru sordum. benm cevabın üst kısmındaki yazıya istinaden yani :)
Arkadaşlar, Megapol hastanelerinde Normal Doğum yapmış olan üyelerin tecrübelerini ve doktorlarının isimlerini bekliyorum. Sevgiler
33 haftalığız canım doktr 40 haftayı bekliycez dedi fakat benim agrılarım kasılmalarım başladı bile zannetmiyorum bizim kızın okadar bekliyeceğinibusraninewi sen kaç haftalıksın?yakın mı doğumun?
Cevabınız için çok teşekkürler :) ilk fırsatta kendisi ile görüşeceğim, ve tecrübelerimi sizler ile paylaşacağım.selam canım,
bende henüz doğum yapmadım ilk bebegimi bekliyorum ama burcu hanımla görüşmeni tavsiye ederim. şimdiye kadar hiç sezeryan konuşmadık bende normal doğum çok istiyorum. kendisi bu konuda tam destekçi ama şu da var ki bebegin kilosu, çatı muaynesi hep belirleyici şeyler o yüzden bir doktorla yüz yüze görüşmen de fayda var.
Maşallah canm sen baya hızlısın :) bebeginnde kilosu çok iyi benmkisi zayf biraz geçn hafta 32.hFtalıkkn yani 1.600 dü kilısuben anne bebek hastane çantalarını hazırladım kızlar nette herşey yazıyor en ince ayrıntısına kadar okuyup hemen tedarik edin bence nezaman geleceği belli olmaz bebeklerin:)) eşimede yerini gösterdim
Neler koydun çantana biraz anlatrmısınben anne bebek hastane çantalarını hazırladım kızlar nette herşey yazıyor en ince ayrıntısına kadar okuyup hemen tedarik edin bence nezaman geleceği belli olmaz bebeklerin:)) eşimede yerini gösterdim
Teşekkürler canım benim hala eksiklerim var inş bi iki hafta içinde tamamlıycam birde bebişin kıyafetlerini battaniyeyi falan yıkadınmısağlıklı olsunda canım kilosu önemli değil doğunca beslersin kuzuyu:) kendi çantama koyduklarım;
1. 1adet gecelik
2.1adet pijama
3.olabildiğince iç çamaşırı
4.kirliler için poşet
5.hastane çıkışı giymek için ekstra kıyafet(çorap,pantolon,kazak mevsime göre artık)
6.Hasta pedi
7.havlu,terlik
8.emzirme sütyeni almadım zaten gecelikte yakışmaz birde herkes sütyen giyilmiyor ilk zmanlar diyor.
9. meme ucu çatlar ise şayet nemlendirici
10.peçete,kolonya
11.gelen olur ise bebek çikolatası.
bebek için çantama koyduklarım
1.2 adet zıbın takımı
2.2adet battaniye(biri zıbın takımının biri ayriyeten aldığım)
3.1adet portbebe(hastane çıkışı bebişi eve getirmek için)
4.ekstra eldiven ve çorap
5.lazım olur ise biberon,emzik,önlük
6.bol miktarda bebek bezi
7.süt hemen gelmez ise bebek maması
8.ıslak mendil
9.yelek
şimdilik böyle kızlar hastaneye gittiğimde kalacağım odayı gezerek daha neler gerekeceğini öğrenip burdan yazarım size inşllah faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?