- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
çok geçmiş olsun.. sakın sıkma canını.. yat dinlen.. progestan verdimi? benim az olmuştu kanamam ama hazel hanım ona rağmen progestan vermişti. nerdeyse 15 - 16 haftalık olana kadar içmiştim. ikili testi yaptırdım ben. bişey çıksaydı da aldırmayacaktım çocuğumu ama ilk çocuğum ya bilemedim yaptırmam iyi olur diye düşündüm. bir zararı yok aslında. detaylı ultrason gibi. ama ikiliyle kanaanın bir alakası yok diye biliyorum. ikili testi yaptırmak zorunda değilsin. karar senin. bende 3lü testi yaptırmadım daha yeni 22. haftamda 3 boyutluya girdim. oda kesinlikle bebişimi 3 boyutlu görmek için.. bide iç organları görülüyor bi hasar var mı diye? varsa eğer bazı durumlarda doğum sonrası hemen müdahale edilebiliyormuş.merhabalar cici anneler
bu sabah maalesef bırden kanamam oldu suan 3. ayın ıcındeyız ve hala kanamalarım devam edıyor bu kez bebege cok yakındı ve dusecek dıye cok korktum normalde burcu hnmın hastasıyım ama nobetçi sehruz hanımdı o muayene ettı
sagolsun cok ılgılendı detaylıca gosterdı
ama kanama cok yakın sureklı yatman gerek dedi ve ıkılı testı mutlaka yaptır dedı ense kalınlıgı 1.4 cıktı ultrason olcumune gore ; arastırdıgıma gore normal bır boyut ama o an uzuntuden soramadım bırsey mı var nıye ılla ıkılı test dıye ...
oysa burcu hnm aldırmıcaksan yaptırma sen bılırsın demıstı .
aklıma takıldı sımdıesım yaptırmak ıstemıyor bende oyle . ama sehruz hnm oyle dıyınce kafama da takılmadı degıl
bu arada burcu hanıma alternatıf olarak sehruz hanımda cok ılgılıydı nobet degısım saatı gelmıstı ve sezaryenden cıkmıstı yorgunlugunu asla bellı etmeden benımle ılgılendı sagolsun
Cok sagol canim progestan surekli kullaniyorum cok da dikkat ediyorum ama yinede birden kanama oluyor üzülüyorum tabiki bebege birsey olacak diye ama elinden geleni yapiyorum umarım hic birsey olmazçok geçmiş olsun.. sakın sıkma canını.. yat dinlen.. progestan verdimi? benim az olmuştu kanamam ama hazel hanım ona rağmen progestan vermişti. nerdeyse 15 - 16 haftalık olana kadar içmiştim. ikili testi yaptırdım ben. bişey çıksaydı da aldırmayacaktım çocuğumu ama ilk çocuğum ya bilemedim yaptırmam iyi olur diye düşündüm. bir zararı yok aslında. detaylı ultrason gibi. ama ikiliyle kanaanın bir alakası yok diye biliyorum. ikili testi yaptırmak zorunda değilsin. karar senin. bende 3lü testi yaptırmadım daha yeni 22. haftamda 3 boyutluya girdim. oda kesinlikle bebişimi 3 boyutlu görmek için.. bide iç organları görülüyor bi hasar var mı diye? varsa eğer bazı durumlarda doğum sonrası hemen müdahale edilebiliyormuş.
neyse uzattım konuyu. bol bol dinlen.. sıkma canını. moral çok önemli... sevgiler
Aynen cnm oda susleme yok ayrica duvarlara tavana bant yapistirmk yasak dediler . Bn susler fln alcaktim da oyuzden detaylica sordum . Kapi susu veriyormus onlar bide serbetoda süsleme değildir bence canım sadece kapı süsü vardır :) sormak lazım detaylı şekilde odamıza geçince karışmazlar canım istediğin gibi çekin bebikle arkadaşında gelsin çeksin seni kime ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?