ESENLER MEDİPOL HASTANESi

merhabalar cici anneler
bu sabah maalesef bırden kanamam oldu suan 3. ayın ıcındeyız ve hala kanamalarım devam edıyor bu kez bebege cok yakındı ve dusecek dıye cok korktum normalde burcu hnmın hastasıyım ama nobetçi sehruz hanımdı o muayene ettı
sagolsun cok ılgılendı detaylıca gosterdı
ama kanama cok yakın sureklı yatman gerek dedi ve ıkılı testı mutlaka yaptır dedı ense kalınlıgı 1.4 cıktı ultrason olcumune gore ; arastırdıgıma gore normal bır boyut ama o an uzuntuden soramadım bırsey mı var nıye ılla ıkılı test dıye ...
oysa burcu hnm aldırmıcaksan yaptırma sen bılırsın demıstı .
aklıma takıldı sımdı esım yaptırmak ıstemıyor bende oyle . ama sehruz hnm oyle dıyınce kafama da takılmadı degıl

bu arada burcu hanıma alternatıf olarak sehruz hanımda cok ılgılıydı nobet degısım saatı gelmıstı ve sezaryenden cıkmıstı yorgunlugunu asla bellı etmeden benımle ılgılendı sagolsun

çok geçmiş olsun benimde kanamam olmuştu 11 haftalıkken hemde öyle böyle değil çok yoğun bir kanamaydı ama benim içerde kanamam yoktu öyle iki gün yattım sadece ve bir hafta içinde azalarak bitti birdahada olmadı çok şükür ben de ikili testleri yaptırmadım canım ne olursa olsun ben aldırmayı düşünmüyorum çünkü. sen en kısa zamanda burcu hanıma gider tekrar sorarsın kanamayla ikili testin pek bir alakası yok diye biliyorum.

kızlar öncelikle geçmiş olsun ben ne ikili test yaptırdım ne üçlü test nede şeker yüklemesi çok şükür bebişim sağlıklı allaha kalmış birşey sıkma canını dua et tabiki doktorun Burcu hanımada hemen gözük canım üzme kendini.

Cok sagolun kizlar bende asla aldirmayi düşünmüyorum takdir Rabbimden cumlemize saglikki sekilde kucagimiza almayi nasip etsin .

çok geçmiş olsun.. sakın sıkma canını.. yat dinlen.. progestan verdimi? benim az olmuştu kanamam ama hazel hanım ona rağmen progestan vermişti. nerdeyse 15 - 16 haftalık olana kadar içmiştim. ikili testi yaptırdım ben. bişey çıksaydı da aldırmayacaktım çocuğumu ama ilk çocuğum ya bilemedim yaptırmam iyi olur diye düşündüm. bir zararı yok aslında. detaylı ultrason gibi. ama ikiliyle kanaanın bir alakası yok diye biliyorum. ikili testi yaptırmak zorunda değilsin. karar senin. bende 3lü testi yaptırmadım daha yeni 22. haftamda 3 boyutluya girdim. oda kesinlikle bebişimi 3 boyutlu görmek için.. bide iç organları görülüyor bi hasar var mı diye? varsa eğer bazı durumlarda doğum sonrası hemen müdahale edilebiliyormuş.
neyse uzattım konuyu. bol bol dinlen.. sıkma canını. moral çok önemli... sevgiler

Cok sagol canim progestan surekli kullaniyorum cok da dikkat ediyorum ama yinede birden kanama oluyor üzülüyorum tabiki bebege birsey olacak diye ama elinden geleni yapiyorum umarım hic birsey olmaz

inş olmaz canım hiçbirşey yapma bırak evinde pis kalsın yat dinlen bol bol Allahım hepimizinkini korusun.

benim o zamanlar doktorum ayten hanımdı ne kadar yatarsan yat bebek düşecekse düşer sen engel olamazsın demişti tabi ağır kaldırma iş yapma demişti ben iki gün sonra işe başlamıştım. kanama çoğu hamilelikte oluyor canım kimisinin dokuz ay oluyor üzme kendini ben o kadar kanı görünce kesin düştü dedim ağlayarak gittim hastaneye ama çok şükür bugünlere kadar geldik seninde geçecek inşallah

kızlar doğum fotoğrafçısı yada oda süsleme falan düşünen varmı aranızda ben çok istiyorum

fotoğrafçı istiyorum ama sanırım dışardan getirmene izin vermiyorlarmış yoksa kardeşimi getirecektim gerçi oda bayılabilir doğumun ortasında :)

yani hastanenin mi varmış fotoğrafçısı fiyatını biliyormusunuz?ben bu gittiğimde detaylı herşeyi sorup sancı odasını kalacağımız odayı gezeceğim belki kendim süslerim odamı sancı çekerkene

anlaşmalı fotoğrafçı varmış. onun haricinde izin vermiyorlarmış. oda süsleme ve şerbet doğum paketine dahil ama nasıl bir süsleme yapıyorlar bende detaylı bilmiyorum. fotoğrafçı arkadaşım var ama getiremiyorum
ama inşallah odamızda ki fotoğraf çekimlerine karışmazlar.

oda süsleme değildir bence canım sadece kapı süsü vardır :) sormak lazım detaylı şekilde odamıza geçince karışmazlar canım istediğin gibi çekin bebikle arkadaşında gelsin çeksin seni kime ne:)

Canlarim ben sormustum hatta brosuru vardi çantmda.
disaridan fotografci getrmek yasak yani dogum haneye giremiyor ama odada cekim yapabilirsiniz dediler
Hastanenin fotografcisi da beni tatmin etmedi begenmedim cekimleri bnm esim fotografci ama girmeye izin yok .
ama mecbur ani kalsin diye cektircez sadece cekim yaptircaz albumu falan esim kendisi yapacak .
Sadece cekim yanlis hatirlamiyorsam 200 tl ydi .
eger saat aksam 6dan sobra dogum olursa +100 tl istiyorlar .

Aynen cnm oda susleme yok ayrica duvarlara tavana bant yapistirmk yasak dediler . Bn susler fln alcaktim da oyuzden detaylica sordum . Kapi susu veriyormus onlar bide serbet

aslında oda süslemesini organize tül alıp yatak başlığına ve bebek yatağına güzel kurdeleli saracaksın aslında başka yerlerde kirlenmez bant olayına falan gerek kalmaz :) olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…