ESENLER MEDİPOL HASTANESi

AYnn cnm bnde oyle yapmayi dusunuyorum . Bide azcik dikis biliyorum bebegin sepeti icin lastikli etek tarzinda tütü gibi bisey dikmek istiyorum . Aman kac defa dogurcam azcik suslu olalim :)
aslında oda süslemesini organize tül alıp yatak başlığına ve bebek yatağına güzel kurdeleli saracaksın aslında başka yerlerde kirlenmez bant olayına falan gerek kalmaz :) olabilir mi sizce?

aaaa ya süsleme dediği sadece kapı süsümüymüşşşşşşş valla hayal kırıklığına uğradım.
G gizogz bence senin dediğin mantikli. organze tüllerle süslersin. bikaç balon şişirirsin. bitti gitti. heee belki odanın perdesine iğnelerle hoşgeldin bebeğim gibi yazılarda yazılabilir.
hastane odasındaki fotoğrafçıya karışmıyorlarsa o iyi. ben onunla idare edicem. doğumhanede fotoya kararsızım. bakalım ilerde fikrim netleşir.

canım 200 tl yazılmışya siz indirim mi yaptırdınız?250 tl yazıyor ilk pakette birde doğumhanedede resim çekiyorlar dimi sadece doğuma girerken yada çıktıktan sonra değil?

canım 200 tl yazılmışya siz indirim mi yaptırdınız?250 tl yazıyor ilk pakette birde doğumhanedede resim çekiyorlar dimi sadece doğuma girerken yada çıktıktan sonra değil?
Yanlislikla yazmislar cnm 200 tl ymis aslinda basim hatasi olmus. Bu cekim dogumhane + odamiza gectigimizde yapilan cekimi kapsiyormus . Aslinda sormak lazim sadece dogumhane olsa fiyat kaca olur diye :)))

evet güzel bir anı oluyor ben arkadaşımınkini izlemiştim gözlerim dolmuştu doğarken doğduğu an ilk ağladığı an gerçekten çok güzel

ama işte işin birde maddiyat kısmı var eşime çok masraf olsun istemiyorum zaten doğumdan sonra işten ayrılacağım. bebeğimi ben büyütmek istiyorum okul çağına kadar. sonra belki yine bir iş bulur çalışırım ama kişiliğinin oluştuğu en önemli ve güzel yıllarında onu bırakıp işe gidemem

kızlar sadece doğumhane çekimi daha mantıklı zaten odaya geçince boy boy bizde çekeriz resimlerimizi

kızlar organize tülle süslenmiş oda bizde yapabiliriz bundan?yada ailelerimiz yapabilir çokta ucuz bu tüller

Eklentiler

• indir.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 2.749
ben oda süslemesinide düşünmüyorum evimi süslerim daha iyi gerçi pekte anlamam ya süs işlerinden :)

kızlar organize tülle süslenmiş oda bizde yapabiliriz bundan?yada ailelerimiz yapabilir çokta ucuz bu tüller
Aynen cnm bu organize tuller eminonunde zibil gibi vallahi almayani dovuyorlar :) metresi 1.5 tl ye de var 3 tl ye de var . Annemle gidip alirim . Bn dogumdayken annem suslesin :))))

bencede 100 tl iyi olurdu :) zaten birsürü masraf dediğin gibi bende eylülde ücretli izne ayrılıyorum mecburen bakacak kimsem olmadığı için işten ayrılacağım

benim kayınvalidem bana çok yakın oturuyor ama içim rahat etmiyor işte güvenmediğimden değil eşim le farklı günler izinliyiz onu bile evde bırakıp işe giderken gözlerim doluyor öylede duygusalım :)

valla kızlar bende maddi kısmını düşünüyorum. zaten sıkışıktık. birde çocuk eklendi. mümkün mertebe kısıyorum herşeyden. oyüzden arkadaşım doğuma girerken bide çıktıktan sonra çeker bol bol diye düşünüyorum. ama oda süslemesine gelince ufak tefek bişeyler illaki yapılır. düşünüyorum normal yaparsam doğumu günü saati belli olmayacak ve 1 gün kalıp çıkacağız hastaneden. belki çok gelen olmayabilir bile. heee sezeryan olursa eğer ozaman hem 2 gün ordayız hemde günü saati belliolacak diye gelenlerde olur. napcam ikram olarak veya süs olarak kararsız kalıyorum oyüzden. en iyisi az süslemek sonra evi daha güzel süslerim diye düşünüyorum.
ama inanın çok kararsızımmmmmm

vallahi aynı durumdayım bende normalmi sezaryenmi belli değil hem çok güzel anılar olsun istiyorum hem çok harcama olsun istemiyorum napıcaz bizyaa şunun şurasında ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…