ESENLER MEDİPOL HASTANESi

tetenoz aşısını yaptırdınızmı kızlar ben yarın yaptıracağım da çok ağrı oluyormuş doğrumu?

kızlar ben yaptırdım 2dozuda hiiiç acımıyor :)) sadece akşama kadar hafif uyuşuk gibi oluyor

bende yaptırdım ama bende hiç bişey olmadı. sadece aşının girdiği yer biraz şişti kızardı ve ısındı okadar. ama arkadaşım ertesi gün kolunu hareket ettiremedi. farklı etkiler oluyor herkeste.

tetenoz aşısını yaptırdınızmı kızlar ben yarın yaptıracağım da çok ağrı oluyormuş doğrumu?
Canim ben dun yaptirdim
Yaptıktan sonra hafif bi agri başladı
Sonra geçti ben çok sıkıntı çekmedim
Hemşire sol koluma yaptı igneyi bu arada

artık ağrısada ağrımasada yaptıracağız hem daha ne ağrılar çekicez bu neki :)
Canim ben dun yaptirdim
Yaptıktan sonra hafif bi agri başladı
Sonra geçti ben çok sıkıntı çekmedim
Hemşire sol koluma yaptı igneyi bu arada

Bende iki kere yaptrdım ilkinde yaklaşık 3-4 gün kolum eZilmş gibi agrıdı ikincidede 2 gün falan yine aynı ağrılar oldu

kızlar merhaba dün gittim sağlık ocağına tetanoz aşımı yapmadı neymiş ben erken gelmişim halbuki arayıp sordum 20. haftamdayım aşı için geliyimmi bu hafta diye gelin 20. haftada yapıyoruz dediler ama aşıyı yapacak olan kız inatla yapmadı 21.haftada yapıyoruz dedi ben işyerinden izin alıp gittim haftaya bir daha nasıl izin alıcam burcu hanıma whatsaptan yazdım oda sadece yaptırma yazmış ne yapsam bilemiyorum siz kaçıncı haftada yaptırdınız?

Beni 24. Haftamda çağırmışlardı ilk doz için.
20-21 erkenmiş evet ama tabii onlar daha iyi bilir zamanını.
Bana daha ilk hamileliğimi öğrendiğim gün kayıt açıp 24. Haftaya hatta olacağım günü bile vermişlerdi aylar öncesinden.
İkinci dozu da tam 1 ay sonra yapıyorlar.

Ama Burcu Hanım yaptırma dediyse de birşey vardır, kendisine bir sor merak ettim sebebini. :)
ben artık yaptırmış bulundum. :)

grisayfa merhaba
Ben 21. Haftamda yaptirdim. Hatta hemsire beni 20. De cagirmisti. 2. Dozu 1 ay sonra gitcem. Bi celiski var bu durumda. Ama hazel hanimda bana sart degil dogumu ozelde yapacaksin dedi. Saglik ocagi saglik bakanligi takibinde oldugu icin rapor veriyormus. Oyuzden yapilsin istiyorlar. Devlet proseduru yanii gebelik takibi yaptirsanda olur yaptirmasanda karar senin...

kızlar merhaba ilknur hanım saolsun baktı bebeğime ama resim alamadık çünkü doğum kanalına girdiği için sadece bir fındık burun görebildim :) olsun kısmet

içim rahat etmiyor benimde mecbur artık tekrar izin alıp yaptıracağım aşımı bir bildikleri varki yapıyorlar bu aşıyı hem gitmişken tekrar bir kan tahlili yaptırırım kansızlık vs sadece hamileliğimin başında yapıldı herşey normal çıkmıştı ama sonuçta değerler düşebilir.

merhaba :) sevindim senin adına en azından aklın kalmamış oldu artık bir dahaki hamileliğinde sana tecrübe olur bu olay

inşallah eşim ilk defa gelecek benimle sırf onun için herşey yolunda gitsin istiyorum. sonrada şeker yüklemesi var o nasıl olacak bilmiyorum sen yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…