ESENLER MEDİPOL HASTANESi

inş herşey yolunda gider canım rahat ol,ben ikili üçlü testi ve şeker yüklemesini yaptırmadım canım sadece tetanoz aşısı yaptırdım kendimede dikkat ediyorum canım tatlı şeyler istediğinde kuru kayısı incir hurma meyve gibi şeyler yiyorum şükür sadece 9 kg aldım

ben de çok yemiyorum ama hiç yemiyorum da diyemem ilk zamanlar hergün düzenli olarak kuru kayısı incir fındık ceviz badem yiyordum şimdi hepsinden tiksindim öyle arada dondurma çikolata falan yiyorum şimdiye kadar 3.5 kilo aldım

ceviz badem keşke yiyebilsen canım çok faydalı ben sevmediğim halde ciğer bile yemiştim :))

Gunaydin arkadaslar... Bugece ilk bacak krampimi yasadim.. Cok canim yandi.. Sizde yasamaya basladinizmi? Hazel hanim magnezyum vermisti. Baslamadim daha.. Sanirim baslayacagim artik..

Gunaydin arkadaslar... Bugece ilk bacak krampimi yasadim.. Cok canim yandi.. Sizde yasamaya basladinizmi? Hazel hanim magnezyum vermisti. Baslamadim daha.. Sanirim baslayacagim artik..

günaydın papatyacım,

banada geçen gece olmuştu. dediğin gibi kötüydü baya. magnezyum bende her gün değil ama haftada 1 yada 2 filan içiyorum ama şimdi maden suyuna hergün 1 tane içmeye çalışıyorum. onada çok iyi geliyor diyorlar.

ben de yaşadım maalesef kabus gibiydi bende magnet kullanıyordum hergün öyle geçti ama burcu hanım daha erken bu kadar sık kullanma dedi haftada iki gün kullanıyorum ama yinede haftada bir iki defa kasılmam oluyor hatta cumartesi günü oldu bacağımın ağrısı daha yeni geçti diyebilirim

bir de muz iyi geliyormuş diye duydum hatta tenisçiler bacak kasılması için sürekli muz yerlermiş.

Muzun aynı zamanda da kabızlık yaptığını hesaba katın derim ben. :)

Kabızlıktan çokkkk çekmiş ve çeken biri olarak hatırlatmakta fayda var diye düşündüm. Bu hâlde hiç çekilir dert değil doğrusu :)

Merhaba hanımlar benimde bu hafta kontrole gitmem gerekiyodu randewu alamayınca teldeki kız salı 17:30 dan sonra randevusuz muayene olabilirsinz dedi gidicem bakalım inş bi sorun olmaz randevuz gidiyorum diye

bi arkadaşımda sodayı söyledi. dr. ona soda demiş oda magnezyum diye. bakalım. 24. haftadan itibaren başlar diye okumuştum kramplar için. nitekim oldu da
napalım her dönem başka şeylere katlanmak zorundayız bebişlerimiz için.. en kötüsü bile doğum sancısından iyidir diye avutuyorum kendimi.. muz tavsiye etmemişti doktorum hem kabızlık hemde şeker içeriğinden dolayı.. artık soda ve magnezyum ilaçlarıyla idare edeceğim...
sevgilerrrrrrr

Mrb kizlar yardiminiza ihtiyacim varsehir disindan geldim dogum icin. uzun sure gebe kalmak icin tedavi gordum.sukurler olsun sayili gunlerim kaldi.dogum icin esenler medipolu iyi diye duydum ayten hanima randevu aldim ama kendisini hic Tanimiyorum ve duymadim da ..bana tavsiye edebileceginiz bi doktor varmi?guleryuzlu ve anlayisli bi doktor onerirmisiniz lutfen

burcu burcu burcu :) ama ayten hanımda iyi bir doktor aslında ben dört beş kez gittim ama sana tavsiyem forumu baştan aşağıya oku zamanın varsa burcu hanım ve ayten hanım için doğum hikayelerini paylaşanlar olmuştu

Yani siz burcu hanimimi oneriyorsunuzforumu okudum ama birinin bebegim dedigine bi baskasi begenmedim yazmisti kararsiz kaldim bende.ama burcu hanimin begenilmesi daha cok sanirim

çoğu kişi genelde başka bir doktorla başlayıp burcu hanıma yönelmiş durumda ben şu an burcu hanıma devam ediyorum ama daha bir kez gittim ikinci randevum bu cumartesi

çoğu kişi genelde başka bir doktorla başlayıp burcu hanıma yönelmiş durumda ben şu an burcu hanıma devam ediyorum ama daha bir kez gittim ikinci randevum bu cumartesi
Evet bende randevumu degistirdim. burcu hanima bayagi yogun sanirim haftaya anca randevu alabildim

Merhaba hanımlar benimde bu hafta kontrole gitmem gerekiyodu randewu alamayınca teldeki kız salı 17:30 dan sonra randevusuz muayene olabilirsinz dedi gidicem bakalım inş bi sorun olmaz randevuz gidiyorum diye
Yo hayır canım acil olarak götürüldüğünü düşün. Bugün Burcu Hanımın nöbet günü.
Ben de ancak eşimle gidebildiğim için iş çıkışını bekliyorum doğal olarak ben de bu akşam kontrole gideceğim.
Çalışan bayanlar vs de böyle gidiyor. Sorun olmaz meraklanma. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…