Gunaydin arkadaslar... Bugece ilk bacak krampimi yasadim.. Cok canim yandi.. Sizde yasamaya basladinizmi? Hazel hanim magnezyum vermisti. Baslamadim daha.. Sanirim baslayacagim artik..
bir de muz iyi geliyormuş diye duydum hatta tenisçiler bacak kasılması için sürekli muz yerlermiş.
Yani siz burcu hanimimi oneriyorsunuzburcu burcu burcu :) ama ayten hanımda iyi bir doktor aslında ben dört beş kez gittim ama sana tavsiyem forumu baştan aşağıya oku zamanın varsa burcu hanım ve ayten hanım için doğum hikayelerini paylaşanlar olmuştu
Evet bende randevumu degistirdim. burcu hanima bayagi yogun sanirim haftaya anca randevu alabildimçoğu kişi genelde başka bir doktorla başlayıp burcu hanıma yönelmiş durumda ben şu an burcu hanıma devam ediyorum ama daha bir kez gittim ikinci randevum bu cumartesi
Yo hayır canım acil olarak götürüldüğünü düşün. Bugün Burcu Hanımın nöbet günü.Merhaba hanımlar benimde bu hafta kontrole gitmem gerekiyodu randewu alamayınca teldeki kız salı 17:30 dan sonra randevusuz muayene olabilirsinz dedi gidicem bakalım inş bi sorun olmaz randevuz gidiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?