ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Oh iyi bari bende hala gidemedim eşimi bekliyorum bide zaten agrılarım arttı iyice daha rabdewuda alamm bu hafta burcu hanımdan haftayıda bekleyemem dogururm falan

Dün müthiş kalabalıktı, sanırım hepimiz ordaydık :)))
İnanamadım. İlk defa böyle bir yoğunluk gördüm. Saatlerce bekledik resmen. Merak da etmedim değil aramızda kimler var buradan diye:)
Burcu Hanıma talep öyle yoğun ki 3.5 saatle bitirmiş oldum işimi ilk defa:)
Var mıydı başka kimse buradan bu yoğunluğa şahit olan?:)

Ben de oradaydım dün 11 de ancak muayene olabildim.. Bi ara eşim listedeki hastaların takibini yapıyordu hatta:) İlk defa dün gittim burcu hanıma ve o kadar beklediğime değdi. Normalde medipol mega ya gidiyordum.kendi doktorum izinde ve durum Acil olduğu için esenler medipolde gittim şans işte aradığım doktoru buldum sonunda:)

Gece 3 mü?
Biz de iş çıkışı değil de daha geç gelseydik biraz sakinleşirdi ortalık diye düşündük eşimle ama anlaşılan bırak azalmayı o yoğunlukla tüm gece devam etmiş.
Yani biz 21.30 da çıkabildiğimizde gerçekten hâlâ akın akın geliyorlardı, bakıyoruz insanlar değişmiyor sürekli beklemece :)
Üzüldüm ya gece 3'e değin beklemek ne demek...
Dün gerçekten normalde gelmeyen insanlar bile ordaydı birkaç kişiyle konuştuk da

Ewet anlamsız bi kalabalık vardı karnı agrıyan gelmiş heralde 11den sonra boşaldı baya gidenler sonra geldi ara ara ben 2de muayne girdim sonra nst falan 2bucugu geçiyodu hastane tek ben kalmıştm zaten bebegin kasılmaları yüksek çıktı yarın sabah tekrar gidip nstye giricem

burcu hanımda normal doğum yapan var mı arkadaşlar ? doğum ücretleri ve doğum ekibi nasıl ? hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza =)

papatya bencede bir zararı yok şeker yüklemesinin o kadar şekeri günde kaç defa alıyoruz kimbilir normal yiyecekelerden ama sorulması gereken soru şu çok gerekli bişeymi ? bu arada bende aşımı oldum hiç hissetmedim hala hiçbişey hissetmiyorum inş böyle gider :) cumartesi benimde ayrıntılı ultrasonum var :)

grisayfa sende haklısın... konu bebek olunca doktora çok fazla karşı gelemiyo insan zaten.. eşimde istemiyo ama bakalım doktor hadi yapacaksın dediği zaman ne yapacağız..
aşının kolunu acıtmamasına sevindim.. daha olmaz sanırım.. inşallah senin bebiş de tek seferde yüzünü gösterir de bi daha bi daha uğraşmazsınız.. güzel haberlerini verirsin umarım

teşekkür ederim inşallah :) acaba bebeğin o anda hareketli olması mı daha iyi hareketsiz olması mı çok hareketli olunca da zor bakılıyor galiba. birde tatlıyla aran nasıl benim iyi biraz :)

valla canım bebeğin hareketli olmasını istiyor ilknur hanım.. bu yüzden 20 dk öncesi çikolata yemeni istiyor ve karnının tok olması gerekiyor... hareketli olması önemli yani. ama işte hareketli olunca yüzünü elleriyle kapatabiliyo
tatlı konusuna gelince... ben çok seven bir insandım ama hamile kaldığım dan beri tatlı yiyemiyorum.. buda bana avantaj sağladı sadece 2 kilo aldım. 3 haftadır ne oldu bilmiyorum. cumartesi gidince öğreneceğim... senin bebiş kızdı dimi?
kıza hamile olanlar çok seviyo tatlıyı...
ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi sözü bikaç senedir çürüdü

bende hamileliğimin başında çok erik yemiştim ama nasıl canım çekiyordu yolda görünce saldırıyordum resmen tamda erik zamanına gelmişti :) şimdi de o kadar tatlı yemiyorum aslında arada dondurma ama yesem yerim yani kendimi sınırlamaya çalışıyorum bende 4 kilo aldım 60 tım 70 ile tamamlasam ne ala :)

ben bide her gün tartılıyorum piskopata bağladım bünyem kilo almaya çok müsait maalesefki özellikle basen kısımlarım

aynen... bende kilo almaya müsaitim... zaten kilolu hamile kaldım... doktorum zayıfla öyle hamile kal demişti. ben üstüne kilo alıp hamile kalmışım
tartı fobim var benim... tartıya çıkmaya korkuyorum... bide doktorun tartısıyla evdeki tartı farklı.. bi tutturamadım.. bende doktordan doktora tartıya çıkıyorum evde hiç tartılmıyorum...
kilolu hamile kalanların avantajı hamileyken çok kilo almazlarmış.. bakalım öyle olacakmı?
yediğim tek tatlı dondurma diyebilirim.. bu havalarda çok iyi gidiyo..

yapacak bişey yok doğumdan sonra vericez artık napalım aslında ufaktan egzersizde yapmak lazım internetten bakıyorum ama kafam karışıyor hangisini yapsam diye

evet egzersiz yada yürüyüş yapmak lazım... ben tatilde bol bol yüzdüm çok iyi geldi.. bu haftasonu 2 haftalığına annemin yanına gideceğim yazlığa.. o iki hafta yine yüzerim.. ama istabuldayken bişey yapmaya üşeniyorum... sabah kalkıyorum salonadaki koltuğa yatıyorum.. bi miskinlik bi tembellik sorma gitsin... daha alışverişe de başlamadım... eylülde başlayacağım... sen başladınmı almaya? bende sadece arkadaşlardan topladığım bikaç bişey var okadar... daha dolabını bile almadık... hepsine eylülde başlayıp bi çırpıda halledeceğim inşallah

ah ah ne güzel tatil benim için hayal işe şubatta başladım doğumdan sonrada işten ayrılacağım için iznim yok izin olsada biraz maddiyatıda düşünüyorum bende işe yürüyerek gidiyorum sabahları 15 dakika yürüyorum ama iştede bütün gün oturuyorum. hamileler için en iyi spor yüzme zaten gerçi ben yüzmede bilmiyorum :) bende daha hiçbişey almadım oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik kendi dolabımda yer ayırıcam kıyafetleri için. yatağıda park yatak alıcam zaten bir süre yatak odasında olacak. sonrasına bakarız artık alışverişide 7.ayımda düşünüyorum yani ekim gibi

eşimde oda yapmayalım felan dedi ama ben heves ettim.. :) oyüzden uygun yolla dolap ve park yatak alacağız.. ilk etapta yanımda olması için gereken beşiğide ablamdan alacağım...
ya ben 3 yıldır babamla birlikte çalışıyordum... oyüzden rahatım.. 1 aydır da işe gitmiyorum.. havalar ısındı çekilmiyo yollar... allah sana ve tüm çalışan hamilelere kolaylık versin... çok zor... oturduğun yerde ayaklarının altında yüksek bişey koymaya özen göster... yoksa mahvolur ayakların...
şişmeler başladı mı ayaklarında ellerinde?
benim bu sabah yüzüm biraz şişti ama geçti.. Ayaklarımda çok sarktığı zaman şişiyo okadar.. çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…