burcu hanımda normal doğum yapan var mı arkadaşlar ? doğum ücretleri ve doğum ekibi nasıl ? hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza =)
Canim benim Insallah hayalindekinden daha guzel bir deneyim geçirirsin :) bizle de harika deneyimini paylasirsin Canim :)Yapana rastlamadım ama ısrarla yapmaya aday ben varım :)))
Ben de aynını sordum fakat cevap alamadım burda.
Hatta sadece Burcu Hanım değil tek normal doğum hikayesi vardı bir başka doktora ait. Onun dışında yanlışım yoksa hepsi sezaryen. Yani burada konuşulan ve anlatılan doğumları kastediyorum. Normal doğum yapıp da siteye üye olmayan yada yazmayan da vardır belki...
Bakalım sanırım ilk talihli ben olacağım, (doğumu yakın arkadaşları tam hatırlayamıyorum benden önce Burcu Hanımla normali düşünen olabilir tabii)deneyimimi paylaşırım inşallah hayalimdeki doğumu yaşarsam:))
Canim benim Insallah hayalindekinden daha guzel bir deneyim geçirirsin :) bizle de harika deneyimini paylasirsin Canim :)
grisayfa günaydın
park yatakta yatıyo bebiş.. park yataklar 2 katlı oluyor bilirsin... yeni doğduğunda üst kata koyarsın yatağı yatar... benim yeğenimin beşiği var diye alıyorum.. 6 aya kadar yatabiliyormuş beşikte.. ondan sonra park yatak alacağım..[/QU
günaydın park yatak yakından görmedim sadece internetten gördüm yakından da görmek lazım
Kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok sukur herşeyi normal bize sürpriz oldu kizimiz değil oğlumuz olacakmış esimle soka girdik hep kız demişlerdi ben şimdi ayrintili ultrasona giren arkadaşlardan rica ediyorum bir kaç sorum olacak İlknur hanım çok güzel ilgilendi ancak boş cd sının kalmadığını söyledi bizi bekletti neyse sonra cd geldi bize bir adet cd verdi ve ölçüm yaptığı ultrason fotoğraflarıyla beraber verdi ama renkli ultrason fotoğrafı vermedi neyse dedim cd var eve geldim cd yı dvd ye taktım açılmadı sanki boş gibi cd sizede renkli fotoğraf vermedimi ve bu cd DVD player da acilmiyormu ?
Aynısı banada oluyor kapida sıra beklerken kimler burda acaba die :) Bence bigün belirleyip aynı gün randevu alalim sonrada kahve içmeye gidelim hep birlikte :)[/QUOT
Galiba yanlışlıkla benimkini alıntı yapmissin :) sen girdinmi ayrıntılı ultrasona kafam çok karisik herşey yolunda ama bebegimin renkli fotoğrafı yok elimde CD de açılmıyor lütfen beni aydinlatin
Guzel seyler var miydi canim ben de gitmek istiyorum tabi daha erken de . Annem cok kalabalik oralar vs diyor .Kızlar buarada eminönü havuzluhandan hastane oda süsleri aldım herşeyin hazırı var çok makul fiyatlara kendimizin yaptığına bile değmez hazır hazır alıp süsleriz odalarımızı tavsiye ederim herşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?