ESENLER MEDİPOL HASTANESi

ayağımın altına bişey koymadan oturamıyorum desem yeridir hamile olmadan öncede böyleydim alışkanlık ama iyi bir alışkanlık :) benim de iki hafta önce şişer gibi olmuştu hani şu aşırı sıcak olduğu zamanlar da ama şu an yok çok şükür. heves ediyorsan yap tabi içinde kalmasın park yatakta yatamazmı acaba ilk doğduğunda ayrıca küçük bir beşikmi almak lazım acaba

burcu hanımda normal doğum yapan var mı arkadaşlar ? doğum ücretleri ve doğum ekibi nasıl ? hepinize hayırlı doğumlar dilerim ,sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza =)

Yapana rastlamadım ama ısrarla yapmaya aday ben varım :)))

Ben de aynını sordum fakat cevap alamadım burda.
Hatta sadece Burcu Hanım değil tek normal doğum hikayesi vardı bir başka doktora ait. Onun dışında yanlışım yoksa hepsi sezaryen. Yani burada konuşulan ve anlatılan doğumları kastediyorum. Normal doğum yapıp da siteye üye olmayan yada yazmayan da vardır belki...
Bakalım sanırım ilk talihli ben olacağım, (doğumu yakın arkadaşları tam hatırlayamıyorum benden önce Burcu Hanımla normali düşünen olabilir tabii)deneyimimi paylaşırım inşallah hayalimdeki doğumu yaşarsam:))

Canim benim Insallah hayalindekinden daha guzel bir deneyim geçirirsin :) bizle de harika deneyimini paylasirsin Canim :)

grisayfa günaydın
park yatakta yatıyo bebiş.. park yataklar 2 katlı oluyor bilirsin... yeni doğduğunda üst kata koyarsın yatağı yatar... benim yeğenimin beşiği var diye alıyorum.. 6 aya kadar yatabiliyormuş beşikte.. ondan sonra park yatak alacağım..

çok çeşitleri var canım... şöyle diyim sana 150 tl civarından bailayıp 800 tl ye kadar gidiyo... ihtiyacına göre süslü ve çok fonksiyonlu olanlarını seçmek senin tercihin.. joie diye bi marka var e bebekte satılıyo.. eltime hediye bebek arabasını almıştık çok memnun kaldılar.. indirimde yakalamıştım bikaç ay evvel kendime de aldım. o arada park yatağınıda görmüştüm. dün internetten baktım oda indirime girmiş. bizim memnun kaldığımız bi marka olduğu için park yatağıda ondan almayı planlıyorum. aklında olsun joie markası. bi bakarsın

Kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok sukur herşeyi normal bize sürpriz oldu kizimiz değil oğlumuz olacakmış esimle soka girdik hep kız demişlerdi ben şimdi ayrintili ultrasona giren arkadaşlardan rica ediyorum bir kaç sorum olacak İlknur hanım çok güzel ilgilendi ancak boş cd sının kalmadığını söyledi bizi bekletti neyse sonra cd geldi bize bir adet cd verdi ve ölçüm yaptığı ultrason fotoğraflarıyla beraber verdi ama renkli ultrason fotoğrafı vermedi neyse dedim cd var eve geldim cd yı dvd ye taktım açılmadı sanki boş gibi cd sizede renkli fotoğraf vermedimi ve bu cd DVD player da acilmiyormu ?

Canlar merhabalar ben surekli burcu hanimin mudavimiyim.onunla basladim onunla devam ediyorum ancak ilk zamanlarda ertesi gune bile randevu alabiliyordum simdi taaa bur hafta sonrasina zar zor alabildim neden boyle oldu ki yaaa :) anoommm popularitesi artti sanirim .bide diger doktirlarsan tatilde olanlar varmis belki oyuzden randevular ona kaydi diye dusundum . Ay her gittigimde acaba kk dan kim var acaba diye dusunmeden edemiyorum :)

Aynısı banada oluyor kapida sıra beklerken kimler burda acaba die :) Bence bigün belirleyip aynı gün randevu alalim sonrada kahve içmeye gidelim hep birlikte :)

grisayfa fotograf bizede vermedi. Cdyi de bilgisayara taktik acilan klasorlerden ogunun tarihi olan klasore tiklayinca goruntulere ulasiyorsun. Dvd ye takmadigimiz icin bisey diyemiyorum.. Bu arada cinsiyet icin ne desem bilemedim. Allah saglikli omur versin hayirli evlat olsunda gerisi onemli degil.. İyiki alisveris yapmamistin

teşekkür ederim papatya bilgisayarda deneyeceğim birde çok şaşırdım bende en başından beri rüyamda hep erkek bebek görüyordum hatta hamile kalmadan öncede hep erkek görüyordum çok rüya görürüm de :) benim için farketmez kız da olsa erkek te olsa evlat ama insan ister istemez şaşırıyor birde ilk defa eşim ilk defa geldi benimle diyorumki babasını bekliyormuş göstermek için :)

Kızlar buarada eminönü havuzluhandan hastane oda süsleri aldım herşeyin hazırı var çok makul fiyatlara kendimizin yaptığına bile değmez hazır hazır alıp süsleriz odalarımızı tavsiye ederim herşey var

Guzel seyler var miydi canim ben de gitmek istiyorum tabi daha erken de . Annem cok kalabalik oralar vs diyor .

çok fazla kalabalıktı cidden nasıl gezdim bende bilemiyorum :)) havuzlu handa pelin bebe var gerçekten beğendim ne ararsanız var uygunda fiyatlar

evet video açıldı ama bir dakika bile değil video biryerden sonra donuyor zaten en başında sırtını dönmüştü bir tek sırtını görebildim yani sizinkide bu kadar kısamı benimkinde mi bir problem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…