ESENLER MEDİPOL HASTANESi

vallahi döndü bile galiba çok şükür herşeyi iyi bir problem yok ama ben çok heveslenmiştim aceleye geldik Burcu hanım yine çok yoğundu 10.45 olan randevumuza 11.30 da girebildik. ilknur hanım da çok yoğundu iki acillik hasta geldi onlar öne alındı araya kaynak yapanda çok oldu. düzgün bir sistem yoktu 12.30 da ancak girebildik. boş cd yok dedi cd istedi videoyu sisteme kaydettim dedi ama bir hata olmuş olmalı çünkü rahat 15 dakika baktı beni sağa çevirdi sola çevirdi iyi görüntü alabilmek için güzel ilgilendi sağolsun ama birşeylerde hata olmuş olmalı

üffyaa ( canım sen yinede göster anı bu şükür sağlıklı ama resim ve videosuda olmalı.

kesinlikle insan heves ediyor orda birde heyecandan doğru düzgün algılayamıyorsun nasıl olsa evde izlerim diyorsun ama eve gelince hayal kırıklığı

kıyamam ben varya akşama kadar ağlamıştım eşim diyorki sağlıklı bebeğimiz niye ağlıyorsun ama ben neler hayal ederek gitmiştim..sen gecikmeden göster bence

15 gün sonra randevum var eğer hala kayıtlı duruyorsa dosyalarında rica edicem biraz erken giderim hatta belki tekrar çeker zaten eliyle hep yüzünü kapatmıştı ama ağzını burnunu görebilmiştik

ayy benimkide öyle hiç yüzünü göstermedi elleriyle kapatmıştı zilli burnunu görebilmiştik :))

galiba korkuyorlar yada rahatsız oluyorlar ama kimininkide sırıtıyormuş bile bizimkiler çekingen bana çekmiş :)

evet ultrasyon cihazı çok sesli onlara göre korkuyor olabilirler olsun sağlıklılar ya şükür kendimizi üzüp onlarıda üzmeyelim :*

grisayfa canim bizimde 3 dk lik bi video var bunun yarisindan sonra goruntu donuyo kaliyo. Ama o 1bucuk dakka benim oglan kendini gosteriyo cok sukur. Bana yetti. Sen bi daha sansini dene ozaman..

demekki herkezinki aynı o zaman hiç iyi değil yani fiyatı uygun diğer yerlere göre ama çok garip o kadar uzun uzun bakıp bu kadarcık video vermek başka yerlerde fotoğrafta veriyorlar videoda tamamen sırtı dönük videosu var halbuki yüzünün bir kısmını gördüğümüz anlarıda vardı böyle olduğunu bilsem araştırıp başka yerde yaptırırdım artık bir daha para verip yaptıramam herkezinki böyleyse ilknur hanıma gidip yakınmanın manasıda yok demekki

Medipolde renkli ultrasonla bakiyolarmi acab??yani muayne sonrasinda renkli ultrason kagidi veriyolarmi??

Video normal muayne sonrasindami veriliyor acaba?

grisayfa dediklerin dogru demekki.. Esimde demisti "biz memnuun kaldik video felAn verdi diye ama acaba olmasi gereken bumu yoksa bilmedigimiz icin bize bu iyi mi geldi "
Valla esim galiba dogru demis.. Ama gecti artik dedigin gibi bi daha kim gitcek baska yere. Bi daha para ver. Oooooooo.

üç ablam var üçündede ayrıntılı ultrasonda gayet güzel fotoğraflar verilmişti yani resmen bebeğin kime benzediği bile belli oluyordu o yüzden bu kadar şaşırdım. evet bu saatten sonra yapacak bişey yok iyi olsun yeter yüzünü göremesemde olur ne diyim artık ama bu işlemi yaptıracak arkadaşlar iyi düşünsün derim ben esenler medipol iyi bir tercihmi diye toplamda bir dakika yı bile bulmayan bir video var sadece.

Selam,
bende gitmek istiyorum havuzluhana. bazıları fiyatlar uygun diyo bazıları pahalı. karar veremedim bende. bebek kıyafetlerinin fiyatlarına bakma şansın oldumu nasıl sence ?birde mağazalarda kredi kartı geçiyor mu

Canim kendimicin henuz gitmedim havuzlu hana. Ama nisan ayinda arkadasim icin gitmistik. Fiyatlar magazalarla ayni sayilir badi ve zibinlarda. Ama battaniye canta gibi diger urunlerde ucuz. Nakitte %10 indirim yapiliyo coklu alisveris yapardan cazip oluyo.kredi karti geciyo ama fiyat farki oluyo. Ben magazalarada baktim. Kendi kararim su bi gun havuzlu hana gidip komple herseyi bi yerden alip yorulmadan isi bitirmek. Sonucta magaza magaza avm gezmek cok yorucu.

Bugun burcu hanima muayne oldum gercekten ilgili bi doktor ve yeterince bilgilnedirdi beni..ama maalesef cok yogundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…