Video normal muayne sonrasindami veriliyor acaba?demekki herkezinki aynı o zaman hiç iyi değil yani fiyatı uygun diğer yerlere göre ama çok garip o kadar uzun uzun bakıp bu kadarcık video vermek başka yerlerde fotoğrafta veriyorlar videoda tamamen sırtı dönük videosu var halbuki yüzünün bir kısmını gördüğümüz anlarıda vardı böyle olduğunu bilsem araştırıp başka yerde yaptırırdım artık bir daha para verip yaptıramam herkezinki böyleyse ilknur hanıma gidip yakınmanın manasıda yok demekki
Kızlar buarada eminönü havuzluhandan hastane oda süsleri aldım herşeyin hazırı var çok makul fiyatlara kendimizin yaptığına bile değmez hazır hazır alıp süsleriz odalarımızı tavsiye ederim herşey var
Canim kendimicin henuz gitmedim havuzlu hana. Ama nisan ayinda arkadasim icin gitmistik. Fiyatlar magazalarla ayni sayilir badi ve zibinlarda. Ama battaniye canta gibi diger urunlerde ucuz. Nakitte %10 indirim yapiliyo coklu alisveris yapardan cazip oluyo.kredi karti geciyo ama fiyat farki oluyo. Ben magazalarada baktim. Kendi kararim su bi gun havuzlu hana gidip komple herseyi bi yerden alip yorulmadan isi bitirmek. Sonucta magaza magaza avm gezmek cok yorucu.Selam,
bende gitmek istiyorum havuzluhana. bazıları fiyatlar uygun diyo bazıları pahalı. karar veremedim bende. bebek kıyafetlerinin fiyatlarına bakma şansın oldumu nasıl sence ?birde mağazalarda kredi kartı geçiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?