ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Bende aynı şeyi düşünüyorum aslinda. Zaten sıcakta hicbir yer gezilmiyor. Ama pahali filan denilince tereddüt te kaldim acikcasi ama gitmekte fayda var sanirim.

grisayfa üzülme sağlıklıya bebişin görmesekte olur napalım :) bende göremedim siyah beyaz fotoları var az da olsa yüzü belli oluyor babasına benziyor bizim kız :)

teşekkür ederim üzülmüyorum artık geçti gitti inşallah benim oğlumda babasına benzer :)

çok az kalmış gerçekten heyecanlısın korkuyorsun tahmin edebiliyorum beni daha şimdiden sardı heyecan

Anlıyorum seni birde tam sıcaklara denk gelmişsin zor oluyordur eminim ben bu halde zorlanıyorum seni düşünemiyorum ama tam bahar bebeği olacak seninki ne sıcak ne soğuk en sevdiğim mevsimdir bahar

hamilelik kötü denk geldiysede bebiş için çok iyi olacak büyüdüğünde bahar olmuş olacak :)) alıp gezerim artık bol bol resim çekerim oyyy

Şeker yüklemesi yaptiran arkadaslar bilgi verebilirmi ?
Bende bilgi istiyorummmm.. Ne zaman cagirdi seni canim? Ben 2 hafta musade istedim annemin yanina geldim yazliga. Donuste yaptiracagim. Bana direk canan karatay hocaya bakma sen tavsiye ediyorum deyince tamam dedim. Ac karnina gitmen lazim. Onu biliyorum ama deneyimlerini yazan olursa bende bekliyorum...

Merhabalar ,

Bende 17 haftalık hamileyim.Esenler Medipole gitmeyi düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım.Burda tavsiye edildiği üzere Burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum ama kendisinin randevuları çok yogun en erken 7 8 güne randevu veriyolar.Bu yoğunlukta ozellıkle hamileliğin ilerleyen aylarında randevu almakta sıkıntı olur mu acaba dıye dusunuyorum.Burcu hanıma giden arkadaslar bu konudakı dusuncelerınızı merak edıyorum .Ayrıca Elif Başol ve Sehruz hanımıda iyi diyorlar kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevınırım.

günaydın canım,

benimde 2 gün önce randevum vardı. şeker yüklemesi hiç düşünmüyodum ama urcu hanım konuşmalarıyla ve anlattıklarıyla baya etkili oldu. 2 hafta içinde yaptırman gerek dedi. şimdi arayıp sordum bende hastaneyi randevu almadan gidiliyor aç karnına 17 tl ücreti var dediler ama sonuçlar aynı gün alınıyor mu onu sormayı unuttum işte

birde ofiste tekim 2 hafta boyunca tek oluna izinde alamıyorum iş yerinden napıcam bilmiyorum sonraki hafta yaptırsam bir sakınca olurmu acaba ? onu sorup öğrenmem lazım.

ben bir tek onlara gitmedim :) hazel çağın kuzey, ayten olgun ve fatma bilgehan benim gittiklerim burcu hanım konusunda haklısın randevu almak gitgide zorlaşıyor hastaneye gidiyorsun en çok burcu hanımın kapısında sıra var benim için sıkıntı yok sabırla bekliyorum ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur inan bende endişelenmiyor değilim

Ben bide çalıştığım için öyle geniş zamanım olmuyor c.tesi günleri gitmeyi düşünüyorum ama bu randevu konusu beni endişelendiyor çünkü son zamanlarda artık daha sık gidecegiz ona gidip alışıp sonra baska doktora gecmekte istemıyorum ..Siz Hazel Hanıma Ayten hanıma Fatma hanıma gitmişsiniz onlar nasıldı memnun kalmadınız sanırım

Ben bide çalıştığım için öyle geniş zamanım olmuyor c.tesi günleri gitmeyi düşünüyorum ama bu randevu konusu beni endişelendiyor çünkü son zamanlarda artık daha sık gidecegiz ona gidip alışıp sonra baska doktora gecmekte istemıyorum ..Siz Hazel Hanıma Ayten hanıma Fatma hanıma gitmişsiniz onlar nasıldı memnun kalmadınız sanırım

aynen bende cumartesi günleri gidebiliyorum çalışıyorum fatma hanım birazcık sert bir mizaca sahip fazla birşey sormaya çekiniyorsun yani bende iyi bir izlenim bırakmadı hazel hanım la bir problem yaşamadım aslında gayet iyi davrandı güleryüzlüydü her soruma gayet sakince cevap veriyordu belki sadece ön yargı ama çok genç bana pek güven veremedi yoksa ultrasonda uzun uzun bebeği incelemesi güzeldi yıllık izne çıkmıştı o sırada ayten hanıma gittim bu sefer onda karar kıldım ayten hanım oldukça tecrübeli birisi bu her halinden belli oluyor hatta benim kanamam olmuştu beni çok rahatlatmıştı o konuda sadece beni üzen son gittiğimde beni korkutmak istiyor gibi hissettim mesela eşi aşağıda fazla iş yapma falan dedi bende içim rahat etmedi başka hastanede başka doktora gözüktüm eşinin normal yerinde olduğunu söyledi hatta ultrasonda yerini bile gösterdi oda o yüzden güvenimi kaybettim burcu hanıma üç kez gittim üçündede memnun kaldım ama dediğim gibi yoğunluk konusu sıkıntılı sen bilirsin

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için malum bu dönemde herkesin kafası karışık oluyor doktor konusunda.Burcu hanım için aradım ama malesef carsamba gunune kadar bos randevusu yokmus. Artık sansıma c.tesı gunu bırıne bakacagım ınsallah memnun kalacagım bır doktor cıkar karsıma

rica ederim umarım içine sinen bir doktor olur acelen yoksa öbür hafta cumartesi git ben mesela burcu hanımın randevusundan çıkar çıkmaz 15 gün sonrası için randevu alıyorum :)

rica ederim umarım içine sinen bir doktor olur acelen yoksa öbür hafta cumartesi git ben mesela burcu hanımın randevusundan çıkar çıkmaz 15 gün sonrası için randevu alıyorum :)

Çok soru sordum ama peki gittiğinizde çok bekliyor musunuz kendısını ? En ıyı haftaya ben burcu hanıma gıdeyım yoksa aklımda kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…