evet maalesef öyle sabırlı olmak lazım yapacak birşey yok her kontrole gittiğinde en az yarım saat beklemeyi göze alman lazımBugun burcu hanima muayne oldum gercekten ilgili bi doktor ve yeterince bilgilnedirdi beni..ama maalesef cok yogundu
Canim kendimicin henuz gitmedim havuzlu hana. Ama nisan ayinda arkadasim icin gitmistik. Fiyatlar magazalarla ayni sayilir badi ve zibinlarda. Ama battaniye canta gibi diger urunlerde ucuz. Nakitte %10 indirim yapiliyo coklu alisveris yapardan cazip oluyo.kredi karti geciyo ama fiyat farki oluyo. Ben magazalarada baktim. Kendi kararim su bi gun havuzlu hana gidip komple herseyi bi yerden alip yorulmadan isi bitirmek. Sonucta magaza magaza avm gezmek cok yorucu.
Bende bilgi istiyorummmm.. Ne zaman cagirdi seni canim? Ben 2 hafta musade istedim annemin yanina geldim yazliga. Donuste yaptiracagim. Bana direk canan karatay hocaya bakma sen tavsiye ediyorum deyince tamam dedim. Ac karnina gitmen lazim. Onu biliyorum ama deneyimlerini yazan olursa bende bekliyorum...Şeker yüklemesi yaptiran arkadaslar bilgi verebilirmi ?
Bende bilgi istiyorummmm.. Ne zaman cagirdi seni canim? Ben 2 hafta musade istedim annemin yanina geldim yazliga. Donuste yaptiracagim. Bana direk canan karatay hocaya bakma sen tavsiye ediyorum deyince tamam dedim. Ac karnina gitmen lazim. Onu biliyorum ama deneyimlerini yazan olursa bende bekliyorum...
ben bir tek onlara gitmedim :) hazel çağın kuzey, ayten olgun ve fatma bilgehan benim gittiklerim burcu hanım konusunda haklısın randevu almak gitgide zorlaşıyor hastaneye gidiyorsun en çok burcu hanımın kapısında sıra var benim için sıkıntı yok sabırla bekliyorum ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur inan bende endişelenmiyor değilimMerhabalar ,
Bende 17 haftalık hamileyim.Esenler Medipole gitmeyi düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım.Burda tavsiye edildiği üzere Burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum ama kendisinin randevuları çok yogun en erken 7 8 güne randevu veriyolar.Bu yoğunlukta ozellıkle hamileliğin ilerleyen aylarında randevu almakta sıkıntı olur mu acaba dıye dusunuyorum.Burcu hanıma giden arkadaslar bu konudakı dusuncelerınızı merak edıyorum .Ayrıca Elif Başol ve Sehruz hanımıda iyi diyorlar kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevınırım.
ben bir tek onlara gitmedim :) hazel çağın kuzey, ayten olgun ve fatma bilgehan benim gittiklerim burcu hanım konusunda haklısın randevu almak gitgide zorlaşıyor hastaneye gidiyorsun en çok burcu hanımın kapısında sıra var benim için sıkıntı yok sabırla bekliyorum ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur inan bende endişelenmiyor değilim
aynen bende cumartesi günleri gidebiliyorum çalışıyorum fatma hanım birazcık sert bir mizaca sahip fazla birşey sormaya çekiniyorsun yani bende iyi bir izlenim bırakmadı hazel hanım la bir problem yaşamadım aslında gayet iyi davrandı güleryüzlüydü her soruma gayet sakince cevap veriyordu belki sadece ön yargı ama çok genç bana pek güven veremedi yoksa ultrasonda uzun uzun bebeği incelemesi güzeldi yıllık izne çıkmıştı o sırada ayten hanıma gittim bu sefer onda karar kıldım ayten hanım oldukça tecrübeli birisi bu her halinden belli oluyor hatta benim kanamam olmuştu beni çok rahatlatmıştı o konuda sadece beni üzen son gittiğimde beni korkutmak istiyor gibi hissettim mesela eşi aşağıda fazla iş yapma falan dedi bende içim rahat etmedi başka hastanede başka doktora gözüktüm eşinin normal yerinde olduğunu söyledi hatta ultrasonda yerini bile gösterdi oda o yüzden güvenimi kaybettim burcu hanıma üç kez gittim üçündede memnun kaldım ama dediğim gibi yoğunluk konusu sıkıntılı sen bilirsin
rica ederim umarım içine sinen bir doktor olur acelen yoksa öbür hafta cumartesi git ben mesela burcu hanımın randevusundan çıkar çıkmaz 15 gün sonrası için randevu alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?