ESENLER MEDİPOL HASTANESi

est sorabilirsin bilgisayar başında boş boş oturuyorum :) randevunu çok geçe alma yani sabah saatleri o kadar kalabalık olmaz diye düşünüyorum ben biraz uzak olduğum için genelde 11 e alıyorum biraz uykumu alıyım diye ben zaten üç defa gittim en çok yarım saat bekledim

bende aynı senin gibiyim Aldım ben randevu ayın 29 sabaha çok kalabalık olmaz diye umuyorum en azından içimde kalmamış olur İnşallah beklediğime değer

Merhaba oznur
Ben hazel hanimla baslayip devam edenlerdenim. Doktorumdan cok memnunum. Genc olabilir ama ben guveniyorum. Normal dogumuda destekliyo. Her muaynemizde guzel guzel aciklamalar yapiyor. Bu forum biraz burcu fanlariyla doldu. Ben diger doktorlari tanimiyorum. Ama 1 hafta sonraya randevu alabildigim yada randevu saatimden saatler sonra iceri girebildigim yogunlukta doktorada gitmem. Kotulemek degilbu yazdiklarim. Bence burcu hanimin bu donemki limiti doldu tercih senin. Ama doktorun iyi olmasi senlede alakali. İkiniz aranizdaki frekansin tutmasi lazim. Benim hazel hanimla frekansim tuttu mesela. Aramiza hosgeldin.

Benim de tek endişem o zaten.Daha önce Güney Hastanesinde Songül Hanıma gidiyordum.Kendısı hastaneden anıden ayrılınca cok zorlandım cunku alısmıstım oda cok ıyı bır dotordu.Medıpolu cok guzel ve temız dedıklerı ıcın oraya gelmeye karar verdım ama bu doktor secme olayı o kadar zor ki yogunluk benıde cok endıselendırıyor cunku son zamanlarda ozellıkle sıkca gıtmemız gerekecek randevu bulamamakta ayrı bır sıkıntı olur zaten psikolojımız bıraz daha farklı oluyor.Önerini dikkate alacagım haftaya randevu aldım durumua yogunluga gore baska doktor tercıh edecegım cunku ole saatlerce beklemek ıstemıyorum bende.Kesınlıkle frekans cok dogru ısınmazsanız kesınlıkle olmuyor ıletısım cok cok onemlı

Biz hep burdan haberlesiyoruz. Bundan sonra seni ve fikirlerini de okumayi bekleriz. İzlenimlerini aktarirsin. Hayirlisi olsun. Sevgiler.

Çok teşekkür ederim.Gittiğimde ilk işim buraya yazmak olacak çünkü gerçekten çok faydalı oluyor.Hoşçakalın

kızlar merhaba bende 4. ayımın içindeyim esenler medipole gitmek istiyorum. daha önce giden arkadaşlar ayrıntılı ultrasonun fiyatı nedir acaba. bizde bir dahaki haftalar gitmek istiyoruz ve nasip olursa doğumu da orda yapabilirim. bana yardımcı olur musunuz. nasıl bir hastane hangi dr randevu almalıyım sizce hem korkulu hem pimpirikli bir insanım. şimdiden tşk.

canım ben esenler medipol de ayten hanım a gidiyorum çok memnunum kendisinden.
Ayrıntılımı da orada yaptırdım
İlknur hanım yapıyor ayrıntılıyı
çok tatlı güler yüzlü bir doktor herşeyi güzel güzel anlattı
Fiyat 135 tl

canım 4d mi yapıyor ayrıntılıyı bide cd veriyor mu renkli

Merhaba hanımlar aranızda hastanedeki yatıcagımız odaları gören varmı ben dün bakmak istedimde gebe danışmanı izinliymiş bakamadım bilgisi olan varsa cvp verirse sewinirim

Merhaba hanımlar aranızda hastanedeki yatıcagımız odaları gören varmı ben dün bakmak istedimde gebe danışmanı izinliymiş bakamadım bilgisi olan varsa cvp verirse sewinirim
Ben baktim cnm normal odalar ve vip odalar var . Vip odalar da ayriyeten mutfak gibi bir bolum var bildigin oturma salonu gibi :) tabi ucreti de fazla ek ucret odemek gerekiyor . Normal odalar da sansina kimi buyuk kimi kucuk haftasonu arkadasim dogum yapti onun sansina genis oda gelmis ferah . Baya gozlem yaptim bende orada dogum yapacagim icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…