- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 103
- 32
odanın resmini çekdinmiBen baktim cnm normal odalar ve vip odalar var . Vip odalar da ayriyeten mutfak gibi bir bolum var bildigin oturma salonu gibi :) tabi ucreti de fazla ek ucret odemek gerekiyor . Normal odalar da sansina kimi buyuk kimi kucuk haftasonu arkadasim dogum yapti onun sansina genis oda gelmis ferah . Baya gozlem yaptim bende orada dogum yapacagim icin :)
Maalesef cok kucuk bir konsol var 1 metre var yada yok yani arkadasimda pencerenin kenarina koymak zorunda kalmisti sekerleme kolonya gibi seylerini . Onun disinda iki kapili bir dolap var . Konsol un ici de raflı .susleme icin zaten duvara tavana bant yapistirmak yasak yatagin bas kisminda cam bir pano var suslemelerinizi bu alana yapistiriniz yaziyordu . Bebek sepetinin boyutu yaklasik olarak 50 *100cm di . Bende susleme yapacagim icin baya olctum bictim . Her odada zaten banyo var dus da alabileceginiz bolum var . Kapiya poster asmak serbest bide :)P
odanın resmini çekdinmiya asıl ögrenmk istedigim masa falan varmı odada süslemek hazrlamak için
Ay aklima geldikce yaziyorum alt alta oldu baya ama illaki araştıranlar icin faydali olacaktir . Numunelik lansinoh gogus kremi veriliyor . Ayrica hastane bezi hastane pedi almaniza gerek yok hastane bolca temin ediyor .[/QUOTE
Canm çok saol iyi oluyo yazman konsol dedigin nasıl bişey bide refakatçi için yatak varmı birde hastane kapı süsü takıyo bildigim kadarıyla poster demişin amA ne posteri anlamadım
Canım konsol dedigin nasıl bişey birde refakatçi için yatak varmıda zaten benm normal olucak inş dogum kalmayız bencede ne biliym heycan yaptım dün hastsnedeydim doktr en fazla iki haftan var dedi dogum kanalına inmiş bebişAy aklima geldikce yaziyorum alt alta oldu baya ama illaki araştıranlar icin faydali olacaktir . Numunelik lansinoh gogus kremi veriliyor . Ayrica hastane bezi hastane pedi almaniza gerek yok hastane bolca temin ediyor .
Ya konsol dedigim baya kucuktu yani cok fazla yer yok serbet takimini koyunca minnacik yer kaliyo geriye :/ o yonden uzuldum ikramlari susleri nere koyariz bilmiyorum ama onemli olan saglicakla dogum yapmak . Poster de hani ozel istege gore yaptiranlar oluyor ya onu kast ettim . Yoksa hastane kapi susunu hediye ediyor . Cumartesi gunu bir koridor boyu kiz dogdu maşallah :)
Allah bir avazda kurtarsin canim hemsireler cok ilgili arkadasim sezaryen oldu baya agrisi vardi hemsireler kesinlikle mama desteklemiyor . Arkadasimin gogsu okdr agriyordu ki yok alin bu bebegi ben olcem agridan diye sizlandi zorla da olsa hemsire agzina tikti memeyi :) 6 saat sonra sutu gelmeye basladi senin nirmal dogum olacaksa cok daha rahat olursunCanım konsol dedigin nasıl bişey birde refakatçi için yatak varmıda zaten benm normal olucak inş dogum kalmayız bencede ne biliym heycan yaptım dün hastsnedeydim doktr en fazla iki haftan var dedi dogum kanalına inmiş bebiş
Amin canm çok saol ewet gercekten çok heycanlanıyorm dogum anı gelmce napıcam bilmiyorm sancılar sürekli yokluyolar yalancı sancılar tabi ya ben zaten çok süslemiycem tül aldım 10 metre bebegn yatıncagı şeyin kenarına sarıp fiyonk yapılcak aynı şekilde benm yatagın ayak ucuna yapılacak bide uçan balonlar alıcam hediyelkte hacı şerifin güzel bebek çikolataları var baya popiler şu ara bebişin adıda yazıyo üZerinde ondan getrticem bide plastik kadehler var şerbet için onlardan alıyım diyorum şerbetin tadı nasıl bu arada hastane onuda veriyo neyle vermişlerdi şerbetiAllah bir avazda kurtarsin canim hemsireler cok ilgili arkadasim sezaryen oldu baya agrisi vardi hemsireler kesinlikle mama desteklemiyor . Arkadasimin gogsu okdr agriyordu ki yok alin bu bebegi ben olcem agridan diye sizlandi zorla da olsa hemsire agzina tikti memeyi :) 6 saat sonra sutu gelmeye basladi senin nirmal dogum olacaksa cok daha rahat olursunay ne heyecanli yaaa
Cam sise var ya cnm klasik uzun boyunlu :) onunla vermislerdi ben icmedim tadini bilmiyorum oyuzden.Amin canm çok saol ewet gercekten çok heycanlanıyorm dogum anı gelmce napıcam bilmiyorm sancılar sürekli yokluyolar yalancı sancılar tabi ya ben zaten çok süslemiycem tül aldım 10 metre bebegn yatıncagı şeyin kenarına sarıp fiyonk yapılcak aynı şekilde benm yatagın ayak ucuna yapılacak bide uçan balonlar alıcam hediyelkte hacı şerifin güzel bebek çikolataları var baya popiler şu ara bebişin adıda yazıyo üZerinde ondan getrticem bide plastik kadehler var şerbet için onlardan alıyım diyorum şerbetin tadı nasıl bu arada hastane onuda veriyo neyle vermişlerdi şerbetiya ben çok konuştm ama napıyım napsamki gitsem hastaneye birilerine geçmiş olsun diyip odayımı incelesem
Hmm tamm canm çok saolCam sise var ya cnm klasik uzun boyunlu :) onunla vermislerdi ben icmedim tadini bilmiyorum oyuzden.
Ben baktim cnm normal odalar ve vip odalar var . Vip odalar da ayriyeten mutfak gibi bir bolum var bildigin oturma salonu gibi :) tabi ucreti de fazla ek ucret odemek gerekiyor . Normal odalar da sansina kimi buyuk kimi kucuk haftasonu arkadasim dogum yapti onun sansina genis oda gelmis ferah . Baya gozlem yaptim bende orada dogum yapacagim icin :)
Rica ederim ne demek faydasi olsun yeter ki . Inanki kadin soyledi ama ek ucreti unuttum vip le ilgilenmedigim icin :)ben vıp oda olduğunu daha yeni duydum. ne kadar ek ücreti var peki. bu arada gerçekten baya iyi bilgi toplamışsın valla tebrik ederim sayende baya bişeyler öğrendik. teşekkür ederiz.
Rica ederim ne demek faydasi olsun yeter ki . Inanki kadin soyledi ama ek ucreti unuttum vip le ilgilenmedigim icin :)
Ya ben bugüne kadar niye gezmedysem bilmiyorum hep kocam yüzündenbende daha önce gidip gezmiştim bir kere gebe danışmanıyla hasta odasını şimdi aklıma takıldı. o zaman vıp oda diye birşey söylenmedi. gezdiğim oda acaba vıp miydi normal miydi? çünkü baya büyük bir odaydı.
İnşallah aynı zamanlarda ve aynı şekilde doğum yapıcaz sanırım nasipse benim de normal doğum görünüyor.Canım konsol dedigin nasıl bişey birde refakatçi için yatak varmıda zaten benm normal olucak inş dogum kalmayız bencede ne biliym heycan yaptım dün hastsnedeydim doktr en fazla iki haftan var dedi dogum kanalına inmiş bebiş
Amin canım rabbim hepimize koly dogumlar nasip etsin benim bebiş erkn dogucak dün burcu hanım çatı muayenemi yaptı bebek çok aşagı inmiş dogumun çok yakın 37 en geç 38 de gerçeklesr dediİnşallah aynı zamanlarda ve aynı şekilde doğum yapıcaz sanırım nasipse benim de normal doğum görünüyor.
Doktorun Burcu Hanım mıydı canım?
Gerçekten sürpriz bu doğum işi...inşallah dediğin gibi normal doğumumuzu yapıp en kısa yoldan çıkarız da odayı bu kadar düşünmeye hiç gerek yok :)
Hayırlısı olsun şimdiden bakalım sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?