Ben de birkaç gün sonra çatı muayenesini olacağım artık ama maalesef benimki de zamanını beklemeyecek sanırım.Amin canım rabbim hepimize koly dogumlar nasip etsin benim bebiş erkn dogucak dün burcu hanım çatı muayenemi yaptı bebek çok aşagı inmiş dogumun çok yakın 37 en geç 38 de gerçeklesr dediDogum kanalına girmiş minik kızım
sen biraz arada kaynamışsın :) esenler medipolde bence kötü doktor yok eğer beğendiysen devam edebilirsin tabiki iki üç gitmede kararını verirsin zatenarkadaşlar bugün esenler medipol hastanesine gittim randevum olmadığı için fatma bilgehana muayene oldum güler yüzlü bi doktordu.tabi ilk izlenim kısmetse onunla devam etmek istiyorum.doktor hakkında bilgi sahibi olan var mı??
Bakalım canm belki sen benden önce dıgurursunBen de birkaç gün sonra çatı muayenesini olacağım artık ama maalesef benimki de zamanını beklemeyecek sanırım.
Kendim de hissediyorum zaten artık bacaklarımı açmadan yürümeye çalışıyorum tamamen istemdışı olarak, sanki çıkacakmış hissi ve o acı yüzünden
Yani tabii ki sağlıklı sıhhatli olsun da buna çok şükür az kalsın 31. Haftamda böbrek taşı sancılarım yüzünden erken doğuma alınıyordum. Bugünleri görmek nasip oldu hamdolsun. İyi olsunlar da 1 2 hafta erken olsun ne yapalım...Yaramazların durmayacağı varsa durmuyor maalesef. :)
Benim de kasılmalarım ve hiç değilse 37. Haftayı çıkarabilmek için magnezyumu çoğalttık birkaç gündür :)))
Bakalım beyefendi ne zaman teşrif etmek isteyecek :)
Yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle öyleyse.
Muhakkak yaz deneyimini olur mu?
Canım eylül anneleri topigi var orayı takip ediyomusun çok heycanlı hergün iki üç kişi dogum yapıyo hikayelerini yazıyolar onları okudukça benim kızda heycanlandı demek indi hemen kanalaBen de birkaç gün sonra çatı muayenesini olacağım artık ama maalesef benimki de zamanını beklemeyecek sanırım.
Kendim de hissediyorum zaten artık bacaklarımı açmadan yürümeye çalışıyorum tamamen istemdışı olarak, sanki çıkacakmış hissi ve o acı yüzünden
Yani tabii ki sağlıklı sıhhatli olsun da buna çok şükür az kalsın 31. Haftamda böbrek taşı sancılarım yüzünden erken doğuma alınıyordum. Bugünleri görmek nasip oldu hamdolsun. İyi olsunlar da 1 2 hafta erken olsun ne yapalım...Yaramazların durmayacağı varsa durmuyor maalesef. :)
Benim de kasılmalarım ve hiç değilse 37. Haftayı çıkarabilmek için magnezyumu çoğalttık birkaç gündür :)))
Bakalım beyefendi ne zaman teşrif etmek isteyecek :)
Yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle öyleyse.
Muhakkak yaz deneyimini olur mu?
Hurmalar hazır da ben 37. Haftayı görelim diye erteliyorum yemeyi :)))Bakalım canm belki sen benden önce dıgurursunbenimde magnezyumları günde birden 3 e çıkardı geçn hafta kasılmam çoktu demekki o kasılmslarla kanala indi. Hergün hurma yiyorum 3 tane sende ye canım dogumun kolay olurmuş
Bence götür canimkızlar bende bayramdan sonra 24 haftalık olcam nasipse ayrıntılıyı medipolde yaptırmak istiyorum tercihim ya burcu yada ayten hanım olacak. sorum şu ilk kez gideceğim ve orda devam etmek istediğim için bugüne kadar yapılan tahlil vs leri götüreyim mi yanımda. yada başka tahliller yapar mı bana tekrardan. tüm tahlillerim temiz çıktı bugüne kadar çok şükür. ne yapmalıyım sizce
Bende bilgi istiyorummmm.. Ne zaman cagirdi seni canim? Ben 2 hafta musade istedim annemin yanina geldim yazliga. Donuste yaptiracagim. Bana direk canan karatay hocaya bakma sen tavsiye ediyorum deyince tamam dedim. Ac karnina gitmen lazim. Onu biliyorum ama deneyimlerini yazan olursa bende bekliyorum...
Burda yazılan çatı muayenesi deneyimleri korku senaryolarından ibaret. Bence hiç okuma bile. :)Kızlar çatı muayenesi acıtıyor mu?birde temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?
Yani hep öyle alıştım bekarken de o yüzden gebelikte de devam ettim, bir sorun olmadı. Kendim mümkün değil becerip yapamam bu karınla :)teşekkür ederim kendini rahat bırakmak gerekiyor demekki ağda acıtmıyor mu yahu
Bilmukâbele arkadaşım, hepimiz için öyle olsun inşallahçok teşekkürler umarım herşey güzel gider kolay doğumlar dilerim
Bu cumartesi donuyorum istanbula. Haftaya yaptiracagim ama gunum belli degil? Sen ne yaptin canim?canım yaptırabildin mi şeker yüklemesini ?
Bu cumartesi donuyorum istanbula. Haftaya yaptiracagim ama gunum belli degil? Sen ne yaptin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?