ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Ben de birkaç gün sonra çatı muayenesini olacağım artık ama maalesef benimki de zamanını beklemeyecek sanırım.
Kendim de hissediyorum zaten artık bacaklarımı açmadan yürümeye çalışıyorum tamamen istemdışı olarak, sanki çıkacakmış hissi ve o acı yüzünden
Yani tabii ki sağlıklı sıhhatli olsun da buna çok şükür az kalsın 31. Haftamda böbrek taşı sancılarım yüzünden erken doğuma alınıyordum. Bugünleri görmek nasip oldu hamdolsun. İyi olsunlar da 1 2 hafta erken olsun ne yapalım...Yaramazların durmayacağı varsa durmuyor maalesef. :)
Benim de kasılmalarım ve hiç değilse 37. Haftayı çıkarabilmek için magnezyumu çoğalttık birkaç gündür :)))
Bakalım beyefendi ne zaman teşrif etmek isteyecek :)
Yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle öyleyse.
Muhakkak yaz deneyimini olur mu?

sen biraz arada kaynamışsın :) esenler medipolde bence kötü doktor yok eğer beğendiysen devam edebilirsin tabiki iki üç gitmede kararını verirsin zaten

Bakalım canm belki sen benden önce dıgurursun benimde magnezyumları günde birden 3 e çıkardı geçn hafta kasılmam çoktu demekki o kasılmslarla kanala indi. Hergün hurma yiyorum 3 tane sende ye canım dogumun kolay olurmuş

Canım eylül anneleri topigi var orayı takip ediyomusun çok heycanlı hergün iki üç kişi dogum yapıyo hikayelerini yazıyolar onları okudukça benim kızda heycanlandı demek indi hemen kanala

Hurmalar hazır da ben 37. Haftayı görelim diye erteliyorum yemeyi :)))
Benim de magnezyum günde 3'e çıktı. Bakalım artık kesinleşirse aşağı indiği ve bir sorun olmadığı hurmayı düzenli olarak yemeye başlayacağım ben de.:)
Ara sıra bakıyorum Eylül anneleri topiğine evet ben de özellikle güzel sonuçlanan doğumları okumak çok keyifli ama bu gidişle Eylül annesi olmayacağım belki de

kızlar bende bayramdan sonra 24 haftalık olcam nasipse ayrıntılıyı medipolde yaptırmak istiyorum tercihim ya burcu yada ayten hanım olacak. sorum şu ilk kez gideceğim ve orda devam etmek istediğim için bugüne kadar yapılan tahlil vs leri götüreyim mi yanımda. yada başka tahliller yapar mı bana tekrardan. tüm tahlillerim temiz çıktı bugüne kadar çok şükür. ne yapmalıyım sizce

Bence götür canim
Başka tahlile gerek görürse ister zaten doktor

canım yaptırabildin mi şeker yüklemesini ?

Kızlar çatı muayenesi acıtıyor mu?birde temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?
Burda yazılan çatı muayenesi deneyimleri korku senaryolarından ibaret. Bence hiç okuma bile. :)
Çünkü hiç anlatıldığı gibi olmuyor, oluyorsa kesinlikle kendini sıkmanla alakalı.
Aynı günde erken doğum riski yüzünden arka arkaya 4 kere muayene oldum. Burdakilerle kıyaslamıyorum bile. Okuyunca dünyada başına gelebilecek en kötü şey olduğuna inanabilirsin burda:)
Temizliğe gelince ben kendi adıma rutin olarak ağda yapıyorum. birkaç gün önce bile ağda yaptırdım.
Bu sıcakta ve bu ağırlıkla çokkk zahmetli ama her an doğum olur endişesiyle son ağdamı yaptırdım. 1 ay kafa rahat:)

teşekkür ederim kendini rahat bırakmak gerekiyor demekki ağda acıtmıyor mu yahu
Yani hep öyle alıştım bekarken de o yüzden gebelikte de devam ettim, bir sorun olmadı. Kendim mümkün değil becerip yapamam bu karınla :)
Muayene konusunda evet kesinlikle hiiiiç dikkatini oraya verme ve acıyacağına falan odaklanma. Doktoru erkek olanları bilemiyorum el yapısı bayanla bir olmayabilir belki ama ben hep bayan doktorlara muayene oldum ve gereksiz bir korkutmaca olduğunu düşünüyorum. Tabii başka tecrübeleri de dinleyebilirsin bünye meselesi...

Arkadaşlar ayten hanim da normal dogum yapan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi

Ben Ayten hanim in hastasıyim ama daha erken oldugu için dogum üzerine konuşmadık
Ilk hamileligim oldugu için biraz endişeliyim

merhaba arkadaşlar medipolde renkli ultrason çektiren var mı ve ücreti nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar Merhaba,
Ayrıntılı ultrasonu yaptırdığınızda ultrason kagıdı ve cd verıyormus acaba cd ıcın ayrıca para oduyor muyuz? Bide ayrıntılı ultrasona kaç haftalıkken girmiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…