Canim selam.. Noldu sonuc? İyimisiniz ?Hastanedeyim bende sonucu bekliyorum bakalım Ne olacak :)
50 gr.lık yapılacaksa testin hiç düşünme, mide bulandırmıyor. Zorlamıyor. 1 saat bekleyip tekrar ölçüm yaptırıyorsun. 1 saatte herhangi bir problem olmuyor beklemenin sıkıcı olmasından başka. Yani tek olacaksan kitap dergi birşeyler al, canın sıkılmasın gerisi kolay. Sağlık açısından hiç zorlamıyor :) Ama 100'lükse bilemiyorum.Canim selam.. Noldu sonuc? İyimisiniz ?
Bana biraz anlatir misin? O seyi icerken miden bulandimi? Kac saat kaldin hastanede? Bi de yalnizmiydin? Tek basima halledebilir miyim onu merak ediyorum. Hafta ici gitmeyi dusunuyorum cunku. Esim olmayacak.
Muayne ucretsiz ama tahliler ucretli...fiyatlar cok ucuk degil ama.slm bayanlar medipol hastanesinin ücretleri ne kadar
Canim selam.. Noldu sonuc? İyimisiniz ?
Bana biraz anlatir misin? O seyi icerken miden bulandimi? Kac saat kaldin hastanede? Bi de yalnizmiydin? Tek basima halledebilir miyim onu merak ediyorum. Hafta ici gitmeyi dusunuyorum cunku. Esim olmayacak.
Evet burdaki yorumlardan iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum artık c.tesi gidip göreceğim tavsiye edildiği üzere sabah saatlerine randevu aldım tek korkum yoğunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?