ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Benim Bir arkadasım yaptırdı ekstra 30 lira almışlar benimde kafam karıstı.Güney hastanesinde doktorumda 18+3 ayrıntılı ultrasona gel dedi erken bir tarih gibi geldi bana burda okudugum yorumlardan sonra Medipole gideceğim c.tesi ilk defa ordaki doktorum daha sağlıklı bir şekilde yönlendirir sanırım

18 banada çok erken geldi doktorlar çok değişken hepsinin yöntemi farklı bende anlamadım sen şu an tam kaç haftalıksın

Şuan 18 +1 haftadayım banada çok erkenmiş gibi geliyor c.tesi Medipole gideceğim ilk defa Burcu hanımdan randevu aldım çok merak ediyorum o nasıl yönlendirecek sen hangi doktora gidiyorsun bu doktor konusuda ayrıca cok karısık

Evet burdaki yorumlardan iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum artık c.tesi gidip göreceğim tavsiye edildiği üzere sabah saatlerine randevu aldım tek korkum yoğunluk

ben o konuyu pek sıkıntı etmiyorum sen de gittiğinde gözlemlersin baktın olmuyor başka doktor bakarsın

sen gittiğinde kolay randevu alabılıyor musun peki ..Malum yogunlugu cok fazla

ben genelde 15 gün önceden alıyorum randevuyu sıkıntı olmuyor doktordan çıkıyorum 15 gün sonra gel dediyse hemen alıyorum daha hastaneden çıkmadan sen de öyle yapabilirsin

Bende Öyle yapım ozaman bir doktora alışıp artık ona devam etmek istiyorum inşallah anlattığınız kadar iyidir yada benimle frekansı tutar

Hastanedeyim bende sonucu bekliyorum bakalım Ne olacak :)
Canim selam.. Noldu sonuc? İyimisiniz ?
Bana biraz anlatir misin? O seyi icerken miden bulandimi? Kac saat kaldin hastanede? Bi de yalnizmiydin? Tek basima halledebilir miyim onu merak ediyorum. Hafta ici gitmeyi dusunuyorum cunku. Esim olmayacak.

Bana biraz anlatir misin? O seyi icerken miden bulandimi? Kac saat kaldin hastanede? Bi de yalnizmiydin? Tek basima halledebilir miyim onu merak ediyorum. Hafta ici gitmeyi dusunuyorum cunku. Esim olmayacak.
50 gr.lık yapılacaksa testin hiç düşünme, mide bulandırmıyor. Zorlamıyor. 1 saat bekleyip tekrar ölçüm yaptırıyorsun. 1 saatte herhangi bir problem olmuyor beklemenin sıkıcı olmasından başka. Yani tek olacaksan kitap dergi birşeyler al, canın sıkılmasın gerisi kolay. Sağlık açısından hiç zorlamıyor :) Ama 100'lükse bilemiyorum.
Tecrübe etmedim...

roxelanne tesekkur ederim. Sanirim 50lik olcaktir. Gerek olursa ki insallah olmaz 100luk olur. Tek giderim ozaman :) can sikintisini cozerim bi sekilde.

selam canım,

50 lik yükleme yaptırdım bende. yani öyle büyütülecek birşey yok. bende tek gittim. ama roxelanne nin dediği gibi yanında dergi kitap bişi götür canın sıkılabilir :) ben sabah 9 da gittim. ilk kan aldılar sonra sonra suyu içtim bir saat hiç birşey yiyip içmiyosun 1 saat sonra tekrar kan veriyosun onun sonucuda 1,5 saat sonra çıkıyor. üst katta kadın doğum bölümünde ki bankodan sonucu alabiliyosun.

benim ne yazık ki şeker yüksek çıktı. sınır 140 benim 145 çıktı öyle olunca şimdi 100mg lık olanı yaptırmam gerekiyor. burcu hanım dedi 1 hafta yediklerine dikkat et 1 hafta sonra 100mg yükleme yapcağız eğer oda yüksek çıkarsa dahiliye ve diyetisyen doktoru ile birlikte üçümüz takip edeceğiz seni dedi şimdi dikkat ediyorum yediklerime.

inşallah senin iyi çıkar sonucun.

Evet burdaki yorumlardan iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum artık c.tesi gidip göreceğim tavsiye edildiği üzere sabah saatlerine randevu aldım tek korkum yoğunluk

bence hiç takılma yoğunluğa, burcu hanım hiçbir hastayı geri çevirmiyor. ben dün randevusuz gittim. seker yüklemesi sonuçlarımı gösterdim.yoğunluktan dolayı randevu alamadığımı söyledim sağolsun geri çevirmedi beni. oda gün içinde bir çok randevusuz hastaya baktığını kimseyi geri çevirmediğini özellikle belirtti... o yüzden için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…