ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Ayyy canim 100lukte sonucun insallah iyi cikar. Bende persembe gitmeye karar verdim. Ablam izin aldi benim icin :) firsattan istifade cikistada biraz alisveris yapariz. Sonucumu bildiririm. Sende bildir muhakkak. İyi ve guzel gunler olsun...

Ayyy canim 100lukte sonucun insallah iyi cikar. Bende persembe gitmeye karar verdim. Ablam izin aldi benim icin :) firsattan istifade cikistada biraz alisveris yapariz. Sonucumu bildiririm. Sende bildir muhakkak. İyi ve guzel gunler olsun...

inşallah canım, haberleşiriz yine. sende kendine dikkat et. bu arada bebek alışverişine gideceksen tecrübelerini ve paylaşımlarını bekliyoruz :)

Kızlar merhaba,
Daha önce buraya yazmıştım ilk defa Burcu Hanıma gideceğim yogunlugundan dolayı kafam karısık diye . C.tesi günü gittim Burcu Hanıma gerçekten çok ilgili bir doktor.Ultrasonda en ince detayına kadar bize anlattı.İletişim noktasındada gayet başarılı ve yardımcı olmaya çalısıyor rahatca aklınızdakını sorabılıyorsunuz.Kendisi kimyasal ilaçlara karşı oldugu ıcın bana 1 kase yogurda bır cay kasıgı keten togumu ogutulmüş olarak yememı soyledı bu sekılde kullanan var mı? Bir de tetanoz asısı olmama gerek olmadıgını soyledı bu konudada kararsız kaldım açıkcası vurdurmayan var mı bu asıyı?

Günaydın oznurd bende cumartesi ordaydım çok kalabalıktı gerçekten sanırsın devlet hastanesi 20 dakika beklemişimdir fazla beklemedim neyse ki burcu hanım banada tetanoz aşısını yaptırmamamı söyledi fakat ben mesajla sorduğum için fazla bir açıklama yapmadı ben de kararsız kalıp yaptırdım sonunda sonradan sorduğumda gereksiz birşey olduğunu eskiden köylerde kadınlar evde doğum yaptığı için gerekli olduğunu anlattı ama ben sonradan iyiki yaptırmışım dedim çünkü aşıdan sonra kolumu çamaşır askılığına takıldı ve çok fena çizildi yani paslı olup olmadığından da emin değildim böyle birşey başımıza gelebilir ben geldikten sonra yaptırmaktansa içim rahat olur ben aşılıyım diye düşündüm beş doza tamamlamayı düşünüyorum ben aşıyı. bu arada sana ne için kefir ve yoğurt verdi onu anlayamadım ?

Herkese musmutlu saglikli haftalar guzel anneler :) nasilsiniz bakalim :) daha cinsiyetimiz belli olmadi buyuk ihtimal erkek dedi perşembe yine gidicem :) bn dayanamadim e bebekte indirim vardi cinsiyeti gozetmeyen seylerin alisverisini yaptim gidip gelip gelen kolinin basina oturup bakiyorum seviyorum :)

Bende yaptırmayı düşünüyordum öle deyince kafam karıstı dedi ki paslı bişey olursa ola ki o zaman yaptırırsn boşuna vurdurmana gerek yok ama yaptıracagım sanırım içim rahat etmez diye düşünüyorum.Bir liste verdi çocugun saglıklı gelışımı ıcın ılaç kullanmaktansa bunları ye dedı. badem , ceviz, bı kasık hakıkı zeytın yagı, günde bır tane sade soda iç dedi bir de bir kase yogurda dovulmus bır kasık keten tohumu (kefır degıl )karıstır ye dedı .Omega 3 oluyormus cok yararlıymıs ama nette biraz sakıncalı olabılecegı yazıyor kullanan var mı dıye merak ettım bende

sanada sağlıklı haftalar melankolialover :) ben daha hiçbirşey almadım bakmakla yetiniyorum şimdilik :) oznurd badem ceviz ve soda banada söyledi ama zeytinyağı ve keten tohumundan hiç bahsetmedi peki vitamin kullanıyormusun

Sadece Gynoferon verdi kan ilacı sanırım onuda hamilelik sonuna kadar kullan dedı başka ilaç vermedi .Daha öncesinde Decavit ve Magvital kullanmıstım dişlerim agrı ve kanama yapıyordu o yuzden vermıstı doktorum. Bu ılacları kullandıgımı bıtırdıgımı soyledım gerek olmadıgını ordan alacaklarımı bu gıdalardan da alabılecegımı bu ılacların bana bosuna kılo aldıracagınıda soyledı . Bunların kullan dedı ılac kullanmadan Omega 3 almıs olcaksın dedı.Keten tohumuna aklım takıldı dıgerlerını zaten tuketyordum gunluk keten tohumu Omega 3 için faydalıymıs gercekten ama kımı durumlarda zararlı olabılecegıde yazıyor nette bende kararsız kaldım başka kımseye onermedı mı acaba sanada vermemiş

vallahi ben de şaşırmış durumdayım şu anda ben de decavit kullanıyordum devam etmemi söyledi bende sanırım 19. hafta civarında burcu hanıma başladım decavit kilo aldırıyor falan demedi bana ha kilo aldırıyormu bence aldırıyor o ayrı konu ama benimde kafam karıştı şimdi. kan hapını banada verdi hatta ben kan tahlili yaptırmıştım kan değerim normaldi ama yinede kullan dedi kusura bakmazsan birşey soracağım sana kilo durumun nasıl ?

Yok canım ne kusuru hatta ben 59 hamıle kaldım 18+5 deyım suan hıc kılo almıordum dıkkat edıordum saglıksız yemım dıe daha cok sut yogurt gbı seler yıyodum bıde haftada 3 gun yuruyus yapıorum zaten cok asırı hareketsızde degılım calısıyorum bu halde bıle ıkı bucuk kılo fıln aldım sasırdım hatta.Bencede kesınlıkle o ılac kılo aldırıyor ama gereklıyse bebıs ıcın yapcak bısey yok dıyordum.Ama dedı kı bunlar kımyasal ılac hıc gerek yok kullnma dedı işte yazdıgım lısteyı verdı gunluk tuket dıe.Bıde kan tahlılıyle ıdrar testı verdı kontrol edelım dedı.Ama sana Decavıte devam demesıne sasırdım bana kımyasal bos yere kullanma dedı acaba testlerınde dusuk olan bır deger mı vardı senın? kafam karıstı valla

yoo benim herşeyim normaldi ben de 60 ile hamile kaldım şu an 65 im bende çalışıyorum ama maalesef bütün gün oturarak çalışıyorum işe gelirken yürüyorum 20 dakika o kadar sütü sade içemiyorum içine nesguik katıyorum oda kilo aldırıyor olabilir ay ne biliyim bilemedim şimdi burcu hanıma giden diğer arkadaşlardan da yorum alabilirsek çok iyi olur aslında onlarada decavit vermişmi napmış nerdesiniz kızlar :) yanlız keten tohumunu iyice bir araştır derim o pek aklıma yatmadı benim.

bende oturarak calısıyorum ama hareketlı olmaya calısıorum arada sırket ıcınde yuruorum ogle arasında fıln ama bu halde bıle kılo alınca sınır oldum sutu mumkun oldugunca sade ıc derım bende ıcemıorm bana afedersın koyun gıbı kokuyor kı normalde severım vallahı burnumu tıkıorum ıkı solukta ıcıorum senınle konusunca benımde kafam ıyıce karıstı Burcu hanımaa sorulmaz yanı sız bana bunu verdınız ama zararlı mı denmez ama dedım belkı herkese verıyordu normaldır yok mu acep hıc Burcu Hanıma giden kızlar yardımmmm

kendimi bildim bileli sütten nefret etmişimdir sade içmeye çalıştım ama öğürmekten beter oldum hiç içmemekten iyidir zira bir dişim bu yüzden kırıldı kalsiyum eksikliğinden sanırım ne biliyim ya vitamin bence gerekli birşey bütün depolarımızı kullanıyor sonuçta bebek. bebek demişken maşallah benim oğlumun da gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş öyle dedi bu durum şeker olma ihtimalini yükseltiyor sanırım hem sevindim hem biraz endişelendim bakalım iki hafta sonra şeker yüklemesi var inşallah yüksek çıkmaz

benimde iki dişim kırıldı malesef yasadıgım agrılarda cabası bende sonra sute yuklendım gunde ıkı bardak hıc ıcemıorsan mecbur ole ıc hıc ıcmemekten ıyıdır.gelısımının onde gıtmesı seker rıskı mı tasıyormus hıc bılmıyordum ınsallah seker cıkmaz ya ben gelısımı onde olunca ıyı bıseydr dıyordum saglıklı beslendıgıjn ıcın ınsallah ondedır.Bu arada benımkıde erkek benımkıde hep bı hafta onde soluyor bend ıyı bısey dıyordum ınsallah ıyı bıseydır bu.Bu arada seker yuklemesı konusundada hep bir sey dıyorlar insanın kafası cok karısıyor ama yaptırmak en mantıklısı gbı gelıyor bana Burcu hanım yaptır dedı mı

yoo aslında iyi birşey ama öyle söylentiler de var maalesef zaten birşeyleri araştırdıkça insanın kafası karışıyor yok sa geriden gelmesinden çok çok daha iyi bence aslında banada saçma geliyor bu şeker yüklemesi ama zararı olduğunuda düşünmüyorum yaptıracağım sanırım burcu hanım kendisi dedi hatta aç gitseydim bu cumartesi yaptıracaktı o yüzden iki hafta sonrası için çağırdı

Bencede iyi birşedir hiç öyle canını sıkma...Şeker yüklemesini bende yaptırırım sanırım zararı olcagını bende dusunmuyorum acıkcası...Bu arada benıde ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrason ıcın cagırdı c.tesı gideceğim o gun hemen yaptırablır mıyım acaba yoksa onada randevu alınıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…