Ayyy canim 100lukte sonucun insallah iyi cikar. Bende persembe gitmeye karar verdim. Ablam izin aldi benim icin :) firsattan istifade cikistada biraz alisveris yapariz. Sonucumu bildiririm. Sende bildir muhakkak. İyi ve guzel gunler olsun...selam canım,
50 lik yükleme yaptırdım bende. yani öyle büyütülecek birşey yok. bende tek gittim. ama @roxelanne nin dediği gibi yanında dergi kitap bişi götür canın sıkılabilir :) ben sabah 9 da gittim. ilk kan aldılar sonra sonra suyu içtim bir saat hiç birşey yiyip içmiyosun 1 saat sonra tekrar kan veriyosun onun sonucuda 1,5 saat sonra çıkıyor. üst katta kadın doğum bölümünde ki bankodan sonucu alabiliyosun.
benim ne yazık ki şeker yüksek çıktı. sınır 140 benim 145 çıktıöyle olunca şimdi 100mg lık olanı yaptırmam gerekiyor. burcu hanım dedi 1 hafta yediklerine dikkat et 1 hafta sonra 100mg yükleme yapcağız eğer oda yüksek çıkarsa dahiliye ve diyetisyen doktoru ile birlikte üçümüz takip edeceğiz seni dedi şimdi dikkat ediyorum yediklerime.
inşallah senin iyi çıkar sonucun.
Ayyy canim 100lukte sonucun insallah iyi cikar. Bende persembe gitmeye karar verdim. Ablam izin aldi benim icin :) firsattan istifade cikistada biraz alisveris yapariz. Sonucumu bildiririm. Sende bildir muhakkak. İyi ve guzel gunler olsun...
Bebeğin down sedromlu olup olmadığını kontrol ediyorlar.arkadaslar bu ikili tarama tam olarak niçin??9 eylülde randevum varda??
yoo aslında iyi birşey ama öyle söylentiler de var maalesef zaten birşeyleri araştırdıkça insanın kafası karışıyor yok sa geriden gelmesinden çok çok daha iyi bence aslında banada saçma geliyor bu şeker yüklemesi ama zararı olduğunuda düşünmüyorum yaptıracağım sanırım burcu hanım kendisi dedi hatta aç gitseydim bu cumartesi yaptıracaktı o yüzden iki hafta sonrası için çağırdıbenimde iki dişim kırıldı malesef yasadıgım agrılarda cabasıbende sonra sute yuklendım gunde ıkı bardak hıc ıcemıorsan mecbur ole ıc hıc ıcmemekten ıyıdır.gelısımının onde gıtmesı seker rıskı mı tasıyormus hıc bılmıyordum ınsallah seker cıkmaz ya ben gelısımı onde olunca ıyı bıseydr dıyordum saglıklı beslendıgıjn ıcın ınsallah ondedır.Bu arada benımkıde erkek benımkıde hep bı hafta onde soluyor bend ıyı bısey dıyordum ınsallah ıyı bıseydır bu.Bu arada seker yuklemesı konusundada hep bir sey dıyorlar insanın kafası cok karısıyor ama yaptırmak en mantıklısı gbı gelıyor bana Burcu hanım yaptır dedı mı
Bencede iyi birşedir hiç öyle canını sıkma...Şeker yüklemesini bende yaptırırım sanırım zararı olcagını bende dusunmuyorum acıkcası...Bu arada benıde ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrason ıcın cagırdı c.tesı gideceğim o gun hemen yaptırablır mıyım acaba yoksa onada randevu alınıyor mu?yoo aslında iyi birşey ama öyle söylentiler de var maalesef zaten birşeyleri araştırdıkça insanın kafası karışıyor yok sa geriden gelmesinden çok çok daha iyi bence aslında banada saçma geliyor bu şeker yüklemesi ama zararı olduğunuda düşünmüyorum yaptıracağım sanırım burcu hanım kendisi dedi hatta aç gitseydim bu cumartesi yaptıracaktı o yüzden iki hafta sonrası için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?