ESENLER MEDİPOL HASTANESi

o gün hemen yapıyorlar doktora gidiyorsun o seni hemen yönlendiriyor ödemesini yapıyorsun ve kaydını yaptırıp bekliyorsun yine sabah gitmeni tavsiye ederim ben 10.45 e randevu almıştım ve burcu hanımın yanına 11.30 gibi girebildim galiba öyle hatırlıyorum bire doğru ancak ultrasona girebildim ordada sıra oluyor çünkü ve doktor muaynesi gibi kısada sürmüyor giren yarım saat çıkmıyor sorun değilde işte beklerken strese giriyorsun ister istemez ha birde burcu hanım bana keşke kapıyı çalsaydın seni hemen gönderirdik dedi sen de öyle yapabilirsin ilk çıkan hastadan sonra kapıya atlayıp ayrıntılı ultrason için gelmiştim de hemen yönlendiriyor zaten boşuna bekleme benim gibi

Bunu söylediğin çok iyi oldu bende öyle yapayım o zaman ben 09.15 randevu aldım en erken o saatte vardı.Bosuna beklemem zaten Burcu hanım muane etmeyecek sanırım dırek yonlendırecek bıde ben hastaneyı arayıp sordum bana c.tesı gunu ayrıntılı ultrason bırde baslıyor dedı o zaman kadın bana dogru bılgı vermedı sanırım telefonda bende dıyorum bıre kadar napıcam orda. Bıde gıttıgımde odaları fılan gezmek ıstedım bos yer yokmus gezemedım malesef sen gormus muydun nasıl ?

devleten gün almıştım.9 eylül randevu verdiler. bu ikili teste sadece karın bölgesinden bakılıyo dimi

cumartesi günü birde başlamıyor bire kadar bakılıyor tam tersi yani kızın kafa iyiymiş galiba yada değiştimi bilemem sen bir daha ara sor bence bunu. bende gezmedim odaları da bu odalar dolu muhabbetini bir kere daha görmüştüm ee odalar doluysa doğum yapanları ne yapıyorlar acaba onuda merak etmedim değil

Bence senin dediğin çok daha mantıklı bilmiyorsan daha sonra arayın de yanlış bilgilendiyor bide tekrar arım bakım bugun ne dıyecek.İnan ki bende senin gibi düşündüm odalar doluysa bir dogum gelse napacaklar acaba diye bunu görüşücem zaten gittiğimde koskoca hastane kac tane dogum doktoru var ona gore odaları olması gerekıyor.

yada gezdirmekten yılmışlar o yüzden böyle söylüyorlar ama ne yalan söyleyeyim cumartesi gözüm korktu kalabalıktan ilk zamanlar bomboş çok güzeldi artık git gide duyuluyor galiba oturacak yer bile yoktu sağolsunlar zaten cümbür cemaat ailecek gelmişler kontrole hepsi de yer bulmuş oturuyor hamileler ayakta bekliyor bu kadar rahatlıkta pes dedirtiyor insana

Sen c.tesı kacta gtmstnben sabah gittim çok kalabalık değildi gerçi yinede bi yarım saat bekledim bide dikkat ettim diğer doktorların önü bomboş Burcu Hanımın kapısı yığılmış.Doktor iyi ama bu yogunluk inşallah artarak devam etmez.Ama insan merak ediyor daha kac yıllık hastaneki alıstırsınlar bır zahmet gezdırmeye daha ne yogunluklar olacak bu baslangıc bence.. Ama dedıklerı gıbı bos yer yoksa bılmıorum kotu bır durum bır daha kı gıttıgımde mutlaka sorucam insan ilk gebelıgı olunca demek k daha fazla tıtızlenıyor her seyı arastırmak ıstıyor

ben 11 de gitmiştim uykumu almak istiyorum ne yapayım birde randevusuz hastada çok alıyorlar nst ye girenler sonuç gösterenler bir şey sormak isteyenler derken baya bir yığılma oluyor kapıda ben girdiğimde burcu hanım fenalık geçirmek üzereydi sabahtan beri 80 hastaya bakmışımdır dedi üzüldüm haline vallahi

Ben gittimde bıle bır suru kısı vardı zaten işte bu yogunluk benı korkutuo cok hasta var diyorum sabah dıger doktorların kapısı bostu tektuk bı ıkı kısı burcu hanımın kapısı yıgılmıstı.Burcu hanımın hastaları gıderek artacak gıbı duruyor zaten bide bu kadar hastanın dogumuna girse vallahı bılemıorum ıletısımı cok ıyı ama yogunluguda bır o kadar kotu

Kızlar merhaba bende ayten hnma gidiyorum benim oğlanda 2 hafta önden gidiyormuş şeker testi istedi benden.yarın çok fazla birşey yemeden gel dedi.ücreti ne kadar bilginiz var mı tahlilin sormayı unutmuşum çıkarken.

amann boşver doğumu yapacak olan biziz :) zaten burcu hanım da öyle dedi randevu almak zorlaşıyormuş sanırım dedi ama doğuma yakın problem olmaz sorun etme dedi ya ne biliyim keşke bu kadar iyi olmasaydı :)

burda yazılanlardan hatırladığım kadarıyla 17 liraydı ama sen yinede bir ara sor

amann boşver doğumu yapacak olan biziz :) zaten burcu hanım da öyle dedi randevu almak zorlaşıyormuş sanırım dedi ama doğuma yakın problem olmaz sorun etme dedi ya ne biliyim keşke bu kadar iyi olmasaydı :)
Kesinlikle enerjısını begenmeseydım bır daha randevu almazdım ama cok ılgılı bana da dedı kı cıkar cıkmaz randevunu al yoksa randevu almak zor oluyor.Son zamanlarda randevu olmasada ben ıcerı alıyorum dedi bakalım biraz daha devam edeyım boyle inşallah daha fazla kişi gelmez biran bencılce olacak ama

benim bebeğimde 1 hafta önden gidiyo demişti burcu hanım. 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım. 17 tl ücreti var. sınır 140 benim 145 çıktı burcu hanım şimdi 100mg yükleme istedi.

bence yaptırma ya boşver çok ta yüksek değil şekeri azaltsan oda düşer belki inşallah benimde öyle çıkmaz 100 mg yaptırmak daha zormuş galiba
benim bebeğimde 1 hafta önden gidiyo demişti burcu hanım. 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım. 17 tl ücreti var. sınır 140 benim 145 çıktı burcu hanım şimdi 100mg yükleme istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…