ESENLER MEDİPOL HASTANESi

burcu hanımın hastası geldi:) 845326 bir sorum olacak burcu hanım sana decavit verdimi?

selam, daha önce gittiğim doktor vermişti bana, hergün içiyodum. onu içmeye başladıktan sonra aşırı bir şekilde iştahım arttı. bende burcu hanıma söyledim. içmeye başladıktan sonra çok yemeye başladım diye oda ilaçtan alacağım vitamini besinlerden almamın daha iyi olacağını söyledi. zaten kilolu hamile kaldığım için fazla kilo almaktan korkuyorum. gerçekten ilacı kesince iştahım normale döndü ama bir kutu ilacım vardı hazırda o yüzden bende her gün değilde 3 - 4 günde bir tane içiyorum. onun yerine yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. ceviz badem fındık - sebzeler vs.

Bu ılacı kılo aldırdıgı noktasında hepımız hemfıkırız sanırm..banada boyle dedı bosuna kımyasal almana gerek yok badem cevız vb. ordan alcagın vıtamını alabılırsın dedı benım ılacımıda kestı o yuzden...Pekı sana keten tohumuyla yogurt yemenı tavsıye ettı mı cok merak edıyorum?

yoo gayet enerjikim maşallah şimdi bebek bir kiloya yakın ondan sonra plesantanın ağırlı bebeğin içinde olduğu sıvı sonra vücuttaki su tutulumu falan derken aslında ben hiç kilo almamışım :) züğürt tesellisi :)

Tabi olaya bu yönden bakmak çok daha mantıklı Bide sana verdiyse vardır bir bildiği bir daha ki gitiğinde hatırlat istersen şu ilaçlara devam ediyorum filan diye

her gittiğimde soruyor vitamin kullanıyor musun diye bende söylüyorum oda devam diyor neyse artık devam edelim bakalım.

Keten tohumuyla ilgili hic bisi konusmadik bende yeni okudum onu ama keten tohumunda da magnezyum, demir bakır çinko vs şeyler var bildiğim kadarıyla. decavit ilacında da benzer şeyler var. bu ilacı genelde kendini çok yorgun hissedenlere filan veriyolar belki arkadaşda öyle ise kimyasal olan birşey kullanana kadar keten tohumu ye demiş olabilir diye düşünüyorum

tabi varsayımlar üzerinden konuşuyoruz. en iyisi bi daha burcu hanıma gidince bu keten tohumu olayını sormak lazım bence. bende bu hafta nöbetçi olduğu gün gideceğim o zaman sorucam mutlaka. bende merak ettim.

her gittiğimde soruyor vitamin kullanıyor musun diye bende söylüyorum oda devam diyor neyse artık devam edelim bakalım.
Ozaman yapcak birşey yok ilaca devam bebiş için ne gerekiyorsa o bu arada çok soru sordum biliyorum ama bn hastaneye sormayı unutmusum küvoz fılan vardı dımı orda

bende netten araştirdım çok faydalıymış normalde ama yazıyor kı kullanımı onemlı adet kanamalrına neden olabılıyor insan korkuyor yınede.Ben o an soramadım hıc aklıma gelmedı .. decavıt kullanıyorum baska doktora gıdıyordum bu ılacları vermıstı bıtırdım dedım.oda onları gectı ben kımyasa karsıyım hanı yorgunluk fıln cok yoksa kullanma dedı. sonra badem ,cevız, bır tane sade soda iç bı kasık hakıkı zeytınyagı ye ve yogurtla+ 1 kasık keten tohumunu karıstır ye dedı dogal omega 3 olur ılac kullanma dedi..Gıttıgınde keten tohumunu sorup yazarsan vallahı cok mutlu olurum

yok be yaa zayıf falan değilim :) balık etliyim zaten hafif kilolu hamile kaldım maalesef çok uğraştım 55 e düşüp öyle hamile kalayım diye spora bile gittim ama olmadı 160 boya 65 kiloyum şu an ama çok hızlı kilo aldığımı farkediyorum bir haftada yarım kilo alıyorum böyle devam ederse sonuna kadar nasıl olurum bilemem

sanırım o durumda bağcılar medipole yolluyorlarmış ama sormak lazım bende buradan duydum yeni doğan küvezi olmadığını belki sonradan gelmiştir

sanırım o durumda bağcılar medipole yolluyorlarmış ama sormak lazım bende buradan duydum yeni doğan küvezi olmadığını belki sonradan gelmiştir
Gittiğimde mutlaka onu da öğrenmem lazım var mı nasıl oluyor çünkü çok önemli bir durum o ben bir tanıdıgımdan var diye duymustum inşallah vardır

mutlaka sorucam merak ettim bende

bende 169 boyla 75 kilo ile hamile kaldım şuan 27 haftada 80 kiloyum. 85le doğuma girersem süper olur valla çünkü asıl son aylarda kilo alınıyo diyolar.

eee ne yapalım bünye kilo almaya müsaitse yapacak birşey yok tabi dikkat etmekten başka mesela geçen gün bir tepsi börek yaptım ben bir dilim yedim gerisini eşim yedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…