Bu durumda ola ki son anda küveze konulması gereken bir durum olsa bagcılara mı goturuyorlar yani..Orda dogum yapıp basına böyle bir şey gelen yok mu?36 haftadan önceki doğumları kabûl etmiyorlar çünkü yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok, bilginize...
Ben sirf yenidogan yogun bakim unitesi yok diye esenler medipolden vazgectim..cunku zamaninda dogupta dogum esnasinda yada sonrasinda sikintili bebeklere mudahale edilecek bi unite yok.sordum bana bagcilar medipole sevk ettiklerini soylediler..acil bisey olsa bebek sevkmi bekleyecek..
Herkese musmutlu gunler bayadir giremedim nasilsiniz :) ay bu sabah randevumuz vardi cinsiyeti ogrendik sonunda oğluşumuz olacakmis . Ama 1 saat sira bekledim randevum olmasina ragmen . Bide kalabalik ki var ya bi hamileyi 5 kisi getirir mi akrabalardan oturacak yer kalmiyor . Kanamam vardi tamamen durdu cok sukur. Bunun yanisira maltofer e baslatti bol bol su soda badem ceviz findik onerdi . Her zmnki gibi .yogun bakim unitesi maalesef yok hala insallah oyle bi duruma gerek kalmaz kalirsada mecbur baska yere gtcez napalim dusunmek bile istemiyorum suan zaten korkuyorumbebegin sevk edilmesi vs ne bilim ya riskli degil mi :/
Kesinlikle ayni endiseleri tasiyoruz . Yeniden doktor bulmak da ayri bir mesele . Medipol hem evime yakin hem de memnunum diye birakmk istemiyorum ama olumsuz yonleri yok degil tabikiSanada musmutlu günlerbu arada hayırlı olsun benimde oğluşum olcak Allah nasip ederse Yoğun bakım ünitesinin olmamsı benı korkutuo cünkü tabiki Allah göstermesin ama ihtiyaç olabiliyor sarılık oluyor kakasını yıyor ufakta bir sebebten bıle ıhtıyac olabılıyor.Sevk edılmesı benı de dusunduruyor bu gittiğimde doktorumla konusacagım makul ve mantıklı bır acıklama getrmezse doktorumu begenmıs olmama ragmen baska bır hastane tercıh edıcem. Bu arada yogunlukta ayrı bır konu zaten yazılarımı okuduysan... odaları gezmek ıstedım ama bos oda olmadıgı ıcın gezemdım dusun yanı bu gıttıgmde hepsını detaylı olarak ogrenmek ıstıyorum artık sonrada hayırlısı
Kesinlikle ayni endiseleri tasiyoruz . Yeniden doktor bulmak da ayri bir mesele . Medipol hem evime yakin hem de memnunum diye birakmk istemiyorum ama olumsuz yonleri yok degil tabiki
bu kalabalıklık konusu çok kötü olmaya başladı zaten burayı okuyan varsa rica ediyorum eşleriniz anneniz akrabanız vs hamile olanlara yer versinler öyle oturup kafayı telefona gömmekle bizi görmezden gelmekle olmuyor eşim benimle bir defa geldi ondada hiç oturmadı neredeyse belki beş dakika biraz duyarlı olalım lütfenHerkese musmutlu gunler bayadir giremedim nasilsiniz :) ay bu sabah randevumuz vardi cinsiyeti ogrendik sonunda oğluşumuz olacakmis . Ama 1 saat sira bekledim randevum olmasina ragmen . Bide kalabalik ki var ya bi hamileyi 5 kisi getirir mi akrabalardan oturacak yer kalmiyor . Kanamam vardi tamamen durdu cok sukur. Bunun yanisira maltofer e baslatti bol bol su soda badem ceviz findik onerdi . Her zmnki gibi .yogun bakim unitesi maalesef yok hala insallah oyle bi duruma gerek kalmaz kalirsada mecbur baska yere gtcez napalim dusunmek bile istemiyorum suan zaten korkuyorumbebegin sevk edilmesi vs ne bilim ya riskli degil mi :/
Bir de genellikle yasli yasli teyzelerle geliyor ben kiyamiyorum hamile halimle yer veriyorum napayim ama biraz anlayiş kesinlikle test sonuclari nst ler vs de araya girince randevum olmasina ragmen 1 saat bekledim. Zaten burcu hnm hmn soyluyor iki hafta sonraya simdiden randevu al diyebu kalabalıklık konusu çok kötü olmaya başladı zaten burayı okuyan varsa rica ediyorum eşleriniz anneniz akrabanız vs hamile olanlara yer versinler öyle oturup kafayı telefona gömmekle bizi görmezden gelmekle olmuyor eşim benimle bir defa geldi ondada hiç oturmadı neredeyse belki beş dakika biraz duyarlı olalım lütfen
Cok tesekkur ederim uc ay boyunca annemde kaldim kilimi kipirdatmadigim halde kanama hep surdu ama iki gundur bitti inşallah tekrarlamaz bebegim duser diye cok korktum .bu arada kanamanın bitmesine çok sevindim bende öyle bir dönem geçirdim çok şükür geçti gitti
Yarın öbür gün gebeliğin ilerlediğinde ve NST kontrollerin başladığında sana da anlayış gösterilmesini isteyeceksin.Bir de genellikle yasli yasli teyzelerle geliyor ben kiyamiyorum hamile halimle yer veriyorum napayim ama biraz anlayiş kesinlikle test sonuclari nst ler vs de araya girince randevum olmasina ragmen 1 saat bekledim. Zaten burcu hnm hmn soyluyor iki hafta sonraya simdiden randevu al diye
Bnm kizdigim nokta aileler :) yoksa nst test sonucu tabiki gosterilecek gidip bir daha randevu alacak hali yok karni burnunda bayanin :)Yarın öbür gün gebeliğin ilerlediğinde ve NST kontrollerin başladığında sana da anlayış gösterilmesini isteyeceksin.
3 günde 1 nst kontrolüm var mecburen arada alınıp sonuçlarıma bakılıyor.
Evet çokkk yoğun inan ben de zor dayanıyorum ama 3.5 saat bekleyip ses etmediğim oldu hem de karnım burnumda...
Nst kontrolü için araya girenlere kızmayın. Nasipse siz de onlardan biri olup da Burcu Hanım insaf edip sizin randevunuzu öne çektiği günler karnınız burnunuzda o ağrılar sancılarla emin olun ilaç gibi gelecek.
Yoksa hiçbirimiz bunca yoğunluktan memnun değiliz. Herkes işini hemen halletsin istiyor ama hepimiz buradan kendisiyle tanışıp muayenelerine başladık. Biraz da bizim yüzümüzden bu haldeyiz. :)
Çok övünce talep arttı...
Yine de anlayışlı olmak evlâdır diye düşünüyorum.
Özellikle karnı burnunda arkadaşlarımız gerçekten beklerken çok da iyi hissedemiyoruz malûm son haftalar...
Ha aileler konusunda dibine kadar hakkınız var. Özellikle eşler oturup gebeler ayakta kalınca ki bu halimle ben bile kaldım gerçekten çok insanca(!) Oluyor.
Ayıp...Eşim bayanlar rahatsız olmasın diye sık sık çıkar yada yere çömelir yanıma yer olsa da. Ama maşallah bazı beyler yorumsuz.
Bayanların uyarması gerek.çokkkk haklısınız.
Hayırlı Cumalar:)
3 günde bir mi ? desene işimiz zor birde hastane bana uzak biraz otobüsle gidip geliyorum yanmışız deseneYarın öbür gün gebeliğin ilerlediğinde ve NST kontrollerin başladığında sana da anlayış gösterilmesini isteyeceksin.
3 günde 1 nst kontrolüm var mecburen arada alınıp sonuçlarıma bakılıyor.
Evet çokkk yoğun inan ben de zor dayanıyorum ama 3.5 saat bekleyip ses etmediğim oldu hem de karnım burnumda...
Nst kontrolü için araya girenlere kızmayın. Nasipse siz de onlardan biri olup da Burcu Hanım insaf edip sizin randevunuzu öne çektiği günler karnınız burnunuzda o ağrılar sancılarla emin olun ilaç gibi gelecek.
Yoksa hiçbirimiz bunca yoğunluktan memnun değiliz. Herkes işini hemen halletsin istiyor ama hepimiz buradan kendisiyle tanışıp muayenelerine başladık. Biraz da bizim yüzümüzden bu haldeyiz. :)
Çok övünce talep arttı...
Yine de anlayışlı olmak evlâdır diye düşünüyorum.
Özellikle karnı burnunda arkadaşlarımız gerçekten beklerken çok da iyi hissedemiyoruz malûm son haftalar...
Ha aileler konusunda dibine kadar hakkınız var. Özellikle eşler oturup gebeler ayakta kalınca ki bu halimle ben bile kaldım gerçekten çok insanca(!) Oluyor.
Ayıp...Eşim bayanlar rahatsız olmasın diye sık sık çıkar yada yere çömelir yanıma yer olsa da. Ama maşallah bazı beyler yorumsuz.
Bayanların uyarması gerek.çokkkk haklısınız.
Hayırlı Cumalar:)
Bende hep normal istiyorum ama vajinismus gecmisim var korkuyorum ama yinede kndimi cesaretlendirmeye calisiyorum daha vakit var ama simdiden düşünüyorumdoğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar ben hep normal istiyordum ama biraz kafam karışık sezeryan daha mı iyi acaba diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?