Arkadasim iki hafta once sezaryen dogum yapti burcu hanimda cok agrisi oldu. Sutu gelmedi .bebegi cok istahli annesini emmek istiyo devamli gogusleri yara oldu falan bunlarin hepsine sahit oldugumdan korkmadim degil :/aynen bende düşünüyorum biraz da araştırdıktan sonra daha çok kafam karışıyor en başından beri taaabiki normal doğurucam diye aslan kesiliyordum şimdi kediye döndüm :) ikisininde artıları eksileri var iyi karar vermek gerekiyor ben dikiş ameliyat falan korkmuyorum sonuçta normal doğumda da dikiş atılıyor tek korkum sezeryan sonrası hemen sütüm gelirmi acaba
Aynı şekilde uzaktan geliyorum ve bu halde otobüs minibüs artık hayal oldu. Taksiye biniyorum mecburen.3 günde bir mi ? desene işimiz zor birde hastane bana uzak biraz otobüsle gidip geliyorum yanmışız desene
nasıl herkesin hamileliği farklı oluyorsa normal doğum ve sezeryanda herkesde farklı olur diye düşünüyorum belki o arkadaşının normal doğum yapsada sütü genede olmayacaktı bunu bilemeyiz mesela internette veya burada yorumları okuyorum herkes farklı şeyler söylüyor kimisi diyor sezeryanım süper geçti tavsiye ederim kimisi diyor doğumum çok kötü geçti birde epidural sezeryan varmış galiba acaba bu hastanede yapılıyormuArkadasim iki hafta once sezaryen dogum yapti burcu hanimda cok agrisi oldu. Sutu gelmedi .bebegi cok istahli annesini emmek istiyo devamli gogusleri yara oldu falan bunlarin hepsine sahit oldugumdan korkmadim degil :/
İşte dediğim gibi herhangi engel bir durum varsa ki çok iyi bilmesem de panik atak çok mühim birşey tahmin ediyorumroxelanne çok güzel yazmışsın teşekkür ederim ben de hep normal doğumdan yanaydım ama insan vakit azaldıkça kafası karışıyor sezeryanın iyi yanı vaktini biliyorsun ona göre hazırlığını yapıyorsun birde ben biraz panik atak gibiyim bununla ilgili hiç doktora gitmedim ama strese girdiğimde nefes alamama problemi yaşıyorum o anda bunu kontrol edemeyebilirim doktorların, kendimin ve bebeğimin işini zorlaştırabilirim
teşekkür ederim seninde çok az kalmış umarım herşey yolunda gider güzel bir doğum anısı anlatırsın bizlere :)
Aynen öyle... hepimizin ortak noktası dediğim gibi gerçekten yeni doğacak muhtaç bir canlıyı en sağlıklı şekilde dünyaya getirebilmek.internet akıllıca kullanıldığında gerçekten büyük bir nimet ama bir problemin olupta internetten çare bulmaya çalıştığında daha çok bunalıma giriyorsun dediğin gibi herkesin bünyesi vücut yapısı kimyası farklı he çoğu zaman işe yarayan tecrübelerde olabiliyor bende mesela sürekli tekrarlayan iltihabımın çaresini böyle bir forumdan buldum bende tesadüfen işe yaradı ama başkasında fayda etmeyebilirdi yani diyeceğim internette çok fazla bilgi kirliliği de var işe yarayacak tavsiyelerde var sadece internet değil çevrenizde çok aklınızı karıştırıyor doğru olana yine biz karar vermeliyiz burada yazarak tavsiye alarak belki bir nebze rahatlıyoruz ama vücudumuzu bünyemizi bizden iyi kimse bilemez umarım herkes için hayırlısı ne ise o olur önemli olan sağlık :)
Arkadaslar iyi aksamlar...
dün seker yuklememizi yaptirdik. Nedense direk 75lik yapildi. anlamadım. doktoruma sormayıda unuttum. Tam 2 saat ac kaldim ve toplam 3tup kan verdim. Biraz zor oldu ama çok şükür sonuç iyi çıktı.
oğlumda büyümüş. artık 1100 gr olmuş. çok şükür ben kilo almamışım... :)
845326 şeker yüklemesi tahminimden daha zor geçince alşverişi rafa kaldırdım. ama cumartesi günü eminönüne gidiyoruz eşimle.. havuzlu handan haberleri haftasonu veriririm sizlere...
Cidden burası çok etkili oldu Burcu Hanımın muayenelerine. Ben dahil birçok kişi buradan tavsiye edindik.maalesef anne olmadan kimse annesinin kıymetini bilemiyor desende bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor bizde öyleydik zamanında şimdi akıllandık geç olsun güç olmasın. vallahi bu forumun ismini komple değiştirsek daha iyi olur bence zaten belli başlı kişiler var artık pek yeni üyeler uğramıyor da hem daha iyi hastane daha fazla kalabalık olmasın :)
Bir ara biri gelmişti buraya kötülemeye de pişman olup gitti sanırım o kadar tepkiye karşılık :))) Belki hatırlarsınız buralardaysanız o zaman. :))aynen yaa napsak esenler medipol skandalı diye başlık açsakta kötülesekmi hastaneyi :)) çok kötüyüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?