ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Valla yaaaa önce biz geldik arkadaşlar öncelik bizim

evet evet hatırlıyorum hatta benimde kafamı karıştırmayı başarmıştı böyle profilinde siyah başörtülü bir kadının resmi vardı vallahi aklı olan gelmez daha bakırköy sadi konuka döndü hastane zaten yeni doğan küvezi de yok hiç hoş değil yani :))

yaa bide kızlar bilginiz varmı mesela doğum yaptık doğum ücretini ödedik ekstradan kaldığımız oda içinde ücret ödüyormuyuz acaba

yaa bide kızlar bilginiz varmı mesela doğum yaptık doğum ücretini ödedik ekstradan kaldığımız oda içinde ücret ödüyormuyuz acaba

Kaldığımız oda, kapı süsü, şerbet, ilk muayene, ilk yapılan tahliller hepsi içinde. ben daha önce gittiğimde bu şekilde bilgi almıştım.

canım ben doğumda dağıtma işini kendim hallettim. :)geçen haftalarda annemin yanına gittiğim zaman el becerilerimizi konuşturup keçeden magnetli lavanta keseleri yaptık. birde isimli çikolata yaptırırız diyoruz yeter heee kendim yaptım diye az masrafla kurtaramadım maalesef ki masraf dışarda yaptırdığınla aynı oluyo. ama ben severim böyle şeyleri. nikah şekerimide kendim yapmıştım
biz alışverişlere geçen hafta başladık. dolabını yatağını aldık. bu haftada içini dolduracağız. zaten hediyelerde gelmeye başladı. ama sana bravo valla. ben artık çok yoruluyorum. ekim ayına bişey bırakamayacağım. anca evde yıkama ve ütüleme işleri yapabilirim. dışarda maksimum 3-4 saat dolaşabiliyorum. gerisinde yeterrrrrrr diye ağlamaya başlıyorum. geçen haftadan deneyimledim az zamanımız kaldı. heyecan dorukta. hafta sonu anlatırım yaşadıklarımı. görüşürüzzzzzzzzz

ooo bitirmişsin valla maşallah. evde yapma olayını bende düşündüm aslında ama işten eve kendimi zor götürüyorum. haftanın 6 günü esenler mecidiyeköy - mecidyeköy esenler. pertim çıkıyor o yüzden bende magnet düşündüm ucuzlarından bide dediğin gibi çikolata. pahalı bişi yapmak istemiyorum. havuzlu handa onlardan varmış sanırım. o yüzden alıcaklarımın hepsini tek elden ordan halletmek istiyorum ama bakalım. inşallah öyle olur. o zaman merakla ve heycanla haber bekliyorum senden

günaydın canım... hafta sonu çok yorgundum yazamadım..
şimdi sana ve diğer arkadaşlara fikir olması açısından havuzlu han maceramı anlatıyorum.
en üst iki kat toptancıymış oyüzden asansörle diğer kata çıkıp aşağı inerek başladık alışverişe. kat olarak kaçıncı kat diye geçiyordu hatırlayamadım. en üst 2 kattan sonraki 2 katta da süscüler şekerciler ıvır zıvırlar var. senin işini görebilir. ben direk es geçtim. yani giriş kattan itibaren giyim ve ihtiyaçlarını karşılayan mağazalar var. her mağaza hemen hemen aynı ürünleri satıyor. fakat üst kattan alt kata indikçe bazı ürünlerin fiyatları ucuzlayabiliyor. ben 2 mağazadan alışveriş yapmışım
isim vermem doğru olurmu bilemedim bi tanesi en alt katta :) diğeride elif. 3 tanesi 10 tl olan çıtçıtlı badiler , tek altlar , tek üstler , şapkalar , eldivenler var. bide tanesi 5 tl 7 tl 10 tl şeklinde değişenler. tulumlar 10 dan başlıyo. kadife tulumlar çıkmış ortalama 20 tl. ben bütün giyim eşyalarını, battaniyelerini emzirme yastığı, örtüsü, sevi bebenin bakım setini (fırça tarak tırnak makası vs içeriyo) hastane çıkışını (1adet aldım. ikincisini beşiktaşlı alacakmış eşim ) banyoya ait sadece küvet kova ve maşrapa aldım. şampuan vs almadım. eksiğimiz kalmadı çok şükür. hatta bazı şeyler fazla fazla bile oldu. belki sadece bi iki tane cici gezme kıyafeti daha alırım ama onlarda hediye geliyo
geleyim sadede toplamda 520 tl para harcadık. 300 tl yi en alt katta karta taksit yaptık. %10 değişiyo nakit ve kart arasında. nakit versek 270 verecektik. değmezdi.
neyseeeeee
soracağın bişey varsa sorabilirsin...
sevgiler..

bende sorabilirmiyim :) park yatak varmı havuzlu han da ?

çok aydınlatıcı oldu valla teşekkür ederim :) anlaşılan bi 500 -600 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor. bende kredi kartı olayını merak ediyordum en çok onuda öğrenmiş oldum. dediğin gibi 30 tl için değmez. kartla almak daha mantıklı. bende harcamalarımın yarısında kredi kartı kullanmayı düşünüyorum çünkü. saol canım ya çok teşekkür ederim

bende sorabilirmiyim :) park yatak varmı havuzlu han da ?
evet grisayfa
park yatak var... hemde çeşit çeşit.. fiyatlar 200den başlayıp artıyo... 1 mağazada mobilyada gördüm hatta. bebek arabası yürüteçler vs bulunuyor... hatta senin ihtiyacın olacak lohusa eşyalarıda satılıyor...
sende dahil olmak üzere herkesin sorularına cevap verebilirim

845326 rica ederim ne demek... herşeyi peşin almak zor bu zamanda. kart önemliydi. ayyyy yalnız kendimi kaybettim kızlar... herşeyi almak istiyor insan... hepsi bir arada olunca o bu derken bi bakmışsınız elinizdeki sepet dolmuş

teşekkür ederim :)

Hanimlar.bu hastanede ucret ne kadar su an. Yeni acilan esenler kadim doguma gittim 1 defa ama pek memnun değilim. O yuzden ozele gitmek istiyorum. Fikrinize ihtiyacim var

Hanimlar.bu hastanede ucret ne kadar su an. Yeni acilan esenler kadim doguma gittim 1 defa ama pek memnun değilim. O yuzden ozele gitmek istiyorum. Fikrinize ihtiyacim var
Canim muayene ucreti almiyorlar hastanede
Yapilan işlemlerden ucret aliniyor

Canim ben 2 aydir gidiyorum muayene icin ucret vermedim yapilan tahlillerin ucretini ödedik
Baska bir subeyi aramiş olmayasin
Yada sgk yok mu senin

Canim ben 2 aydir gidiyorum muayene icin ucret vermedim yapilan tahlillerin ucretini ödedik
Baska bir subeyi aramiş olmayasin
Yada sgk yok mu senin
Var canim baska subeyi aradim galba. Peki ben yarin gitsem. Keseye balicaklardi. Ucret almicaklar mi. Yada tahliller cokmu pahalı. Istende ayrilcam cok fazla masrafa girme sansim yok cunku

Canim bildigim kadariyla randevusuz bakilmiyor
Ama tahlilleri devlet hastanesindede yaptirabiliyorsun
Bazi tahliller pahali bazilari uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…