ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Hanimlar ben simdi medipolden randevu aldim cuma gunune elif hanima. Muayne ucretsiz dedi . tahlilleride sigorta belirli kismini karsiliyor dedi. Surekli tahlil mi yapiyorlar. Ultrasyonda falanda mi ucret aliyorlar anlamadım. Cevremdekiler ole degildir yanlisin var dio kafam karisti

tahlil derken sen daha başlangıcında olduğun için belli başlı kan testleri idrar testi isterler senden ama onuda devlette yaptırtıp getirtebilirsin normal doktorun baktığı ultrason dan ücret alınmıyor hayırlısı olsun şimdiden

Anladim canim cok sağol. Hic bilgim yok cok cahilim ya ne testi ne zaman yapilir hic bisi bilmiyorum nese cok pahali degilse orda yaptiririm. Birde saglik ocaginada gidiyor musunuz. Bir tanidigim gitmen lazim onlarda kontrol ediyorlar diyo

ilk hamilelik de olur ben hamilelik konusunda uzmanlaştım da şimdide zaman yaklaştıkça doğum nasıl olacak bebeğin bakımı nasıl olacak diye kara kara düşünür oldum sende alışırsın merak etme testler çok pahalı değil ama ne gerek var sağlık ocağında da kaydını açtırman gerekiyor gebeliğini onlarda takip ediyorlar hem testlerin bir kısmını ordada yaptırabilirsin yaptıramadıklarını medipolde yaptırırsın

Anladim canim benim aile hekimim hayla annemlerin oldugu yerde 2 senedir ne tembellik etmisim. Simdi onu aldirsam iyi olucak nerden yapilir acaba
Elif hanim hakkinda bilgin var mi peki. Cok ugrastirdim senide. Hakkini helal et bu arada

helal olsun naptımki sorabilirsin elif hanımı duydum ama hiç gitmedim ama iyi bir doktor diye duymuştum.

Güncel doğum fiyatını ve gece sancılanıp, nöbetçi olmaması hâlinde doktorumuzu çağırdığımızda vereceğimiz ek ücreti konuşan var mı hiç?

Hanimlar 46. Gune kalp atislarini duymak icin ayten hanima randevu aldim. Nasil bir doktor. Ben simdiye kadar 2 kez esenler devlete gittim ne bilgi verdiler ne bisi. Yine soguk bir doktorla karşılaşmak istwmiyorum. Birde 46. Gun duyabilirmiyiz sizler ne zaman duymuatunuz

ayten hanım gayet güleryüzlü bir doktor merak etme 46.günü bilmemde ben 6.haftamda duymuştum

ben hiç alttan muayene olmadım 37haftalığım hala olmadım doğuma yaklaşana kadarda bakılmıyor diye biliyorum.

bence garanti olsun 8de bile gidebilirsin herkesin farklı oluyor ama duymazsan üzülme grisayfanın dediği gibi :)) sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…