Anladim canim cok sagol tavsiye edicegim biBen ayten hanıma gidiyorum
Çokda memnunum kendisinden
Diger doktorlari bilmiyorum canım
Anladim canim cok sağol. Hic bilgim yok cok cahilim yatahlil derken sen daha başlangıcında olduğun için belli başlı kan testleri idrar testi isterler senden ama onuda devlette yaptırtıp getirtebilirsin normal doktorun baktığı ultrason dan ücret alınmıyor hayırlısı olsun şimdiden
ilk hamilelik de olur ben hamilelik konusunda uzmanlaştım da şimdide zaman yaklaştıkça doğum nasıl olacak bebeğin bakımı nasıl olacak diye kara kara düşünür oldum sende alışırsın merak etme testler çok pahalı değil ama ne gerek var sağlık ocağında da kaydını açtırman gerekiyor gebeliğini onlarda takip ediyorlar hem testlerin bir kısmını ordada yaptırabilirsin yaptıramadıklarını medipolde yaptırırsın
Cok saol canim bakım en erken 8 bucuga randevu verdiler. Gidip gorcem bakalimhelal olsun naptımki sorabilirsin elif hanımı duydum ama hiç gitmedim ama iyi bir doktor diye duymuştum.
Ay iyi bari :)) yani 6+1 oluyor canim :)) attan mi muayne ediyor ultrasyonda mi bakıyorayten hanım gayet güleryüzlü bir doktor merak etme 46.günü bilmemde ben 6.haftamda duymuştum
karnından bakıyorlar ama herkesin farklı oluyor duymazsan endişelenme bir hafta daha beklemen gerekebilirAy iyi bari :)) yani 6+1 oluyor canim :)) attan mi muayne ediyor ultrasyonda mi bakıyor
Bugun devletde ki doktorum alttan yumurtalara bakalim demisti. Ama kabul etmedim o yuzden sordumben hiç alttan muayene olmadım 37haftalığım hala olmadım doğuma yaklaşana kadarda bakılmıyor diye biliyorum.
Garantiye alip 7de mi gitsem o zaman esim ust üste 2 hafta izin alamaz cunkukarnından bakıyorlar ama herkesin farklı oluyor duymazsan endişelenme bir hafta daha beklemen gerekebilir
Aksam esimle konuşup ona gore karar veriyim en iyisi. Cok sagol canimbence garanti olsun 8de bile gidebilirsin herkesin farklı oluyor ama duymazsan üzülme grisayfanın dediği gibi :)) sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?