Aaa 3 haftaniz mi kaldi. Allah bir avazda kurtarsin kolaylik versin3hafta sonra bende yazarım artık doğum hikayemi inş dua edin lütfen :))
inşallah iyi bir doğum geçirirsin bebeğinde sende sağlıklı olursunuz normal doğumdu dimi senin3hafta sonra bende yazarım artık doğum hikayemi inş dua edin lütfen :))
G gizogz allah yardımcın olsun... sağlıklı olunda ikiniz... merakla doğum hikayeni bekliyor olacağız...[
papatya83 sence hazel hanım beni kabul edermi bu haftadan sonra galiba burcu hanımı bırakacağım bu yoğunluk bana stres yapmaya başladı az önce randevumu iptal ettiler 3 hafta sonraya yani toplamda 5 hafta gidememiş olacağım
Burcu hanım yarın ameliyata girecekmis kaç saat surecekse bu ameliyatgrisayfa Nasıl yani? Nasıl bir gerekçeyle randevunu iptal ettiler anlayamadım.
Canm cikolata kistim var dedin merak ettim ne kadar sürede hamile kaldn benim ablamdada var 3yildir hamile kalamiyr bir tecruben varsa paylasirsan cok sevinirizay ne biliyim iki miyomum birde çikolata kistimde var sezeryan olursa onlarıda alırlar belki diye düşünüyorum
tabiki yardımcı olmaya çalışayım benim yaklaşık 6 7 senedir var çikolata kistim bekarken iki sene doğum kontrol hapı kullandım hiç büyümedi hep 3 santım kaldı sonra hapı bıraktım çünkü geç evlendiğim için nereye kadar doğum kontrol hapı kullanabilirim diye düşündüm :)) ama bu konu enteresan mesela doktorlar bana hep bir an önce evlenip çocuk yapmamı öneriyorlardı bende çocuk olunca yok oluyor sanıyordum ama öyle bişey yokmuş sanırım yaş ilerledikçe çikolata kisti çocuk olmasına engel oluyor ondan böyle söylediler. ben evlendim üç ay sonra hamile kaldım korunduğum halde o bebeğimin kalbi durdu sonra kürtaj oldum korunmanız gerekiyor dediler bende altı ay doğum kontrol hapı kullandım.bıraktım 6 ay sonra yine hamile kaldım ama şöyle doktora gittim hamile kalmak istediğimi ama olmadığını söyledim sanırım doğum kontrol hapı bende etkisini uzun sürdürdü doktor bütün testlerimi yaptı çikolata kistimi miyomumu takibe aldı bu şekilde tekrar hamile kalmamın zor olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi ben ameliyat olmak istemedim biraz daha denemek istedim. sonra bu soğan kürünü duydum on gün boyunca her akşam bir bardak içtim ve o ay hamile kaldım soğan küründenmi oldu bilmiyorum ama oldu ablanın durumuna gelince bu çikolata kistleri rahim içi yapısıklıklara neden olabiliyormuş buda ancak rahim filmiyle ortaya çıkıyor öyle bir durum olabilir ve tedavisi var bunun ama soğan kürünüde denemesini tavsiye ederim.Canm cikolata kistim var dedin merak ettim ne kadar sürede hamile kaldn benim ablamdada var 3yildir hamile kalamiyr bir tecruben varsa paylasirsan cok seviniriz
bu cumartesiye randevu aldım ya hazel hanım benim ilk doktorumdu esenlerde izne çıktı benim kanamam oldu vs derken ayten hanımın hastası oluverdim oda kafama uymayınca burcu hanıma geçtim gerçekten çok memnunum burcu hanımdan ama yoğunluğu beni çok geriyor. sağolsun randevusuz gel diyor ama şeker yüklemesi için gideceğim aç karnına ne kadar bekleyeceğim belli değil randevulu bile gittiğimde bekliyorum dünyanın en iyi doktoru bile olsa bu kadar yoğunluk kaldırabileceğim birşey değil.grisayfa Canim tam bilemiyorum tabi ama eder bence. Gun gectikce diyalogumuz guclendi ve aslinda cok tatli ve rahat bir doktor oldugunu biliyorum.rahat derken senin rahatligindan bahsediyorum. Bence sansini dene. Gerekcen var sonucta. Aciklarsin durumu anlayisla karsilar bence.
Banada haber ver ne oldugunu merak ederim.
bu cumartesiye randevu aldım ya hazel hanım benim ilk doktorumdu esenlerde izne çıktı benim kanamam oldu vs derken ayten hanımın hastası oluverdim oda kafama uymayınca burcu hanıma geçtim gerçekten çok memnunum burcu hanımdan ama yoğunluğu beni çok geriyor. sağolsun randevusuz gel diyor ama şeker yüklemesi için gideceğim aç karnına ne kadar bekleyeceğim belli değil randevulu bile gittiğimde bekliyorum dünyanın en iyi doktoru bile olsa bu kadar yoğunluk kaldırabileceğim birşey değil.
aaa ne saçma radyoloji doktorunun gelmemesi bunun yoğunluğumu var hayır yani acil bir durum olsa ne yapacaklar yada nerden biliyorlar o gün ayrıntılı ultrason çektirecekleri daha önceden randevu alınmıyorki doktor yönlendiriyor o gün sinirlenmekte gerçekten çok haklısın.Öncelikle günaydın
Aynı durum bu h.sonu benım başımada geldi.Ikı haftadaır ayrıntılı ultrason ıcın beklıodum Cuma aksam arayıp randevumu ıptal ettiler.Çok sinirlendım apartopar en erken kımde varsa randevu alım dedım sehruz hanıma denk geldım onunlada pek konusamdık ayrıntılı cektır gel konusuruz dedı ındım doktor yokmuş yogunluga gore gelıyormus artık yuh dedım sabah bosu bosuna erken kalkıp bekleyıp ugrastım.Burcu hanım ıyı bır doktor gercekten ama cok fazla yogun gıttıgımde yogun bakım unıtelerını fılan soracaktım nasıp olmadı.Medıpole gıder mıyım bılmıoyorum ama gıdersemde Burcu Hanıma devam etmemeyı dusunuyorum bende
aaa ne saçma radyoloji doktorunun gelmemesi bunun yoğunluğumu var hayır yani acil bir durum olsa ne yapacaklar yada nerden biliyorlar o gün ayrıntılı ultrason çektirecekleri daha önceden randevu alınmıyorki doktor yönlendiriyor o gün sinirlenmekte gerçekten çok haklısın.
gerçekten kafayı yemişler duruma göre doktor geliyor ne demek yani ya geliyordur ya gelmiyordur böyle yoğun bir hastanede hele böyle bir şey çok saçma onların keyfinimi bekleyeceksin yani iyi yapmışsın başka yerde çektirmekle umarım herşey yolundadır ben hazel hanımı deneyeceğim bakalım gerçi artık umurumda değil bebeğimin hareketlerini hissediyorum ya doktor falan umursamıyorum artık bi şeker testim kaldı zaten randevu almak için çırpınıp kapılarda bekleyemem burcu hanım gerçekten çok iyi birisi ama fazlaca iyi galiba ne biliyim şu randevu işlerini bir düzene sokmalıydı randevu almadan gel dememeliydi herkese baktıki kontenjanı doluyor ne biliyim sekreterleri tembihleyip yeni hasta kaydı açtırmamalıydı böyle oturduğum yerden kolay tabi yazması biliyorum ama bişeyler yapılmalıydı böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.Calısıyorum bıde sabahın 7 de kalktım esımle kostur kostur aman gec kalmım sıra olmasın beklemım bı heycanla gıttım. Bıde onun oncesınde Burcu Hanımın 2 haftadır bekledıgım randevusu ıptal olunca zaten cok moralım bozulmustu .Kayıt yapan kız adımı aldı haftaya cumartesıye duruma gore doktor gelıomus bız sızı ararız ayrıntılı ultrason ıcın dedı o gun hastaneyı gezıcektım o sınırle cıktım gıttım baska yerde cektırdım.Bazen bu doktorlarıda hastaneyıde anlamak mumkun olmuyor.Ama Medipole gidersemde Burcu Hanıma gitmeyi düşünmüyorum çok yogun hasta yogun olunca amelıyatlarıda yogun olcak senin dediğin gibi bunun stresınıde yasamak ıstemıyorum bende
gerçekten kafayı yemişler duruma göre doktor geliyor ne demek yani ya geliyordur ya gelmiyordur böyle yoğun bir hastanede hele böyle bir şey çok saçma onların keyfinimi bekleyeceksin yani iyi yapmışsın başka yerde çektirmekle umarım herşey yolundadır ben hazel hanımı deneyeceğim bakalım gerçi artık umurumda değil bebeğimin hareketlerini hissediyorum ya doktor falan umursamıyorum artık bi şeker testim kaldı zaten randevu almak için çırpınıp kapılarda bekleyemem burcu hanım gerçekten çok iyi birisi ama fazlaca iyi galiba ne biliyim şu randevu işlerini bir düzene sokmalıydı randevu almadan gel dememeliydi herkese baktıki kontenjanı doluyor ne biliyim sekreterleri tembihleyip yeni hasta kaydı açtırmamalıydı böyle oturduğum yerden kolay tabi yazması biliyorum ama bişeyler yapılmalıydı böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.
Bnde çok sinirlendim zaten bıde sehruz hanım hemen cıkar sonuc al gel dedı asagıda böle bişeyle karsılasınca saka mı yapıosunuz dıe bagrıcaktım artık zor attım kendımı hastaneden...Kesınlıkle sana katılıoyurm ıyı bırısı Burcu hanım ama böle yogunlukta cok fqazla yorucu onun ıcınde hastalar ıcınde artık randevuyu ıptal edınce ben kesınlıkle dusunmuyorum bir sürü şey sormam geekıyordu tahlıl sonuclarım vardı ıkı hafta daha mı bekleyecektım zaten sureklı randevuları dolu.yenı dogan yogun bakımı konusunda nasıl bı yol ızledıklerınıde soracaktım onuda soramadım kafam cok karıstı doktordan mantıklı bı acıklama duymak ıstıyo ınsan[
zaten araya bayram giriyor taa 3 ekime verdi randevu önce aldım sonra iptal etttim çünkü taa 29 ağustosta gitmiştim 3 ekime kadar bekleyemezdim yani burcu hanıma sordum haftaya randevusuz gel dedi ama yok almayayım ben :))ikimiz içinde hayırlısı olsun artık aynen benimde soracak konuşacak çok şeyim vardı hepsi havada kaldı doğum iznimi hesaplatacaktım doğum şekli konusunda sorular soracaktım benden süt geldi onu soracaktım şimdi hepsini google a soruyorum oda daha çok kafamı karıştırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?