ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Sanırım ben sizin kadar sabır gösteremiyorum çünkü geçekten gelebileceğim bir cumartesı gunum var beklemek benı yoruyor guleryuzlu bende sevdım acıkcası ama yogunluk cok fazla araya acil olmayan hastaları alması da yogunlugu arttırıyor ama dedıgım gibi sorman gereken sorular aklında olan sorular varken ertelenınce ınsan sınırlenıyor cnku c.tesı harıc gelemıyorum bende o yuzden yol yakınken alısmadan baska doktora gecmeye kesın kararlıyım.Hayırlısı olsuın hapimiz için

Ahh o diş agrısı gecelere kadar agrıdan kıvrandıgımı bılıyorum cok direndım bende ama senın gıbı kırılan dişim gercekten cok fena agrı yapıyor yemek yedırmıyor son aylarda daha artmasından korktugum ıcın mecbur kaldım.Medıpolde de doktor 4 kadar varmıs h.sonuda yokmus mecbur baska bı hastaneye gıdecegım gercekten hamılelıgın bu gıbı sıkıntıları cok zor .Allah hepımıze kolaylık versın

evet haklısın, bende nöbetçi olduğunda gittiğimde kötü olmuştum baya. bekle bekle ama burcu hanıma da üzülmedim değil. hatta o gün dedim bi daha asla gelmem nöbetçi olduğu gün die en iyisi gündüz randevularına devam dedim. seninde sadece cmt günlerin olması kötü gerçekten. bende hep randevularımı hep sabah erken saate almaya çalışıyorum o yüzden en rahat o zamanlar oluyo. muaynemi olup ordan işe gidiyorum. dediğin gibi hayırlısı olsun arkadaşım.

medipolde dişe randevu almakta çok zor bu arada ağustosun başında aramıştım eylüle kadar boş randevu olmadığını söylemişlerdi dolgu ücreti 35 40 tl civarıydı uygun olduğu için sanırım. aynen sıkıntılar bitmiyor ama biliyorum bugünlerde geçecek doğumdan sonrası stresli ama o günlerde geçecek :)

grisayfa oznurd kızlar son derece haklısınız.
ben hazel hanımla başladım bu hastanede. ve inatla devam ettim. ilk başlarda da güler yüzlüydü. halen öyle. ama zaman geçtikçe oda beni tanıdıkça artık arkadaş gibi olduk. sonuç itibariyle karşılıklı diyaloglarla yürür bu iş. ben doktorumdan memnunum. ikinize de hazel hanımı öneririm. ki grisayfa sen zaten kendisini az da olsa gördün.
burcu hanımın kapısı her daim devlet kapısı gibi. bu kadın hangi ara bu kadar meşhur oldu ben anlamadım.
bu hastaneye gelmeye karar vermem bu forumu okumamla olmuştu. herkes burcu hanım ve ayfer hanımdan bahsediyordu. ilk randevu için aradığımda burcu hanım yıllık izindeydi. ayfer hanımın randevusu yoktu. siz verin birini dedim ve hazel hanımı verdiler. burcu hanımı bende merak ediyordum çünkü forumda övgüler yağıyodu kendisine. ama allahtan hazel hanıma gittikten sonra değiştirmemişim.
bende eşimle gitmek istediğim için hep cumartesi günlerini tercih ediyorum.
çok kısa bende şeker yüklemesinden bahsedeyim. benimki biraz daha farklı. onuda bilin.
bana direk 75lik uyguladılar. hiç 50lik uygulanmadı. aç karnına kan verdim ve o suyu içtim. içtikten 1 saat sonra bi daha kan verdim. ve 1 saat daha aç bekledim. 2. saattede kan verdim. yani açlık kan şekeri , 1. saatte ki şekerim ve 2. saatteki şekerime baktılar. toplam 2 saat aç kaldım. biraz zordu ama çok şükür atlattım ve bişey çıkmadı. 75lik uygulanması hazel hanımın tercihi sanırım. sormadım neden diye. ama 50lik yapıp yüksek çıktıktan sonra bidaha 100 lük yapmaktan iyidir. çünkü 75lik tek sefer yapmak içinmiş. bence iyi oldu
bende uzattım biraz. kusurum olduysa affola.
herşeyin hayırlısı olsun hepimize.

Aslında diş ağrısında bile bebegım etkılenıyor oda mutsuz oluyor dıe daha cok uzuluyorum.Annelığı hıssetmek boyle bısey sanırım.Su diş olayınıda bır hayırlısıyla atlatsam bakalım artık bayramdan once hallederım ınsallah...Allah bebeklerımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın mucıze gıbı zamanlar yasıyoruz cok sanslıyız her seye ragmen

senin adına çok sevindim inşallah benimde iyi çıkar sonucum açıkçası biraz endişelerim var hem hızlı kilo alıyorum yani haftada yarım kilo alıyorum hemde bebeğimin kilosu iki hafta öndeydi en son öyle demişti burcu hanım son durum ne bende bilmiyorum belkide banada direk 75 gram yapar hazel hanımın tercihi bu yöndeyse.

Öncelıkle böyle kapsamlı bır sekılde acıkladıgın ıcın cok tesekkur ederım. Hazel hanımıda kesınlıkle dusunecegım ondan da cok bahsedıyorlar yogun olmasın ılgılı bır doktor olsun yeterlı Ilk bebek oldugu ıcın ınsan fazla heycanlı ve meraklı oluyor sanırım.Tek endısem hastanede bebek yenıdogan yogun bakımı yok cevremde cok kuvezde kalmak zorunda kalan bebek oldugu ıcın endıselıyım bırazcık bır doktorla bu konuyu kapsamlı gorusmek ıstıroum sız bu konuda hıc gorusmus muydunuz?

kesinlikle çok şanslıyız ufak tefek acılarada katlanacağız yapacak birşey yok dün gece sabaha kadar sırt ağrısı çektim sağa dön yok sola dön yok sırt üstü yat yok olmuyor sabaha kadar geçsin diye nasıl dua ediyorum neyseki geçti ama ben toplamda bir saat uyudum galiba sanırım ceyranda kaldım temizlik yaparken sizde kendinize dikkat edin bu serin havalarda ceyranda kalmayın malum bünye dahada hassas oluyor ve dediğin gibi senin huzursuzluğundan bebekte etkileniyor

kesınlıkle hatta ben bebegımın tekmelerını diş ağrısından mahfoldugum gece hıssettım nasıl etkılendıyse sert sert nasıl vurdu sevıncını bıle yasayamadım o gun...Temızlık yapmadan olmuyor ama dıkkat edelım gercekten havalar soguyor kıs annesıyız daha da soguk olacak valla bazen dıorum aman kalırsa kalsın napım hıc yapmak ıstemıyor bazen canım yatıorum oh mıss çalışan olunca gercekten cok cok zor oluyor agrısını bıle ınsan yarım yamalak yasamak zorunda kalıyor

evet numara yapıyorsun diye düşünüyorlar aman buda ne nazlıymış diyorlar direk yüzüne demiyorlarda hissediyorsun :) bende haftada bir gün yapabiliyorum temizlik. izne çıkmama az kaldı zaten o zaman bol bol evimle ilgilenirim uyurum yürüyüş yaparım daha sağlıklı beslenirim çalışmayı özlermiyim bilmem bebek doğduktan sonra pek fırsatım olmaz herhalde :)

Ben daha ılk defa bır gun ızın ıstedım tahlıller ası fılan vardı kı calıstıgım yer buyuk bır fırma mudurum ızın vermesıne ragmen ınsak kaynakları agız burun yapıo hıc sormaz nasılsın bebek nasıl dıe bıde kadın olacak hıc anlamıyorum bu ınsanları gercekten sankı cıkan para cebınden cıkıyor Benım daha 2.5 ay var ızne bakalım zaman nasıl gecıcek Allaha cok sukur cok zor bır hamılelık yasamıyorum .Ben son bır aya kadar calısmayı dusunuyordum ama kesınlıkle vazgectım hamılelıgımın tadını cıkarmak ıstıyorum ama eve gecınce kılo alırım dıe dusunuyorum evde kalınca sureklı canım yemek yemek ıstıyor ama yınede işi özleyecegımı hıc sanmıyorum

rica ederim açıklama için ne demek... yoğun bakım konusuna gelince benim içinde endişe verici bir durum. aklıma kötü düşünce getirmek istemiyorum ama bu zamandan sonra bu konudan dolayı hastane ve doktro değiştirmek de mantıklı gelmiyor. bu hafta çarşamba yada perşembe gideceğim hazel hanıma ve unutmazsam eğer bu konuyu konuşacağım.
sizede bilgi veririm. böyle bir durumda megaya götürüyorlarmış çocuğu eyvallah ama ayrı gayrı nasıl olcak endişeliyim.
ben çalışmayı bıraktım. zaten babamla çalışıyordum rahattım yani. evde olunca sürekli ay şunuda yapayım. ayyy dur bunuda yapayım moduna girmekten her akşam yorgun oluyorum.
ama artık boşvermeyi ve oğluşuma yönelmeyi öğrendim. herşey onun için. zaten alışveriş olayını bitirdik. bayramdan sonra yıkmama ütüleme olayına gireceğiz. ve beklemeye başlayacağız. ortalama 2 ayım kaldı. yalnız kızlar ben kendim çok kilo almadım. hareketli olduğum için. ama buna rağmen artık nefes almaka güçlük çekmeye başladım. merdiven zor çıkıyorum. yandık valla

aynen bende son bir aya kadar çalışmak istiyordum ama bizim firma cumartesi günleride çalışmaya başladı öğlene kadar sağolsunlar sen hamilesin gelmede diyorlar iki haftada bir izin istemek zorunda kalıyorum bu yüzden bende vazgeçtim hem eşimle son yalnız zamanlarımızı doya doya geçirmek istiyorum malum o hafta içi izinli ben haftasonu doktor kontrollerinede yalnız gitmekten sıkıldım yanımda olsun hafta içi gideriz bende evde daha az kilo alacağımı düşünüyorum çünkü burada evde oturduğumdan daha çok oturuyorum ve öğlen yemekhane yemeği yemek zorunda kalıyorum başka seçenek yok ablada sağolsun yağ konusunda çok cömert :)

bende biraz panik atak olduğu için ben en başından nefes darlığı çekiyordum öylede devam ediyor arada rahatlıyorum mola veriyorum sonra yine oluyor bide bizim apartmanda asansör yok ev en üst katın bir altı neyseki çok katlı bir apartman değil çıkana kadar yaşlanıyorum :) bende izne çıkınca herşeyimi halledeceğim daha hiçbirşey almadım bayramdan sonra alışverişe çıkacağız bebek için hazırlık yapmak çok güzel gerçekten şimdiden heyecanlanıyorum :)

Bu konuyu görüşüp burda yazarsan ınan kı cok sevınırım bende kotu dusunmek ıstemıyorum hatta kızıolar banada ole dusunme dıe ama ben herseyı dusunmek zorundayım cevremde ornegı cok var cunku..Bıde erken dogum olunca 34 haftalık fılan baska hastaneye yonlendırıyorlar gıbı bısey duymustum ole bısey var mı onuda sorar mısın yoruyorum senı ama Alısverısı bıtırmek ıstemıoyorum hıc cunku ona en ufak bısey almak bıle benı cok mutlu edıyor ama agırlasma konusu gercekten cok onemlı ayrıca kısa da denk gelıyor sıkıntı olabılır dıe bende parca parca alıyorum Rabbım hayırlısıyla gıydirmeyı de nasıp etsın

Esınle gıtmek ınsana cok ıyı gelıyor sartlar ole gerektırınce zor oluyordur emınım..Esım her muaynede benle gelmek ıstıyor onsuz suana kadar hıc gıtmedım cok ıyı gelıyor onun yanımda olması doktor bısey anlatırken ultrasonda hıc dınleyemıyorum esım cıkınca anlatıo benden senden tam tersım galıba ıs yerınde cok duzenlı beslenıyorum yogurdum sutum kahvaltım salatam bızım yemekhanede cesıt fazla oluyor suyumuda 2.5 3 lıtre ıcıyorum gelıp gıderken yuruyus oluyor ıs yerım tee besıktasta haftanın uc gunude esımle 1 saat yuruyorum aksamları ama haftasonu salıyorum kendımı hep evde canım yemek ıstıyor aksamları fılan onca dıkkat etmeme ragmen 3.5 kılo aldım doktor normal desede bana fazla gelıyor gercı hersey bebek ıcın ama fazlasıda gereksız dıe dusunuyorum

amiiiin... çok ağırlaşmadan çoğunu alın derim çünkü zor oluyo. ben havuzlu hana girip bi3-4 saatte halletim ama çok yorruldum. çoğunu halledin ufak tefekleri avm gezerken bile halledilir.
oznurd tamam sorarım. benimde endişelerim aynı doğrultuda. bakalım ne diyecek hazel hanım .
ilk bebeğin heyecanı başka oluyor gerçekten. minicik çoraplar eldivenler zıbınlar allahımmmmmm deli oluyorum yaaaa... hala almaya bakmaya devam ediyorum zaten ama bundan sonrası ihtiyaçtan öte keyfe girdi artık benim.

bencede normal kilo alımın bende 6 kilo aldım şu ana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…