amiiiin... çok ağırlaşmadan çoğunu alın derim çünkü zor oluyo. ben havuzlu hana girip bi3-4 saatte halletim ama çok yorruldum. çoğunu halledin ufak tefekleri avm gezerken bile halledilir.
oznurd tamam sorarım. benimde endişelerim aynı doğrultuda. bakalım ne diyecek hazel hanım .
ilk bebeğin heyecanı başka oluyor gerçekten. minicik çoraplar eldivenler zıbınlar allahımmmmmm deli oluyorum yaaaa...hala almaya bakmaya devam ediyorum zaten ama bundan sonrası ihtiyaçtan öte keyfe girdi artık benim.
ınsallah bende 26 haftama kadar 6 kıloyla kapatırımbencede normal kilo alımın bende 6 kilo aldım şu ana kadar
aynen ya basenler bacaklar hu hu aldı başını gitti .)ınsallah bende 26 haftama kadar 6 kıloyla kapatırımbunyemde musaıt saolsun hemen hopp kılo oluyo
aynen ya basenler bacaklar hu hu aldı başını gitti .)
kızlar günaydın dün ikinci tetanos aşımı oldum çok fenayım kolum ağrımıyor ama bütün vücudum ağrıyor gel de akşama kadar çalış şimdi(
teşekkür ederim hemşire pazartesi çağırmıştı ben salı gittim cuma gününe kadar geç olur diye zaten cumarteside şeker yüklemesi yapılacak oda kötü olurdu en azından iyileşirim o zamana kadar kas ağrısı neden yapıyor anlamıyorumGünaydın çok geçmiş olsun benımde ılk tetanoz da 3 gun agrıdı o yuzden bende cuma günü yaptıracağım asımı keşke sende ole yapsaydın çalışınca çok çok zor
teşekkür ederim hemşire pazartesi çağırmıştı ben salı gittim cuma gününe kadar geç olur diye zaten cumarteside şeker yüklemesi yapılacak oda kötü olurdu en azından iyileşirim o zamana kadar kas ağrısı neden yapıyor anlamıyorum
ilkindede aynı oldum ben bütün vücudum ağrıdı iki gün sonra geçti herkes de farklı bir etki yapıyor demekki sanki dün 4 saat yüzmüş kalan zamandada fitness yapmış gibiyim :)Şeker yüklemesi yapcaksan olmazdı zaten gitiğinde bir doktora sor istersen yada hemsıreyı ara sor ...bende tetanozun ılk gunu aksam mıde agrısından ıkı buklumdum ama doktorum oyle olabılecegını solemıstı kas agrısını hıc bılmıyorum sen yınede bır hemsıreye sor bence nolur nolmaz
ilkindede aynı oldum ben bütün vücudum ağrıdı iki gün sonra geçti herkes de farklı bir etki yapıyor demekki sanki dün 4 saat yüzmüş kalan zamandada fitness yapmış gibiyim :)
aynen sağlıklı, mutlu, hayırlı evlat olsunlar inşallah.güldürdün benidemek ki herkesin vucudun da farklı etkı yapıyor bebıs ıcın napalım katlanacagız onlar ıyı olsunda inşallah senın agrında tez zamnda gecer
benimde canım sıkıldı şimdi daha yeni doğmuş minnacık bebeği sıkıntı olursa sevk edecekler yani ya yolda bişey olursa insan düşünmeden edemiyorgünaydınnnnn
oznurd senin vesilenle bilmek isteyen herekese sesleniyorum. doktorumla görüştüm yenidoğan yoğun bakım ünitesi hakkında.
evet gittiğimiz hastanede yenidoğan yoğun bakım yokmuş. ve olmasıda projede bile yokmuş sebebi ise megada olması ve meganın yakın olması....... aslında çok ama çok saçma.
eeee biz noluyoruz bu durumda. eğer 37 haftadan önce bebeğimiz gelmek isterse başımızın çaresine bakıyoruz. megaya mı yönlendiriyorsunuz diye sordum , orası da kabul edecek diye bir şart yokmuş. yani 37 haftadan önce doğum başlarsa hiç esenler medipole gitmekle vakit kaybetmeyin diyorlar. size en yakın hastane neresiyse oraya gideceksiniz. tercih sizin.
heeee 37 den sonra geldi bebeğimiz diyelimki ....bu durumda da allah korusun bebekte bir sıkıntı olursa megaya sevk ediliyormuş.
bu durum benim doktorumun bile hiç hoşuna gitmiyor. kendi hastama (37 den önce olursa) başka hastaneye git demek o kadar zorki anlayamazsınız diyo.
offfff kafam çok karışık. kötü düşünmek istemiyorum. ama içimde sıkılıyor yani. 28. haftamdayım. bu saatten sonra hastane yüzünden doktor mu değiştireyim. hiç istemiyorum. dua etmekten başka şu an bişey düşünemiyorum.
günaydınnnnn
oznurd senin vesilenle bilmek isteyen herekese sesleniyorum. doktorumla görüştüm yenidoğan yoğun bakım ünitesi hakkında.
evet gittiğimiz hastanede yenidoğan yoğun bakım yokmuş. ve olmasıda projede bile yokmuş sebebi ise megada olması ve meganın yakın olması....... aslında çok ama çok saçma.
eeee biz noluyoruz bu durumda. eğer 37 haftadan önce bebeğimiz gelmek isterse başımızın çaresine bakıyoruz. megaya mı yönlendiriyorsunuz diye sordum , orası da kabul edecek diye bir şart yokmuş. yani 37 haftadan önce doğum başlarsa hiç esenler medipole gitmekle vakit kaybetmeyin diyorlar. size en yakın hastane neresiyse oraya gideceksiniz. tercih sizin.
heeee 37 den sonra geldi bebeğimiz diyelimki ....bu durumda da allah korusun bebekte bir sıkıntı olursa megaya sevk ediliyormuş.
bu durum benim doktorumun bile hiç hoşuna gitmiyor. kendi hastama (37 den önce olursa) başka hastaneye git demek o kadar zorki anlayamazsınız diyo.
offfff kafam çok karışık. kötü düşünmek istemiyorum. ama içimde sıkılıyor yani. 28. haftamdayım. bu saatten sonra hastane yüzünden doktor mu değiştireyim. hiç istemiyorum. dua etmekten başka şu an bişey düşünemiyorum.
yani biz 37den önce sancılanır ve doğum başlarsa hiç vakit kaybetmeden başka hastaneye gitmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?