ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Almak ıstedıgım besıge arabaya fılan az bucuk karar verdım ama bende bır havuzluhana gıtmeyı dusunuyorum cunku cok anlatıolar ınsan merak edıyor.. Bıde ben dogumda dagıtmak ıcın bıseyler yapmak ıstıorum ızne cıkınca onları bı arastırım agırlasmadan dıorum malum emınonu cok yorucu oluyor soguklarda gelecek...Gercekten bebek heycanı cok baska senın dedgın gıbı aldıklarm var hurcta saklıorum acıp acıp bakıp sevıorum ona bır sey almak benı o kadar mutlu edıyor kı magazalardan esım zorla cıkarıyor

kızlar günaydın dün ikinci tetanos aşımı oldum çok fenayım kolum ağrımıyor ama bütün vücudum ağrıyor gel de akşama kadar çalış şimdi (

kızlar günaydın dün ikinci tetanos aşımı oldum çok fenayım kolum ağrımıyor ama bütün vücudum ağrıyor gel de akşama kadar çalış şimdi (

Günaydın çok geçmiş olsun benımde ılk tetanoz da 3 gun agrıdı o yuzden bende cuma günü yaptıracağım asımı keşke sende ole yapsaydın çalışınca çok çok zor

Günaydın çok geçmiş olsun benımde ılk tetanoz da 3 gun agrıdı o yuzden bende cuma günü yaptıracağım asımı keşke sende ole yapsaydın çalışınca çok çok zor
teşekkür ederim hemşire pazartesi çağırmıştı ben salı gittim cuma gününe kadar geç olur diye zaten cumarteside şeker yüklemesi yapılacak oda kötü olurdu en azından iyileşirim o zamana kadar kas ağrısı neden yapıyor anlamıyorum

Şeker yüklemesi yapcaksan olmazdı zaten gitiğinde bir doktora sor istersen yada hemsıreyı ara sor ...bende tetanozun ılk gunu aksam mıde agrısından ıkı buklumdum ama doktorum oyle olabılecegını solemıstı kas agrısını hıc bılmıyorum sen yınede bır hemsıreye sor bence nolur nolmaz

ilkindede aynı oldum ben bütün vücudum ağrıdı iki gün sonra geçti herkes de farklı bir etki yapıyor demekki sanki dün 4 saat yüzmüş kalan zamandada fitness yapmış gibiyim :)

ilkindede aynı oldum ben bütün vücudum ağrıdı iki gün sonra geçti herkes de farklı bir etki yapıyor demekki sanki dün 4 saat yüzmüş kalan zamandada fitness yapmış gibiyim :)

güldürdün beni demek ki herkesin vucudun da farklı etkı yapıyor bebıs ıcın napalım katlanacagız onlar ıyı olsunda inşallah senın agrında tez zamnda gecer

günaydınnnnn
oznurd senin vesilenle bilmek isteyen herekese sesleniyorum. doktorumla görüştüm yenidoğan yoğun bakım ünitesi hakkında.
evet gittiğimiz hastanede yenidoğan yoğun bakım yokmuş. ve olmasıda projede bile yokmuş sebebi ise megada olması ve meganın yakın olması....... aslında çok ama çok saçma.
eeee biz noluyoruz bu durumda. eğer 37 haftadan önce bebeğimiz gelmek isterse başımızın çaresine bakıyoruz. megaya mı yönlendiriyorsunuz diye sordum , orası da kabul edecek diye bir şart yokmuş. yani 37 haftadan önce doğum başlarsa hiç esenler medipole gitmekle vakit kaybetmeyin diyorlar. size en yakın hastane neresiyse oraya gideceksiniz. tercih sizin.
heeee 37 den sonra geldi bebeğimiz diyelimki ....bu durumda da allah korusun bebekte bir sıkıntı olursa megaya sevk ediliyormuş.
bu durum benim doktorumun bile hiç hoşuna gitmiyor. kendi hastama (37 den önce olursa) başka hastaneye git demek o kadar zorki anlayamazsınız diyo.
offfff kafam çok karışık. kötü düşünmek istemiyorum. ama içimde sıkılıyor yani. 28. haftamdayım. bu saatten sonra hastane yüzünden doktor mu değiştireyim. hiç istemiyorum. dua etmekten başka şu an bişey düşünemiyorum.

benimde canım sıkıldı şimdi daha yeni doğmuş minnacık bebeği sıkıntı olursa sevk edecekler yani ya yolda bişey olursa insan düşünmeden edemiyor

Öncelikle bunu sorup paylastıgın için çok teşekkür ederım .Yazdıklarını okudukca sasırdım sınırlendım yanı planlarında bıle yokmus nasıl bir mantıksa mınnacık bebek sen orda o ambulansla megaya bıde orda yer yoksa napıcaklarmıs acaba 37 haftadan once doguranlar o kadar cok var kı gıdıcez kusura bakmayın bız sıze bakamıorz erken geldınız mı dıyecekler bıde 37 hafta yanı cokta erken degıl. Kötü düşğnmek demiyelım ama her ıhtımalı dusunmek gerekıyor cunku 37 hafta cokta erken degıl ben cok bılıorum o haftalarda doguranları almıorz dıcekler baska hastaneye tanımıorz bılmıorz bıde onun stresı cok kötü bu sekılde bılmıorum yaaaa

evet çok sinir bozucu bir durum. bende ne yapacağımı şaşırdım. eşim sordu hani planlarda varmı diye. onun üzerine izah etti. ama suç hastane yönetiminde. 37. haftadan önceki doğumları kabul etmeme nedenleri de o haftalarda doğan bebekleri sevk esnasında sıkıntı olursa diye. mesuliyet almıyorlar yani. 37den sonra sevk esnasında sorun olmuyormuş hastaneler yakın olduğu için. bu güne kadar böyle şeyler yaşandımı dedim. geçenlerde 35 haftalık hastasının suyu geldiği için doğuma gelmiş ama alamamışlar o hastada avicenna ya gitmiş doğuma. ama 37den sonra olan sevklerde buzamana kadar sorun yaşanmamış.
eeeee çok sinir bozucu ve kafa karıştırıcı bir durum. napcaz biz?

yani biz 37den önce sancılanır ve doğum başlarsa hiç vakit kaybetmeden başka hastaneye gitmeliyiz.

yani biz 37den önce sancılanır ve doğum başlarsa hiç vakit kaybetmeden başka hastaneye gitmeliyiz.

Yani tabiki Allah göstermesin ama olan çok var hamılelık sayfalarında da görüyorum korkutuyor ınsanı yazık yanı neden böyle bişey varsa koskaca hastane tertemiz butun ımkanları güzel doktorla iyiy ama en onemlı hızmet yok ılgınc vallahı uzuldum acıkcası Erken olsa dogum stresı bı yandan bebek endısesı bı yandan bıde hastane stresı Allah yardımcımız olsun

Merhaba hanımlar bende dün burcuma hanıma Gittm artık 3 günde bir çagırıyor beni yalnız dün biraz canm sıkıldı kafam karştı sizlerle paylaşmak istedim herzamnki gibi nst ye baglandm sancı çıkmadı pazar günü 40 haftam doluyomuş pazara kadr ne yap et sancılarını başlat yoksa pazar suni sancıyla dogumu yaptırıcam dedi dedim bekleyemezmiyz daha 42 haftada dogum yapan var şeker yüklemeni yaptrmadn bekleme derim bebek kakasını yapar yer falan dedi ben buraya yazarm istemEzsen hasta kabul etmedi diye dedi napıcam ben o suni sncıyı çekmek istemiyorum pazartesi iZne ayrılıyomuş bi hafta yok iZne çıkmadan dogurtmak istiyo beni galiba çok sewiyorm kendisini çok iyi bi insan ama dünki bu olaydan sonra kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…