40 haftayı geçirmek genelde iyi olmuyor diye biliyorum bende inşallah suni sancıya gerek kalmaz kendi kendine gelir sancıların ama burcu hanımın ne yap ne et sancını getir demesi yanlış tabi bu senin elinde olan birşey değil maalesefMerhaba hanımlar bende dün burcuma hanıma Gittm artık 3 günde bir çagırıyor beni yalnız dün biraz canm sıkıldı kafam karştı sizlerle paylaşmak istedimherzamnki gibi nst ye baglandm sancı çıkmadı pazar günü 40 haftam doluyomuş pazara kadr ne yap et sancılarını başlat yoksa pazar suni sancıyla dogumu yaptırıcam dedi dedim bekleyemezmiyz daha 42 haftada dogum yapan var şeker yüklemeni yaptrmadn bekleme derim bebek kakasını yapar yer falan dedi ben buraya yazarm istemEzsen hasta kabul etmedi diye dedi napıcam ben o suni sncıyı çekmek istemiyorum pazartesi iZne ayrılıyomuş bi hafta yok iZne çıkmadan dogurtmak istiyo beni galiba çok sewiyorm kendisini çok iyi bi insan ama dünki bu olaydan sonra kafamda deli sorular
Bende bayrampasada oturuyorum. Doktorumu birakmamda artik oglusumun gelis zamanina gore karar vericem. Eve yakin kolan hastanesi acildi. Bi ona bakarim. Eger aklima yatarsa 37 oncesi gelen sancilarda direk oraya giderim. Ama hala net degilim.
ya Ne yap et derkn ilişkiye gir yürüyüş yap merdiven in çık falan dedi sancıların başlaması için40 haftayı geçirmek genelde iyi olmuyor diye biliyorum bende inşallah suni sancıya gerek kalmaz kendi kendine gelir sancıların ama burcu hanımın ne yap ne et sancını getir demesi yanlış tabi bu senin elinde olan birşey değil maalesef
bence bizden önce yazan çok vardır olumlu bir dönüş yapılacağını düşünmüyorum. erken gelirse dediğiniz gibi başka bir özel hastaneye gideriz artık bu erken doğum zaten çok sık olan birşey değil kendinizi bu kadar kasmayın kızlar herşey olacağına varır birde şöyle düşünün tamam büyük bir eksiklik doğru ama işin birde maddi tarafından bakarsak şimdiye kadar vermediğimiz muayene ücretlerini düşünürsek kardayız muayene ücreti 50 olsa 900 lira yapıyor dokuz aydagrisayfa sezeryan bile olsan 37den once bebis gelmek isterse hastane kabul etmiyor. Yani alternatiflere hazir ol sende. Acaba medipol genel merkeze sikayet yazisi yazsak nasil olur? Sonuc alirmiyiz?
Kızlar hastaneye eplral normal dogumn fiyatını soran bilen varmı ne kadar farkı var acaba
O kadar fark niye ya bi igne altı üstü sanki sezeryanmınormal doğum 430 tl epidural için +300 alıyorlar toplam 730 tl
O kadar fark niye ya bi igne altı üstü sanki sezeryanmıpeki canm suni sancı içinde ek ücret alınıyomu bilgin varmı
Hmm tmm canm çok saol benm doktr pazar günü beni hastaneye yatrıp suni sancı vermk istiyodaYok canım suni sancıya ek ücret almıyorlar doğum paketinin içinde oluyor
Hmm tmm canm çok saol benm doktr pazar günü beni hastaneye yatrıp suni sancı vermk istiyoda
Başlarda şehruz hanıma gittm 30. Haftadn sonra burcu hanmla devam ettim memnundm ilgisinden burcu hanmn ama bu son yaşadıgım olay kafamı çok karıştrdı benmle aynı haftada olanları doktrları ekimin başına kadar bekletebileceklerini söylemişler burcu hanım bana pazar günü 40 doluyo suniyle dogumu başlatıcam diyince kafam karıştı aslında zatem pazartesi doluyo 40 haftam ama pazartesi izne ayrılıyomuş bi hafta yokmuş izne ayrılmadan beni dogurtmak istiyo heralde diye aklıma takıldı bilmiyorm napıcamı yarın sabah kontrole çagırdı yine gidicez bakalımHangi doktora gidiyorsun canım memnun musun?
Canm bide bu dogum paketinn içinde bi gece yatış varmıYok canım suni sancıya ek ücret almıyorlar doğum paketinin içinde oluyor
Hmm tmm canm çok saol benm doktr pazar günü beni hastaneye yatrıp suni sancı vermk istiyoda
Canm bide bu dogum paketinn içinde bi gece yatış varmı
Başlarda şehruz hanıma gittm 30. Haftadn sonra burcu hanmla devam ettim memnundm ilgisinden burcu hanmn ama bu son yaşadıgım olay kafamı çok karıştrdı benmle aynı haftada olanları doktrları ekimin başına kadar bekletebileceklerini söylemişler burcu hanım bana pazar günü 40 doluyo suniyle dogumu başlatıcam diyince kafam karıştı aslında zatem pazartesi doluyo 40 haftam ama pazartesi izne ayrılıyomuş bi hafta yokmuş izne ayrılmadan beni dogurtmak istiyo heralde diye aklıma takıldı bilmiyorm napıcamı yarın sabah kontrole çagırdı yine gidicez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?