ESENLER MEDİPOL HASTANESi

40 haftayı geçirmek genelde iyi olmuyor diye biliyorum bende inşallah suni sancıya gerek kalmaz kendi kendine gelir sancıların ama burcu hanımın ne yap ne et sancını getir demesi yanlış tabi bu senin elinde olan birşey değil maalesef

Amiiiin oznurd allah yardimcimiz olsun.. Ne olur ne olmaz diye eve yakin yerlerin bi arastirmasini yapmak gerek. Elimizde bulunsun. Nerde oturuyorsunuz siz oznurd grisayfa

Bende öyle yapıyorum esenlerde oturuyorum ben aslında daha once guney hastanesı songul hanıma gıdıyordum oda gercekten cok ıyı bır doktor tavır olarak Burcu hanım gbı cok seker hatta onunda mınık bebegı var cok yardımcı oluyordu o guneyden ayrılınca ben medıpole yonelmıstım zaten hastane cok ıyı sancı odaları tek kısılık kalabalık degıl dogum odalrı tek kısılık fılan dıe ama goruyorum kı onlarda yeterlı degıl zaten aradım bılgı aldm guneyden songul hanım tekrar gerı donmus orda devam etmeyı dusunuyorum acıkcası sadece hastnaeyı tam begenmıyorum bıraz eskı gıbı o yonden ıcıme sınmıyor yoksa Songul hanım mukemmel gercekten bır kac tanıdıgım var onda dogum yapan kesınlıkle normal dogumu tavsıye edıyor tek endısem hastane ondada kararsız kalıyorum kafam cok karısık acıkcası off zor vallahı sen nerde oturuyorsun

Bende bayrampasada oturuyorum. Doktorumu birakmamda artik oglusumun gelis zamanina gore karar vericem. Eve yakin kolan hastanesi acildi. Bi ona bakarim. Eger aklima yatarsa 37 oncesi gelen sancilarda direk oraya giderim. Ama hala net degilim.

Bende bayrampasada oturuyorum. Doktorumu birakmamda artik oglusumun gelis zamanina gore karar vericem. Eve yakin kolan hastanesi acildi. Bi ona bakarim. Eger aklima yatarsa 37 oncesi gelen sancilarda direk oraya giderim. Ama hala net degilim.

Kolon hastanesı bana da yakın orayıda guzelmıs dıe duymustm ama orda dogum yapan olmadı o yuzden rıske atmak ıstemedım.. kafam cok karısık cok zor ısler bunlar Allah yardımcımız olsun bı avazda sag salım dogum nasp etsın

Beylikduzu kolanda arkadasim yapmisti dogum. Memnundu. Ama bakalim bu kolan nasil? Yenidogan yogunbakimi varmi? Bastan bilsek yada bilse bizden sonra gelen hamileler hastanenin hamile sayisi duser.
Aminnn .. Hepimiz icin ve evlatlarimiz icin hayirlisi olsun bakalim...

Ya
ya Ne yap et derkn ilişkiye gir yürüyüş yap merdiven in çık falan dedi sancıların başlaması için

grisayfa sezeryan bile olsan 37den once bebis gelmek isterse hastane kabul etmiyor. Yani alternatiflere hazir ol sende. Acaba medipol genel merkeze sikayet yazisi yazsak nasil olur? Sonuc alirmiyiz?

grisayfa sezeryan bile olsan 37den once bebis gelmek isterse hastane kabul etmiyor. Yani alternatiflere hazir ol sende. Acaba medipol genel merkeze sikayet yazisi yazsak nasil olur? Sonuc alirmiyiz?
bence bizden önce yazan çok vardır olumlu bir dönüş yapılacağını düşünmüyorum. erken gelirse dediğiniz gibi başka bir özel hastaneye gideriz artık bu erken doğum zaten çok sık olan birşey değil kendinizi bu kadar kasmayın kızlar herşey olacağına varır birde şöyle düşünün tamam büyük bir eksiklik doğru ama işin birde maddi tarafından bakarsak şimdiye kadar vermediğimiz muayene ücretlerini düşünürsek kardayız muayene ücreti 50 olsa 900 lira yapıyor dokuz ayda

Merhaba arkadaşlar bnde daha önce bağcılar medipol hastanesinde doç. dr. ebru öztürke muayne oluyordum. Fakat doktorun ilgisizliği ve her gitttiğimde saatlerce kapıda beklememe rağmen hiç bir sonuç alamaadım.Bunun üzerine Esenler medipol de OPR. DR.Şehruz SOYSAL'A bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gttim ve oldukça memnun kaldım.Doktorun ilgi ve alakasına hayran kaldım.En önemlisi sizi dinliyor ve güler yüzlü davranıyor. İşinin ehli bir doktor. :)

Kızlar hastaneye eplral normal dogumn fiyatını soran bilen varmı ne kadar farkı var acaba

Hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun?
Başlarda şehruz hanıma gittm 30. Haftadn sonra burcu hanmla devam ettim memnundm ilgisinden burcu hanmn ama bu son yaşadıgım olay kafamı çok karıştrdı benmle aynı haftada olanları doktrları ekimin başına kadar bekletebileceklerini söylemişler burcu hanım bana pazar günü 40 doluyo suniyle dogumu başlatıcam diyince kafam karıştı aslında zatem pazartesi doluyo 40 haftam ama pazartesi izne ayrılıyomuş bi hafta yokmuş izne ayrılmadan beni dogurtmak istiyo heralde diye aklıma takıldı bilmiyorm napıcamı yarın sabah kontrole çagırdı yine gidicez bakalım

Hmm tmm canm çok saol benm doktr pazar günü beni hastaneye yatrıp suni sancı vermk istiyoda

Hangi doktora gdyrsn canim memnun musun?
Canm bide bu dogum paketinn içinde bi gece yatış varmı

Canim mesela pazar yatrrsa seni suni sanciyla pazartesiyi bulursa doğumun 24 saat gectikten snra ek ucret aliyorlar. Bi gecelik ucrette ya 150 yada 250 tl cnm tam emin değilim fiyattan.Bende sehruz hanima gidiyorum cok memnunum. Arkadsm burcu hocaya gtmisti memnundu ama son zamanlar onunda kafasi karisti.Doktor yogunluktan ne yapicagini sasirio.arkadasima bebegini 1 kilo demisti bi hafta gecti tekrar gtti 2 kilo dedi arkadasm sasrms nasl olur hocam gecen hafta boyle demistnz diye. Oyle deyince bakms pardon ya onc3ki hastann bilgilerine bakmsm felan demis. O da cok uzulmustu ya onun kotu bi hastaligi olsaydi yanlskla onu dseydi kafama takardm felan diye. Yogunluktan cok dikkat edemiyor sanirim

canım sen şeker yüklemesini yaptırmışmıydın. burcu hanım bana şeker yüklemesinin önemli olduğunu eğer şekerimin olmadığını bilirse 40 haftadan sonra 1 haftada normal doğumu bekleyebileceğimizi söyledi. çünkü şeker yüksek olursa allah korusun bebeğe zararı oluyomuş anne karnında. belki sen yaptırmadıysan oda şekerinin olup olmadığını bilmediği için riske atmak istemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…