ESENLER MEDİPOL HASTANESi

güneşli meydandan 97 ge veya 97 m ye bin mehmet akif ersoy caddesinde in zaten hastaneyi görüyorsun indiğin yerde hemen
Sagol canm bugun gittim ama hangi arabayla gidildigini bilmedigim icin taksiyle gittim burcu hanm cok iyi ilgilendi 8 haftalik hamileyim ve kalp atislarini duymadk pzar günü gel tekrar duymazsak kürtaj dedi cok üzgünüm

Gerten mi ınş canm ya Rabbim hayirlisiyla o duyguyu yasamayi nasip etsin insallh
belirtilerin varmı peki mide bulantısı vs yada hiç oldumu inşallah Allah sana bağışlar ama bak duymazsanda kendine dünyayı dar etme zaten kalbi hiç atmadıysa problemli bir bebektir benimde ilk gebeliğimde dokuzuncu haftada kalbi durdu ben bilmeden 15 gün geçirdim rutin kontrolde öğrendim şimdi bak 26 haftam oldu bile

Yok canm hic belirtim yok olmadida insallh kalbi atar cok uzulmuyrm desem yalan olur ama yeniden bu heycani yasamak ve kaybetme korkusu yaşamak cok zor olur benim için

Merhaba detaylı ultrason için randevu aldım ama sormayı unuttum radyoloji uzmanı mi yoksa perinatolog mu bakıyor medipolde..

CAnim seni merak ettim yanlis hatirlamiyorsam dogumun eylul sonu gibiydi nasilsin

Ben bunu yeni gordum boyle birseyden bahsetmediler bana hic ((
14 Eylül pazartesi günü Burcu Hanımla normal doğumumu yaptım.

Fırsat bulduğumda ayrıntılı yazmak isterim.
Ama evet mesai saati dışında doktorunu istersen ek ücret var. Danışmayla görüşüyorsun. Bizden Burcu Hanım için +500 tl istediler ancak doğumum pazartesi gündüz olduğu için gerek kalmadı. :)

Gece veya tatil günü olursa ek ücret yada hangi doktorun nöbeti varsa onunla doğum tercihi size ait.

Ay bunu ogrendigim iyi oldu :) Allah evladini bagislasin sen dinlenmene bak sonrasinda tecrubeni dinlemeyi cok isterim Allah anali babali buyutsun

Allah analı babalı büyütsün cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…