ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Allah analı babalı büyütsün umarım rahat bir doğum geçirmişsindir darısı başımıza :)

Günaydın kızlar cumartesi günü hazel çağın kuzeye gittim bahtsız bedevi olduğum için ben geldim hazel hanım ameliyata gitti 1 saat 15 dakika bekledim bu arada ne hikmetse burcu hanımın kapısı bomboştu tek tük hastalar vardı ona gitmiş olsaydım hiç beklemeyecektim :) neyse çok beklediğim için şeker testini yaptıramadım zaten iyice acıkmıştım. hazel hanım güzel ilgilendi zaten kendisini az çok tanıyorum. kan uyuşmazlığım için test istedi. sadece ilk testlerde idrar tahlili yaptırdığım için birde idrar testi istedi ama neden anlayamadım yani hiçbir şikayetim yok idrar tahlili istemesi için. birde tam kan sayımı istedi daha bir ay önce yaptırdım sonuçlarıda gösterdim ama yinede istedi bende anlamadım uyuşmazlık ve idrar tahlilini orada yaptırdım ama kan sayımını bilmiyorum sağlık ocağına da daha yeni gittim tetanos aşısı için bir daha nasıl izin alıcam işyerinden medipoldede 80 tl ye yakın tutuyor testler sanırım yaptırmayacağım. üç hafta sonra tekrar çağırdı bana uızun geldi üç hafta ama bilmiyorum papatya83 senidemi hep öyle çağırıyor acaba merak ettim.

Kizlar ayrintili ultrason sonucu ne zaman cikiyor ayin 1 inde randevum var ona gore de burcu hnmdan randevumu alayim malum yoguuuuunnnnn bir bekleme sureci var :)

Aaaa burcu hanimdan alamam mi simdi :/ tuh
sen şansını bir dene ama randevuna gitmeden başka randevu alınmıyor diye biliyorum ancak birtanesini iptal edersen alabilirsin cd dvd de açılmıyordu bilgisayarda açtım ama video toplam bir dakika bile sürmüyordu ve yüzünü göremedim hiç yani o kısacık videoya yüzünün az bişey göründüğü an sığmamıştı sanırım ben özeniyordum biraz renkli ultrason resimlerine ama olmadı resimde vermiyor zaten sadece video ama burda videoda yüzünü gören arkadaşlarda olmuş o tamamen benim şanssızlığımda olabilir napalım iyi olsun da varsın görmeyelim diye teselli ettik kendimizi :)

Ay suan hayal kırıklığı yasadim tabiki iyi olmasi onemli ama insan gormek istiyor :/ iptal edip baska bi yerden mi alsam ayrintili için randevu bilemedim 1 dakika cok kisa degil mi ki

yorum yapanlar olur biraz bekliyelim bakalım ben videodan çok şöyle yüzünün gözüktüğü ultrason resmi istiyordum başucumda duracaktı gece onu öpüp yatacaktım telefonumun ekranına koyacaktım :)

yorum yapanlar olur biraz bekliyelim bakalım ben videodan çok şöyle yüzünün gözüktüğü ultrason resmi istiyordum başucumda duracaktı gece onu öpüp yatacaktım telefonumun ekranına koyacaktım :)
Aynen bende vallahi yaa cok hevesliydim yazimizi gorenler yorum yaparsa cok sevinirimmm

Detaylı ultrason için medipollu. ayrıntılı bilgi almak için aradım 2 den sonra geliyorlarmis bende özel güngören hastanesini aradım şimdi
Radyoloji uzmanı bakiyormus
Renkli resimlerini CD de veriyorlarmis
20-25 dk sürüyormuş pozisyonu uygunsa değilse 1 saat ara verildikten sonra tekrar bakıyorlarmis
Fiyat 150 TL galiba kasaya baglayayim net fiyat verirler dedi ama bağlanmadı...

medipolde de 135 zaten uygun bence bilsem böyle olacağını başka yerler araştırırdım zaten

medipolde de 135 zaten uygun bence bilsem böyle olacağını başka yerler araştırırdım zaten
Medipolde renkli video şeklinde mi CD veriyorlar yoksa resimleri mi video da veriyorlar cnm bide radyoloji uzmanı incelerken kendinizde telefondan çekim yapalibilirmiyiz??

Medipolde renkli video şeklinde mi CD veriyorlar yoksa resimleri mi video da veriyorlar cnm bide radyoloji uzmanı incelerken kendinizde telefondan çekim yapalibilirmiyiz??
video şeklinde veriyorlar resim vermiyorlar ne cd de ne basılmış şekilde telefonla çekimi ben akıl edemedim o zaman ama sorun edeceğini sanmıyorum

Selam kızlar medipolde sezeryan doğum fiyatları nedir bilginiz varmı

Canım bana fotoğrafınızda verdi Dr videoda video idare eder bir sonraki kontrolümde daha güzel fotosunu verdi sahada belki bidakine verir

Merhabalar herkese...
Grisayfacim oncelikle bahtsizligin icin uzuldum. Bana hic denk gelmemisti.. Hazel hanim benide 3 haftada bir cagiriyor. İlk zamanlar 4 haftaydi. Zaman ilerledikce araliklar kisalacak. Ayrica ayda 1 de kan testletini istiyor. Tahmini 2 ayda 1de idrar istiyo. İdrar testi onemli cunku hamileyken tasadigin idrar yolu iltihabi bebis dogunca bebektede cikiyo. Benim hafif cikmisti hemen monurol verdi. İsyerinden sabah 1-2 saat izin alip sabah erkenden ver kanini. Hazel hanima gitmeye yakin yaptir tahlilini.

Bende kisaca detayli usg icin fikrimi sunayim. Biz yaptirdigimiz gun renkli foto bozuldu denmisti ama goruyorumki hala renkli foto verilmiyo anlamis degilim. Bizimde videomuz 1bucuk dk felandi. Vudeodan foto cektik. İlknur hanim iyiydi ama detayli usg konusunda baska yerde deneyimim olmadigi icinburasi bana iyi gelmisti. Baskalarinin deneyimlerini okuyunca cok da harika degilmis onu anladim. Ama bizim icin is isten gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…