Allah analı babalı büyütsün umarım rahat bir doğum geçirmişsindir darısı başımıza :)14 Eylül pazartesi günü Burcu Hanımla normal doğumumu yaptım.
Fırsat bulduğumda ayrıntılı yazmak isterim.
Ama evet mesai saati dışında doktorunu istersen ek ücret var. Danışmayla görüşüyorsun. Bizden Burcu Hanım için +500 tl istediler ancak doğumum pazartesi gündüz olduğu için gerek kalmadı. :)
Gece veya tatil günü olursa ek ücret yada hangi doktorun nöbeti varsa onunla doğum tercihi size ait.
Kizlar ayrintili ultrason sonucu ne zaman cikiyor ayin 1 inde randevum var ona gore de burcu hnmdan randevumu alayim malum yoguuuuunnnnn bir bekleme sureci var :)[/QU
hemen o gün veriyorlar sonucu beklemiyorsun
ayın birinde randevun varken tekrar randevu vermiyorlar diye biliyorum ben denemiştimde olmamıştıCok sagol canim ya valla bnde hemen randevumu alayim ozmn
Aaaa burcu hanimdan alamam mi simdi :/ tuhayın birinde randevun varken tekrar randevu vermiyorlar diye biliyorum ben denemiştimde olmamıştı
sen şansını bir dene ama randevuna gitmeden başka randevu alınmıyor diye biliyorum ancak birtanesini iptal edersen alabilirsin cd dvd de açılmıyordu bilgisayarda açtım ama video toplam bir dakika bile sürmüyordu ve yüzünü göremedim hiç yani o kısacık videoya yüzünün az bişey göründüğü an sığmamıştı sanırım ben özeniyordum biraz renkli ultrason resimlerine ama olmadı resimde vermiyor zaten sadece video ama burda videoda yüzünü gören arkadaşlarda olmuş o tamamen benim şanssızlığımda olabilir napalım iyi olsun da varsın görmeyelim diye teselli ettik kendimizi :)Aaaa burcu hanimdan alamam mi simdi :/ tuh
Aysen şansını bir dene ama randevuna gitmeden başka randevu alınmıyor diye biliyorum ancak birtanesini iptal edersen alabilirsin cd dvd de açılmıyordu bilgisayarda açtım ama video toplam bir dakika bile sürmüyordu ve yüzünü göremedim hiç yani o kısacık videoya yüzünün az bişey göründüğü an sığmamıştı sanırım ben özeniyordum biraz renkli ultrason resimlerine ama olmadı resimde vermiyor zaten sadece video ama burda videoda yüzünü gören arkadaşlarda olmuş o tamamen benim şanssızlığımda olabilir napalım iyi olsun da varsın görmeyelim diye teselli ettik kendimizi :)
Aynen bende vallahi yaa cok hevesliydim yazimizi gorenler yorum yaparsa cok sevinirimmmyorum yapanlar olur biraz bekliyelim bakalım ben videodan çok şöyle yüzünün gözüktüğü ultrason resmi istiyordum başucumda duracaktı gece onu öpüp yatacaktım telefonumun ekranına koyacaktım :)
Medipolde renkli video şeklinde mi CD veriyorlar yoksa resimleri mi video da veriyorlar cnm bide radyoloji uzmanı incelerken kendinizde telefondan çekim yapalibilirmiyiz??medipolde de 135 zaten uygun bence bilsem böyle olacağını başka yerler araştırırdım zaten
video şeklinde veriyorlar resim vermiyorlar ne cd de ne basılmış şekilde telefonla çekimi ben akıl edemedim o zaman ama sorun edeceğini sanmıyorumMedipolde renkli video şeklinde mi CD veriyorlar yoksa resimleri mi video da veriyorlar cnm bide radyoloji uzmanı incelerken kendinizde telefondan çekim yapalibilirmiyiz??
Canım bana fotoğrafınızda verdi Dr videoda video idare eder bir sonraki kontrolümde daha güzel fotosunu verdi sahada belki bidakine veriryorum yapanlar olur biraz bekliyelim bakalım ben videodan çok şöyle yüzünün gözüktüğü ultrason resmi istiyordum başucumda duracaktı gece onu öpüp yatacaktım telefonumun ekranına koyacaktım :)
Merhabalar herkese...Günaydın kızlar cumartesi günü hazel çağın kuzeye gittim bahtsız bedevi olduğum için ben geldim hazel hanım ameliyata gitti 1 saat 15 dakika bekledim bu arada ne hikmetse burcu hanımın kapısı bomboştu tek tük hastalar vardı ona gitmiş olsaydım hiç beklemeyecektim :) neyse çok beklediğim için şeker testini yaptıramadım zaten iyice acıkmıştım. hazel hanım güzel ilgilendi zaten kendisini az çok tanıyorum. kan uyuşmazlığım için test istedi. sadece ilk testlerde idrar tahlili yaptırdığım için birde idrar testi istedi ama neden anlayamadım yani hiçbir şikayetim yok idrar tahlili istemesi için. birde tam kan sayımı istedi daha bir ay önce yaptırdım sonuçlarıda gösterdim ama yinede istedi bende anlamadım uyuşmazlık ve idrar tahlilini orada yaptırdım ama kan sayımını bilmiyorum sağlık ocağına da daha yeni gittim tetanos aşısı için bir daha nasıl izin alıcam işyerinden medipoldede 80 tl ye yakın tutuyor testler sanırım yaptırmayacağım. üç hafta sonra tekrar çağırdı bana uızun geldi üç hafta ama bilmiyorum papatya83 senidemi hep öyle çağırıyor acaba merak ettim.
30 eylüle randevum vardı o zamana kadar karar veririm insallah...video şeklinde veriyorlar resim vermiyorlar ne cd de ne basılmış şekilde telefonla çekimi ben akıl edemedim o zaman ama sorun edeceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?