- 15 Aralık 2009
- 198
- 141
- 103
Sen nerede yaptırdın cnm...Canım bana fotoğrafınızda verdi Dr videoda video idare eder bir sonraki kontrolümde daha güzel fotosunu verdi sahada belki bidakine verir
Gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım videoda Bebeğin hareketli hali değil altı tane resmi slayt yapmışlar ayrıyetten kalbi omuriliği beyni falan var verdikleri foto daha güzelSen nerede yaptırdın cnm...
Birde ben şuan hastane arayışındayım şuan Cnm. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu Yüzden doğumum zor olucak gaziosmanpaşa da doğum 3200 tabi benim fazla kalmam gerekirse fiyat artacak sanırım sen medipolde gidiyorsun sezeyanla ilgili fiyatları nedir biliyormusunSen nerede yaptırdın cnm...
teşekkür ederim aydınlattığın için ne biliyim burcu hanım hiç istemiyordu tahlil falan şaşırdım bende gerçi benimde işime geliyordu çalıştığım için :) arife günü gideceğim tekrar hem kan ve idrar sonucumu alırım hemde şeker testini yaptırırım hala kararsızım ya sen yaptırmışmıydınMerhabalar herkese...
Grisayfacim oncelikle bahtsizligin icin uzuldum. Bana hic denk gelmemisti.. Hazel hanim benide 3 haftada bir cagiriyor. İlk zamanlar 4 haftaydi. Zaman ilerledikce araliklar kisalacak. Ayrica ayda 1 de kan testletini istiyor. Tahmini 2 ayda 1de idrar istiyo. İdrar testi onemli cunku hamileyken tasadigin idrar yolu iltihabi bebis dogunca bebektede cikiyo. Benim hafif cikmisti hemen monurol verdi. İsyerinden sabah 1-2 saat izin alip sabah erkenden ver kanini. Hazel hanima gitmeye yakin yaptir tahlilini.
Bende kisaca detayli usg icin fikrimi sunayim. Biz yaptirdigimiz gun renkli foto bozuldu denmisti ama goruyorumki hala renkli foto verilmiyo anlamis degilim. Bizimde videomuz 1bucuk dk felandi. Vudeodan foto cektik. İlknur hanim iyiydi ama detayli usg konusunda baska yerde deneyimim olmadigi icinburasi bana iyi gelmisti. Baskalarinin deneyimlerini okuyunca cok da harika degilmis onu anladim. Ama bizim icin is isten gecti.
sezeryan 830 ama neden fazla kalman gereksinki sezeryandan sonramı fazla kalman gerekebilirBirde ben şuan hastane arayışındayım şuan Cnm. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu Yüzden doğumum zor olucak gaziosmanpaşa da doğum 3200 tabi benim fazla kalmam gerekirse fiyat artacak sanırım sen medipolde gidiyorsun sezeyanla ilgili fiyatları nedir biliyormusun
Canım on Yaşında kızım var ondan sonra üç tane düşük Yaptım genetik tanıya kadar her şey yapıldı sonuçlar temiz hamile kaldığım İlgün clexane iğne başladılar önlem için çok şükür şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor dokuzuncu haftanın üstüne çıkarmıyordum bu iğnede kan sulandırdığı için doğumda fazla kanamam olacakmış birde plesantam önde kızmadan öyleydi Dr düzelecek gibi değil dedi doğumuma hematologla birlikte girecek benim için 3200 bile çok yüksek birde artı yatma olabilir dedi onunda geceliği 600 medipolde çok iyiymiş fiyat birde Dr memnunumun ismi ne randevu tlf alıyorsunsezeryan 830 ama neden fazla kalman gereksinki sezeryandan sonramı fazla kalman gerekebilir
Fiyatları evet gerçekten uygun ama aklında olsun kuvez yok bu hastanede belki sıkıntı olabilir yinede doktorla gorusmende fayda var erken doğum olursa falan hastane kabul etmiyor iyice araştır derim Medipol mega fiyatlarını sor istersen orası kapsamlı bir hastane...Canım on Yaşında kızım var ondan sonra üç tane düşük Yaptım genetik tanıya kadar her şey yapıldı sonuçlar temiz hamile kaldığım İlgün clexane iğne başladılar önlem için çok şükür şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor dokuzuncu haftanın üstüne çıkarmıyordum bu iğnede kan sulandırdığı için doğumda fazla kanamam olacakmış birde plesantam önde kızmadan öyleydi Dr düzelecek gibi değil dedi doğumuma hematologla birlikte girecek benim için 3200 bile çok yüksek birde artı yatma olabilir dedi onunda geceliği 600 medipolde çok iyiymiş fiyat birde Dr memnunumun ismi ne randevu tlf alıyorsun
Senin durumun çok hassas gerçekten çok pahalı ama seni en başından beri o doktorun takip ediyorsa devam etmende yarar var yeni bir doktora başlamak demek herşeye en başından başlamak demek artı kuvez olmaması da senin için risk ama yinede aklın kalmasın randevu alıp git birgün seni anlıyorum fiyatlar gerçekten çok uçuk ben buraya sırf muayne ücretsiz diye gelmek istedim bu zamanda bebek sahibi olmak kolay değilCanım on Yaşında kızım var ondan sonra üç tane düşük Yaptım genetik tanıya kadar her şey yapıldı sonuçlar temiz hamile kaldığım İlgün clexane iğne başladılar önlem için çok şükür şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor dokuzuncu haftanın üstüne çıkarmıyordum bu iğnede kan sulandırdığı için doğumda fazla kanamam olacakmış birde plesantam önde kızmadan öyleydi Dr düzelecek gibi değil dedi doğumuma hematologla birlikte girecek benim için 3200 bile çok yüksek birde artı yatma olabilir dedi onunda geceliği 600 medipolde çok iyiymiş fiyat birde Dr memnunumun ismi ne randevu tlf alıyorsun
Evet canım muhtemelen aynı Dr devam edilcem z medipolde eczacım tavsiye etti kararsızlık yaşıyorum işteSenin durumun çok hassas gerçekten çok pahalı ama seni en başından beri o doktorun takip ediyorsa devam etmende yarar var yeni bir doktora başlamak demek herşeye en başından başlamak demek artı kuvez olmaması da senin için risk ama yinede aklın kalmasın randevu alıp git birgün seni anlıyorum fiyatlar gerçekten çok uçuk ben buraya sırf muayne ücretsiz diye gelmek istedim bu zamanda bebek sahibi olmak kolay değil
Canim yaptirdim seker yuklemesini. İlk basta isteniyodum ama hazel hanim ikna etti. İ ternettende arastirdim. Bitek itiraz eden canan karatay. Onun haricinde herkes yaptirmaktan yana. Yine sen bilirsin ama simdi icim rahat. Yalniz 2 saat ac kalacaksin hazir ol. Sabah erken git.teşekkür ederim aydınlattığın için ne biliyim burcu hanım hiç istemiyordu tahlil falan şaşırdım bende gerçi benimde işime geliyordu çalıştığım için :) arife günü gideceğim tekrar hem kan ve idrar sonucumu alırım hemde şeker testini yaptırırım hala kararsızım ya sen yaptırmışmıydın
canan karataya bende inanmıyorum zaten canım o birazcık tuhaf biri :) benimki sırf üşengeçlik başka birşey değil aslındaCanim yaptirdim seker yuklemesini. İlk basta isteniyodum ama hazel hanim ikna etti. İ ternettende arastirdim. Bitek itiraz eden canan karatay. Onun haricinde herkes yaptirmaktan yana. Yine sen bilirsin ama simdi icim rahat. Yalniz 2 saat ac kalacaksin hazir ol. Sabah erken git.
Güzel bir uygulama ohhhh afiyet olsun :)Kızlar bende geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini fakat kısımdaki gibi şekerli bişey içirmediler aç karnına kanımı aldılar hastanede kahvaltı tabağı verdiler içinde bol reçel bal çikolata olan onu yedim bir saat sonra tekrar kan aldılar değişik bir yöntemdi ama güzeldi
Bebegim artik benimle degil canm kurtaj oldummerhaba ne yaptın bir gelişme varmı?
çok üzüldüm geçmiş olsun ama kendini üzme eminim bebekte bir problem vardı içinin rahat etmesi açısından genetik testlerini yaptır derim ilk düşüklerde devlette yapmıyorlar ama özelde yapıyorlar tabi biraz tuzlu oluyor bu testler.Bebegim artik benimle degil canm kurtaj oldum
yanlış anlamazsan kilo durumun nasılGunaydin herkese mutlu bir hafta olsun
Bu arada 22.haftaya girdik ama bn hala bebegimi hissetmiyorum moralim bozuluyo :/
55 kiloyla hamile kaldim 58 kiloyum suandayanlış anlamazsan kilo durumun nasıl
zayıfsın kilolu hamilelerde hissetme geç oluyormuş ondan sordum herkesin bünyesi farklı yakında hissedersin merak etme :)55 kiloyla hamile kaldim 58 kiloyum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?