ESENLER MEDİPOL HASTANESi

günaydınnnn ve geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar...
M melankoliaLover bende geç hissettim bebeğimi.. yani bişeyler oluyodu arada ama ben bebek mi gaz mı yada başka bişey mi teşhis koyamıyordum. ama 21. hafta da doktoruma söyledim o hissettiklerin bebek dedi. ve gerçekten de oğlummuş.. gitgide daha netleşiyor.
grisayfa şeker sonucun tahlillerin nasıl çıktı
yazdıysan da gözümden kaçtı heralde göremedim.

arife günü kendimi çok yorgun hissettim gidemedim sonrada vazgeçtim yaptırmaktan zaten artık zamanıda geçti galiba hayırlısı olsun inşallah bir problem yoktur bu cumarteside bebek alışverişine çıkacağız ayın 10 unda gideceğim kan testlerimide yaptıramıcam galiba artık izne çıkınca hallederim diye düşünüyorum şurda zaten bir ay kaldı iznime sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

çok şükür bizde herşey yolunda. bende bu hafta itibariyle çamaşırlarını yıkama ütüleme işlerine başlayayım diyorum. bazılar daha erken diyolar ama çok çabuk yoruluyorum. oyüzden bitsin yavaş yavaş diyorum. bende ayın 10unda gideceğim doktora bi aksilik çıkmazsa. daha randevu almadım saatim belli değil. sen sabah saatlerini mi tercih ediyosun? belki denk geliriz

zaten cumartesi ikiye kadar var sanırım hazel hanım ben genelde 11 civarı alıyorum randevumu ne erken ne geç bende daha almadım bir hafta kala alırım diye düşünüyorum

zaten cumartesi ikiye kadar var sanırım hazel hanım ben genelde 11 civarı alıyorum randevumu ne erken ne geç bende daha almadım bir hafta kala alırım diye düşünüyorum
bakalım bende 1 hafta kala alıyorum randevumu. 12-13 civarı gideriz genelde. eşim uykusundan fazla fedakarlık edemiyo :) alışverişe havuzlu hana mı gideceksin

bakalım bende 1 hafta kala alıyorum randevumu. 12-13 civarı gideriz genelde. eşim uykusundan fazla fedakarlık edemiyo :) alışverişe havuzlu hana mı gideceksin
evet havuzlu hana gideceğiz kardeşlerimden bişeyler verende çok oldu sağolsunlar pusetiydi bebek arabasıydı beşiğiydi küvetiydi hepsi kardeşlerden geldi beşikte eşimin abisinden tabi kendi çocuklarının kullandıklarından ama olsun ben öyle şeyleri sorun etmem kalan alışverişide kayınvalidem yapacak sağolsun bize pek bişey kalmadı anlayacağın :)

en güzeli... bebeğin eşyası eskimez zaten... bende bazı şeyleri arkadaşlardan vs aldım.. hiç takmam öyle şeyleri. hadi hayırlısı... yine haberleşiriz canım se vgiler...

Selamlar herkese,
Hamileyken bakmistim en son buraya, bir de şimdi bence çok önemli olan bi konuyu yazmak istedim.

Hamileyken önce megada nagihan kayaya başlamıştım. Son aylara doğru yoğunluğundan dolayi esenlerde burcu hanıma devam ettim. Burcu Hanımdan da son derece memnundum.

37+6'da kasık ağrısı ve sonrasında istifra nedeniyle bi doktora gidelim dedik. Hafta sonu olduğu icin esenlerde sehruz hanim vardı sadece. Nst'ye bağladılar. Bebegimin kalp atışlarında düzensizlik vardı. Açlık nedeniyle olabilir bişiler ye tekrar bakalım dedi sehruz hanim. Tok karnına yapılan nst den sonra sehruz hanim acil sezeryan dedi. Kanamam da başlamıştı zaten o sırada.

Apartopar sezeryana aldılar beni. Tok olduğum için de spinal yaptılar.

Nihayetinde 20.54'te Bebeğim doğdu. Eşini parcalamisti. Ve durum çok riskliymis. 37+6'da dünyaya geldiği halde Ciğerleri gelişmedigi için solunum sıkıntımız oldu. Ben ameliyattan çıktım. Odada 3 saat Bebeğimi bekledim. En sonunda kuvezde getirdiler ve yoğun bakıma alınacak dediler. Esenlerde yogun bakim olmadigi icin baska hastaneye goturuyorlardi yavrumu.

Hastanede bisürü yakınım vardı.3 saat boyunca boş yenidogan yogun bakim servisi aramislar. Hastane yetkilileri de bi taraftan aramış ama yeterli değil tabi ki. O an yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Bilgi aktariminda sorun yaşanmış. Eşimin abisinin baskısı sonucu açıklama yapılmış falan.

Neyse çok uzattım. Aslında yazacak daha çok şey de var. Bebeğimi başka hastaneye yoğun bakıma aldılar, ben esenlerde kaldım. Ertesi gün daha dogru duzgun yuruyemiyorken arabaya binip Bebeğimi görmeye gittim.

Anlatmaya çalıştığım şu arkadaşlar. Esenler medipol evet temiz, doktorları, kadindogum hemsirelere hepsi çok ilgiliydi, iyiydi ama başımıza hersey gelebilir. O yüzden burada doğum yapacaksanız yenidogan yogun bakım olmadığını bi kez daha düşünün.

İnanın benjm hamileligim çok normaldi. Hicbirsorun yoktu ama işte her an hersey olabiliyor. Hastaneyle bu konuyu konuşmanız adına yazıyorum bunları ki talep olursa belki yoğun bakım ünitesi yapılır. Çok ama çok önemli bu konuymus çünkü bu. Şükürler olsun yavrum su anda bizimle. Ama bi haftalik yoğun bakım sürecimız oldu işte. Hersey duzeldiginde hem bebek doktorları hem de kadın doğum doktorları doğum surecimin ve sonrasının ne kadar riskli olduğunu ve zamanında müdahale edildiğini anlattılar. Onlar da dakikalarin önemli olduğunu söylediler. Sansliymisiz boş yenidogan yogun bakim servisi bulunmuş falan. O yüzden sizler de bu konuyu bir kez daha düşünün.

Çok dağınık oldu ama yavrum uyuyorken yazmaya çalıştım ancak bu kadar :) hepiniz yavrularinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

yaaa offff... bu konu çok düşündürüyo beni de... kötü düşünmek hiç istemiyorum ama çocuk konusu çok hassas... M mg-istanbul 30. haftamdayım henüz... sence hastane ve dolayısıyla doktor değiştirmek daha mı iyi ???? gerçi yeterince açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim kendi adıma...

Valla donduk dolastik yine geldik bu konuya bende cok endiseleniyorum bu konuda hastane yonetimine dilekce vs verilse olmaz mi boyle bi hastanede yogun bkm olmamasi cok sacma gercekten

ya bence de şikayet etmek lazım... koskoca hastanede nasıl olmaz yaaaa... ben bi daha muayeneye gittiğim zaman hastane yönetyicisiyle felan görüşme yapmayı planlıyorum. doktorumla konuştum ama onun elinden gelen bişey yok sonuçta...

aynen... hemde en son cümleleri çok güzel... en ideali yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastanede doğum yapılması diyo... valla mg-istanbulun yazdıklarından sonra iyice endişelndim. gittiğimde daha detaylı görüşeceğim... ve eğer içim rahatlamazsa hastane değiştirebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…