- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
Inşallah canim ay her goren soruyo aaaa hala hissetmedin mii ooo cook gec kalmis niye hissetmiosun acaba ?? Insan da uzuluyor tabizayıfsın kilolu hamilelerde hissetme geç oluyormuş ondan sordum herkesin bünyesi farklı yakında hissedersin merak etme :)
ultrasonda hareketlerini görüyorsan problem yok bırak ne derlerse desinler fazla takma milleti dediğim gibi her bünye farklıInşallah canim ay her goren soruyo aaaa hala hissetmedin mii ooo cook gec kalmis niye hissetmiosun acaba ?? Insan da uzuluyor tabi
Evet canim ultrasonda cok hareketli oyuzden icim rahat dua edin bna bnde hissedeyim minigimi :)ultrasonda hareketlerini görüyorsan problem yok bırak ne derlerse desinler fazla takma milleti dediğim gibi her bünye farklı
ben o haftalarda genelde akşam yatınca hissederdim oda sık olmazdı mesela bir gün hissederdim bir gün hissetmezdim şimdi evde işte yürürken heryerde hissediyorum merak etme yakında hissedersin sende :)Evet canim ultrasonda cok hareketli oyuzden icim rahat dua edin bna bnde hissedeyim minigimi :)
arife günü kendimi çok yorgun hissettim gidemedim sonrada vazgeçtim yaptırmaktan zaten artık zamanıda geçti galiba hayırlısı olsun inşallah bir problem yoktur bu cumarteside bebek alışverişine çıkacağız ayın 10 unda gideceğim kan testlerimide yaptıramıcam galiba artık izne çıkınca hallederim diye düşünüyorum şurda zaten bir ay kaldı iznime sen nasılsın herşey yolundadır inşallahgünaydınnnn ve geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar...
M melankoliaLover bende geç hissettim bebeğimi.. yani bişeyler oluyodu arada ama ben bebek mi gaz mı yada başka bişey mi teşhis koyamıyordum.ama 21. hafta da doktoruma söyledim o hissettiklerin bebek dedi. ve gerçekten de oğlummuş.. gitgide daha netleşiyor.
grisayfa şeker sonucun tahlillerin nasıl çıktı
yazdıysan da gözümden kaçtı heralde göremedim.
çok şükür bizde herşey yolunda. bende bu hafta itibariyle çamaşırlarını yıkama ütüleme işlerine başlayayım diyorum. bazılar daha erken diyolar ama çok çabuk yoruluyorum. oyüzden bitsin yavaş yavaş diyorum. bende ayın 10unda gideceğim doktora bi aksilik çıkmazsa. daha randevu almadım saatim belli değil. sen sabah saatlerini mi tercih ediyosun? belki denk gelirizarife günü kendimi çok yorgun hissettim gidemedim sonrada vazgeçtim yaptırmaktan zaten artık zamanıda geçti galiba hayırlısı olsun inşallah bir problem yoktur bu cumarteside bebek alışverişine çıkacağız ayın 10 unda gideceğim kan testlerimide yaptıramıcam galiba artık izne çıkınca hallederim diye düşünüyorum şurda zaten bir ay kaldı iznime sen nasılsın herşey yolundadır inşallah
zaten cumartesi ikiye kadar var sanırım hazel hanım ben genelde 11 civarı alıyorum randevumu ne erken ne geç bende daha almadım bir hafta kala alırım diye düşünüyorumçok şükür bizde herşey yolunda. bende bu hafta itibariyle çamaşırlarını yıkama ütüleme işlerine başlayayım diyorum. bazılar daha erken diyolar ama çok çabuk yoruluyorum. oyüzden bitsin yavaş yavaş diyorum. bende ayın 10unda gideceğim doktora bi aksilik çıkmazsa. daha randevu almadım saatim belli değil. sen sabah saatlerini mi tercih ediyosun? belki denk geliriz
bakalım bende 1 hafta kala alıyorum randevumu. 12-13 civarı gideriz genelde. eşim uykusundan fazla fedakarlık edemiyo :) alışverişe havuzlu hana mı gideceksinzaten cumartesi ikiye kadar var sanırım hazel hanım ben genelde 11 civarı alıyorum randevumu ne erken ne geç bende daha almadım bir hafta kala alırım diye düşünüyorum
evet havuzlu hana gideceğiz kardeşlerimden bişeyler verende çok oldu sağolsunlar pusetiydi bebek arabasıydı beşiğiydi küvetiydi hepsi kardeşlerden geldi beşikte eşimin abisinden tabi kendi çocuklarının kullandıklarından ama olsun ben öyle şeyleri sorun etmem kalan alışverişide kayınvalidem yapacak sağolsun bize pek bişey kalmadı anlayacağın :)bakalım bende 1 hafta kala alıyorum randevumu. 12-13 civarı gideriz genelde. eşim uykusundan fazla fedakarlık edemiyo :) alışverişe havuzlu hana mı gideceksin
en güzeli... bebeğin eşyası eskimez zaten... bende bazı şeyleri arkadaşlardan vs aldım.. hiç takmam öyle şeyleri. hadi hayırlısı... yine haberleşiriz canım se vgiler...evet havuzlu hana gideceğiz kardeşlerimden bişeyler verende çok oldu sağolsunlar pusetiydi bebek arabasıydı beşiğiydi küvetiydi hepsi kardeşlerden geldi beşikte eşimin abisinden tabi kendi çocuklarının kullandıklarından ama olsun ben öyle şeyleri sorun etmem kalan alışverişide kayınvalidem yapacak sağolsun bize pek bişey kalmadı anlayacağın :)
teşekkür ederim mutlu ve sağlıklı günler :)en güzeli... bebeğin eşyası eskimez zaten... bende bazı şeyleri arkadaşlardan vs aldım.. hiç takmam öyle şeyleri. hadi hayırlısı... yine haberleşiriz canım se vgiler...
Bebegim artik benimle degil canm kurtaj oldum
Bu kadar guzel yazmislar madem de niye yogun bakim unitesi yok demezler mi adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?