ESENLER MEDİPOL HASTANESi

kesinlikle bu konu benımde cok onem verdıgım bır konu cevremden de onemını sıkca duyuyorum .Çok güzel bir yazı paylasmıssınız teşekkür ederim fikirlerinize sonuna kadar katılıyorum.Rabbim bize de yavrularımızı sag saglım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Rica ederim. Ben aksilik yasadim diye herkes yasayacak degil ama hersey ihtimaller dahilinde. Ben de hemen o Haftalara yakın megadan esenlere geçmistim. Burcu Hanımdan da çok memnundum. Doğumu gerçekleştiren sehruz hanim da çok iyiydi. Ama işte doktorun iyi olması doğumda tek başına yeterli değilmiş.

Valla donduk dolastik yine geldik bu konuya bende cok endiseleniyorum bu konuda hastane yonetimine dilekce vs verilse olmaz mi boyle bi hastanede yogun bkm olmamasi cok sacma gercekten
Dilekçe verin. Toplu talep olursa belki dikkate alınma olasılığı artar.
Amin inşallah. Ben konunun önemini sonradan öğrendim ne yazık ki. O yüzden bir kez daha düşünmeniz ve talep etmeniz adına yazmak istedim.

evet canım girebiliyor
Cok sagol cnm . Dun girdim bayan olan doktor gtmis bilginiz olsun erkek bir doktor ilgileniyor. Ama maalesef memnun kalmadım. Video yu cd ye atmislar eve gelince hayal kirikligi yasadim yarisi calismiyor oglusumun yuzunu goremedik elleryle yuzunu kapatmisti acar gibi yapti ama yinede goremedik . Sansina küs dedi doktor ( cd nin icinde hic fotograf yok zaten. Saglikliymis cok sukur ama insan yinede merak ediyor .15 dakika surdu surmedi toplam . Net bir fotofraf ciktisi da verilmedi . Güngören hastanesinde yaptirmisti bir arkadaşım herseyi okadar netti ki cok heveslenmistim . Ama maalesef tavsiye etmiyorum medipolü bu konuda tecrube etmis oldum .napalim sağlığımız yerinde olsun

selam canım,
bende güngören hastanesinde yaptırdım. 150 tl vermiştim ama baya memnun kaldım. .benimde 25 - 30 dakkikalık bir inceleme oldu saolsun doktor baya detaylı bilgi vermişti. bebegin yüzünün görüntüsünü net alamadığı için gidip tatlı birşeyler yememi ve yarım saat sonra tekrar gelmemi söyledi. 2. kez gittiğimizde oğlum hareketli olduğu için yüzünü net görebildik. doktor 3 resim çekip cd ye attı. renki yazıcısı o gün arızalıdı o yüzden siyah beyaz resminin dökümünü verdi sadece. ama video görüntüleri yok benimde maalesef. resimleri telefonuma attım ara ara bakıyorum. oğlum aynı babası, birazda koca burunlu

bende burda bi sayfada okumuştum. megada ücretler çok pahalı olduğu için bazı doktorlar güney hastasinde doktor hakkı beye ( yanlış hatırlamıyorsam eğer ) gitmelerini söylemişler. o şekilde gitmiştim bende.

ah canım benim ben burada o kadar yazdım yasadıklarımı tamamen aynı şeyleri yaşamışız keşke başka biryerde yaptırsaydın üzüldüm bende çok heveslenmiştim bebeğimin sadece sırtını görebildim

Bende cok pisman oldum ama yapacak birsey yok bi daha okdr para verip de yaptiramam zaten sansima kus

Bende cok pisman oldum ama yapacak birsey yok bi daha okdr para verip de yaptiramam zaten sansima kus

Ben medipolde yaptırmamıstım ama benzer bir durumla karşılasmıstım hatta baya moralım bozuldu diye eşim hastaneyi aramıstı dogru duzgun neden fotografını vemiyorsunuz neden kısa sürdü filan diye hatta dedik ya bu kadarını devlette bakıo biz o kadar para boşa mı verdik filan biz şikayet edince geri çağırmışlardı tekrar bakmışlardı fotograf verdiler cd filan verdiler hatta.Acaba sizde böyle bir talepte bulunsanız belki ilgilenirler çünkü insanın gercekten moralı cok bozuluyor.Bn diyorum iyi ki şikayet etmişiz

merhaba
grisayfa ben cumartesi 14e aldım randevu sen aldınmı
ben geçen hafta gittim canım şirket cumartesi tatil yaptı bende fırsat bu fırsat gittim ordanda alışverişe gittim herşeyimizi aldık havuzlu han dan :) ama canım çıktı birdahaki randevum da 26 sında olacak o gün raporumu da alacağım ve artık izne ayrılacağım

şeker testi içinde ısrar etmedi neyseki :) şu an kendisinden çok memnunum gayet iyi bir doktor ama kimseye tavsiye etmem böyle iyi :)

Evet evet methetmek yok... Gordunuz burcu hanimda neler oldu
İyi yapmissin... Ben de camasirlari yikadim bitti.. Sira utuye geldi.. Bu hafta bitiririm herseyi insallah.. Darisi basina.. Gorusuruz.. Sevgiler..

Merhabalar formu yaklasık bır aydır takıp edıyorum.Benımde 32 haftalık gebelıgım var.Daha once Medıpol Megada takıplıydım.Esenler medıpolde Burcu Aydın Boyamayı cok tavsıye edıyolardı.Kendısıne randevu alamayınca Sehruz Soysal hanıma bır defa gıttım ama cok memnun kalmadım.Belkıde elektrık alamadım.3 hafta once Burcu hanıma randevu aldım .Yarın muayene olucam .Umarım cok beklemem ve memnun kalırım.Kızlar umarım dogru bır karar verebılırım dr konusunda.Buradan da Burcu hanımın methini cok duydum.Arkadaslarım da memnun kalmıs.Yarın gorusme sonrası sızede ızlenımlerımı anlatırım.

Canim havuxluhan izlenimlerini merakla bekliyorum :))) bizde haftaya gidicez

Evet evet methetmek yok... Gordunuz burcu hanimda neler oldu
İyi yapmissin... Ben de camasirlari yikadim bitti.. Sira utuye geldi.. Bu hafta bitiririm herseyi insallah.. Darisi basina.. Gorusuruz.. Sevgiler..
Bende izne çıkınca yıkama ve ütü işini halledecegim inşallah geriye beklemek kalacak kendine dikkat et sevgiler :)

Canim havuxluhan izlenimlerini merakla bekliyorum :))) bizde haftaya gidicez

Biz cumartesi sabah 10 gibi oradaydik işimiz 13 gibi bitti ancak biz bir dükkâna girdik herseyimizi oradan aldik dükkân dükkân dolaşıp ne kafamizi karistirdik nede zamanınızı harcadik toplam da lohusa kiyafetim falan derken 510 lira para harcadik sana tavsiyem hafta içi sabah saatlerinde git çünkü biz kalabalığa maruz kaldık havuzlu han dar koridorları olan bir yer kapı onu ürünlerine bakmak bir saatten sonra imkansizlasiyor hareket edicek yer kalmıyor zira dükkânlarda oyle oluyor ama genel anlamda memnun kaldım sana zaten ihtiyaç listesi veriliyor oradan bakiyorsun neye ihtiyacın varsa aliyorsun herşeyin farklı ve ucuz seçeneği var şimdiden keyifli alışverişler :)

Cok sagol cnm aldiklarini gule gule kullansin bebisin. Benim de esim alışveriş kalabaligini hic sevmez hamile olmasam asla adim atmaz yani oraya benimle. Oyuzden hemen bi yerden alip cikmak durumundayiz bizde bu cok iyi olmuş liste vermeleri de ne guzel ben de cikti fln alacaktim kafam karsmasin diye.Tekrar Teşekkürler

Birde dukkanin adi bebe ceyiz sarayi miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…