Selamlar herkese,
Hamileyken bakmistim en son buraya, bir de şimdi bence çok önemli olan bi konuyu yazmak istedim.
Hamileyken önce megada nagihan kayaya başlamıştım. Son aylara doğru yoğunluğundan dolayi esenlerde burcu hanıma devam ettim. Burcu Hanımdan da son derece memnundum.
37+6'da kasık ağrısı ve sonrasında istifra nedeniyle bi doktora gidelim dedik. Hafta sonu olduğu icin esenlerde sehruz hanim vardı sadece. Nst'ye bağladılar. Bebegimin kalp atışlarında düzensizlik vardı. Açlık nedeniyle olabilir bişiler ye tekrar bakalım dedi sehruz hanim. Tok karnına yapılan nst den sonra sehruz hanim acil sezeryan dedi. Kanamam da başlamıştı zaten o sırada.
Apartopar sezeryana aldılar beni. Tok olduğum için de spinal yaptılar.
Nihayetinde 20.54'te Bebeğim doğdu. Eşini parcalamisti. Ve durum çok riskliymis. 37+6'da dünyaya geldiği halde Ciğerleri gelişmedigi için solunum sıkıntımız oldu. Ben ameliyattan çıktım. Odada 3 saat Bebeğimi bekledim. En sonunda kuvezde getirdiler ve yoğun bakıma alınacak dediler. Esenlerde yogun bakim olmadigi icin baska hastaneye goturuyorlardi yavrumu.
Hastanede bisürü yakınım vardı.3 saat boyunca boş yenidogan yogun bakim servisi aramislar. Hastane yetkilileri de bi taraftan aramış ama yeterli değil tabi ki. O an yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Bilgi aktariminda sorun yaşanmış. Eşimin abisinin baskısı sonucu açıklama yapılmış falan.
Neyse çok uzattım. Aslında yazacak daha çok şey de var. Bebeğimi başka hastaneye yoğun bakıma aldılar, ben esenlerde kaldım. Ertesi gün daha dogru duzgun yuruyemiyorken arabaya binip Bebeğimi görmeye gittim.
Anlatmaya çalıştığım şu arkadaşlar. Esenler medipol evet temiz, doktorları, kadindogum hemsirelere hepsi çok ilgiliydi, iyiydi ama başımıza hersey gelebilir. O yüzden burada doğum yapacaksanız yenidogan yogun bakım olmadığını bi kez daha düşünün.
İnanın benjm hamileligim çok normaldi. Hicbirsorun yoktu ama işte her an hersey olabiliyor. Hastaneyle bu konuyu konuşmanız adına yazıyorum bunları ki talep olursa belki yoğun bakım ünitesi yapılır. Çok ama çok önemli bu konuymus çünkü bu. Şükürler olsun yavrum su anda bizimle. Ama bi haftalik yoğun bakım sürecimız oldu işte. Hersey duzeldiginde hem bebek doktorları hem de kadın doğum doktorları doğum surecimin ve sonrasının ne kadar riskli olduğunu ve zamanında müdahale edildiğini anlattılar. Onlar da dakikalarin önemli olduğunu söylediler. Sansliymisiz boş yenidogan yogun bakim servisi bulunmuş falan. O yüzden sizler de bu konuyu bir kez daha düşünün.
Çok dağınık oldu ama yavrum uyuyorken yazmaya çalıştım ancak bu kadar :) hepiniz yavrularinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Rica ederim. Ben aksilik yasadim diye herkes yasayacak degil ama hersey ihtimaller dahilinde. Ben de hemen o Haftalara yakın megadan esenlere geçmistim. Burcu Hanımdan da çok memnundum. Doğumu gerçekleştiren sehruz hanim da çok iyiydi. Ama işte doktorun iyi olması doğumda tek başına yeterli değilmiş.yaaa offff... bu konu çok düşündürüyo beni de... kötü düşünmek hiç istemiyorum ama çocuk konusu çok hassas... M mg-istanbul 30. haftamdayım henüz... sence hastane ve dolayısıyla doktor değiştirmek daha mı iyi ???? gerçi yeterince açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim kendi adıma...
Dilekçe verin. Toplu talep olursa belki dikkate alınma olasılığı artar.Valla donduk dolastik yine geldik bu konuya bende cok endiseleniyorum bu konuda hastane yonetimine dilekce vs verilse olmaz mi boyle bi hastanede yogun bkm olmamasi cok sacma gercekten
Amin inşallah. Ben konunun önemini sonradan öğrendim ne yazık ki. O yüzden bir kez daha düşünmeniz ve talep etmeniz adına yazmak istedim.kesinlikle bu konu benımde cok onem verdıgım bır konu cevremden de onemını sıkca duyuyorum .Çok güzel bir yazı paylasmıssınız teşekkür ederim fikirlerinize sonuna kadar katılıyorum.Rabbim bize de yavrularımızı sag saglım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
evet canım girebiliyorArkadaslar ayrintili ultrasona esimiz girebiliyor mu ona gore esim de gelecek
Cok sagol cnm . Dun girdim bayan olan doktor gtmis bilginiz olsun erkek bir doktor ilgileniyor. Ama maalesef memnun kalmadım. Video yu cd ye atmislar eve gelince hayal kirikligi yasadim yarisi calismiyorevet canım girebiliyor
Cok sagol cnm . Dun girdim bayan olan doktor gtmis bilginiz olsun erkek bir doktor ilgileniyor. Ama maalesef memnun kalmadım. Video yu cd ye atmislar eve gelince hayal kirikligi yasadim yarisi calismiyoroglusumun yuzunu goremedik elleryle yuzunu kapatmisti acar gibi yapti ama yinede goremedik . Sansina küs dedi doktor ( cd nin icinde hic fotograf yok zaten. Saglikliymis cok sukur ama insan yinede merak ediyor .15 dakika surdu surmedi toplam . Net bir fotofraf ciktisi da verilmedi . Güngören hastanesinde yaptirmisti bir arkadaşım herseyi okadar netti ki cok heveslenmistim . Ama maalesef tavsiye etmiyorum medipolü bu konuda tecrube etmis oldum .napalim sağlığımız yerinde olsun
ah canım benim ben burada o kadar yazdım yasadıklarımı tamamen aynı şeyleri yaşamışız keşke başka biryerde yaptırsaydın üzüldümCok sagol cnm . Dun girdim bayan olan doktor gtmis bilginiz olsun erkek bir doktor ilgileniyor. Ama maalesef memnun kalmadım. Video yu cd ye atmislar eve gelince hayal kirikligi yasadim yarisi calismiyoroglusumun yuzunu goremedik elleryle yuzunu kapatmisti acar gibi yapti ama yinede goremedik . Sansina küs dedi doktor ( cd nin icinde hic fotograf yok zaten. Saglikliymis cok sukur ama insan yinede merak ediyor .15 dakika surdu surmedi toplam . Net bir fotofraf ciktisi da verilmedi . Güngören hastanesinde yaptirmisti bir arkadaşım herseyi okadar netti ki cok heveslenmistim . Ama maalesef tavsiye etmiyorum medipolü bu konuda tecrube etmis oldum .napalim sağlığımız yerinde olsun
Bende cok pisman oldumah canım benim ben burada o kadar yazdım yasadıklarımı tamamen aynı şeyleri yaşamışız keşke başka biryerde yaptırsaydın üzüldümbende çok heveslenmiştim bebeğimin sadece sırtını görebildim
Bende cok pisman oldumama yapacak birsey yok bi daha okdr para verip de yaptiramam zaten sansima kus
ben geçen hafta gittim canım şirket cumartesi tatil yaptı bende fırsat bu fırsat gittim ordanda alışverişe gittim herşeyimizi aldık havuzlu han dan :) ama canım çıktı birdahaki randevum da 26 sında olacak o gün raporumu da alacağım ve artık izne ayrılacağım
Canim havuxluhan izlenimlerini merakla bekliyorum :))) bizde haftaya gidicezben geçen hafta gittim canım şirket cumartesi tatil yaptı bende fırsat bu fırsat gittim ordanda alışverişe gittim herşeyimizi aldık havuzlu han dan :) ama canım çıktı birdahaki randevum da 26 sında olacak o gün raporumu da alacağım ve artık izne ayrılacağım
Bende izne çıkınca yıkama ve ütü işini halledecegim inşallah geriye beklemek kalacak kendine dikkat et sevgiler :)Evet evet methetmek yok... Gordunuz burcu hanimda neler oldu
İyi yapmissin... Ben de camasirlari yikadim bitti.. Sira utuye geldi.. Bu hafta bitiririm herseyi insallah.. Darisi basina.. Gorusuruz.. Sevgiler..
Canim havuxluhan izlenimlerini merakla bekliyorum :))) bizde haftaya gidicez
Cok sagol cnm aldiklarini gule gule kullansin bebisin. Benim de esim alışveriş kalabaligini hic sevmez hamile olmasam asla adim atmaz yani oraya benimle. Oyuzden hemen bi yerden alip cikmak durumundayiz bizde bu cok iyi olmuş liste vermeleri de ne guzel ben de cikti fln alacaktim kafam karsmasin diye.Tekrar TeşekkürlerBiz cumartesi sabah 10 gibi oradaydik işimiz 13 gibi bitti ancak biz bir dükkâna girdik herseyimizi oradan aldik dükkân dükkân dolaşıp ne kafamizi karistirdik nede zamanınızı harcadik toplam da lohusa kiyafetim falan derken 510 lira para harcadik sana tavsiyem hafta içi sabah saatlerinde git çünkü biz kalabalığa maruz kaldık havuzlu han dar koridorları olan bir yer kapı onu ürünlerine bakmak bir saatten sonra imkansizlasiyor hareket edicek yer kalmıyor zira dükkânlarda oyle oluyor ama genel anlamda memnun kaldım sana zaten ihtiyaç listesi veriliyor oradan bakiyorsun neye ihtiyacın varsa aliyorsun herşeyin farklı ve ucuz seçeneği var şimdiden keyifli alışverişler :)
Birde dukkanin adi bebe ceyiz sarayi miydi acabaBiz cumartesi sabah 10 gibi oradaydik işimiz 13 gibi bitti ancak biz bir dükkâna girdik herseyimizi oradan aldik dükkân dükkân dolaşıp ne kafamizi karistirdik nede zamanınızı harcadik toplam da lohusa kiyafetim falan derken 510 lira para harcadik sana tavsiyem hafta içi sabah saatlerinde git çünkü biz kalabalığa maruz kaldık havuzlu han dar koridorları olan bir yer kapı onu ürünlerine bakmak bir saatten sonra imkansizlasiyor hareket edicek yer kalmıyor zira dükkânlarda oyle oluyor ama genel anlamda memnun kaldım sana zaten ihtiyaç listesi veriliyor oradan bakiyorsun neye ihtiyacın varsa aliyorsun herşeyin farklı ve ucuz seçeneği var şimdiden keyifli alışverişler :)
yok canım elif bebe benim gittiğim yerBirde dukkanin adi bebe ceyiz sarayi miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?