ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Merhabalar büyük ihtimal burcu hanımdan memnun kalmışsınızdır ama hastane değiştiriyorsanız yeni doğan bakım ünitesi yok hastanede bilginiz olsun erken doğum veya bebekte bir problem olursa başka hastaneye sevk ediyorlar biz bir kere başladık siz iyi düşünün derim

Evettt sonunda üyeliğim aktif hale gelebildi ve bende sonunda buraya yazabiliyorum geç oldu biraz. Ben yakın zamanda mayısın son haftası ilk çocuğumu medipol esenler hastanesinde doğurdum. Şimdi bazı arkadaşların yazılarını okudumda bende sizin gibi doktor konusunda çok pimpirikliydim ilk defa anne olucaktım sonuçta ama size tavsiyem yok güleryüz isterim yok yağlı ballı konuşsun yok asık suratlı olmasın bu kadar takılmazdım tamam insan karşısında somurtkan insan istemez ama ilk olarak işini iyi bilen soğukkanlı ve tecrübeli bir doktorla bu yola çıkın nacizane sizlere tavsiyem bu ama herkesin görüşü farklı olabilir ona saygı duyarım. Neyse gelelim doğum serüvenime ilk olarak bezmialem devlete gittim ordaki doktor memnuniyetsizliğinden sonra kız taşındaki özel fatih hastesinde yasemin hanıma gittim yasemin hanımdan çok memnundum fakat hastane şartları biraz canımı sıkıyordu ne yalan söliim orda doğurmak içimden gelmiyordu sonra bi arkadaşım medipolu söyledi ücretsiz muayene ve 450₺ doğum ücretini duyunca çok cazip geldi ama o zaman arkadaşıma bu sefer geçti artık ikinci çocuğa oraya giderim demiştim ama öyle olmadı :) 37+1 haftalıkken doktor Hazel hanıma muayeneye gittim aylık kontrole nstye girdim bebeğimin kalp atışları onu tatmin etmemişti acilden serum tak bide öle gel dinleyelim atışları zayıf dediğinde canım çok sıkılmıştı ağlamaklı çıkmıştım odadan . Odadan çıkar çıkmaz eşime hadi çabuk gidelim eve bi daha gelmem anca moral bozsunlar serumdan para kazancaklar ticarethane deil mi sonuçta demiştim :)) özellere karşı böyle bi algımız var :) kaçar gibi eve dönmüştüm bu arada 38+1de muayene olmuştum yukarda düzeltemedim :) 1 hafta sonrası 39+1 iken gece 12 gibi adet ağrısı gibi bi ağrı hissettim uyudum gece aralıklarla eşimi dürtüp karnım ağrıyor ya nerden çıktı bu adet ağrısı deyip geri uyuyordum meğersem oğlum geliyormuş :) sabah 7 oldu ağrım var eşim fatihe gidelim yasemin hanım bi baksın bebeğe bişey mi oldu yoksa die korktu bende ne olcak ya şimdi oraya kadar gitmeye gerek yok aklın kalmasın madem hemen yakındaki medipole bi gözüküp gelelim dedim ama meğersem benim doğumum başlamış :) hastaneye vardık hazel hanım baktı çatala yatar yatmaz senin doğumun başlamış suyun sızıyor 4 cmde açıklığın var hemen yatışını yapıyorum diyince ben şok :) yüzümde şapşal bir ifadeyle yanımda kibar çok tatlı bi kızla doğumhane katına çıktım bana eşlik etti. Beni sancı odasına aldılar ve zeynep ebeyle tanıştım Allah ondan bin kere razı olsun o ve diğer hemşire personllerden doğumhane katı bi harika. Sancı odasındayken serumumu taktı be nsty bağladı ve alttan muayene etti alttan muayene insanı çok geren bi olay hiç hoş değil. Saat 10 buçukta serumla sunni sancı verildi dakikalar geçtikçe hem nstden bebeğimin kalp atışlarını kontrol edioyorum hemde kendi sancı seviyemi 70lere dayandımı rakam çarşafları çekiştiriyordum sonraki dakikalarda yatakta duramaz hale geldim ve ayakta çekmeye başladım ebe ve hemşirede sık sık bana bakmaya geliyorlar destek olup cesaret veriyorlardı plates topu getirmişti ebe rahatliim die ama sonrasında gözüm görmedi topu sancıdan :) sancılarım sıklaşıp arttıkça sesimde yükselmeye başlamıştı artık eşime dayanıyordum ona sarılıp çekiştiriyordum artık dayanılmaz hale gelmişti makatıma doğru bir baskı vardı ve ağırlaşıyordu artık ebeye yalvarmaya başladım acımı dindir epidural istiyorum dayanamicam die oda tatlı diliyle beni normal doğuma teşvik ediyordu sürekli bana adımla hitap edip sanki senelerdir arkadaşıymışım gibi davranması çok hoşuma gitti o an. Ben epidural istiyorummm doktorumu çağırın gelsiin die bağırırken öğle arasında gelicek birazdan gel doğumhaneye girelim yürü biraz hem yine alttan bi bakiim dedi girdim doğumhaneye suyumu patlattı tamamen kesem boşaldı 10 dk sonrada dayanılmaz bir sancı iki büklüm oldum artık canım ebem geldi kolumdan tuttu ben ona yalvarıyorum nolur sezaryen yapın alın bunu içimdennnn diye bağırıyordum sonra bana açıklığın var ne güzen ne sezaryeni aaa bak kızıcam ama şimdi bak ne güzel doğurucan dayan sabret gel bi daha bakiim söz acıtmam demişti :) sonra çatala yattım bakar bakmaz telefona sarıldı doktor hanım doğum başladı hemen gelin dedi ben o an çok heyecanlandım beklemiodum çünkü sonunda diodum sonunda o anı yaşıyorum kendi kendime ıkınmalar gelmeye başladı istemsi bi şekilde makatıma doğru bi baskı hissediyordum sürekli ve peşnde ıkınma ihtiyacı. Doktor hazel hanım geldi gayet soğukkanlı ve işini bilen bir şekilde yanaştı soğuk mizaçlı biriydi odasında ama doğum esnasında tatlı dilliydi baya ve sakin o hali size bir güven ve rahatlık veriyor emin olun size kendinizi kıymetli hissettiriyor. Beni doğum esnasında çok yönlendirdi sağolsun neyi nasıl yapmam gerektiğini sakin bi şekilde tarif etti, sonra son üç ıkınmamı derin nefes alarak nefesimin hepsini ıkınmama vererek yaptım kıpkırmızı olmuşumdur nefesin kesilecekti artık son ıkınmamda ya Allah bismillah dedim son ıkınmada zeynep ebe geldi nazik bir şekilde karnımdan çocuğumu aşağı doğru iteledi ve yağ gibi aktı geldi oğlum müthişşş bişeydi tam tepemde de saat vardı tam öğlen 2 de dünyaya geldi nurtanem. Şükürler olsuun die ağlarken bebeğimin ilk çıkarıp havluya koyma anına şahit oldum hala gitmez gözümün önünden o anı yaşamak için inanın 10 tane daha doğururm orda temizlikçisime kadar bulunan herkesten Allah razı olsun çooook güzel bir doğum yaşattılar bana hepsi çok sabırlı canayakın ve işbilendi. Hastane çok temiz tertipli modern ve uygun daha ne isterimki. Hastanede oda kapısnı süslediler lohusa şerbetimi getirdiler kontrolümü eksk etmediler sağolsunlar. Minik prensimi kucağıma almamda çok emekleri geçti ve şimdi o hastaneyi her görüşümde yüzümde bir tebessüm oluşuyor doğum anım aklıma gelip mutlu oluyorum. Doğumdan sonra dikiş kısmı çok gerici çok stresli en nefret ettiğim kısım o uyuşturulsada yinede ipliğin etnizden geçişini fark ediyorsunuz o bile yeter

SöZüm o ki 38 hafta boyunca fatih hastanesine gittim ama doğurmak nerde nasip oldu fazla takılmayın derim bebeğiniz ve sizin sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun gerisi geliyor zaten. Medipolde doğurcağım aklıma gelmezsi ama iyikide oldu çok memnun kaldım. 440₺ ödeyip taburcu olduk. Bu arada benim bebeğim mememi kavrayamadı ememedi ilk başta kan şekeri düşmesin diede mama verdiler ama hastanede pompa olduğunu bilseydim sağardım kendimi o konuda benden sorumlu olan hemşire kız beni bilgilendirmedi boşuna mama yedi evladım o konuda sizler dikkatli olun pompa sorun isteyin eğer başınıza böle bişey gelirse. Sonrasında çocuk doktoru olarak fatih bey ve deniz beyi tavsiye ederim. Bu yolda hepiniz sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inş . Hamileliği özledim şimdiden valla yine olsa yine doğururum bakabileceğimi bilesem 10 tane doğururum valla

DOĞUM ÖNCESİ HASTANEDE YAŞADIKLARIM;
Merhabalar sevgili anne adayları,
Sizlere sancılarım başladığında Esenler Medipolde iyisi kötüsüyle yaşadıklarımı anlatayım.
Burcu Hanım, benim doktorumdu. Bende sizler gibi kendisinden çok memnunum. Muhteşem bir insan ve harika bir doktor. Gerek bilgisi ve donanımımı ile, gerek pozitif yaklaşımı ile İstanbul da tanıma fırsatı bulduğum sayılı doktorlardan biri. Hamileliğimin son haftalarında tanıştık. Normal doğum isteğimi hep destekledi. 41. hafta olmasına rağmen kan değerlerime ve bebeğin durumuna bakarak tmm bekleyebiliriz dedi. Ki daha önce gittiğim tüm doktorlar 40 haftadan sonra bekleyemem Sezeryan yaparım demişlerdi. Kendisi Beni hep destekledi. Sancılarım başladığında mağlesef kendisi izinde olduğu için hastanede değildi. Bayramın ilk gecesi sancılar başlayınca hastaneye geldik. nöbetçi doktor Selma Ömür çok anlayışlı ve bilgiliydi. Nöbeti dolmadan önce odama gelerek nasıl olduğumu sordu ve güzel bir doğum yapmamı diledi. Sabah nöbetine gelen doktor ise ŞEHRUZ hanım ise odama geldiğinde aşırı derecede sinirli, ve kabaydı. Hemen rahman yapılmasını, suni sancı verilmesini söyledi. Ben beklemek istediğimi normal sancılarımla normal doğum yapmak istediğimi söylediğimde sinirlenerek, 30 yaşından sonra normal doğum riskli, direk sezeryan gibi cümleler kurmaya başladı. Suyumun henüz patlamadığını, Burcu Hanımın, bekleyebiliriz bebeğin suyu ve durumumuzun iyi dediğini ve Selma Hanımın sancılar sıklaşana kadar evde de bekleyebilirsin dediğini söylediğimde Şehruz Hanım ''Allah Belasını Versin o Hocanın'' deyip hakaret ederek odadan çıktı. Eşim olanlardan sonra hemen hastaneden çıkış işlemlerini yaparak asla böyle bir doktor ile çocuğumuzu doğurmayacağımı söyledi. Ben stresten ağlamaya başladım. Düzenli gelen sancılarım da düzensiz gelmeye başladı, açılmam durdu. Eşim o telaşla başka doktor ve hastane arıyordu. Allah kimseye bizim o an yaşadığımız stresi yaşatmasın.
Doğuma çok yaklaşmış hamile bir insanın inanın tek ihtiyacı, Sevgi, Anlayış, Güler Yüz ve Destek...

DOĞUM ÖNCESİ HASTANEDE YAŞADIKLARIM;
Merhabalar sevgili anne adayları,
Sizlere sancılarım başladığında Esenler Medipolde iyisi kötüsüyle yaşadıklarımı anlatayım.
Burcu Hanım, benim doktorumdu. Bende sizler gibi kendisinden çok memnunum. Muhteşem bir insan ve harika bir doktor. Gerek bilgisi ve donanımımı ile, gerek pozitif yaklaşımı ile İstanbul da tanıma fırsatı bulduğum sayılı doktorlardan biri. Hamileliğimin son haftalarında tanıştık. Normal doğum isteğimi hep destekledi. 41. hafta olmasına rağmen kan değerlerime ve bebeğin durumuna bakarak tmm bekleyebiliriz dedi. Ki daha önce gittiğim tüm doktorlar 40 haftadan sonra bekleyemem Sezeryan yaparım demişlerdi. Kendisi Beni hep destekledi. Sancılarım başladığında mağlesef kendisi izinde olduğu için hastanede değildi. Bayramın ilk gecesi sancılar başlayınca hastaneye geldik. nöbetçi doktor Selma Ömür çok anlayışlı ve bilgiliydi. Nöbeti dolmadan önce odama gelerek nasıl olduğumu sordu ve güzel bir doğum yapmamı diledi. Sabah nöbetine gelen doktor ise ŞEHRUZ hanım ise odama geldiğinde aşırı derecede sinirli, ve kabaydı. Hemen rahman yapılmasını, suni sancı verilmesini söyledi. Ben beklemek istediğimi normal sancılarımla normal doğum yapmak istediğimi söylediğimde sinirlenerek, 30 yaşından sonra normal doğum riskli, direk sezeryan gibi cümleler kurmaya başladı. Suyumun henüz patlamadığını, Burcu Hanımın, bekleyebiliriz bebeğin suyu ve durumumuzun iyi dediğini ve Selma Hanımın sancılar sıklaşana kadar evde de bekleyebilirsin dediğini söylediğimde Şehruz Hanım ''Allah Belasını Versin o Hocanın'' deyip hakaret ederek odadan çıktı. Eşim olanlardan sonra hemen hastaneden çıkış işlemlerini yaparak asla böyle bir doktor ile çocuğumuzu doğurmayacağımı söyledi. Ben stresten ağlamaya başladım. Düzenli gelen sancılarım da düzensiz gelmeye başladı, açılmam durdu. Eşim o telaşla başka doktor ve hastane arıyordu. Allah kimseye bizim o an yaşadığımız stresi yaşatmasın.
Doğuma çok yaklaşmış hamile bir insanın inanın tek ihtiyacı, Sevgi, Anlayış, Güler Yüz ve Destek...

Bn de bir kere mecbur kalip sehruz hanima muayene olmak durumunda kalmistim tecrubrli bir doktor olabilir ama maalesef cok tedirginlik veriyor insana insan kendini yakin hissetmiyor kendisine muayene oldugumda cok acil ikili test ypmami soyledi oyle bir soyledi ki sanki bebegimde bir problem varmis gibi hissettim aglmaya basladim ertesi gun burcu hnmdan tekrar randevu aldim beni okdr rahatlattiki teste falan gerek yok niye boyle bise istemis bilmiyorum dedi. ayrica gozlemledigim kadariyla hic guleryuzlu gormedim kendisini.e bu dogal olarak hamile bireyleri de etkiliyor sahsen tek korkum gece dogum yaparim da burcu hnm olmaz korkusu yani . Allah im hepimize hayirli dogum nasip etsin ne diyeyim ama meslegini gercekten seven insanlari bulmak cok zormus bunu anladim

Hanimlar merhaba
Yaklasik 1 aydir bende ayten hanima gidiyorum su an 9. Haftadayim. Ama aklima takildi. kilo takibi yapmiyor. Bebeğin kac gram olduğunu söylemiyor. Evet çok tatli bir doktor ama sanki bir seyler eksik. Tahmini dogum tarihimi bile söylemedi. Özel gungorene geçiş yapmayi düşünüyorum. Şu yoğun bakim yüzünden. Ama cok kararsiz kaldim

Merhabalar Burcu hanimla tanisma firsatim oldu nihayet.Ben o gunden beri saskinlik icerisindeyim.Gerek bilgisi gerek cana yakinligi sasirtacak kadar iyi.Ilk defa boyle bir doktorla karsilasiyorum.Direk aileden biri gibi karsiliyo.Anlatimlari uzun uzun konusmasi kafamda soru isareti birakmadan kendi bn sormadan aklimdaki sorulari cevaplamasi olaganustu.Cok dinamik.Hayat dolu.Isine asik biri.Dedikleri kadar varmis.Insallah dogum anilarimida boyle guzel anlatirim.Doktor burcu hanimla yola devamm

Diger doktorlara gidenler bir yorum yapabilir mi sizinde böyle mi doktorlariniz yada normal mi bu durum

günaydın hanımlar...
grisayfa hazel hanımda yavaş yavaş yoğunlaşmaya başlamış :)
haftasonu 1 saatten fazla bekledik. gerçi acil geldim diyip aradan girenler oldu ama hepsi hazel hanımın hastasıydı.
ama galiba hastaneyi duyanlar ve ücretsiz diye gelenler çoğaldı. telefonda da randevu alanlara öneriyorlarsa gitgide bütün doktorlar yoğunlaşacak demekki. biz iyi zaman mı denk geldik dersin.

Ayy gerçekten mi ne şans var bende yaa sen kacta gitmistin ikidemi

Bir hafta önce bombostu gerçi ben sekizbucukta gitmistim birde 26 sında gideceğim hemde dogum İzni için rapor Alacağım acaba randevumu alsammi şimdiden ne olur ne olmaz

randevunu erkenen al sıkıntı olmaz nasılsa. randevusuz gelenler mahvediyo sırayı. acil diye giriyolar.

randevunu erkenen al sıkıntı olmaz nasılsa. randevusuz gelenler mahvediyo sırayı. acil diye giriyolar.
Aslında kayıt actirmalari lazım acil bile olsa ben öyle biliyorum yanı burcu hanımın öyle mesela ablam randevusuz gittiğinde burcu hanımın haberi var diyip kayıt actiriyor normal sırada bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…