Bencede mantıklı gerçi ben hala sezeryana sıcak bakıyorumartık 2 haftaya döndük. sancım felan gelmediği sürecede 36 haftaya kadar nst ye sokmayacağım dedi.
Yaptirmadim ama fiyatı 195 tlYa hanimlar medipolde ikili test yaptiran var mi ucreti ne kadar acaba yardimci olurmusunuz
Siz nerde yaptirdiniz cok yuksek sanki fiyatlar yaYaptirmadim ama fiyatı 195 tl
Ben yaptirmadim ama devlette de yaptırabilirsin...Siz nerde yaptirdiniz cok yuksek sanki fiyatlar ya
Devletten dilim yandi canim gitmemBen yaptirmadim ama devlette de yaptırabilirsin...
ben hiç yaptırmadım yaniSiz nerde yaptirdiniz cok yuksek sanki fiyatlar ya
Burcu hanım gel dediyse git, kayıtta da haberi olduğunu söylersin muayene olursun. Yada nöbetçi olduğu gün de gidebilirsin.Merhaba kizlar yardimci olursaniz sevinirim ben ilk defa medipol esenlere burcu hanima gittim ve ilk hamileleigimdi burcu hanm bebegime bakti ve kalp atislari yok dedi kurtaj olmami istedi bir hafta bekledim am sonuc degismedi ve kurtaj oldum ama baska doktorda oldum medipolun kurtaj ucreti pahaliydi çünkü burcu hanm kurtajdan sonra gel muayene edip tekrar hamile kalmani isticem senden dedi ben kurtaj oldum ve suan bi ay gecti ustunden ilk adetimi oldum gun muayene icin randevu almak istedim ama randevulari kasima kadar dolu randevusuz gelinmiyr dediler o zaman burcu hanm randevusuz gelebilirsin sabah demisti acaba artik kural degistimi bilen varmi gitsem alirlarmi acaba
Zeynep merhaba ben seni hatırladim umarım daha iyisindir burcu hanimda sistem aynı randevun yoksa sabah saatlerinde git ama gitmeden önce ara derim çünkü geçen gün ablam gitti burcu hanım izinliydi danismadaki kıza randevum yok ama burcu hanımın haberi var de o kayıt aciyor sana sonra sırayla çağırıyorlar birde bir doktordan iyi bilemem tabiki ama tekrar hamile kalmak için en az uç ay vücudun toparlanması gerektiğini duymuştum yinede sen daha iyi bilirsin herşey gönlünce olur umarimMerhaba kizlar yardimci olursaniz sevinirim ben ilk defa medipol esenlere burcu hanima gittim ve ilk hamileleigimdi burcu hanm bebegime bakti ve kalp atislari yok dedi kurtaj olmami istedi bir hafta bekledim am sonuc degismedi ve kurtaj oldum ama baska doktorda oldum medipolun kurtaj ucreti pahaliydi çünkü burcu hanm kurtajdan sonra gel muayene edip tekrar hamile kalmani isticem senden dedi ben kurtaj oldum ve suan bi ay gecti ustunden ilk adetimi oldum gun muayene icin randevu almak istedim ama randevulari kasima kadar dolu randevusuz gelinmiyr dediler o zaman burcu hanm randevusuz gelebilirsin sabah demisti acaba artik kural degistimi bilen varmi gitsem alirlarmi acaba
Merhabalar,Merhabalar,
Esenler medipolde çalışan doktorlara ait hiçbir yerden bilgi edinemiyoruz. Ben medipol esenlere ilk gittiğimde oldukça genç bir doktora muayene oldum ve normal doğum isteyen biri olarak daha tecrübeli doktor arayışlarına başladım. Yorumları okudum ve Burcu hanım dikkatimi çekti . Sizden ricam burcu hn kaç yaşında tecrübeli olduğunu düşünüyor musunuz? Şimdiden teşk ederim :)
Sagol canm iyiyim ama bi doktora gorunsem daha cok iyi olcam randevusuz gelinmiyr denince uzuldum 11 kasima aldim ama o zamana kadar sabredemem sanirim burcu hanmdan baskasinada gorunmek istemiyrm bakalim nolcakZeynep merhaba ben seni hatırladim umarım daha iyisindir burcu hanimda sistem aynı randevun yoksa sabah saatlerinde git ama gitmeden önce ara derim çünkü geçen gün ablam gitti burcu hanım izinliydi danismadaki kıza randevum yok ama burcu hanımın haberi var de o kayıt aciyor sana sonra sırayla çağırıyorlar birde bir doktordan iyi bilemem tabiki ama tekrar hamile kalmak için en az uç ay vücudun toparlanması gerektiğini duymuştum yinede sen daha iyi bilirsin herşey gönlünce olur umarim
Sagol canm haklisin cok merhametli ins benide alır cunku 11 kasıma kadar bekleyemicemMerhabalar oncelikle cok gecmis olsun.Burcu hanim sabah saatlerinde kendi hastalarini randevusuz bakiyormus.Bakmasa da durumu anlatirsan eminim bakar.Burcu hanim cok merhametli bir kadin.Cok anac.Ben o gun randevuma ilk defa gittigimde 70 yasinda bir teyzenin sirasi olmasina ragmen onu enone cekti.yaslidir dedi bizden izin aldi.Bence durumu anlatin kendisine.O kadin bir melek bence
günaydın :)) benim açımdan herşey yolunda işteki son iki günüm pazartesi raporumu alacağım hazel hanımdan bebeğim de maşallah haraketli umarım onun durumuda iyidir malum üç hafta oldu doktora gitmeyeli sen nasılsıngünaydın kızlarrrr
uzun zamandır kimseden ses çıkmıyo nasılsınız? alışverişler ne durumda? sağlığınız bebişler,niz nasıl?
gunaydınnn :) ıyıız bızde cok sukurler olsun. alısverıslere devam bıtmek uzere ama ıllakı bı yerden bıse cıkıyor al al bıtmıyor annemde kızıyor .gerektıkce al dıye :) bu ara suslemelere vs bakıyorum nasıl bırsey yapsam dıyegünaydın kızlarrrr
uzun zamandır kimseden ses çıkmıyo nasılsınız? alışverişler ne durumda? sağlığınız bebişler,niz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?