- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
gecmıs olsun cnm bence farklı bır doktordan randevu al bırde baska doktora gorun derimArkadaşlar merhaba.20 haftalık hamileyim.hamileligimin başlarında hazel hanıma gidiyordum bi arkadaşın tavsiyesiyle şehruz hanıma geçiş yaptım şehruz hanım muaynede anbiyotik bant gördügünü ve bebegin sakat olmasına yol açabilecegini söyledi perinatoloji bölümüne gitmemi söyledi gittigimde perinatoloji dr böle bişi görmedigini söyledi ama şehruz hanım ısrarla oldugunu söylüyor böle bi durumla karşılaşan varmı
Yok canım orda hala başka odaya almışlar sadeceArkadaşlar şehruz hanımın odasında selma hanım var artık. Hastaneden göndermiş olabilirler
Yok canım orda hala başka odaya almışlar sadece
Ben gece kanamalı olarak acil gittim 15 20 gün önce fatma hanım vardı nöbetçi artık ona devam ediyorum.senin dr kim canım bide kaç haftalıksınbenimde bu aralar en büyük korkum gece doğum yaparsam şehruz hanımın nöbetine denk gelmekokuduklarımdan sonra iyice stres oldum valla
canım selam..benimde bu aralar en büyük korkum gece doğum yaparsam şehruz hanımın nöbetine denk gelmekokuduklarımdan sonra iyice stres oldum valla
Ben gece kanamalı olarak acil gittim 15 20 gün önce fatma hanım vardı nöbetçi artık ona devam ediyorum.senin dr kim canım bide kaç haftalıksın
canım selam..
nasıl gidiyo hamilelik... az kaldı artık. senle aynıyız biz... bende 2 gündür acı var göbek deliğimin orda. çok canım acımaya başladı.. yatınca geçiyo kalkınca acıyo. doğumla ilgili konuştunuzmu dr.unla? ben 36 da gittiğimde nst ye gircem. heyean dorukta valla doğum yaklastıkça.. doktorun doğum şekliyle ilgili ne diyo?
selam canım,
konuşamadık bayadır. benimde aynı şekilde ama göbek deliğimin üst kısmında sancı var daha çok mideme doğru. bide bu aralar sabah kalktığımda ellerimin içleri uyuşuk oluyor hep. gece 5 kere kalkıp wc ye gitmeleri saymıyorum bile :) bir aydır şiddetli mide yanmalarım oldu. burcu hanım şurup verdi de rahatladım biraz. bu arada işteyim ben cumartesi son benimdehaftaya bebişimin kıyafetlerini yıkayıp odasını hazırlamaya başlıycam artık Allah kısmet ederse. Burcu hanım banada 36 haftadan sonra nst ye alıcam seni dedi. randevularım artık haftada bir. doğumla ilgili epidural normal doğumu konuşucam bu hafta gittiğimde. internette riskli diyenler olmuş ama bi o kadar hatta dahada fazla iyiki epidural normal doğum yaptım diyenleri okudum. bakalım burcu hanım ne diyecek. gerçi epidural normal doğum varmı orda onuda bilmiyorum ama bu perşembe öğreneceğim.
benden bu kadar. sen nasılsın minik teo nasıl :) hazırlıklar tamam mı. ben bu son 1 ay zorlandım baya. sen neler yaptın.
teocuğum iyiymiş teyzesi
büyüdük epey. sen isme karar verdinmi? mide yanmaları için rennie duo kullanıyordum. ama 32 hafta itibariyle dayanılmaz hal alınca mide koruyucuda verdi bana. ben reflü hastasıyım normaldede içiyorum o ilaçları. artık son haftalar başladım içmeye doktorun izniyle ve rahatladım. el uyuşmasına gelince karpal tünel sendromu diye geçiyo. bi araştır istersen seninkide o mu? benim ki o. ama tedavi için bişey yapmayı düşünmüyorum. gebelikten sonra geçer deniyo. geçmezse ozaman bakarım duruma göre. ben 34 te gittim. 36 da çağırdı. sonrasında haftalığa çıkacakmışız. 2 hafta daha doğum olmazsa bu hastanede doğurursun dedi. hani şu yoğun bakım mevzusu. !!!!
bende normal istiyorum doğumu. teonun kilosuna bağlı. 4 kilo olursa normal olmaz diyo. kısmet bakalım. benim hazırlıklar tamam ama ev temizliğini bekliyorum tam yerleşmedim. halıları yıkamaya gönderdim. bide haftaya kadın alıp ciddi bir hijyen temizlik yaptırcam ondan sonra hazırım.
bu arada doğum çantamı hazırladım.
dün akşam kasıklarım ağrıdı. sanırım yalancı sancılar. bugün iyiyim. benim pazar gününe kadar sorunum yoktuda şu karnımdaki acı ve adet ağrısı gibi kasık ağrısı pazar gününden beri beni korkutmaya başladı. hayırlısı bakalım..
evet biz baya aynıyız. 34 haftamızda yani 2 gün evvel gittik 2500 grdı. teocum 1 hafta önden gidiyo kilo olarak. bende toplam 5 kilo aldım. çok mutluyum. sadece çocuk kilo alıyo diye karbonhidrat yeme dedi. daha dikkatliyim artık.maşallah minik teoya :)) bizde kerem ismine karar verdik. eşim 2. bi isim bulmuş ama söylemiyor 1 kasımdan sonra açıklıycam şimdi dersem sen kesin bişi bulursun. 1 kasımdan sonra yogunluktan isim bakmaya fırsatın olmaz dedi bakalım artık
belirtilerimiz nerdeyse aynıymış. bende ilk aylarda pek kusmadım ama bu son bir ay baya fenaydı.karpal tünel sendromuna baktım şimdi birebir uyuyor bana sanırım benimde öyle. bende geçen hafta çarşamba gittim. artık haftalığa dönelim dedi. yogun bakım olayını bende konuştum. Allah korusun bir aksilik olursa medipolmega ya yönlendiriyolarmış bebeği. ekstra bir ücreti de yokmuş. İnşallah bir aksilik olmaz tabi. bu arada bebişin ne kadar oldu kilosu bizim ki geçen hafta 2.150gr.dı son bir ay kusmaktan pek birşey yiyemedim. mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum. şimdiye kadar da 6 kilo aldım.
evet biz baya aynıyız. 34 haftamızda yani 2 gün evvel gittik 2500 grdı. teocum 1 hafta önden gidiyo kilo olarak. bende toplam 5 kilo aldım. çok mutluyum. sadece çocuk kilo alıyo diye karbonhidrat yeme dedi. daha dikkatliyim artık.
bakalım keremciğin diğer adı ne olcakmış
biz sünneti sorduk. yaptırmayı düşünüyoruz. lokal 300 genel 400 tl imiş. doğum fiyatlarıda aynı değişmemiş. siz sünnet yaptırcakmısınız
hayırlısı olsun canım... biz doğduğu zaman yaptıracağız sünneti.. artık 1 ay içinde yaptırırız..maşallah yaa. darısı benim oğluşuma artık. kilo alsın die sürekli bişiler yemeye çalışıyorum. pekmez-muz vs. oda bir süre sonra mafediyo midemi. bakalım napıcaz. sünnet olayını da bizde konuştuk bende erken yaşta olması taraftarıyım ama eşim bi sorun olmazsa 4 - 5 yaş gibi yaptıralım diyo. en azında okul öncesi oda hatırlasın vs. muhabbeti oldu. çünkü artık sünnetler öyle ağrılı sancılıda geçmiyor. bugün sünnet olan çocuklar yarın ayağa kalkıyor. ama bakalım tabi zaman ne göstericek. şimdi böyle düşünüyoruz ama ilerde ne olur bilemiyorum tabi.
hayırlısı olsun canım... biz doğduğu zaman yaptıracağız sünneti.. artık 1 ay içinde yaptırırız..
belki biliyosundur ama ben yine de söyliyim bebeğin kilo alması için kaşar peyniri badem ve ceviz en iyisi... ben kaşarı çok tüketiyorum ama artık azalttım çok kilo almasın diyedoktor teyzemiz çok kilo almasını istemiyo
iyi akşamlar canım sevgiler... görüşmek üzere... bakalım belki aynı gün doğumhanede oluruz
Burcu hanımı o kadar çok duydumki bende merak ediyordum nasıl biri diye bugün görmek nasip oldu :)Bende burcu hanıma gidiyorum. şuan 34+5 im.
Simdi eve giderken kaşar peynir alıyorum hemen :) ceviz badem yiyorum ama onlarinda ölçülerini arttirayim en iyisi. Bu arada özellikle aldigin bir marka varmi bende ondan alayim. Sanada iyi aksamlar canim. Kismet valla belki ayni gun dogum yapıp birbirimize destek oluruz ki cokda güzel olur valla :)
Burcu hanımı o kadar çok duydumki bende merak ediyordum nasıl biri diye bugün görmek nasip oldu :)
Ben 21 haftalıgım canım.burcu hanıma muayne olmadım kapıda beklerken gördüm sadece:)fatma hanıma devam ediyorum beni kanamalı olarak o muayne etmişti en iyi o anlar heralde halimiben 3. ayımdan beri gidiyorum burcu hanıma, çok memnunum iyi ki tanımışım diyorum kendisini :) senin nasıldı ilk muayenen. bu arada kaç haftalıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?