- 3 Kasım 2015
- 35
- 3
- 6
cnm cok teşekkür ederim. cuma randevu aldım zaten dediğim gibi banada hiçbir olumsuz tavrı olmadı tek kafamı karaştıran buradaki olumsuz yorumlar oldu. cuma 5+2 olucam sanırım kalp atışı duyulmaz keseyide görürmü bilmem cuma bi gideyim karar vririm artık sonrasınadaBen 21 haftalık hamileyim ve 3 dr degiştirdim ilk olarak hazel hanımla başladım memnun kaldım aslında bi şikayetim yoktu ama sessiz bi dr oldugu için bende pek soru soramıyordum onun sessizligide beni tedirgin ediyordu bebegin kalp atışlarını aldıktan sonra şehruz hanıma randevu aldım ilk muaynede anbiyotik band oldugunu perinatolojite gitmem gerektigini söyledi gidip sonuçları kendisine getirdigimde çok bozuldu ve gittigim dr yok demesine ragmen ısrarla anbiyotik band var diye ısrar etti.tabi ben o moral bozukluguyla falan bi hafta sonra acil kanamalı olarak hastaneye giriş yaptım fatma hanım nöbetçiydi bu formdan daha önce kendisi için suratsız ve sert oldugunu duymuştum bi korktum önce ama gayet güzel ilgilendi o geceden sonrada her hafta ona gidiyorum kontrole gayette memnunum şu anda.he bu arada çapaya prof dr gittim şehruz hanımın dedigi gibi bişide yokmuş bizi boşuna korkutmuş ve boşuna bu kadar başka dr para harcamışız.biraz uzun oldu ama benim medipolde yaşadıklarım bunlar sen memnunsan devam et dr zaten daha yeni hamilesin degiştirirsin olmazsa
Benim 7 haftalıkken kalp atışı alınmıştı sende alırsın inş hayırlısıyla.olumsuz bişi bende yaşamadım sadece yanlışında ısrar etmesi eşimi sinir etti ama dr degiştirnene falan kimse bişi demiyo yazıyo bilgisatarda kimlere muayne oldugun gerçi ben hala kararsızım orda dogum yapma konusunda ama hayırlısı...cnm cok teşekkür ederim. cuma randevu aldım zaten dediğim gibi banada hiçbir olumsuz tavrı olmadı tek kafamı karaştıran buradaki olumsuz yorumlar oldu. cuma 5+2 olucam sanırım kalp atışı duyulmaz keseyide görürmü bilmem cuma bi gideyim karar vririm artık sonrasınada
evet cnm ısrar hoş olmamış. bakalım hayırlısı benide tedirgin eden yoğum bakım ünitesinin olmamasıBenim 7 haftalıkken kalp atışı alınmıştı sende alırsın inş hayırlısıyla.olumsuz bişi bende yaşamadım sadece yanlışında ısrar etmesi eşimi sinir etti ama dr degiştirnene falan kimse bişi demiyo yazıyo bilgisatarda kimlere muayne oldugun gerçi ben hala kararsızım orda dogum yapma konusunda ama hayırlısı...
Ben her hafta düşük olmaması için igne oluyordum acildeki güvenlikle eşim konuşuyorlardı bende gittim yanlarına ne büyük yogun bakım nede yenidogan yogun bakım yok ben şahsen burda çalışmama ragmen burda dogum yapmam ne cesaretle geliyolar bilmem dedi kadınevet cnm ısrar hoş olmamış. bakalım hayırlısı benide tedirgin eden yoğum bakım ünitesinin olmaması
Bi önceki hamileligimde bende oraya gidiyordum ama doguma 15 gün kala hastane degiştirdim drların davranışları yüzünden eger esenler civarında oturuyosan avicenna yı güzel diyorlarya hanımlar bende medipole gidiyordum ama yoğun bakım muhabbeti yüzünden özel güngörene geçtim orayı hiç sevmedim medipolun verdiği rahatlığı vermedi. Ama medipolunde şu yogun bakım konusu sorunlu. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
esenlerdeym canım ya ordada bazı şeyler duydum ondan gitmek gelmiyor içimden. şu 9 ayı nasıl tamamlıcam bilmiyorum .Bi önceki hamileligimde bende oraya gidiyordum ama doguma 15 gün kala hastane degiştirdim drların davranışları yüzünden eger esenler civarında oturuyosan avicenna yı güzel diyorlar
Muaynede cok sertti ikbaldi sanırım dr adı sen daha muayne olamıyosun bu çoçugu nasıl dogurcaksın dedi sustum ses çıkarmadım odasına çagırdı günün dolmuş sabah aç karnına gel doguma alalım dedi bende sancımı beklesem olmazmı sezeryan istemiyorum dedim bebek kakasını yer zehirlenip ölürse karışmam diyip kapıyı çarptı o gece eşimle çok düşündük sonra düştük yollara başka bi dr bulduk tam 15 gün sonra sancım geldi sapasaglam 4 kilo bi bebegim oldu çok şüküresenlerdeym canım ya ordada bazı şeyler duydum ondan gitmek gelmiyor içimden. şu 9 ayı nasıl tamamlıcam bilmiyorum .doktorlar naptıki
hadi yaaa... terbiyesiz kadına bak sanki herkes alışık sürekli doğurmaya. sonra nerde doğum yaptınız. Artık doktorlar hemen kolayına kaçıyorlar sezeryan diye. anne adayını düsünen yok yeter ki para gelsinMuaynede cok sertti ikbaldi sanırım dr adı sen daha muayne olamıyosun bu çoçugu nasıl dogurcaksın dedi sustum ses çıkarmadım odasına çagırdı günün dolmuş sabah aç karnına gel doguma alalım dedi bende sancımı beklesem olmazmı sezeryan istemiyorum dedim bebek kakasını yer zehirlenip ölürse karışmam diyip kapıyı çarptı o gece eşimle çok düşündük sonra düştük yollara başka bi dr bulduk tam 15 gün sonra sancım geldi sapasaglam 4 kilo bi bebegim oldu çok şükür
Hayat hastanesi vardı bilirsin belki orda yaptım erkek dr du ama o kadar anlayışlıydıki hazırmısın biraz canın yanıcak diyerek muayne etti dogumu falan çok güzel anlattı sen dogurcaksın ben sadece yardımcı olucam demişti ama maslesef nöbetçi dr dogumuma girmişti oda bayandı ve sürekli bagırdıgım için kızıyodu bazen bayanlar hemcinslerine çok acımasız oluyohadi yaaa... terbiyesiz kadına bak sanki herkes alışık sürekli doğurmaya. sonra nerde doğum yaptınız. Artık doktorlar hemen kolayına kaçıyorlar sezeryan diye. anne adayını düsünen yok yeter ki para gelsin
El mahkum susuyoruz o an sıkıysa başka yerde bağırsın öyleHayat hastanesi vardı bilirsin belki orda yaptım erkek dr du ama o kadar anlayışlıydıki hazırmısın biraz canın yanıcak diyerek muayne etti dogumu falan çok güzel anlattı sen dogurcaksın ben sadece yardımcı olucam demişti ama maslesef nöbetçi dr dogumuma girmişti oda bayandı ve sürekli bagırdıgım için kızıyodu bazen bayanlar hemcinslerine çok acımasız oluyo
Evet kapandı orayada medipol açılacak demişti eşim gerçi benim doguma yetişirmi bilmem.dogum tamamen şans işi benim bide ikinci oldugu için başıma gelicekleri biliyorum ilki kadar cesaretli degilim normal dogum konusunda.kız kardeşim sezeryan oldu valla benden çabuk ayaklandıEl mahkum susuyoruz o an sıkıysa başka yerde bağırsın öylesanırım kapandı şimdi hayat hastanesi
sans canım o ya şimdi bir arkadaşımla konuştum oda sezeryan oldu daha da doğurmam diyor kızcagız. doğumun ne zaman bilmiyorum ama sanmıyorum yetişceğini hayla harabe gibi dışardan bakıncaEvet kapandı orayada medipol açılacak demişti eşim gerçi benim doguma yetişirmi bilmem.dogum tamamen şans işi benim bide ikinci oldugu için başıma gelicekleri biliyorum ilki kadar cesaretli degilim normal dogum konusunda.kız kardeşim sezeryan oldu valla benden çabuk ayaklandı
Yeni dogum yaptıysa başka dogurmam demesi çok normal insan öle oluyo ama sonradan unutuluyo acılar bunu benmi dogurdum diyosun benim oglum 4 yaşında kısmetse buda martta dogacak .hastane konusu karma karışık ilgi hastanesi var ordan memnun olanlarda var sonradan hastane degiştirince sıkıntı oluyo ben bu hafta çapaya prof gittim haftaya gene gidicem valla biraz cesaretim olsa orda dogururumsans canım o ya şimdi bir arkadaşımla konuştum oda sezeryan oldu daha da doğurmam diyor kızcagız. doğumun ne zaman bilmiyorum ama sanmıyorum yetişceğini hayla harabe gibi dışardan bakınca
Yeni dogum yaptıysa başka dogurmam demesi çok normal insan öle oluyo ama sonradan unutuluyo acılar bunu benmi dogurdum diyosun benim oglum 4 yaşında kısmetse buda martta dogacak .hastane konusu karma karışık ilgi hastanesi var ordan memnun olanlarda var sonradan hastane degiştirince sıkıntı oluyo ben bu hafta çapaya prof gittim haftaya gene gidicem valla biraz cesaretim olsa orda dogururum
Bende o niyetle medipolde ısrar ediyorum ama bu hamileligim problemli geçiyor oglumda bi sıkıntı olmadı ama ya olursa diyo insan.bide muayne ücretsiz oldugundan heralde gereksiz bi kalabalık oluyo her geçen günEwet hastane degistirmek cok sorun oluyor artik bir yerde sabit kalmam lazim benimde ama nerdee
Ama inan yenide gayet sakin bir kac hastane degismeme ragmen en iyisi orasi . tek sorun yogun bakım muhabbeti zaten oda yeterince buyuk bir sorun benim icinBende o niyetle medipolde ısrar ediyorum ama bu hamileligim problemli geçiyor oglumda bi sıkıntı olmadı ama ya olursa diyo insan.bide muayne ücretsiz oldugundan heralde gereksiz bi kalabalık oluyo her geçen gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?