ESENLER MEDİPOL HASTANESi

günaydın herkese
çok daha önce yazan olmuştu ama hatırlamıyorum. nst ücreti ne kadardı? bilen yazar mı?

günaydın herkese
çok daha önce yazan olmuştu ama hatırlamıyorum. nst ücreti ne kadardı? bilen yazar mı?

Günaydın canim
5 tl ucreti : ) kayit yaptirirken nst kaydida actiriyosun 10 dakika nst ye giriyosun daha sonrada nst den çıkan kagitla doktoruna gidiyosun. En azindan burcu hanimin oyle.

Günaydın canim
5 tl ucreti : ) kayit yaptirirken nst kaydida actiriyosun 10 dakika nst ye giriyosun daha sonrada nst den çıkan kagitla doktoruna gidiyosun. En azindan burcu hanimin oyle.
hmmm anladım canım.. saol bilgilendirdiğin için. sen girdin heralde? nasıl bişey? ben yarın gireceğim kısmetse.

B
bugün en dandik hastanede bile yogunbakım var medipolde olmaması ilginç çalışanları bile güvenemezken biz nasıl güvenelim sonuçta dogumda herşey olabilir.ilgi hastanesi aklımda ama hamileligin yarısı bitti bu saatten sonra hastane degiştirmek kötü olcak

Ama inan yenide gayet sakin bir kac hastane degismeme ragmen en iyisi orasi . tek sorun yogun bakım muhabbeti zaten oda yeterince buyuk bir sorun benim icin
Evet haklısın ama ben dogum katında yattım aslında hiç memnun kalmadım gece yatış yapmalarına ragmen sabah 10.30 olmuştu hala ne bi kahvaltı nede bi hemşire gelmişti odaya yanimda refekatçı kimsede yoktu bütün gün serumlar bittikçe ben çagırdım hemşirelere kaç kere doktorla görüşmek istedigimi söyledim geçiştirdiler hep akşam eşim geldiginde( hakkını asla bırakmaz)doktorun gelmedigşni bütün gün sadece serum yiyip yattıgımı ögrenince hastaneyi birazcık karıştırdı bi baktım şehruz hanım ebeler hasta bakıcı hepsi başımdaydı eşim dr şikayet edecegini söyledi benim haberim olsa gelmezmiyim kimse bana söylenedi yattıgını dedi bizde uzatmadan biran önce çıkmak istedim hastaneden

SELAM ARKADAŞLAR
ben 3 haftalık hamileyim ve ne doktor ne de hastane konusunda hiç bilgim yok yardımcı olabilecek kimse varmı ?

konuşulanları okumuşsundur heralde medipolde yogun bakım ünitesi yok esenler civarında mı oturuyosun?
evet okudum yokmuş ben b.düzünde oturuyorum yakında da hiçbir hastanedeki dr lar için güzel duyum almadım ayrıca en yakınım medıcana orasının da fiyatları malum geçen hafta gittim muayene oldum kan tahlili yaptırdım bana gebesin dedi haftaya gel usg den bakalım dedi bugun gittim kontrole ancak tahlilleri dışarıda yaptırdım bir gebelik testi 200 tl sanırım dışarı test yaptırdığım için bugun kontrole gittiğimde bana usg den bakmaya gerek yok daha görünmez dedi bende yarın için hazel hanımdan randevu aldım en azından keseye bakılsınbende önüme kapayım ne yapacağım diye

bende başlarda hazel hanıma gitmiştim 7 haftaya kadar güzel bi dr çok sakin sessiz biri

Yakin zamanda bu hastanede dogum yapan var mi?
Fiyatlarda bir degisme oldu mu acaba bilgisi olan var mi?
Ben bugun birinden 300 lira normal dogum diye duydum o yuzden soruyorum

14 Eylül'de normal doğum yaptım. 430 TL normal 830 da sezaryen fiyatı.

Simdi muayeneye gidiyorum bakalim kese gorunecek mi cok merak ediyorum
Bende hazel hanimin hastasiyim. Cok memnunum. Bi yogun bakim olmamasi cok endiselendirmisti beni ama dogumumaaz kaldi. Yapcak bisey yok. Sana bi fikir olsun b.duzu kolan hastanesine bakabilirsin. Bi arkadasim orda dogum yapmisti. Simdide bi arkadasimin kardesi gidiyo oraya. Fiyatlari bimiyorum ama aklinda olsun. Hakkinda herseyin hayirlisi.

2 hafta once sorduk tekrar fiyatlar ddegismemis. 430 normal , 830 sezeryan.

Kolon hastanesi arka sokagim benim peki dr adı neymiş onuda arastirayim en azindan cok yakin bana önümde kocaman bir 9 ay var neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…