ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Hakkında hayırlısı canım haberlerini bekliyorum
Kese çok bellu degildi bana yeniden kan tahlili yaptırdı ancak gösteremedik 2.30 saat beledik belki sira gelir diye sonra dr doguma gitti sanirim ben birdaha o hastaneye gitmem ne sormam gerkenleri sorabildim ne sonuclarimi gostere bildim ben bir dr bulaymiycam gibi

Dr adi fuat karatepe. Cok memnunlar. Aklinda olsun. Nasildi muaynen? Kese gozuktumu?
Fuat beyden randevu alayim ozaman bende kese olusmaya baslamis daha olmamis bakalim 2 hafta sonra yeniden gidicem sonuclarimi dahi gosteremedim :/ bilmiyorum suanda nekadarlik hamileyim acaba hala hamilemiyim sonuctan da bisey anlamadim

Hazel hanım öle biraz titiz davranıyomu desem bana kan tahlili yaptırdı üstten baktı göremedi çatı muaynesi yaptı bidahaki hafta çagırdı kese var bebek yok dedi bidahaki hafta gene çagırdı kese büyüyo dedi gene bebek yoktu tabi ben bu sırada yaşadıgım stresi anlatamam en sonunda dedim ne oluyo normal mi böle olması yeter srtık ben ölücem korkudan sonra anlattı bütün bunlar normal diye

Bana yine yeni dr yollari göründü inşaAllah kendime göre bir dr bulacağım

Kızlar merhaba :) hastaneden geliyorum muayne 10 TL olmuş bilginize
Heh gözümüz aydın! Geç kalmışlardı. :)
Neyse zaten bir bağım kalmadı. Sanırım çocuk doktorunu da devletten bulup ona devam edeceğim.
Sevinç hanıma götürüyorum bebişi. İnanılmaz tatlı ve ilgili bir doktor ama bu muayene ücretleri de artacak. Bebişe yapılan testler tahliller vs. De çok pahalı.
Ulaşımı da bana çok tersti. Burcu hanım için katlandım ama sanırım artık Esenler Medipol den uzak durmanın zamanı geldi.

grisayfa aaaaaa noldu da yeniyıl gelmeden fiyatlandırdılar. eeee doğum fiyatınıda sorsaydın keşke. ben 2 hafta önce sorduğumda aynıydı. muayne ücretlendiyse doğum fiyatlarıda değişmiş olabilir.

C.tesi oradaydim hic birseye para ödemedim neyse ozaman baska dr bulacaktim zaten ☺

Yaa inan aklimdaydi soracaktim gitmiş aklımdan böyle böyle alistiracaklar insanları herhalde 10 lira bisey değil ama neden yanı çok saçma danismada gebe danışmanı kadın da vardı hatta aralarında konuşuyorlardı ne saçma şey falan diye kadın doğum KBB çocuk ve bir bölüm daha dedi ama hatırlamıyorum yanı bütün bolumler ücretli değil sanırım insanları alıştırmaya çalışıyorlar umarım doğuma zam gelmemiştir zaten surda fazla biseyim kalmadı 15 gün sonra çağırdı ondan sonrada artık haftada bir çağırdı normal doğum ve sezeryan hakkında konuştuk

Aynen hastane banada uzak arabamizda yok bebek doğunca devlete gideriz bizde

Herkese selam
Ben geçen hafta gittigimde muhasebe ile görüşüp fiyat aldim. Burada konustugumuz fiyatlar hala geçerli. Yılbaşında fiyat artışı olacak dediler. Hatta şöyle söyleyim aldigim fiyatlari

Normal 430
Sezeryan 830
Epidural dogum fiyatu + 300
Gece kendi doktorunuzu cagirirsaniz dogum ücreti +500

Ama simdi tereddütte. Kaldim bu hafta.bir daha sorayim en iyisi

Benim arkadaşımda 9ay biyunca songül hanima gitti doguma diger doktor girmis songul hanimi siddetle tavsiye ediyor 33yasundaymis bende yasindan dolayi kararsiz kaldim hamileysem eger belki gidenilirim orda yeni dogan unitesi varmi biliyormusinuz

grisayfa ben artık haftalık gidiyorum. sorarım dert değil.. ama yoğunluğun en çok olduğu bölümlere ücret koydularsa ayıp yani.. kadın doğum ve çocuk çok yoğun zaten.. neyse dediğin gibi bizim bikaç seferimiz kaldı zaten.. en fazla 4 kez daha giderim
845326 2 hafta önce banada öyle dedilerdi ama yinede bu c.tesi gidince yine soralım..

bu arada nasıl gidiyo son günler? benimki gayet iyi keyfi yerinde

Selam canim
Iyi valla artik baya tekme tokat girisen bir oglum :) bi taraftan bi an once dogsun istiyorum bi taraftan erken diye korkuyorum. Degisik.duygular icindeyim. Sen napiyosun küçük teo nasil :)

Selam canim
Iyi valla artik baya tekme tokat girisen bir oglum :) bi taraftan bi an once dogsun istiyorum bi taraftan erken diye korkuyorum. Degisik.duygular icindeyim. Sen napiyosun küçük teo nasil :)
ayyyy aynen yaaaa... bugun varya kıpır kıpır sabahtan beri... ben hep 36. haftayı bitirelim istedim. bu hafta itibariyle bitiyo. ondan sonra istediğin zaman gelebilirsin oğlum diyorum. ama şuda varki gelmeden evvel ne kadar uyur ve keyif yaparsak iyi. oyüzden 40 haftayakadar kalsın.. anlayacağın bende bi gelsin bi gelmesin diyorum

Evet yeni doğan ünitesi var ben suan hem Songül hanıma hem arada Medipole gidiyorum.Songül hanımdan aslında çok memnunum çok ilgili bir doktor her konuda yardımcı oluyor Burcu hanım gibi gayet tatlı anlatıyor çok rahat konusup soru sorabılıyorsun onunda mınık bebegı var cok guleryuzlu ben sadece hastane konusuda tereddutteyım yoksa doktor konusunda hıc bır suphem yok

Hastane konusunda eski olduğu içinmi tereddüttesiniz yeni doğan ünitesinin olması medipolden 1 0 daha önde geliyor bende doktor çok genc diye korkuyorum burcu hanim kac yaslarinda

Hastane konusunda eski olduğu içinmi tereddüttesiniz yeni doğan ünitesinin olması medipolden 1 0 daha önde geliyor bende doktor çok genc diye korkuyorum burcu hanim kac yaslarinda

Oda o yaşlarda tam net yasını bilmiyorum.Ben dediğim gibi Songül Hanım konusunda tereddütte değilim ayrıca kendisi kesinlikle normal doğumu öneriyor.Aksi bir durum olmadığı sürece normal doğumdan yana ayrıca çalışmadığı saatlerde dogumunuz olursa +300 liraya doğuma geliyor.Ama dediki beni arıyorlar akşam sancın oldu ebeler tahmini doğum zamanını söylüyor ona göre geliyorum sabahsa doğumun zaten kendi saatleri oluyor.Ayrıca baya hastası oluyor ayrılmıstı dediğim gibi taşınmıs daha doğrusu ama yoğun talepten dolayı gerı getırmıslerdi.Çok ilgili ben seviyorum hatta doğum katına çıkmıstım orda dogum yapan birkaç hastasıylada görüştüm onlarda baya övmüşlerdi songül hanımı

Burcu hanımda o yaşlardaysa ozaman ben songül hanıma gidebiliirm yeni doğan üniteside varmış ilk doğumum sezaryan benim ama aradan 6yıl geçti hastane konusunda ne gibi tereddütlerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…