ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Arkadaşlar esenler avicenna hastanesi nasıl bilen varmı biraz baktım yaşı olgun 2tane erkek doktor var orda bayanlar genç yasin ahmetoğlu diye bi doktor var yaşı baya var ònceden ilgi hastanesindeymiş galiba bi kaç yorum var çok iyi diyorlar bilen varmı?

Burcu hanımda o yaşlardaysa ozaman ben songül hanıma gidebiliirm yeni doğan üniteside varmış ilk doğumum sezaryan benim ama aradan 6yıl geçti hastane konusunda ne gibi tereddütlerin var

Yeni bir hastane değl Medipol gibi büyük ışıl ışıl gelmiyor ebeler konusunda da bir bilgim yok açıkcası gecen sene üst komsum dogum yaptı ozellıkle cok memnundu hatta bende o yuzden oraya baslamıstım gercı suana kadar hıc bır sıkıntı yasamadım.Git bak istersen memnun kalmazsan değiştirirsin kaybedecek bir şeyin yok

Öyle tabi benim daha hamile olup olmadığım bile belli degıl bu hafta sonuna kadar adet olmazsam test yapıcam ama baya belirti var bende simdiden araştırma derdine düştüm

Bu arada dediğin doktorları bilmiyorum ama avıcennaya ben bi kere gitmiştim kalp atışını dınlemek ıcın doktor başından savdı resmen bayan bir doktordu çok moralım bozulmustu.Bide ben avıcennaya yakın bir yerde çalışıordum orayla ilgili pek iyi şeyler duymamıştım yanlış ameliyatlar fılan olmustu korktum ordan ama yinede bilemıyorum herkes bir şey söylüyor sonucta karar senın

Öyle tabi benim daha hamile olup olmadığım bile belli degıl bu hafta sonuna kadar adet olmazsam test yapıcam ama baya belirti var bende simdiden araştırma derdine düştüm

İnşallah hamilesindir ve bu güzel duygusu Rabbim sanada yaşatır Arastır iyice hamileysen hangisi içine sinerse ona gidersin doktor hasta ılıskısı cok onemlı yolun basındasın

Öylemi teşekkür ederim her hastane için bu tarz şeyler duyulabiliyor doktor çok önemli

Merhaba arkadaşlar, bende k.doğum şehruz hocaya gidiyorum doktorumdan memnunum. Polikistik over ver bende aynı zamanda yumurta tembelliği. Klomen tedavisi gördüm. Ona ragmen yumurtalarım yeterli büyüklüğü ulaşmadı.Pazartesi son kontrolum olucak. Sonrasında bu aylık tedaviyi bırakıcak. 1 ay ara verdikten sonra tekrar klomene baslıcam. Bu sefer de olmassa aşılama dıyo.Sizce ne yapmalıyım farklı doktora mı geçiş yapsam. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın isteyen herkeze nasip etsin.

bugun gıttım hastaneye aksam hıc sıra yoktu ılk defa oturdum muayene ucretlı olmus 10 tl. dogum fıyatlarına zam gelmıs ama kalabalıktı muhasebe hıc bekleyemem dedım ogrenemeden geldım bı dahakı gıdısıme soracagım ne kadar dıye

Allahım sana ve ısteyen herkese nasıp etsın hayırlı bır melek canım

Evet bende dün gittim ilk defa bu kadar boştu 10 tl de olsa muaynenin ücretli olması etkilemiş sanırım:)

Selam herkese...
grisayfa M melankoliaLover 845326 ve diger herkese blgi vermek istoyorum. Az once geldim eve. Muayne10 tl , nst 8 tl , normal dogum 500 tl ve sezeryan 900 tl olmus. Hayirli ugurlu olsun
agrim sancim yok 37 haftalik oldum. Riskli donemi atlattik. Medipolde dogum yapabilecegim. Hayirlisiyla bakalim ne zaman....

Tesekkur ederiz :)) ama yazıklar olsun ya surda kac haftamiz kaldı yılbaşını bekleyemediler zam icin

Sağol cnm Allah bi sancida kucağına almayi nasip etsin bebisimi . zam iyi hos neysede zammı yapiyon yoğun bakımı niye koymuyon demezler mi adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…