Selam herkese...
grisayfa M melankoliaLover 845326 ve diger herkese blgi vermek istoyorum. Az once geldim eve. Muayne10 tl , nst 8 tl , normal dogum 500 tl ve sezeryan 900 tl olmus. Hayirli ugurlu olsun
agrim sancim yok 37 haftalik oldum. Riskli donemi atlattik. Medipolde dogum yapabilecegim. Hayirlisiyla bakalim ne zaman....
Ellerimdeki uyusukluk devam ediyo. Elimle cok hareket edince dayanilmaz oluyo. Kasiklarimda da cok yogun bi agri yok. Nst bu haftada iyi cikti. Sancimda yok. Haftaya cati muaynesi yapacak. Oglusum iyiymis. Yine kilo almis :) seninkine aldirabildinmi kilo :)Selam canim
Valla cok makbule geçti bu bilgi bende bu hafta gittigimde sorucaktim ama baya bekledim hastanede yine sonrada usendim valla muhasebeye gitmeye :-D
2 hafta once sordugumda fiyatlara yilbasina kadar zam olmuycak deyip ozellikle doğum. Tarihimi sormuslardi. Anlasilan bu kasim aralık ayında baya doğum olacak :-D hastanede önceden tedbirini almis :-D
Bu arada sen nasılsın oglusun nasil. Benim kasik agrilarim basladi. Bu hafta gittigimde sordum normalmis. Birde parmak uçlarimdaki uyuşukluk baya hat safada. Gecen cımbızla kaşlarımı alayim dedim ama yok yani :-D evde içecek kapaklarını bile açamıyorum çogu zaman :-D
Ellerimdeki uyusukluk devam ediyo. Elimle cok hareket edince dayanilmaz oluyo. Kasiklarimda da cok yogun bi agri yok. Nst bu haftada iyi cikti. Sancimda yok. Haftaya cati muaynesi yapacak. Oglusum iyiymis. Yine kilo almis :) seninkine aldirabildinmi kilo :)
Gebe danismaniyla gorustum ben. Neler getireyim doguma diye. Ozellikle bebek icin bez,1 hastane cikisi,1kalin 1penye battaniye istiyolar. Bizim icin hasta bezini veriyolarmis. Gecelik takimi getirin dedi gerisi size kalmis dedi. 1surahi lohusa serbeti ve kapi susu ikramimiz dedi. Bebegin isitme ve gorme testi, hepatit ve bi iki testten daha bahsetti paketin icinde diye. Durum bu yani. Nst de sancin ciktimi? Sende normal istiyodun dimi?
aynı durumdayızSelam canim. Ellerimdeki uyusukluk hala devam ediyor. Benimde gecen hafta ki nst tem normal çıktı. Bu hafta çatı muaynesine girecegim bende. Bakalım ne olacak. Bebegim 3 kg oldu şükür. Burcu hanim oglumun dogum kanalina henüz girmedigini doguma daha vakit oldugunu soyledi. Sanirim dogum yapana kadar 3 _ 3.5 kilo arası olur minigim. Senin bebisin ne kadar suan. 40 haftam 3 aralikda doluyor benim. Bakalim o tarihe kadar bekleyecekmiyizbu arada gece doguma kendi doktorunuzu çağırma olayını kaldirmislar. Gece dogum olursa hangi doktor sansiniza nobetciyse artik. Hayirlisi olsun hakkimizda inşallah gündüz kendi doktorlarimiza doğum yapariz :-D
Doktorunuz kim kaç yaşlarında yenidoğan ünitesi olmaması düsündürüyor dün bende cocuk doktoruna oglumu gòtürdüm oda 10tl olmusSelam herkese...
grisayfa M melankoliaLover 845326 ve diger herkese blgi vermek istoyorum. Az once geldim eve. Muayne10 tl , nst 8 tl , normal dogum 500 tl ve sezeryan 900 tl olmus. Hayirli ugurlu olsun
agrim sancim yok 37 haftalik oldum. Riskli donemi atlattik. Medipolde dogum yapabilecegim. Hayirlisiyla bakalim ne zaman....
Hayırlı olsun canım darısı tüm hamilelerin başınaKizlarrrr suprizzzz ben dogum yaptim dun gece.. Detaylari sonra veririm.. Biz iyiyiz merak etmeyin...
Ayy maşallah <3 Allahım analı babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsinnnnKizlarrrr suprizzzz ben dogum yaptim dun gece.. Detaylari sonra veririm.. Biz iyiyiz merak etmeyin...
Gözün aydın cnm... Bebeginle mutlu huzurlu bir yaşam gecirmenizi dilerim...Kizlarrrr suprizzzz ben dogum yaptim dun gece.. Detaylari sonra veririm.. Biz iyiyiz merak etmeyin...
Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun inşallah :) iyi olmanizada çok sevindim hikâyeni sabırsızlıkla bekliyorum :)Kizlarrrr suprizzzz ben dogum yaptim dun gece.. Detaylari sonra veririm.. Biz iyiyiz merak etmeyin...
Kizlarrrr suprizzzz ben dogum yaptim dun gece.. Detaylari sonra veririm.. Biz iyiyiz merak etmeyin...
Hayırlı olsunKizlarrrr suprizzzz ben dogum yaptim dun gece.. Detaylari sonra veririm.. Biz iyiyiz merak etmeyin...
Herseyde bir hayır vardır üzülme sakin inşallah en kısa zamanda toparlarsin ama aklıma birşey takıldı bebeğin hareketlerini sende az mi hissediyordun yoksa sadece nst demi azalma vardiHerkese merhaba tekrardan.. Oglusumla eve ciktik bugun. Hersey yolunda cok sukur , sezeryan acisi haric. Dogum hikayem : cuma kontrole gittim. Dr.um hazel hanim. Muayne gayet guzeldi. Catim normal doguma el verisliydi. Hatta hersey okadar normaldiki 40a kadar kesin bekleriz ozamanda suni sanci veririz diye konustuk. Neyse nstye gittim.cikolata yemistim ona ragmen cocugn hareketlerini begenmedi. Meyve suyu ic biraz daha cikolata ye oyle gel dedi. Gittim yine nst ayni cikti. Serum baglatti. 3. Kez yine nstye gittim sonucu yine begenmedi. Aksamnobeti var diye bide aksamgel bakalim dedi. Aksamgittim ama bukez ac gittim cunku yine olmazsa doguma alicakti. Bu arada 37+5 teydik. Veee aynen kendimi hasta odasinda buldum. Mecburen sezeryan olmak uzere. Belden istedim. Evet oglumu o an gormek iyiydi. 10 dk surdu gelmesi ama sira bana gelince cok zordu. Aci hissetmiyosun ama icinde yapilan islemleri hissediyosun. Mincik mincik ediyolar icini. 2 kez tansiyonum dustu ve kusasim geldi ama hemen mudahale ettiler. Bu tabi benim bunyeyle alakali. Ve sontasinda da acisi katlanilmiyo. En azindan benim icin. Bugun eve geldik. Merak ediyorum nezaman gececek diye. Normal dogum yapmadim ama hala savunuyorum. İnsallah ikinciye normal yapanilirim. Yani sezeryanbenlik degilmis kizlar. Amaaaaaaaaaa cocugina kavusmak, onu emzirmek, koklamak vs paha bicilemez... Allah hepinize saglikli dogumlar nasip etsin. Bi Avazda kurtulun insallah. Cocuklarinizda saglikli olsun. Sevgilerrrr
Bende bugün gittim sıra beklerken Hazel hanımın hastası geldi normal doğum yapmış ama nasıl kivraniyor eşine tutunmaya çalışıyor oturamiyormus çok sancısı varmış ağlıyordu hem üzüldüm hem korktum off çok zor ya bugün benide nst ye yolladı ilk kez bebeğin hareketlerini begenmedim uyumuş galiba dedi bir daha girdim aklıma papatya83 geldi direk korktum yemek yedim bir daha girdim bu sefer beğendi tamam dedi gidebilirsin ama Yoruldum bunaldim hastane çok sıcaktı 11 de gitmistim iki bucukta çıktım hastaneden normalide zor sezeryanida aman yaa :))18 Kasım günü bebişin kontrolü için Sevinç Hanım'a geldik. Sonrasında emzirme odasına çıkıp bebişi emzirirken yanımda yeni sezaryen doğum yapmış bir arkadaş fenalaştı. Öyle korktum ki, ismini duydum ama söylemeyeyim burda. Ama okuyorsa buraya üyeyse inşallah iyi olduğunu yazar. Nefes alamıyordu.Su istedi çıkaramadığı sesiyle. Ben astımı tuttu diye düşünürken, sezaryen dikişleri yeni olduğu için gelen öksürme isteğine karşı koymaya çalışıyormuş ağlayarak. Dikişleri patlayacak sanıyordu.Patlayacak gibi acıyormuş. Çok ağladı çok kötüydü,insan öksürme isteği gelince nasıl engelleyebilir düşünsenize.Çok zordu dırumu. Çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun onun da senin de canım P papatya83
Sen yazınca aklıma o arkadaş geldi.
Onun da doktoru Hazel Hanım'mış hemen gelmişti oraya zaten.
Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Evladın hayırlı, güzel huylu, salih kimselerden olsun inşallah ^_^
İlk günler insan hiçbişey geçmeyecek sanıyor. Ama geçecek Allahın izniyle...Şifa versin Rabbim tez zamanda da, bebeğini keyifle emzir ve ilgilen.
Benim normaldi doğumum ama ilk günler bırak keyifle emzirmeyi emzirme fikri bile işkenceydi. Aşağısı dikişli göğüsler yara...Zordu.
Ama geçecek canım.
Sen de herkesin söylemesinden bıktın muhtemelen, ben bıkmıştım çünkü inanamıyordum iyileşeceğime:)) Lohusa kafası zor ya:))
En azından benim lohusalığım psikolojik olarak zordu. Ama herşey öyle güzel geçip gidiyor ki tadını almaya başlayınca bebiş çok güzel ya:))
Her bayana, hepinize kolay doğumlar ve güzel bir lohusalık dönemi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?