ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Bu cesaretin hic kirilmasin.. Keske bende yapabilseydim.. Nasil gidiyo hamilelik? Haftalik mi gidiyosun artik?
Üzülme herseyde bir hayır vardır belki normal doğuma girecektin ama bir aksilik olacaktı ben karar verdim ama ne olacağı hiç belli olmazki haftalık gidiyorum yarın gidicem herşey yolunda gibi sadece geceleri cok zorlaniyorum 4 5 defa tuvalete kalkiyorum ve zor kalkiyorum yataktan Sen nasılsın ağrıların hafifledimi biraz bebekte iyidir inşallah

Evet canim senin icinde hayirlisi olsun... Bende oglumda iyiyiz.. Agrilarim gecti gibi.. Sadece yatarken ve kalkarken aciyo. Cok dikkatli ve yavas hareket ediyorum. 10gun oldu. Annem benimle kaliyo. Ben cocukla ilgilenmekten bisey yapamiyorum. Ama kucagina alinca goreceksin ki dunyalara bedel onunla ilgilenmek. Allahim sana ve herkese hayirli dogumlar nasip etsin.. İyi haberlerini bekliyorum..

Kızlar merhaba ben normal doguma karar verdim son haftalarimda bir cesaret geldi bana ama sormak istedigim birşey var dikişle ilgili estetik dikismi yapılıyor yoksa normal dikismi
Bendeki dikişlerin izi bile kalmadı. Kendiliğinden eriyen iple dikişlerim atıldı. Hem iç hem dış dikişim vardı. Epizyo izim hiç belli değil. İlk günler eline şiş, et parçaları gibi geliyor sakın korkma. Ben inanılmaz üzülmüştüm ama kesinlikle öyle kalmayıp çok güzel iyileşiyor. Bakımı için Rivanol dedikleri toz bir ilaç veriyorlar. O ilacın katıldığı suyla taharet alıp güzelce kurutup kanama için de pamuklu yüzeyli bebek bezi yada mesane pedleri(mesane pedi çok kullanışlı eğer kanama ilk günler yoğunsa) kullandığında dikişler çok güzel ve kısa sürede iyileşiyor.

12.11.2015 de hazel hanim sayesinde oglusumu sezeryanbile kucagima aldim )(bel fitigimoldugu icin )
Cok ama cok memnunk k
kaldim
Hazel hanim suana.kadar gordugum en iyi doktorlardan biri
Hamileligim sirasinda ve dogum ve sonrasinda
Ilgisinden alakasindan cok ama cok memnun kaldim
Herkese tavsiye ederim
Hastanede Cok temiz ve hemsirelerco k ilgili

kizlar normal dogum dikisleriniz kac gunde iyilesti? kacgun batikonla pansuman yaptiniz? benim 35 gun oldu artik rahat oturup kalkmak istiyorum... 35 gun oldu halen dikisler acilir die rahat hareket edemiyorum dikisler iyi olmusmudur, pöf cok zormuş...

Ben batticonla pansuman değil de Rivanol isimli toz ilaç kattığım ılık suyla taharet alıyordum. Bir de ilk günler iki tane krem(biri ameliyat yaralarında enfeksiyon olmaması için diğeri de çoğu kişinin bildiği uyuşturucu bir kremdi) karıştırıp sürdüm dikişlerime. Hepsi o. Ekstra bir bakım, pansuman vs yapmadım.
Dış dikişler çabuk iyileşiyor. Çoktan iyi olmuştur yani çekinme açılmaz şu saatten sonra. Benim de öyle 30 günlükken falan çok kaşıntım ve gerginlik hissim olduğu için dayanamayıp Burcu hanıma görünmüştüm de dış dikişler tamamen iyileşmişti fakat benim içerde de çok dikişim vardı ve onlar daha iyileşmemişti. Onun dışında herşeyin çok iyi olduğunu öğrenmiştim.
Acaba senin de içerde dikişin falan var da onlar mı acı veriyor?
Dıştakiler kapanmıştır ve açılmaz.
İçini ferah tut...40 ım çıktığında tüm ağrılarım sancılarım kaşıntılarım bitmişti dikişlerimde. Sabret iyileşiyor arkadaşım. Allah kolaylık versin...
Sevgiler. ..

amin cok saol burcu hanima bende muayne olmak isterim ama aradim randavu tarihi 28 aralik muayne olmak icin cok gec napcam ben

Evet bu haftada herşey yolunda nst de iyi çıktı sadece troidim yükselmiş dahiliye ye git ilaç yazsın dedi dahiliye doktoruda doğuma az kalmış gerek yok ilaca dedi hazel hanimda testi tekrar yaptirmami istedi zeka geriligine neden olur dedi o durum uzdu beni testi tekrar yaptırdım sonucu alıp tekrar gidicem inş bir sorun olmaz onlarla uğraşıyorum şimdilik ha bu arada hazel hanım telefonunu vermiyordu dimi hic sormadim ama

Teşekkür ederim cevabın için değişik bir cesaret geldi çok enterasan herşeye hazir hissediyorum kendimi umarım herşey yolunda gider bebekte doğum pozisyonunda haftaya çatı kontrolum var oda yolunda giderse artık gunumu bekleyecegim bir tek o dikisler tedirgin ediyordu ama oda geçer dediğin gibi sadece sabir lazim

burcu hanımdan randevu alamayan arkadaşlar ben şimdi cuma gününe randevu. buldum isterseniz tekrar deneyin 19 da olan randevumu iptal ettirdim

Canim ben ilk zamanlar sormustum vermemisti. Sonrada ihtiyac duymadim cok sukur. İstersen sen bi sor. Belki hafta olarak ileridesin diye verir. Ben dun kontrole gittim. Dikislerim iyiymis. 40 ımdan sonra gitcem bi daha. Ama bi daha anladimki hazel hanim cok iyi bi doktor. Tekrar soyluyorum ben kendisinden memnunum.

Kızlar merhabalar bayagıdır gırememıstım.Bebegım ıkı haftalık oldu.Oncelıkle soylemelıyımkı annelık cok zormus.Uykusuz gazlı gecelerBen Burcu hanımda dogum yaptım.Sezeryan oldum ama bebegım terstı.Yoksa normal dıye dusunmustuk herseyı.Sezeryan oldum yukarıdakı yorumları okuyunca sunu soylemelıyımkı benım sezeryanım cok rahat gectı.Bunda Burcu hanımın etkısı cok buyuk.Hemen ayaklandım.Ilk gun gaz cıkarttım.Cok uzatamıycam ama hıcbırsey korktugum gıbı olmadı.Ben doktoruma hayranım.Bundan sonra o nereye ben oraya

Selamlar arkadaşlar esenler medipolde doğum yapanlara birkaç sorum olacaktı.1-doktorların hepsi bayan değil mi? 2-sancılar sırasında kendi özel odamızda mı oluyoruz yoksa birkaç kişi aynı odada mı oluyor? Bide sancı anında yanımıza yakınlarımız girebiliyor mu? 3- doğum sonrası bebeğe yapılacak testler , küveze alınma doğum ücretine dahil mi, dahil değilse fiyatlar nasıl?4- hastanenin hamile kursu var mı? 5- doğum öncesinde odalar, ebeler vb konuda her bilgiyi alabileceğimiz görevli bir kişi var mı hastanede? =)))

1. Doktorların hepsi bayan.
Kadın doğumla alakalı tüm personel bayan.

2.Sancını kendi odanda çekiyorsun. Tanımadığın kimseyle bir arada değilsin. Özel hastane tercih etmemizin önemli nedenlerinden biri bu, mâlûm...

Ayrıca yanına da istediğin herkes girebiliyor. Ben eşim, annem ve çok yakın arkadaşımla odamda çektim sancımı.

3. Testler vs. Herşey doğum fiyatına dâhil.

4. Bunu bilmiyorum, ihtiyaç duymadım.

5. Gebe danışmanlığı var hastanede. Odaları, doğumu, süslemeyi, hizmeti, aklına gelebilecek herşeyi hatta 4. Sorunun cevabını da onlara sorabilirsin.

Güzel anılarla dolu kolay bir doğum dilerim canım...sevgiler :)

Kızlar merhaba ben normal doguma karar verdim son haftalarimda bir cesaret geldi bana ama sormak istedigim birşey var dikişle ilgili estetik dikismi yapılıyor yoksa normal dikismi
benimki normal dikişti. doğum anında ve orada estetik dikiş olur mu ki hiç duymadım ve araştırmadımda açıkçası.Birde o anda dikişin nasıl olduğuna pek bakmıyorsun :)

14 Kasım da burcu hanımda normal doğum yaptım gece sancım tuttu nöbetçi doktor Ayfer mi ayten mi adını unuttum beni çok kötü muane etti alttan çığlıklar içinde kıvrandım sancı odasına çıktım bebeğimin kalp atışları düzenli değil dedi sezeryana alıcam dedi ben istemedim sabaha kadar sancı çektim en son geldi öğlen doğurursun dedi ben sancılardan kafayı yerken öğlen deyince bayılacaksınız Allaha şükür sabah burcu hanım o gelince üstümden koca bi yük kalktı yarım saate doğurursun dedi nitekimde öyle oldu saat 9.20 de oğlumu kucağıma aldım ebemde çok iyiydi sultan ebe allah razı olsun herkes çok ilgiliydi burcu hanım gece bile mesajıma cevap verdi Rabbim onu bütün kötülüklerden korusun

Benim de doktorum Burcu hanımdı. Yorum bile yapmıyorum nasıl iyi bir doktor olduğunu tecrübe edenler biliyor. Can o can...sağolsun.
Ebem de Sultan ebeydi. Gerçekten iyi işinde. Ama hayatım boyunca unutamayacağım şey herhalde; o kapalı ablanın (hasta bakıcı sanırsam) bana doğum anımda elimi tutup 'dua ediyorum birazdan iyi olacaksın' deyişi ve doğumdan sonra tüm duygusallığımla ağlayarak bana pijamalarımı giydirirken, saçlarım dağılmış saçlarımı da toplar mısın diye sorduğumda tabii toplarım deyip oturtup saçlarımı topladıktan sonra odama götürüşü... hahah...bu lohusalık çok farklı bir dönem. Ama o ablayı hiç unutmayacağım. :)

845326 canim nasilsin? Oglusuna kavusmussundur insallah allahin izniyle... Merak ettim seni???

Selam canim
Bende oglusumu 27 kasim.gunu kucagima aldım. Sezeryan olmak zorunda kaldim bende. Dogumdan önce 3 gun hastanedeydim. Bebeğimin kalp atislarinda duzensizlik vardi. 3 gunde ayni durum degismeyince burcu hanim bekleyip riske girmenin anlami yok dedi. O gün bebisimi kucagima aldim bende. Sezeryanda İlk üç günüm gercekten zordu ama 5.gun evde kendi işimi yapıp yemek yapiyordum :-D şükür çabuk toparlandim. 1 haftadan sonra hiç agrim kalmadi. Şuan beni görenler hic yeni dogum yapmis gibi degilsin diyorlar :-D burdan bir kez daha burcu hanima tesekkür ederim. Gercekten harika bir insan.

Bebegimde sütüm olmadigi icin ilk hafta kilo verdi. Sütüm şuan var ama doyurmuyo bebegimi doktor tavsiyesi ile mama da veriyoruz ama kaşıkla.memeden kesilmemesi için. Sali günü. Kontrolum var bakalim ne diycek doktorumuz.

Bende.durumlar.bu sekilde.canim.sen nasil oldun bebisin nasıl hala.agrilarin var mi. Sutun var mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…