ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Aynen canım bu duygu çok başka Rabbim herkese yaşatsın o abla bana da çok şefkatli davrandı Rabbim bütün iyi yürekli insanları bir araya toplamış birde sütüm olsa herşey daha güzel olacak

Hanimlar merhaba
Ya medipolde ayrintili ultrasyon cektiren var mi fiyat nedir

Cok ama cok sevindim canim.. Allah anali babali buyutsun.. Ogluslarimiz 1 hafta arayla dunyaya geldiler desene
O tarihlerde bende hastanedeydim bilseydim sana ugrardim. 3 gunlukken sarilik oldu benimki.. Oyuzden 2 gunde bir hastanedeydik. Neyse atlattik. Sutum var hatta miktarini anlamak icin arada sagip kontrol ediyorum iyi ama benim oglan ac doymuyo gunde 1 veya 2 defa mama veriyorum. Sezeryan acilarim 15. Gunde gecti. Benim etim hassati heralde ne bileyim.. Ama sikinti bitmiyoki hic. Surekli terliyorum. Geceleri terim soguyo.. Sezeryandan sonra olurmus.. Sendede varmi?
Bu arada bravo sana yemek bile yapabiliyosun.. Demek kerem uslu bi bebek. Biz teoyla butun yasiyoruz nerdeyse.. Vakit buldugumdada ortalik toparliyo banyo yapiyorum okadar
Amannnnnn duzene girer diye bekliyorum.. Cocuk doktorunuz kim? Benim fatih beydi ama ben degistirip arzu hanima basladim..
Dogum yapinca konusulan konularda degisiyo.. Hadi sevgiyle kokla oglusu benim icin...

Merhaba kızlar bende sekiz kasım günü mecburi sezeryan yaptım :)) çatı muaynesi için gitmistim 38. Haftamdi muayne sırasında hiç canım acimadi normal doğuma uygunsun dedi hazel hanım çok hafif kanaman olabilir bugün korkma dedi ama elini çekmesiyle kanın boşalması bir oldu hemde öyle böyle değil öyle oluncada akşam sezeryana alicaz dedi tek gelmiştim hemen esimi cagirdim akşam spinal anestezi ile sezeryan oldum bebegimi gorebilmek çok güzeldi ama bebeği goturduklerinden sonrası zordu en az 45 dakika daha kaldım acı yok ama sınır bozucu orda öyle yatıp olanları beklemek :) birde Operasyon bitti en az 15 dakika beni almalarını bekledim ameliyathane buz gibi nasıl titriyorum neyse odama alindim ilk bi kaç saat çok güzeldi tabi bel altı uyuşuk ya gelen giden ben mutlu mutlu gulucukler saciyorum Ah ama uyuşukluk geçince işkence başladı ilk yuruyus yaptırıldı sonrası zordu sonda yüzünden İdrar yollarim mikrop kaptı o gece 10 dakikada bir tuvalete kalktim o sezeryan acisiyla Devami geliyor

Neyse sezeryan zor anlayacağınız bir hafta oldu biraz daha toparlandim ama hala yataktan kalkmak işkence :) herşeye rağmen hastane güzel hemşireler ilgiliydi Hazel hanimda uç kez yanıma geldi sağolsun ben mikrop kapinca çok ilgilendi benimle

Gece nobetinden merhaba :)
Ahh canim keske dedigin gibi uslu olsa..kvaldembizde kaliyo saolsun o oglumla ilgilenirken bende islerimi hallediyorum. Bizim ki hic uyumuyo. Yeni dogan bebekler 18 saat uyumuş ama bizim ki 8 saat anca uyuyo. Yarın kontrolde sorucam doktora. Sizin uyku durumunuz nasil. Bizim ki kucakda meme agzinda uyuyacak illa. Yataga yatınca 5 dakka sonra kalkiyoruz. Geçen bu şekilde 6 saate yakin uykusuz kaldık.
Dogum olayida bence tamamen bunye ile alakali. Normal yapip cok sanci cekenleride okudum. Sezeryan olup 2 gunde ayaga kalkanlarida. Tamamen sans yani.

Doktorumuzda arzu hanimdi ama memnun kalmadim acikcasi suan güney hastanesine gidiyorum. Ilk arzu hanima gittik 1 haftalik kontrolde ben ilk Sutum olmadigini anlamadim hiç. Emzirmeden once bakiyodum ama azmis megerse. Oğlum orda tartilip 400gram eksik cikinca kaynar sular döküldü basimdan. Doktor bebek ac sütün yetmiyor. Hafif sarilik var. 3litre su ic yesillik ue diyip eve gonderdi beni. Megerse oğlum ilk hafta ac olduğu icin huzursuzmus ve uyumuyomus. Ebe geldik bu durum devam etti tabi. Kafamiza gore mama vermekde istemedik memeyi bırakır die. Neyse ertesi gun görumcem guneydeki cocuk doktorunu taniyodu kendi oglundan onu aradi. Durumu anlatmis doktor cocugu ac birakmayin sarılığı artar mama verin ama biberonla degil kasikla demis. Memeyi birakmasin die. Gercekten mama aldık oğlum ilk yedi ve rahat bir sekilde uyudu.O doktor demese mama verin die 1 hafta daha mama vermeden bekliycektik daha cok zayifliycakti belki oğlum. Ilk cocuk sonucta tecrube sifir. Memeyi birakir die korkuyoruz vs. Kafamiza gore mama vermek istemiyoruz. Neyse sonra o doktora gittik zaten doktor muayneden sonra numarasini verdi hemen birsey olursa ara sor die. Biliyosun ben konuda biraz fazla hassassim. Oda hoşuma gitti. O yuzden oraya devam ediyorum simdilik.

Bende durumlar bu sekilde canim:)

Neyse ben kaçar artik minigim uyanmadan uyuyayim biraz:) teoyu cok öp benim yerime. Kendinize dikkat edin. :*

arkadaşlar ben yaklaşık 10 gün önce hastanedeydim eşim ameliyat olduğu için 2 gün hastanede kaldık. ben o sürede sürekli gözlem yaptım çünkü doğumdan sonda yatış yapanlarla eşimle kaldığımız oda yanyanaydı. anladığım kadarıyla neredeyse yok denilecek kadar az normal doğum yapıyorlar. ya doktorların kolayına geliyor yada gercekten mecburiyetten. hatta orda bir hemşireye sordum ya herkes sezeryan yapıyor die sancıya dayanamıyorlar yalvarıyorlar sezeryana alın die cvp aldım. hastanede hemişereler iyi gercekten. hastane yemekleri iyi ilgi alakada iyi. ben birinci bebeğimi normal doğum yaptım ama epidural. ama bu hastanede epidural normal doğum yapmıyorlarmış çok üzüldüm bu durum kafamı karıştırdı tabi birde bir arkadaş yukarıda bel fıtığı olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım yazmış gercektende öylemi bendede bel fıtığı varda ilk bebeğimde yoktu sanırım doğum sırasında oldu. yırtıkta varmış sizce normal doğum yapamazmıyım

grisayfa allah anali babali buyutsun... Sende benim gibi acil sezeryana girmissin.. Neyse ki sag salim evindesin.. Senin bebis nasil? İsim ne koydunuz? Ben 20. Gunde tamamen normal hayatima dondum. Hatta bazen unutup agir kaldirmaya yelteniyorum.. Geciyormus acilar ama o anlarda sanki hic gecmeyecek gibiydi. Saglicakla kalin... Eee dogum yapanlar olarak baska bi konumu acsak kizlar?

Ben simdilik arzu hanimdan memnun kaldim bakalim. Bide gecen nobete gittik.. Hasim bey diye biri vardi. Ama galiba tam zananli calismiyo. Oda cok iyi doktordu. Bu arada yeni bir gruba mi tasinalim bebisler icin haberlrsmeye? Gerci hicbirimiz digru duzgun vakit bulamayiz ama

Bendede bel fıtıgı var ilk hamileligimdede vardı normal dogum yaptım ama bu sefer daha çok zorlanıyorum yarın dr kontrolüm var konuşcam dr la bakalım ne dicek.bu arada eger normal doguma niyetlendiysen ikincide olduguna göre biliyosunki zor olucak ama sonuçta mutlu son olcak inş.

Selam canim
Bencede artık bebek bakimiyla ilgili yeni bir gruba dahil olmanin vakti geldi :) bu arada geçen sormayi unuttum. Sütün ne durumda bebegin doyuyor mu kac kilo aldı bir haftada sen sütün artmasi için özel bişey yapiyormusun.

Evet hastanenin genel sayfası doğum yapanlar sayfasına döndü, bence de taşınalım buralardan

grisayfa Hayırlı olsun arkadaşım.Geçmiş olsun :) Kendi gibi güzel olsun bahtı minişin:))

Çocuk doktorumuz Sevinç hanım bizim de. Bayılıyorum. Hem çok sevimli ve net bir kadın. Herşeyi açıklıyor anlatıyor. Hem de bebişe de çok güzel davranıyor. Oturduğum yere yakın bir hastanede başka bir doktor bulayım dedim ama Sevinç hanımla da çok iyiyiz. Bilemedim...

Bu arada tavsiye verecek nitelikte değilim onca anneler,büyükler dururken yanınızda ama kendi adıma dereotu hem süte hem de benim çok ama çok sıkıntı yaşadığım kabızlığa çok iyi geliyor. He bir de herkesin bildiği gibi tahin ve tahin helvası + litrelerceee su :)
Herkese keyifli günler keyifli bebişler :))

Merhaba
Sevinç hanimi bende duydum iyi diye. Şuan gittigim doktordan memnun olmasam bende ona gitmeyi dusunuyordum.

Bende sütüm az olduğu için ne söylense deniyorum. Komposto incir suyu, boza,yesilliik,tatlı tuzlu.ne varsa en son tahin helvasini.yiyorum bende suanda sütüm biraz arttı ama hangisi ictigim faydali oldu bilmiyorum. Gerçi ne kadar artsada bebegimi doyurmuyo yinede mama takviyesine devam.

Bide bebegimin sariligi hala devam ediyor benim 21. Gun bugün. Ileri düzeyde değil sadece gozlerde biraz anlasilir durumda sizin bebeklerinizde sarılık oldumu ve kacgun sürdü. Bide sariligin gecmesi için ozel bisi yaptiniz mi. Ben sutum az olsada sürekli emziriyorum. Mama veriyorum ac kalmasin die.

Bide bir sorum daha var :) ( bende ne cok sorum varmış sor sor bitmiyor :) )
Bebeğim suan günde 1 kez kaka yapıyo. Bana az geliyo. Ozellillkle sarılığı atmasi için bol bol yiyip kaka yapmasi gerek dediler. Sizde durumlar nasil acaba bebegim mamadan kabiz olmuş olabilir mi ?
Herkese sevgiler =)

Çok teşekkür ederim bebegimden bahsetmedim dimi :) bizimde süt problemimiz oldu bana yetiyor gibi geliyordu ama kilo kaybı olmuş bizde mamaya başladık çok sık değil ama günde iki defa veriyorum 10 gün oldu doğum kilosuna yeni geldi yanı 3 kilo onun dışında bir problem yok sarılığı da olmadı çok sukur bu arada bizim doktorumuzda sevinç hanım ben memnunum çok ilgili ve tatlı bir kadın bende daha iyiyim dediğin gibi ilk günler çok zor hiç gecmicekmis gibi geliyor benim birde idrar yolları cozutunca ölücem sandım o agrilardan ama iki gundur daha iyiyim herşey geçiyor yeterki bebeklerimiz iyi olsun :)

Çok teşekkür ederim :)

Bu hastanenin randevuları sürekli iptal etmesi beni germeye başladı gerçekten sırf doktorumu çok sevdiğim için katlanıyordu . taa bir ay önce aldım randevumu çarşamba gününe salı günü aradılar doktorun ameliyatı var cumaya alalım diye. Hadi neyse tamam dedim .bugün yine aradılar yrn da ameliyatı varmış o saatte cumartrsiye alalim diye.ben anlamadım bu işi gerçekten sinirlendim .ve çok kasilmalarim oluyor mide yanması reflu boyutunu almış gece uykusu zaten yok üstüne bide randevu iptali olunca hepten sinirlendim . hem kendileri saat belirliyor su saate alalım diye sonra yine iptal bir bana mi denk geliyo bu durum çünkü bu ilk değil sürekli böyle oluyor yanı .

Doğumum yaklaştı gitsem araya sıkıştırır biliyorum ama kimsenin hakkına grmek istemiyorum randevu aliyorum yinede ben onu da saholsunlar zirt birt iptal ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…