- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
Aynen cnm çok beklemek gerekiyorbenim gebeliğim sıkıntılıydi her haftaseni gorecem dedi bende randevu anlamıyoru diyince hher haftagel vezneye takipli hasta oolduğunubbıldır dedi yinede randevu alıyordum,9 da gidip11 de anca iceri gidebiliyordu
İki aya kalmaz oradayim :) bu arada ben bugün burcu hanım da sıra beklerken bi fena oldum dayanamadım daha beklemeye ve hazel hanımın odasına geçtim kontrol için daha önce hiç gtmemistim kendisine ama ilk izlenimim çok iyi çok ilgilendi hatta çok çok hoşuma gitti :) baya fazla izledik ogluşu :)Kizlar esenler medipolde dogum yapanlar buraya diye konu actim. Bundan sonra bebislerimzle ilgili orda konusalim. M melankoliaLover senide davet etmisimdogum yaptin diye. Ama eninde sonunda yapacaksin...
Haydi orda gorusuruz...
çözemediğin şey ne canım hayırlı olsun bebisim ben de daha doktorumla doğumu konuşmadim bu gidisimde bende soracan inşallah sende edindiğim bilgileri bizimle paylasirsan sevinirim
ben 17 haftalikTesekur ederim sayfayi cozemedim tam olarak tabiki yarinda yazarim umarim unutmam sorcaklarimi bide cok kotu gribim sinizutum azdi ve burnum tikali umarim ilacsiz bkac yontem verir dr yaklsik 3 haftadir cekiyorum
ben ilk selma hanıma gitmistim canimKızlar selma hanıma gideniniz varmı
Neden değiştirdin acaba memnun kalmadn mıben ilk selma hanıma gitmistim canim
burada burcu hanim çok ovulunce birde şans eseri aaradığım gün burcu hanımdan randevu bulunca ona gittim selma hhanında çok güleçbir bayan .sen ilkmi gideceksin canimst: 44203409 .!.:Neden değiştirdin acaba memnun kalmadn mı
Aslında bende bir kere muayne oldm kendisine memnunda kaldım ilgili bir doktor ama bende senin gibi burcu hanım çok övülünce acaba diye bir düşündüm açıkcası kendisinden randevu almakta çok zor ama bilemedim vallaburada burcu hanim çok ovulunce birde şans eseri aaradığım gün burcu hanımdan randevu bulunca ona gittim selma hhanında çok güleçbir bayan .sen ilkmi gideceksin canim
insan kararsiz kalıyor burcu hanım bile o gün içinde randevu bulduguma şaşırmıştı ,bende sonradan anladım niye okadar şaşırdığını ,bide beni haftalık takibe almıştı ,selma hanımla ise 5 haftalık iken gorusmustum hakkında hayirlisi[/QUOTE][QUOTEkararsız , post: 44203496, member: 296844"]Aslında bende bir kere muayne oldm kendisine memnunda kaldım ilgili bir doktor ama bende senin gibi burcu hanım çok övülünce acaba diye bir düşündüm açıkcası kendisinden randevu almakta çok zor ama bilemedim valla
ben 17 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?